Dodaj do ulubionych

Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry

07.10.08, 14:24
dlaczego do (...) dopiero od 3 listopada??????????
Dlaczego tego nie da się wprowadzić od przyszłego tygodnia?
Genialny jesteś Sarul, zajebisty z ciebie logistyk, fachowiec.
Obserwuj wątek
    • adkrawczyk Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 07.10.08, 14:27
      Ty się ciesz że od 3 listopada. Bo jakby Mzk powiedziało że nima
      autobusów to przetarg na nową linię trwałby z rok.
    • jac-1 Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 07.10.08, 19:20
      A czy Zarząd ma wpływ na komfort jazdy busami, mam na myśli linię 303- śmierdzace,napalone od samego rana,kierowcy tankujący na stacji w raz z pasażerami, kiedy powinni normalnie śmigać od przystanku do przystanku.Cholera gdzie my żyjemy?czy naprawdę nie mozna na taki stan rzeczy wpłynąć.Jeżdzę rzadko, ale to co zauważyłem woła o pomste do nieba. Zero kultury osobistej...Może tak Inspekcja Transportu może coś w tym kierunku zrobić.Pewnie powiecie po co jedziesz takimi busa?,ale widzę jak inni się męczą i siedzą przy tym cicho,jakby kurcze za karę jechali, no może to im pasuje- mnie na pewno nie...
      • ka_zet Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 07.10.08, 19:28
        jac-1 napisał:

> A czy Zarząd ma wpływ na komfort jazdy busami

Nie ma.

> Pewnie powiecie po co jedziesz takimi b
        > usa?,ale widzę jak inni się męczą i siedzą przy tym cicho,jakby kurcze za karę
        > jechali, no może to im pasuje- mnie na pewno nie...

Ale co poradzisz? Maj rozsądną alternatywę, ale widać lubią busy.
    • osowaonline Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 10:01
      na spotkaniu z mieszkańcami padła propozycja osobnej komercyjnej linii ...
      zobaczymy czy coś z tego może wyjść
      a PKS jak zawsze, niska jakość usług i do tego zawsze wszystko mają w d ...
      pozdrawiam
      • mc_pele Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 10:51
        osowaonline napisał:

> na spotkaniu z mieszkańcami padła propozycja osobnej komercyjnej linii ...

od kogo?

> a PKS jak zawsze, niska jakość usług i do tego zawsze wszystko mają w d ...

jak zawsze wszystko mieli w d... to czemu tak za nimi płaczecie? Zwiększy się
        częstotliwość na 71 to zmniejszą się problemy, o linii dublującej tramwaje
        stworzonej przez ZDMiKP możecie zapomnieć, nie po to narażali się na protesty
        społeczne wyrzucając 94 z Jagiellońskiej aby nie dublowała tramwajów by zaraz
        potem tworzyć taką linię na Focha. Mam nadzieję że częstotliwość na 71 zostanie
        jeszcze zwiększona przy następnych zmianach a na 60 pojawią się w końcu kursy
        przez Mińską.
        • lumpbizkit Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 12:36
          mc_pele napisał:

> osowaonline napisał:
          >
          > > na spotkaniu z mieszkańcami padła propozycja osobnej komercyjnej linii ..
          > .
          >
          > od kogo?

Ze strony mieszkańców xD

>
          > > a PKS jak zawsze, niska jakość usług i do tego zawsze wszystko mają w d .
          > ..
          >
          > jak zawsze wszystko mieli w d... to czemu tak za nimi płaczecie? Zwiększy się
          > częstotliwość na 71 to zmniejszą się problemy, o linii dublującej tramwaje
          > stworzonej przez ZDMiKP możecie zapomnieć, nie po to narażali się na protesty
          > społeczne wyrzucając 94 z Jagiellońskiej aby nie dublowała tramwajów by zaraz
          > potem tworzyć taką linię na Focha. Mam nadzieję że częstotliwość na 71 zostanie
          > jeszcze zwiększona przy następnych zmianach a na 60 pojawią się w końcu kursy
          > przez Mińską.

Zgadzam się.
        • adkrawczyk Re: Ciężka dola pasażerów z Osowej Góry 08.10.08, 18:45
          Kursy przez Mińska się nie pojawią - Po pierwsze przegubowiec no i
          chyba krótki ciężko będa sie miały tam minąć. Do tego ograniczenia
          do 30 na godzinę i leżącę policjanty. po drugie rada osiedla nie
          chce duzych autobusów tylko busy.Już takie jexdziły i pewnie wróca
          na Minską
    • bidia kierowców nielepsza 08.10.08, 21:19
      a działań brak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się