Gość: Wiech IP: 217.97.134.* 19.09.03, 10:10 czy niereformowalną kupę nalezy spłukiwać od razu, nim narobi cięzkiego smrodu, czy też nalezy dać jej szansę?.. jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyciarek Re: quiz 19.09.03, 10:11 -zawsze byłem za spłukiwaniem. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: quiz IP: *.amb.bydgoszcz.pl 19.09.03, 10:20 "Dać jej szansę! Dać jej szansę!" Pojęcie NIEREFORMOWALNOŚCI (?) jest pojęciem względnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: quiz IP: 217.97.134.* 19.09.03, 10:25 Gość portalu: LJane napisał(a): > "Dać jej szansę! Dać jej szansę!" > > Pojęcie NIEREFORMOWALNOŚCI (?) jest pojęciem względnym. a w przypadku kupy smierdzącej szansa polega NA?.. jakos brakuje mi horyzontów i wyobraźni, prosze o rozwinięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: quiz IP: *.amb.bydgoszcz.pl 19.09.03, 10:32 Gość portalu: Wiech napisał(a): > a w przypadku kupy smierdzącej szansa polega NA?.. > jakos brakuje mi horyzontów i wyobraźni, prosze o rozwinięcie. Ależ bardzo proszę ;) (BOSKIEMU się nie odmawia ;P) A skąd pewność, że z Twoim nosem jest wszystko w porządku? Nie możesz być pewny dopóki kilka niezaleznych (zdrowo proszę zrozumieć) osób nie poczuje fetoru. PS: Wiesz, zawsze też mozna zmienić środowisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: quiz IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.03, 10:28 A nie lepiej wziac rower, rolke papieru i jechac w ustronne miejsce...? Odpowiedz Link Zgłoś
kowadelko Re: quiz 19.09.03, 17:16 tyciarek napisała: > > -zawsze byłem za spłukiwaniem. - ja wiedzialem,ze tak bedzie i ze nowu bedziesz plukal gardlo tom okowitom tatusiu ja cie szukam wszedzie twoje kowadelko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A co z tymi... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 19.09.03, 10:43 ... - którzy za przeproszeniem - sr.... ą w swoje gniazdo? NO? Jakiś złoty środek? Demaskować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: quiz IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.09.03, 11:50 Przychyle sie do tezy praojcow co to mawiali, by gowna lepiej nie tykac ...bo zwyczajnie smierdzi. A i uwalac sie przy nim czesotokros mozna - a niepotrzebnie, no niepotrzebnie. Wiec? Niech se bedzie. Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: quiz IP: *.amb.bydgoszcz.pl 19.09.03, 11:54 Zaprawdę powiadam Wam; nie olewaj gó....a (nie używając wulgaryzmów) Żaby też ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: quiz IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.09.03, 12:06 Gość portalu: radca napisał(a): > Zrobimy z wami pozadek ------------------------------ a moze na poczatek poRZadek ze soba? hm? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: quiz IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.09.03, 12:12 Gość portalu: radca napisał(a): > Zrobimy z wami pozadek -------------------------- oczywiscie dla osoob inteligentnych istnieje druga wersja, choc nieapetyczna tzn sugerujaca, ze ZROBISZ Z NAMI wzmiankowana kupe PO ZADEK (mam nadzieje, ze nie nasz a swoj chle, chle) ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dervish Re: Śmierdzący wątek (ntxt) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 12:03 Trzymajmy sie kupy, kupy nikt nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Śmierdzący wątek (ntxt) IP: 130.94.107.* 19.09.03, 12:09 Co za chamidla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Śmierdzący wątek (ntxt) IP: 209.234.157.* 19.09.03, 12:13 Czepiaja sie bledow. Wypominaja duze litery. Sami z atomskim na czele najwieksze chamy. Pozadek musi byc De ja cos tam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Śmierdzący wątek (ntxt) IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.09.03, 12:29 Gość portalu: radca napisał(a): > Czepiaja sie bledow. > Wypominaja duze litery. > Sami z atomskim na czele najwieksze chamy. > > Pozadek musi byc De ja cos tam ! ------------------------------------- No prosze... wersja dla inteligentnych z godz. 12.12 nie przeszla u radcy... ;-((( uklony dla Wszystkich z poczuciem wechu i humoru Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Śmierdzący wątek (ntxt) IP: 217.97.134.* 19.09.03, 12:33 taki z 'radcy' radca, jak z koziego zadka lotnia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Śmierdzący wątek (ntxt) IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.09.03, 12:45 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > taki z 'radcy' radca, jak z koziego zadka lotnia.. ------------------------ czyli slowem taka sobie paralotnia i taki sobie pa,ra,ra,dca ...pa, ra, ra, ra uklony "humorzaste" ;-) Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: quiz IP: *.amb.bydgoszcz.pl 19.09.03, 12:48 I to jest własnie najgorsze w tym wszystkim. Prowokacje co poniektórych "zbijają z tropu" "narybek" (jak to kiedyś Ktos mądrze powiedział ;)) tego foroom ;( PA RA NO JA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: quiz IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.09.03, 13:29 Chili...wilki za kapturki poprzebierane. Prosze, prosze a mowia, ze zycie to nie bajka... Uklony wiec dla zakapturzonych futrzakow - oby Wam po wypasie kamieni w brzuchu nie zaszyto. Ojojoj Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: quiz IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 05.10.03, 21:03 no, nie pachnie.. jak grypę żoładkową to nad podziw długotrwałe. wyraźnie też stan pogarsza sie wieczorami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane I znów reflaksja... na "zgliszczach" ;P IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 06.10.03, 01:39 Gość portalu: Wiech napisał(a): > wyraźnie też stan pogarsza sie wieczorami.. Ale za tą nocą jest cichutko... I powiem Wam szczerze, że TA cisza nie męczy, wręcz przeciwnie - relaksuje ;) Chyba dzisiejszy dzień nie był taki zły ;) Ośla też jakaś "mało uczęszczana" ;) Będzie dobrze. Pozytywnego tygodnia na foroom i PRZEDE WSZYSTKIM "na zewnątrz" ;) 3majcie się dzielnie! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś