sdb 01.10.03, 21:43 poczebuje dakille z jego adresem mejlowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 21:48 masz na GG Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 02.10.03, 10:45 Wystarczyło znaleść jakiś mój post i kliknąć w ksywkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: 62.190.181.* 08.10.03, 11:37 Da Killa, dostales moja emaliowa prosbe?!? Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 19:39 Gość portalu: ochman napisał(a): > Da Killa, dostales moja emaliowa prosbe?!? Dostałem. w końcu nawet udało mi się odpisać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: 81.168.36.* 08.10.03, 20:55 > Dostałem. w końcu nawet udało mi się odpisać... juz dostalem i w tempie ekspresowym odpisalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:11 Gość portalu: ochman napisał(a): > > Dostałem. w końcu nawet udało mi się odpisać... > > juz dostalem i w tempie ekspresowym odpisalem :) da.killa dostales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.awacom.pl 08.10.03, 21:15 i love czat ;p ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 21:18 Gość portalu: Ted® napisał(a): > da.killa dostales? Dostałem. A ty chcesz dostać? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 21:30 A ile masz lat, da.killa i skąd klikasz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 21:34 Gość portalu: LJane napisał(a): > A ile masz lat, da.killa i skąd klikasz? ;P Wszystko zepsułaś! :) To się robi tak: Skont stukash? Mash fotkem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 21:37 da.killa napisał: > Gość portalu: LJane napisał(a): > > > A ile masz lat, da.killa i skąd klikasz? ;P > > Wszystko zepsułaś! :) To się robi tak: > > Skont stukash? Mash fotkem? ;) Nooo sorry. Nie mogłam się oprzeć ;P Pozdrawiam ;) Z czaterskim pozdrowieniem: "nara" ;P > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.gazeta.pl 08.10.03, 21:48 noooo jakas fajna fotke ted@www.bydgoszcz.pl tylko napisz ze napisales, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 22:03 Gość portalu: Ted® napisał(a): > noooo > jakas fajna fotke > ted@www.bydgoszcz.pl > > tylko napisz ze napisales, ok? A ja napishem, ze nie napisalem, bo napisac mi siem nie chce. A jak chcesz mojom fotkem, to se znajdz w sieci. Narty, koles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 22:09 No właśnie da.killa - dobrze, że zahaczyłeś o fotki w sieci powiedzmy. Poszukuję na wczoraj fotkę ze spotkania w GW tam, gdzie między innymi byłeś Ty i dwóch Adminów. Pomożesz? W Tobie ponoć ostatnia szansa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 22:12 Gość portalu: LJane napisał(a): > No właśnie da.killa - dobrze, że zahaczyłeś o fotki w sieci powiedzmy. > Poszukuję na wczoraj fotkę ze spotkania w GW tam, gdzie między innymi byłeś Ty > i dwóch Adminów. Tortowa imprezka? > Pomożesz? > W Tobie ponoć ostatnia szansa ;) Musisz zagadać z Adminami. Niestety nie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 22:15 Powiedzmy... że TEN etap mam już za sobą? ;) Wywiad środowiskowy zrobiony i jedynie jeszcze Ty możesz ją miec. Jak wieść z Góry niesie - fotki nie ma już w Archiwum. Odesłano mnie do Ciebie ;P Poważnie mówię ;) Fotka do "uzytku wewnętrznego", jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 22:18 No to error, noboja nie mam tej fotki. Ale może ktoś z forumowiczów ma te zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 22:23 Czy Ty czytasz, co ja mówię/piszę, da.killa? Wywiad środowiskowy wśród potencjalnych "kolekcjonerów" tego typu fotek - mam już za sobą. Nie pytałam - i ze względów oczywistych - i nie spytam dwóch Osób. Ponoć nikt tej fotki już nie ma. Hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 22:29 Gość portalu: LJane napisał(a): > Czy Ty czytasz, co ja mówię/piszę, da.killa? Atoja przepraszam, bo chyba już czas spać i nie kumam, co się do mnie rozmawia. Sorencje za niekumacje! (ql jestem co? :D) > Wywiad środowiskowy wśród potencjalnych "kolekcjonerów" tego typu fotek - mam > już za sobą. OK, już rozumiem. > Nie pytałam - i ze względów oczywistych - i nie spytam dwóch Osób. :) > Ponoć nikt tej fotki już nie ma. > Hmmm Szkoda... Chyba trzeba roztrzelać Archiwistów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Do Archiwistów ;P IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 22:33 Czy Archiwiści to widzą? ;P Gdzie szacunek dla "spuścizny dziejowej"? O wątkach o znaczeniu wręcz historycznym z NetBiTu już nawet nie wspomnę... Wielka strata, Kochani, największa. Pozdrawiam @ll i dobranoc, da.killa "narta" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ocalić Archiwistów! Zdążyłam, prawda? ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 09.10.03, 18:24 Fotki nadal są w portalu ;) Dziekuję Temu (NIE Tej, "Upko" ;P), kto pomógł mi je odszukać. Szkoda, że nie zostały opatrzone komentarzem, na który niewątpliwie zasługiwały. Trochę się 3eba nagłówkować, nie powiem ;) Na szczęście drogą eliminacji powiedzmy nie było TO takie trudne ;) Pozdrawiam @ll Dlatego właśnie jestem PRZECIW karze śmierci. To w kontekście tematu postu i JEGO kontekstu w tym watku ;) Pozdrawiam Archiwistów! Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Ocalić Archiwistów! Zdążyłam, prawda? ;) 09.10.03, 18:37 Gość portalu: LJane napisał(a): > Fotki nadal są w portalu ;) Etam, noboja myślałem, że portal już przeszukałaś, przed zadaniem pytania. > Trochę się 3eba nagłówkować, nie powiem ;) > Na szczęście drogą eliminacji powiedzmy nie było TO takie trudne ;) Łatwe jak zabranie lizaka dziecku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ocalić Archiwistów! Zdążyłam, prawda? ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 09.10.03, 18:46 da.killa napisał: > Etam, noboja myślałem, że portal już przeszukałaś, przed zadaniem pytania. Nie szukałam. Zaufałam Osobie powiedzmy wystarczjąco kompetentnej ;) > > Trochę się 3eba nagłówkować, nie powiem ;) > > Na szczęście drogą eliminacji powiedzmy nie było TO takie trudne ;) > > Łatwe jak zabranie lizaka dziecku. :) Pod warunkiem, że są przesłanki, by pójść drogą eliminacji ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Ocalić Archiwistów! Zdążyłam, prawda? ;) 09.10.03, 18:54 Gość portalu: LJane napisał(a): > Nie szukałam. Zaufałam Osobie powiedzmy wystarczjąco kompetentnej ;) Rozstrzelać o świcie! > Pod warunkiem, że są przesłanki, by pójść drogą eliminacji ;) Etam. Szukasz fotografii, to klikasz na fotoreportaże. Potem na "następne" i już. Jaka droga eliminacji? Przy okazji baty dla mnie, że nie sprawdziłem, gdy mnie wczoraj zapytałaś. Rozstrzelać o świcie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Oj, Gapciu... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 09.10.03, 19:06 da.killa napisał: > Gość portalu: LJane napisał(a): > > > Nie szukałam. Zaufałam Osobie powiedzmy wystarczjąco kompetentnej ;) > > Rozstrzelać o świcie! Ani się waż ;) > Etam. Szukasz fotografii, to klikasz na fotoreportaże. Potem na "następne" i > już. Jaka droga eliminacji? Oj, da.killa, celem droga eliminacji była IDENTYFIKACJA ;) Teraz, przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz. Już rozumiesz? ;) Ufffff > > Przy okazji baty dla mnie, że nie sprawdziłem, gdy mnie wczoraj zapytałaś. > Rozstrzelać o świcie! :) > Póki co - odraczam egzekucję. Możesz się przydać ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Oj, Gapciu... 09.10.03, 19:13 Gość portalu: LJane napisał(a): > Ani się waż ;) Się jeszcze zobaczy... > Oj, da.killa, celem droga eliminacji była IDENTYFIKACJA ;) > Teraz, przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz. > Już rozumiesz? ;) > Ufffff Teraz rozumiem jeszcze mniej. Myślałem, że eliminacja była srodkiem, nie celem. W takim razie co było eliminowane i przez kogo. No i po co? > Póki co - odraczam egzekucję. > Możesz się przydać ;) Dobrze gotuję :) > Pozdrawiam. Również da.zakręcony.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Nam strzelać nie kazano! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 09.10.03, 19:19 da.killa napisał: > Ani się waż ;) > > Się jeszcze zobaczy... Jeszcze raz powtórze: ani się waż! Są pod szczególną ochroną ;P > > Teraz rozumiem jeszcze mniej. Myślałem, że eliminacja była srodkiem, nie celem. W takim razie co było eliminowane i przez kogo. No i po co? Powiem tak - celem byłą identyfikacja ;) Ale, żeby była ona możliwa, trzeba było wcześniej wyeliminować z listy podejrzanych, których twarze były mi znane ;) Bynajmniej NIE z listów gończych w lokalnej prasie ;P > > > Póki co - odraczam egzekucję. > > Możesz się przydać ;) > > Dobrze gotuję :) Ja też. Przydasz się przy okazji kolejnych poszukiwań ;P > da.zakręcony.killa LJane vel lisiczkaa "prowokatorka" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Ocalić Archiwistów! Zdążyłam, prawda? ;) 09.10.03, 18:52 Może by przy okazji tych zdjęć zapuścić wątek martyrologiczno-wspominkowy pt. "Gdzie się podziały tamte kobiety (i mężczyźni)"? Pamięć już nie ta, więc na zdjęciach rozpoznałem tylko #Kasię, Fina, Teda® i Blondynkę. Listę co prawda mam pod zdjęciami, ale nie mogę dopasować co niektórych. Ważniejszym pytaniem jest co się z nimi stało? #Kasia jest, Ted® jest, Fin pojawia się i znika, Atomski się przechrzcił, Sonia zniknęła, Batona tyż już ni ma... Ze Złotej Ery Forum pamiętam jeszcze KroTosSa, .Weronikę., Milak... ktoś jeszcze? (tak Ochmanie, pamiętam o Tobie :P) da.nostalgiczny.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Wspominajki - niezapominajki IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 09.10.03, 19:10 da.killa napisał: > Może by przy okazji tych zdjęć zapuścić wątek martyrologiczno-wspominkowy pt. > "Gdzie się podziały tamte kobiety (i mężczyźni)"? Oj, nie ruszałałabym tego tematu. Baaardzo grząski grunt. > Sonia zniknęła Niezupełnie ;) Ze Złotej Ery Forum pamiętam jeszcze KroTosSa Żyje i ma się dobrze. , .Weronikę., Nie znam ;( Milak... ktoś jeszcze? Milak również zaliczana jest do żywych ;) Sama widziałam jakiś miesiąc temu. (tak Ochmanie, pamiętam o Tobie :P ;P Najbardziej to szkoda mi Blondi ;( Eh ;( > ) > > da.nostalgiczny.killa > Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Wspominajki - niezapominajki 09.10.03, 19:17 Gość portalu: LJane napisał(a): > Oj, nie ruszałałabym tego tematu. > Baaardzo grząski grunt. Etam. WieszKogo możemu ominąć. :) > > Sonia zniknęła > > Niezupełnie ;) To ja nie za bradzo kumam, bo mam braki w forumowaniu. Rozumiem, że Sonia się przemianowała, tak? Niedajboże to Ty jesteś? > Ze Złotej Ery Forum pamiętam jeszcze KroTosSa > > Żyje i ma się dobrze. Ale nie pisze, a kiedyś wyrabiał tysiąc pięćset sto dziewięćset procent normy. > , .Weronikę., > > Nie znam ;( Żyje, ale woli studiować niż forumować :) > Milak... ktoś jeszcze? > > Milak również zaliczana jest do żywych ;) > Sama widziałam jakiś miesiąc temu. Wyrodny ojciec zabrał jej komputer? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Wspominajki - niezapominajki PART II IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 09.10.03, 19:23 da.killa napisał: > Gość portalu: LJane napisał(a): > > Oj, nie ruszałałabym tego tematu. > > Baaardzo grząski grunt. > > Etam. WieszKogo możemu ominąć. :) To nie rozwiązuje problemu, zapewniam ;) Oni są wszędzie ;P > > > Sonia zniknęła > > > > Niezupełnie ;) > > To ja nie za bradzo kumam, bo mam braki w forumowaniu. Rozumiem, że Sonia się > przemianowała, tak? Niedajboże to Ty jesteś? Sonia woli żyć, niż foroomować ;P A jeśli foroomować to... poza foroom ;) > > Milak... ktoś jeszcze? > > > > Milak również zaliczana jest do żywych ;) > > Sama widziałam jakiś miesiąc temu. > > Wyrodny ojciec zabrał jej komputer? :) Hmmm Tego to nie mogę komentować, bo Tatko mi nie daruje ;) Póki co - Milak czasem udziela się QLTURALNIE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 21:51 -wesołe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.awacom.pl 08.10.03, 22:02 no ale fulll wypas kurde niom, te chaty som wypasione ze hejjjj, gufkaaa mala... wielkie joł ziomale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 22:40 Znowu Ktoś gada "do lustra" w sąsiednim wątku ;) Tym razem jednak zmiana warty ;) "Chory świat, chorzy ludzie" ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Poszukiwany dakilla!!!!!! 08.10.03, 22:46 Gość portalu: LJane napisał(a): > Znowu Ktoś gada "do lustra" w sąsiednim wątku ;) > Tym razem jednak zmiana warty ;) > > "Chory świat, chorzy ludzie" ;) Etam... ja to nawet tego nie widzę :P Ale dajcie ludzie znak jak tyciarek i genuine sobie w końcu odpuszczą bałaganienie z Wiadomo Kim. > Pozdrawiam @ll Pozdrowionka da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Zaczynamy nowy rozdział w dziejach tego foroom ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 22:51 da.killa napisał: > Etam... ja to nawet tego nie widzę :P Wątek "Ławnik" ;) Pewnych zjawisk nie sposób nie zauważyć ;) tym bardziej po TAKIEJ "zaprawie" ;P Ale dajcie ludzie znak jak tyciarek i genuine sobie w końcu odpuszczą bałaganienie z Wiadomo Kim. Juz sobie odpuścili? ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Międzynarodowy Dzień Pisania Listów IP: *.amb.bydgoszcz.pl 09.10.03, 12:18 Ponoć TO dziś ;) Więc piszmy listy, NIE @ ;) Ktoś jeszcze potrafi oprócz mnie? A jutro ponoć jest Dzień Bez Czata ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Międzynarodowy Dzień Pisania Listów IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 22:01 ja pisze prawie co tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman smichy-chichy IP: 81.5.171.* 09.10.03, 22:49 Wy tu sobie smichy-chichy, a sprawa byla powazna (chociaz nieoczekiwanie przyjela niepowazny obrot:) PS. Baton tez zyje (widzialem go jakies 6 tygodni temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Smichy-chichy? 09.10.03, 23:00 "(...) tak Ochmanie, pamiętam o Tobie :P" (da.killa) Zaraz "smichy-chichy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś