coooler1 07.10.08, 14:24 dlaczego do (...) dopiero od 3 listopada?????????? Dlaczego tego nie da się wprowadzić od przyszłego tygodnia? Genialny jesteś Sarul, zajebisty z ciebie logistyk, fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adkrawczyk Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 07.10.08, 14:27 Ty się ciesz że od 3 listopada. Bo jakby Mzk powiedziało że nima autobusów to przetarg na nową linię trwałby z rok. Odpowiedz Link Zgłoś
jac-1 Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 07.10.08, 19:20 A czy Zarząd ma wpływ na komfort jazdy busami, mam na myśli linię 303- śmierdzace,napalone od samego rana,kierowcy tankujący na stacji w raz z pasażerami, kiedy powinni normalnie śmigać od przystanku do przystanku.Cholera gdzie my żyjemy?czy naprawdę nie mozna na taki stan rzeczy wpłynąć.Jeżdzę rzadko, ale to co zauważyłem woła o pomste do nieba. Zero kultury osobistej...Może tak Inspekcja Transportu może coś w tym kierunku zrobić.Pewnie powiecie po co jedziesz takimi busa?,ale widzę jak inni się męczą i siedzą przy tym cicho,jakby kurcze za karę jechali, no może to im pasuje- mnie na pewno nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 07.10.08, 19:28 jac-1 napisał: > A czy Zarząd ma wpływ na komfort jazdy busami Nie ma. > Pewnie powiecie po co jedziesz takimi b > usa?,ale widzę jak inni się męczą i siedzą przy tym cicho,jakby kurcze za karę > jechali, no może to im pasuje- mnie na pewno nie... Ale co poradzisz? Maj rozsądną alternatywę, ale widać lubią busy. Odpowiedz Link Zgłoś
osowaonline Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 10:01 na spotkaniu z mieszkańcami padła propozycja osobnej komercyjnej linii ... zobaczymy czy coś z tego może wyjść a PKS jak zawsze, niska jakość usług i do tego zawsze wszystko mają w d ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 10:51 osowaonline napisał: > na spotkaniu z mieszkańcami padła propozycja osobnej komercyjnej linii ... od kogo? > a PKS jak zawsze, niska jakość usług i do tego zawsze wszystko mają w d ... jak zawsze wszystko mieli w d... to czemu tak za nimi płaczecie? Zwiększy się częstotliwość na 71 to zmniejszą się problemy, o linii dublującej tramwaje stworzonej przez ZDMiKP możecie zapomnieć, nie po to narażali się na protesty społeczne wyrzucając 94 z Jagiellońskiej aby nie dublowała tramwajów by zaraz potem tworzyć taką linię na Focha. Mam nadzieję że częstotliwość na 71 zostanie jeszcze zwiększona przy następnych zmianach a na 60 pojawią się w końcu kursy przez Mińską. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpbizkit Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 12:36 mc_pele napisał: > osowaonline napisał: > > > na spotkaniu z mieszkańcami padła propozycja osobnej komercyjnej linii .. > . > > od kogo? Ze strony mieszkańców xD > > > a PKS jak zawsze, niska jakość usług i do tego zawsze wszystko mają w d . > .. > > jak zawsze wszystko mieli w d... to czemu tak za nimi płaczecie? Zwiększy się > częstotliwość na 71 to zmniejszą się problemy, o linii dublującej tramwaje > stworzonej przez ZDMiKP możecie zapomnieć, nie po to narażali się na protesty > społeczne wyrzucając 94 z Jagiellońskiej aby nie dublowała tramwajów by zaraz > potem tworzyć taką linię na Focha. Mam nadzieję że częstotliwość na 71 zostanie > jeszcze zwiększona przy następnych zmianach a na 60 pojawią się w końcu kursy > przez Mińską. Zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
adkrawczyk Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 18:45 Kursy przez Mińska się nie pojawią - Po pierwsze przegubowiec no i chyba krótki ciężko będa sie miały tam minąć. Do tego ograniczenia do 30 na godzinę i leżącę policjanty. po drugie rada osiedla nie chce duzych autobusów tylko busy.Już takie jexdziły i pewnie wróca na Minską Odpowiedz Link Zgłoś