Gość: ariadna IP: 10.10.65.* 02.08.01, 20:20 Absolwenci tej szkoly!!!!!!!czy dobrze o niej myslicie ?<rocznik 1984>pamietacie Frankowska od ruska ,notabene moja wychowczyni.Zmudzka od polskiego.niezbyt sympatyczna szkolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ochman Re: a moze SP nr 20 IP: 194.203.162.* 03.08.01, 10:54 no, no, tego sie nie spodziewalem :-))) chodzilem do 20tki pomiedzy 80-86. Poziom nauczania cieniutki ale szkola fajna! Dzielnie przez 6 lat dojezdzalem z Bartodziejow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niescisl Re: a moze SP nr 20 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 22:26 Ochman fajna to malo powiedziane, to szkola (prze)zycia ! Kto ja skonczyl i nie oszalal, temu juz nic nie straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: a moze SP nr 20 IP: 194.203.162.* 16.01.02, 14:25 Gość portalu: Niescisl napisał(a): > Ochman fajna to malo powiedziane, to szkola (prze)zycia > Kto ja skonczyl i nie oszalal, temu juz nic nie > straszne. swiete slowa N., swiete slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: a moze SP nr 20 IP: *.ic.net.pl 21.11.01, 16:36 Gość portalu: ariadna napisał(a): > Absolwenci tej szkoly!!!!!!!czy dobrze o niej myslicie ?<rocznik 1984>pam > ietacie Frankowska od ruska ,notabene > moja wychowczyni.Zmudzka od polskiego.niezbyt sympatyczna szkolka Ariadna, ariadna, ariadna? A Ty nie jesteś może samą Frankowską? No bo Żmudzką chyba nie ... Roman K. (SP20, '84) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: a moze SP nr 20 IP: 10.10.65.* 21.11.01, 21:45 Czy to sam Roman Kowaliszyn we własnej osobie?Co u ciebie?Podobno był zjazd naszej klasy, niestety nic o tym nie wiedziałam, czy byłes na nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: a moze SP nr 20 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 17:50 Gość portalu: anna napisał(a): > Czy to sam Roman Kowaliszyn we własnej osobie?Co u ciebie?Podobno był zjazd nas > zej klasy, > niestety nic o tym nie wiedziałam, czy byłes na nim? Witaj, napisz na roman.k@interlan.pl, opowiem Ci o tej prawie-klasowej-mieszanej- imprezie, może jakieś zdjęcia (Mietas i te sprawy) zeskanuję i Ci podeślę. Roman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: a moze SP nr 20 IP: 10.10.65.* 01.01.02, 18:16 Gość portalu: ariadna napisał(a): > Absolwenci tej szkoly!!!!!!!czy dobrze o niej myslicie ?<rocznik 1984>pam > ietacie Frankowska od ruska ,notabene > moja wychowczyni.Zmudzka od polskiego.niezbyt sympatyczna szkolka Czy naprawdę tu nikogo nie ma/????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: a moze SP nr 20 IP: 10.10.65.* 11.08.02, 22:13 Gość portalu: ania napisał(a): > Gość portalu: ariadna napisał(a): > > > Absolwenci tej szkoly!!!!!!!czy dobrze o niej myslicie ?<rocznik 1984 > 62pam > > ietacie Frankowska od ruska ,notabene > > moja wychowczyni.Zmudzka od polskiego.niezbyt sympatyczna szkolka > > Czy naprawdę tu nikogo nie ma/????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: a moze SP nr 20 IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.08.02, 14:11 Konczylem SP Nr.20 w roku 74. Pamietam p. Zmudzka bo tez uczyla nas polskiego. Czy jest ktos z tego rocznika z klasy 8c. Po skonczeniu podstawowki wyjechalem do Gdyni. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: a moze SP nr 20 IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 20:55 Skonczylam nieszczesna 8c tez w 84 :) gdzie moja wychowawczynia byla "magister Maria Frankowska" rosyjski do dzis wspominam bardzo milo. Tez utkwila mi pani Bojar. Mam nadzieje, ze nikt nie zapomnial o historii... Bylo calkiem milo. Kto byl na zjezdzie i jest w stanie to opowiedziec, niech napisze i.wojcik@poczta.fm Proponuje moze spotkajmy sie w 2004... Hatowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: a moze SP nr 20 IP: *.56.219.219.Dial1.Cleveland1.Level3.net 27.02.03, 02:06 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Konczylem SP Nr.20 w roku 74. Pamietam p. Zmudzka bo tez uczyla nas polskiego. > Czy jest ktos z tego rocznika z klasy 8c. Po skonczeniu podstawowki wyjechalem > do Gdyni. > Andrzej >Konczylem SP 20 w roku 73.Zmudzka uczyla polskiego-pamietam. Bardzo dobra nauczycielka.Biologi -kruczkowska ,W-F Napierala ,Rosyjski-pamietam tylko dlllugie nogi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: a moze SP nr 20 IP: *.energopomiar.com.pl 03.03.03, 12:35 Witaj Andrzeju! Jeżeli kończyłeś 8c w SP20 w '74 roku to chodziliśmy razem do klasy. Potwierdź mój anons na tym forum, a wówcza służę kontaktem. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: a moze SP nr 20 IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.03.03, 11:51 Gość portalu: Marek napisał(a): > Witaj Andrzeju! Jeżeli kończyłeś 8c w SP20 w '74 roku to chodziliśmy razem do > klasy. Potwierdź mój anons na tym forum, a wówcza służę kontaktem. Pozdrowienia > . Czesc Marku, Tak sie sklada ze konczylem 8c w '74 w SP20 wraz z Wieskiem Opara, Andrzej Kielbasinski, Tomek Zabiello. Czekam na e-mail goral77@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turecki Re: a moze SP nr 20 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 21:12 cześć, turecki, tak na mnie wtedy wołali. A wychowawczynią mojej klasy też była Żmudzka, zresztą mieszkała w moim bloku. Kończyłem w 89 Odpowiedz Link Zgłoś