Dodaj do ulubionych

Poszukiwania sklepu z ...

IP: *.189.11.192.in-addr.arpa 08.10.03, 15:29
Cześc,
Szukam jakiegoś fajnego sklepu z młodzieżowym ciuchem ( takim wiecie co nie
wstyd na grzbiet wrzucić ) a przy tym by cena była rozsądna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Poszukiwania sklepu z ... IP: *.proxy.lucent.com 08.10.03, 16:36
      Ja ostatnio szukalam sztruksow i znalazlam fajne w Mrówce przy rynku na
      Bartodziejach.
      • Gość: lechu Re: Poszukiwania sklepu z ... IP: *.189.11.192.in-addr.arpa 08.10.03, 16:41
        a może coś bliżej, tzn dokładnie gdzie ten sklep ( jakaś ulica, nazwa)
    • Gość: LJane Może w TEN sposób IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 16:44
      Jakiego KONKRETNIE "ciucha" szukasz?
    • Gość: LJane Re: Poszukiwania sklepu z ... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 08.10.03, 16:46
      Druga Mrówka jest na Gdańskiej (przy McD's)
      Może TA będzie bliżej Twojego punktu - powiedzmy - odniesienia?
      • Gość: zonc Re: Poszukiwania sklepu z ... IP: *.awacom.pl 08.10.03, 18:56
        Reserved... super ciuchy, co prawda nie za tanie... miejce= chyba wszystkie
        hipermarkety... na pewno Geant i GP... prócz tego na gdańskiej "Bawełny
        świat"** ;-) koło mrufkiii wypasik bojówki i fajne pulowerki itp. oczywiście z
        bawełny ;-)

***nazwy nie pamiętam coś z bawłną w nazwie, ale chyba po angolsku... ;-)
        • Gość: MonikaZ Mrówka przy Polanki IP: 192.11.224.* 09.10.03, 21:07
          Halo,

Byłam w tym sklepie Mrówki. Rzeczywiście dość duży wybór ale cieżko trafić jak
          się nie mieszka w pobliżu. Uważam, że w Bydgoszczy brakuje dobrze zaopatrzonych
          sklepów z ciuchami - jest Reserved Mrówka Troll i parę innych mniej znanych. Ja
          lubię ciuchy markowe - zazwyczaj kupuję w Warszawie.
    • Gość: Kalafior Re: Poszukiwania sklepu z ... IP: *.cbr.tpsa.pl 09.10.03, 15:37
      Nowy sklep Mrowki jest na ulicy Polanka w pawilonie handlowym. Ale tam dla
      faceta to raczej ciuchów nie ma. Za to dla dziewczyn jest duzy wybor i co
      poniedzialek dostawa nowych - moja lala tam kupuje od niedawna. A i podobno
      fajna obsluga bo np w Reservedzie to sie nigdy nie mozna dopchac do sprzedawcy
      bo sie kryja po katach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka