Mam boreliozę

Wiem wiem, że to dramat i to spory, ale w sumie to szczerze się cieszę, że coś znalazłam, bo mam zanik mięśni w prawym udzie i obręczy barkowej po prawej stronie, a to jeśli nie borelioza, dla lekarzy to SLA, więc się cieszę

Oczywiście ellisa wyszła jedna cała ujemna, później w szpitalu graniczna w klasie IgG, WB graniczny w klasie IgM, ale to dla naszych NFZ lekarzy oczywiście nie borelioza. Zde4sperowana wykonałam panel kompleksowy u dr Wielkoszyńskiego i oprócz boreliozy dodatniej mam jeszcze trochę innych żyjątek. Jakieś mykoplazmy, bartonellę, yersinia graniczna, gorączka Q, bruceloza, ale to nie od kleszczy, wirus EBV przeszłam. Czekam jeszcze na babeszjoze. Przepraszam najmocniej za błędy w nazwach, ale jeszcze się z nimi nie oswoiłam więc następnym razem powinno być lepiej. Czytam i jestem przerażona tym jak wygląda leczenie antybiotykami, że jest ich tak dużo i te reakcje, ale jestem też zdesperowana, bo to zoo, które mam w sobie w marcu zabrało mi możliwość chodzenia na dwa tygodnie i zabiera mi ją co jakiś czas w ogóle nie uprzedzając, a jak wynika z loginu jestem młodą osobą, mam 4 letniego synka i chcę bardzo żyć. (Szczerze myślałam, że to już niedługo pociągną, ale teraz obudziła się we mnie nadzieja). Czytam i czytam i coraz bardziej zaczynam rozumieć, że przy tak przewlekłej postaci jak moja mam minimalne szanse na wyleczenie, a patrząc na Wasze posty pewnie nie mam ich w ogóle, ale mam nadzieję na zaleczenie i zatrzymanie zaniku mięśni, fajnie gdyby porażenie nerwu strzałkowego odpuściło i te cholerne czerwone bolące plamy

Ah gdyby jeszcze rzeczy z rąk nie wypadały z powodu drętwienia

to już byłoby cudownie

Chciałabym prosić Was o pomoc w zakupie suplementów, bo się nie znam kompletnie. Wiem że vilcacora, ale czy to obojętne gdzie? w jakiej postaci? Parzycie to czy może kapsułki i co do tego, bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.Wiem, że wszystko jest na forum wiem wiem, tylko jeszcze biegle poruszanie po nim mi nie wychodzi i poza tym takie macie skróty, których jeszcze nie rozumiem.