Dodaj do ulubionych

Dla dobra forum bydgoskiego!

15.10.03, 08:13
Wybierzmy jego władcę , kogoś kto będzie miał tu głos decydujący bo póki co
panuje tu anarchia i totalny chaos - sami widzicie do czego to prowadzi !
Wybory ogłosiła Lady Jane w wątku - DWIE KRÓLOWE , pierwszy głos już TAM
jest! Mam nadzieję drodzy forumowicze , że nie zabraknie Wam... poczucia
humoru:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Gall Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 08:28
      Monarchia nie jest dla mnie alternatywą dla anarchii.
      Zatem liberum veto

Wiec i jeszcze raz wiec, najlepiej przy dużym dębie.

Pozdrawiam
      Gall
      • Gość: elodia Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 09:03
        Kto powiedział , że monarchia??? Poczytaj końcówkę wspomnianego wątku to
        zobaczysz bo to , że to wątek dwóch królowych to jeszcze nic nie znaczy!!!
        Najpierw władca a potem tytuł!!! Zresztą Królowa Dnia już tam zaproponowała
        tytuł (na pewno nie królewski!), zawsze możesz z nią podyskutować .Przy
        dębie??? Tym olbrzymim??? TY skubańcu skąd wiesz gdzie ja mieszkam !!!???
        Ewentualnie piwo dębowe może być ale żeby zaraz u mnie w domu!!! No wiesz!
        • Gość: Gall Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 09:11

> Kto powiedział , że monarchia??? Poczytaj końcówkę wspomnianego wątku to
          > zobaczysz bo to , że to wątek dwóch królowych to jeszcze nic nie znaczy!!!
          > Najpierw władca a potem tytuł!!! Zresztą Królowa Dnia już tam zaproponowała
          > tytuł (na pewno nie królewski!), zawsze możesz z nią podyskutować .Przy
          > dębie??? Tym olbrzymim??? TY skubańcu skąd wiesz gdzie ja mieszkam !!!???
          > Ewentualnie piwo dębowe może być ale żeby zaraz u mnie w domu!!! No wiesz!

A taki jakiś skrzywiony jestem, że "władca" kojarzy mi się z monarchią (no i
          rymuje mi się do anarchii).

A to widzę, że z LJane mogliśmy sobie podyskutować kasztanach, a z Tobą Elodio
          o żołędziach.

Co do piwa dębowego, to przyznam, ze chyba takie widziałem, ale jeszcze nie
          piłem. Co oznacza, że jestem jak najbardziej za.

Pozdrawiam
          Gall
          • Gość: elodia Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 09:45
            Hmmm...... ciekawam bardzo na kogo zagłosujesz:) Co do żołędzi to stanowczo ich
            za dużo i powinny same przefrunąć do zoo w Myślęcinku a liście do śmietnika:)))
            • Gość: Gall Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 09:54
              Już oddałem swój głos - VETO

Nie widzę potrzeby, by takie głosowanie urządzać.
              Stan obecny, pomimo pewnego kryzysu (choć nie chciałbym zapeszyć, ale wydaje
              się, że kończącego) w pełni mi odpowiada.

Pozdrawiam
              Gall
              • Gość: elodia Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 10:00
                oki ale to veto po pierwsze w tamtym wątku bo tu się nie liczy a poza tym to...
                zabawa (myślisz , że taki władca by nad czymś tu zapanował:))))))))))))))))))
                ano ale jak nie to... do pogadania kiedyś , pozdrawiam:)
                • Gość: Gall Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 10:08
                  Fakt, że zabawa. Ale osobiście to trochę gubię poczucie humoru, gdy chodzi o
                  nawet dowcipne zagrożenie dla jednej z mych ulubionych zasad - sam żeś sterem i
                  żeglarzem.

Pozdrawiam
                  Gall

Aha - do zalet wątku Dwie Królowe - jako ubocznego efektu tych Waszych relacji -
                  muszę zaliczyć to, że odświeżyłem sobie tekst Nocy czerwcowej, którą lubie od
                  czasu do czasu zamruczeć pod nosem.
    • Gość: LJane No to moje 3 grosze IP: *.amb.bydgoszcz.pl 15.10.03, 10:36
      Mnie proszę w ŻADEN sposób w to nie mieszać.
      A o "dobro foroom bydgoskiego" powinni dbać wszyscy, a nie wybrane jednostki.

