radca 26.09.03, 21:34 martynka.jtc.pl/mart.pl?action=start LJane przypomniala w pewnym watku " licytacje KUBKA " i tym samym przywolala wspomnienia o tej malej i ciezko chorek dziewczynce - Martynce. radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LJane Re: MARTYNKA IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.09.03, 21:43 Nie do końca TO miałam na myśli, ale stało się. Tak, Radco, jesteś WIELKI. I niezastąpiony. Podziwiam i współczuję zarazem (taka odpowiedzialność?) PS: Wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: MARTYNKA 26.09.03, 21:57 " Akcja zbiórki za pomocą Misia została już zakończona, ponieważ Martynka jest już w domu. " radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: MARTYNKA IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 26.09.03, 21:59 To sobie poklikałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: MARTYNKA 30.09.03, 21:35 radca napisał: > martynka.jtc.pl/mart.pl?action=start > > LJane przypomniala w pewnym watku " licytacje KUBKA " i tym samym przywolala > wspomnienia o tej malej i ciezko chorek dziewczynce - Martynce. > > radca a trochę się dziwię,że zabrakło ci cywilnej odwagi,żeby wspomnieć ,że cośtam wpłacił hiro/i wpłacił/ a tak na marginesie :CO WY LICYTUJECIE -JEŻELI KUBKA JUŻ NIE MA/105 ZŁ ZA NIEGO DAŁEM -i zgodnie z moim życzeniem miał zostać przekazany rodzicom Martynki z dyskretnym napsem :pozdro hiro oj stary chyba powojujemy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś