Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 13:28 na koncert Grupy Pod Buda - 12 luty godz.19 Filharmonia Pomorska bilety ulgowe (30zl) na haslo 'netbit' do nabycia tylko w galerii 'Kantorek' (Gdanska 3) ilosc miejsc ograniczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
#kasia Re: netBiT zaprasza 14.01.02, 13:32 dobra mam kilka pytan... czy w cenie promocyjnej mozna kupic tylko jeden bilet.. czy wiecej... na maxa? i czy ulgowe obowiazuja wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: netBiT zaprasza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 14:02 #kasia napisał(a): > dobra mam kilka pytan... > > czy w cenie promocyjnej mozna kupic tylko jeden bilet.. czy wiecej... na maxa? > > i czy ulgowe obowiazuja wszystkich? bilety dla wszystkich jesli procz mnie chcesz jeszcze kogos zabrac daj znac, wydebie cos extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® info dla radcy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 20:40 nie jestem czlonkiem grupy pod buda, filharmonia nie jest moja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: info dla radcy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 13:32 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie jestem czlonkiem grupy pod buda Ale jakbys tak troche zapuscil wlosy i wzial do reki gitare, nono, nie wiadomo :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś