Dodaj do ulubionych

Do Romana J.

IP: *.iweb.pl 04.10.03, 18:44
Oskarżony Roman J.

Proszę o zdjęcie gipsu z ręki. Na środe planowane jest Pana aresztowanie (w
Ratuszu podczas sesji Rady Miasta)a kajdanki mają ograniczoną średnicę !!!

Cela na Wałach Jagiellońskich już czeka.

Informuje Pana po to aby uniknąć kolejnej afery z udziałem SLD.
Przecierz i tak by sie Pan dowiedział.

Prokurator Okręgowy
Obserwuj wątek
    • ivica Re: Do Romana J. 04.10.03, 18:49
      hehe dobre. popieram w calej rozciaglosci. 200tys rozciaglosci
    • oti Re: Do Romana J. 04.10.03, 19:43
      Roman na Wały !!!
    • polynomial Re: Do Romana J. 04.10.03, 20:29
      ... ale najpierw pręgież na Starym Rynku.

Polynomial-C
      • ivica [...] 05.10.03, 08:37
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Marta Re: Do Romana J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 08:41
          skoro taki z ciebie modelowy chrześcijanin, to może byś sobie chociaż Pismem
          Świętym gęby nie wycierał? Raczej jakis cytacik z "Mein Kampf" dorzucał?
          • ivica Re: Do Romana J. 05.10.03, 08:50
            Gość portalu: Marta napisał(a):

> skoro taki z ciebie modelowy chrześcijanin, to może byś sobie chociaż Pismem
            > Świętym gęby nie wycierał? Raczej jakis cytacik z "Mein Kampf" dorzucał?

a czy choc jedna charakterystyka osoby sie nie zgadza ??

NIE. Tak wiec bede pisal jak uwazam. aha jeszcze jedno. czasy cenzurowania mysli i slow juz sie skonczyly droga Marto, to co zle juz nie powróci.
            • Gość: Marta Re: Do Romana J. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 09:06
              Dopóki w ludziach pozostanie tyle agresji co w tobie - nic nie zmieni sie na
              lepsze. Może rzeczywiście przeczytanie Ewangelii wg św.Marka coś by ci pomogło?
              Bo samo jej cytowanie - jak widać - niewiele...
              • ivica Re: Do Romana J. 05.10.03, 09:16

> Dopóki w ludziach pozostanie tyle agresji co w tobie - nic nie zmieni sie na
                > lepsze. Może rzeczywiście przeczytanie Ewangelii wg św.Marka coś by ci pomogło?
                > Bo samo jej cytowanie - jak widać - niewiele...

nie ma we mnie agresji. jest tylko rozzalenie iz ludzie ktorzy sa naszymi reprezantatami moga byc jak nieuczciwi, obludni lub pozwalac na czynienie zla przez swoich kolezkow.

A do tego chba kazdy ma prawo i nikt nie moze mi kazac myslec inaczej!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Maria Re: Do Romana J. IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 05.10.03, 09:21

> Dopóki w ludziach pozostanie tyle agresji co w tobie - nic nie zmieni sie na
                > lepsze. Może rzeczywiście przeczytanie Ewangelii wg św.Marka coś by ci
                pomogło?
                > Bo samo jej cytowanie - jak widać - niewiele...

Z mądrości sufich:
                „Nie cieszyłem się z niczego tak, jak pewnego dnia, kiedy podszedł jakiś
                człowiek i oddał na mnie mocz.”
                Dopóki będą wyznawcy mądrości sufich nic nie zmieni się na lepsze.
          • Gość: Maria Re: Pytanie IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 05.10.03, 09:09

> skoro taki z ciebie modelowy chrześcijanin, to może byś sobie chociaż Pismem
            > Świętym gęby nie wycierał? Raczej jakis cytacik z "Mein Kampf" dorzucał?
            Pan (i) Marta zapomniała, że istnieje jeszcze prawo moralne i zdarza się, że
            to „coś” nie jest określone w żadnym Dzienniku Ustaw Nr... jako naganne. W
            Dzienniku Ustaw, który zawiera ustawy uchwalone często głosami szubrawców.
            Pozostaje jednak jeszcze prosta uczciwość, poczucie przyzwoitości, czy
            wreszcie honor...
            Czy cała działalność wyżej wymienionych „gwiazd” bydgoskich świadczy o tym iż
            posiadają one prawo moralne w sobie?
            • ivica jestes wielka Mario :)) 05.10.03, 09:18
              i nie chodzi mi o wielkosc w cm :))

thx
              • Gość: Maria Re: Ha, ha :)) IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 05.10.03, 09:27
                ivica napisał:

> i nie chodzi mi o wielkosc w cm :))
                >
                > thx
                >
                >
                Nie kadź proszę!
                Tym niemniej dziękuję! :))
            • Gość: Marta Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 09:32
              Przepraszam, ale chyba nie zrozumiałam... Wydaje mi się, że twoje przemyślenia
              w ogóle nie odnoszą się do sprawy, którą poruszyłam...
              Teraz juz przepraszam, nie mam więcej czasu.
              A ivica? Na którą do kościoła?
              • qczi Re: Pytanie 05.10.03, 09:37
                o gee
                ja bym jeszcze dorzucila pare osob, ale mi sie po prostu nie chce wqrzac od
                niedzielnego poranka i przypominac sobie...
              • ivica Re: Pytanie 05.10.03, 09:42

> Przepraszam, ale chyba nie zrozumiałam...

chyba tak

> A ivica? Na którą do kościoła?

typowe.

Czy jest cos wedlug ciebie złego w chodzeniu na Msze?? Wy sie modlicie do Lenina i Stalina ale ostatnio macie nowego bożka... mamone. Dla niej potraficie klamac, oszukiwac, zastraszac ........

:(((((((((
              • Gość: Maria Re: Odp. IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 05.10.03, 20:36

> Przepraszam, ale chyba nie zrozumiałam... Wydaje mi się, że twoje
                przemyślenia
                > w ogóle nie odnoszą się do sprawy, którą poruszyłam...
                > Teraz juz przepraszam, nie mam więcej czasu.
                > A ivica? Na którą do kościoła?

Moje przemyślenia jak najbardziej odnoszą się do sprawy którą poruszyłaś –
                szkoda tylko, że jednostronnie.
                Zareagowałaś tylko na formę wypowiedzi Ivica i Jego sygnaturkę nie biorąc pod
                uwagę stosunku bydgoskich „gwiazd” do naszych skromnych osób (podatników),
                dlatego też padło moje pytanie.
                Uważam, że postanowiłaś rozmyć istotę sprawy poprawnym politycznie biciem
                piany pt. „Ciemnogród – katolicy”.
                Kościół od wieków modli się o pokój, ale nie za wszelką cenę. Tak samo
                chrześcijanin nie będzie się upokarzał za wszelką cenę.
                Mimo wszystko Ivica okazał swoje miłosierdzie – obiecał posyłać paczki do
                więzienia. :)

• Gość: Ted® Re: Do Romana J. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 13:01
            czy na pewno dobrze zrozumieliscie Marte?
            mnie sie siostro Iv tez nie podoba kiedy wykazujesz swoje 'chrzescijanskie
            milosierdzie' walac krzyzem miedzy oczy, to razi falszem i nie ma nic wspolnego
            z twoimi pogladami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka