Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:09 Gdzies w Bydgoszczy sie pali coś dużego, okolice Wzgórza. Czy ktoś cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Gdzie sie pali? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:11 No właśnie, śmierdzi potwornie (na Wyżynach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Gdzie sie pali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:30 Mój mąż już sprawdził: pali sie blaszany budynek między zakładami graficznymi a Kościołem na Wzgórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qczi Re: Gdzie sie pali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:33 no to nie calkiem niedaleko od mojej chaty Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: Gdzie sie pali? 21.09.03, 20:33 A dokladnie barak biurowy. Palił się - już dogaszają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Gdzie sie pali? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:43 a-to-pech!! nie dosc ze bidnemu wlascicelowi interes nie szedl, to jeszcze taaaaaki straaaszny pozar... $$$$ sora ze oceniam z gory i mam nadzieje ze nikomu nic sie nie stalo itp itd ale CO tam mialo sie samo z siebie zapalic??? Odpowiedz Link Zgłoś