Pozdrawiam @ll
    • Gość: LJane Kropka nad "i" IP: *.amb.bydgoszcz.pl 15.10.03, 10:41
      elodia napisała:

> Wybory ogłosiła Lady Jane w wątku - DWIE KRÓLOWE

Nic mi o tym niewiadomo?

Poza tym będzie ustrój prezydencki.
      Koniec kropka.

pozdrawiam @ll
      • Gość: Gall Re: Kropka nad 'i' IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 11:00
        Poza tym będzie ustrój prezydencki.
        Koniec kropka.

COOOOOOOOOOOOOOOO?

Anarchia, anarchia i jeszcze raz anarchia, a w razie krancowej potrzeby wiec.

Pozdrawiam
        Gall
        • Gość: ochman Re: Kropka nad 'i' IP: 81.168.32.* 15.10.03, 11:16
          > Anarchia, anarchia i jeszcze raz anarchia

a czy wzorem Ukraincow wydrukujemy wlasne banknoty?
          ;-)))
          • Gość: €uropejka Re: Kropka nad 'i' IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.03, 11:22
            Gość portalu: ochman napisał(a):

> > Anarchia, anarchia i jeszcze raz anarchia
            >
            > a czy wzorem Ukraincow wydrukujemy wlasne banknoty?
            > ;-)))

a w czym mialyby miec pokrycie? :)
            a nazwa?
            • Gość: elo Re: Kropka nad 'i' IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 11:30
              Poza tym będziemy mieli tu system prezydencki ;)
              Wola narodu ;)
              tak napisałaś , widzę , że znowu źle zrozumiałam , przepraszam. Skoro tak to
              zabawną zabawę dla zabawy uważam za zakończoną. Pomyłka. Wątek nieważny!
          • Gość: Gall Re: Kropka nad 'i' IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 12:10
            Nie będziemy nic nowego drukować, bo moja własna drukarenka w piwnicy okazałaby
            się niepotrzebna.

Pozdrawiam
            Gall
    • Gość: Ted® Re: Dla dobra forum bydgoskiego! IP: *.sejm.gov.pl 15.10.03, 13:13
      chcialbym niesmialo zauwazyc, ze po drugiej stronie
      siedzi juz wladca - ksiaze lub ksieciunio admninow o co
      najmniej dwu obliczach
      na poczucie humoru kiedys tam przeszedl test z wynikiem
      pozytywnym ale to zmienna istota jest wiec uwaga
      • elodia Re: Dla dobra forum bydgoskiego! 15.10.03, 13:31
        Był kiedyś wątek kogo z tego forum na prezydenta , oczywiście żartobliwie :)
        był wątek Elodia na prezydenta też dla rozrywki i ten w dwóch królowych miał
        być następny ale............. okazuje się , że albo mamy różne poczucie humoru
        albo dużo zależy od tego kto zakłada wątek albo jesień was przygniotła i nie
        chcecie się bawić albo.............. pozdrawiam niedoszłych wyborców i
        kandydatów.
        • Gość: LJane Elo, Ty nie śpisz?! ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 15.10.03, 14:49
          Elo, usmiechnij się ;)

Życie jest piękne, wbrew pozorom, NIE tylko po północy ;)

Pozdrawiam @ll

PS: Wątek prezydencki był dla zabawy?!
          • elodia Re: Elo, Ty nie śpisz?! ;) 15.10.03, 19:39
            Coś nierealnego jest dla mnie zabawą..... Czy sądzisz , że ktoś z nas naprawdę
            zostanie prezydentem? Bo ja mocno wątpię choć... wszystko możliwe dla
            wierzącego:)
            • Gość: LJane Cytowanki ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 15.10.03, 22:25
              "Charakter człowieka najlepiej określa się przez to, co uznaje on za śmieszne"
              (J.W.Goethe)

I jeszcze nieco współczesniej - specjalnie dla Ciebie, Elo: "Co tu jest jawą,
              co snem, kto tu istnieje, kto nie? A może nas, tu nie ma nas a Oni są..."
              Hmmm

Pozdrawiam @ll
              • Gość: wojt Re: Cytowanki ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 22:40
                Hmm ... "No dobrze ale jaką metodą wybierzemy metodę głosowania"
                ( Ten cytat chyba zna każdy miłośnik Rejsu)
                • Gość: LJane Jedno jest pewne... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 15.10.03, 22:41
                  ... "parówkowym skrytożercom mówimy NIE", prawda, Wojt?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka