Dodaj do ulubionych

TREP i jego " madre buty "

29.10.03, 19:04
" Autor: Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl
Data: 29.10.2003 18:40

" moje buty są z pewnoscią mądrzejsze od ciebie. "

---------------------------------------------------------------------------

- ten atomski , to ma mniemanie o sobie
ha ha ha

opanowany mania ,jest przekonany,ze nawet jego stare buty - " sa madrzejsze "
od osob piszacych na forum GAZETY.

buty atomskiego-tyciarka .... :))))))))
ALE CZUBEK

radca

Obserwuj wątek
    • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " 30.10.03, 02:30
      > mamy na forum takie dwie postaci:

Przykre jest to, ze te dwa indywidua, znajduja poklask wsrod mlodych,
      niedoswiadczonych slodkich forumowiczek. :)
      • lokator Re: TREP i jego " madre buty " 30.10.03, 10:26
        genuine44 napisał:

> > mamy na forum takie dwie postaci:
        >
        > Przykre jest to, ze te dwa indywidua, znajduja poklask wsrod mlodych,
        > niedoswiadczonych slodkich forumowiczek. :)

Ten związek się i tak kiedyś rozpadnie gdy Radca się zorientuje, że krzyżak
        ubabrał nazwisko Andrzej Kaniecki w pomyjach. To jeszcze potrwa, ale Radca
        zorientuje się przecież, że krzyżak sobie używał, a on zbiera za to cięgi. Tym
        bardziej będzie to bolesne, gdy Radca będzie chciał zorganizować znowu jakąś
        akcję. Nie będzie mu łatwo udowodnić, że to nie on bluzgał tylko krzyżak.
        No, ale zobaczymy jak to się rozwinie.....
        • radca Re: TREP i jego " madre buty " 30.10.03, 19:10
          lokator napisał:

> genuine44 napisał:
          >
          > > > mamy na forum takie dwie postaci:
          > >
          > > Przykre jest to, ze te dwa indywidua, znajduja poklask wsrod mlodych,
          > > niedoswiadczonych slodkich forumowiczek. :)

- " poklask" ?
          hmmm, dziwne
          o ten caly ( jak to nazywacie ) " poklask" tak bardzo boi sie atomski-
          tyciarek. Czy nie jest to przesadna fanaberia i pewna obsesja ?
          Jakos ten wymyslony " poklask" cos nie daje spokoju pewnym osobom.

> Ten związek się i tak kiedyś rozpadnie gdy Radca się zorientuje, że krzyżak
          > ubabrał nazwisko Andrzej Kaniecki w pomyjach. To jeszcze potrwa, ale Radca
          > zorientuje się przecież, że krzyżak sobie używał, a on zbiera za to cięgi.
          Tym
          > bardziej będzie to bolesne, gdy Radca będzie chciał zorganizować znowu jakąś
          > akcję. Nie będzie mu łatwo udowodnić, że to nie on bluzgał tylko krzyżak.
          > No, ale zobaczymy jak to się rozwinie.....

-Jesli bede " organizowal jakas Akcje " - to mysle,ze nie poprzez to forum.
          Zbyt wiele bylem tutaj atakowany za te Akcje Pomocy.Zbyt wielka byla tutaj
          ZAWISC i ATAKI, zbyt wielkie byly WYZWISKA i UBLIZANIA itd.itd.

Zrobilem cos na poczatku - bo wykpil mnie najpierw OCHMAN ze sprawa komputera
          w watku Rhmeka o prezydencie.Wtedy okazalo sie,ze mialem akurat jeden komputer
          lecz nie bylem pewien - na ile jest sprawny.Wiec udalem sie do MICKRONETu
          i tam po uslyszeniu,ze pragne przekazac to dzieciom z DOMU DZIECKA - zozono
          mi to wszystko za darmo.Moglem zaplacic i mialem na to pieniadze - nie byloby z
          tym problemu,ale poruszyl mnie wtedy gest mlodych ludzi - byli w wieku
          mego Sp. syna DAWIDA.Bylem tym wstrzasniety i poruszony,ze sa tak wspaniali
          mlodzi ludzie - ktorzy reaguja tak spontanicznie.Ukazalem to na forum Gazety
          Wyborczej -poniewaz pragnalem sie podzielic ma radoscia.Nazwalem to bodajrze
          " DAR SERCA ". Wtedy to sie dopiero zaczelo... atakow bylo co niemiara.
          Mialem wrazenie,ze powstala jakas epidemia - taka powstala panika z tego.
          Ochman nazwal to w pewnym watku,ze " to stary pecet": Jeden z forumowiczow
          ( chyba to byl JASIO4- dzisiejszy genuine44 ) wykpil,ze "dal nieraz i sie tym
          nie chwali" itd.itd.

Lecz znalazl sie tylko jeden Czlowiek - ktory pozytywnie zareagowal na moj
          post o tej sprawie.Byl to kolega z forum Gazety Wyborczej - Torunianin
          o nicku + Krzyzak + To On napisal wtedy slowa ; " NIE JESTES SAM "
          To wlasnie, nie kto inny - jak Krzyzak zaoferowal rowniez swoja Pomoc i swoj
          udzial w dodatkowej pomocy dzieciom z Domu Dziecka.

To oczywiscie nie pasowalo atomskiemu i nie mogl tego scierpiec,ze sa osoby -
          ktre moga cos zrobic pozytywnego. Za wszelka cene staral sie i to na wszelkie
          sposoby i z kim tylko sie mogl zwiazac - przeszkadzac tej Akcji.
          Staral sie za wszelka cene uczynic z tych osob - najgorszych jak tylko to moze
          byc mozliwe i na skale atomowej histerii.

Jesli KRZYZAK nie byl atomskiemu dluzny - wtedy tryjumfowal i zbieral rozne
          osoby do swojej antyradcowskiej i antykrzyackiej walki.

Tak oto, caly czas zaczely sie przeszkadzania, obelgi i tepienie kazdej Akcji -
          podejmowanej na forum GAZETY.

Krzyzak zachowal sie naprawde nad podziw.Przyslal sprzet dla dzieciakow
          w Domu Dziecka i pragnal,aby nie wspominac o Nim w artykule - poniewaz, jak
          powiedzial : "PRAGNALEM POMOC MOJEMU PRZYJACIELOWI Z BYDGOSZCZY W TEJ AKCJI
          I DZIEKI TEMU DZIECIAKI BEDA MIALY KOMPUTERY "

Krzyzak prosil,aby nie wspominac o Nim gdziekolwiek.Wiedzial,ze moze stac sie
          atakiem zawistnych forumowiczow.

Niestety zostalo o Nim wspomniane i jakos musial sie z tym pogodzic.

To dzieki Krzyzakowi powstal caly ciag lancucha pomocy dla dzieci - nie tylko
          w Domach Dziecka. Dzieki temu,ze Krzyzak sie wlaczyl i pomogl w tym
          zorganizowaniu - wlaczylo sie przy okazji wiele Forumowiczek i Forumowiczow.
          Wielu prosilo,aby o Nich nie wspominac - poniewaz nie chca stac sie obiektem
          atakow ze strony zazdrosnych i zawistnych z forum.

Jestem wdzieczny Krzyzakowi,za to ze nie opuscil mnie w potrzebie i pomogl
          dzieciakom w DOMU DZIECKA i nie tylko tam, rowniez niepelnosprawnym dzieciom.
          Wiem i jestem swiecie przekonany,ze moge zawsze liczyc w takich sprawach na
          krzyzaka.Moge liczyc na to,ze kiedykolwiek - gdy poprosze Jego o wsparcie
          w Akcji Pomocy dzieciom - Krzyzak by mi napewno nie odmowil.

Tylko,ze.... pomagasz innym, ale zawsze sie znajda tacy - ktorzy beda cie za to
          opluwac.Opluwac i organizowac innych jeszcze do tego opluwania.

Wiec...

radca
          • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " 30.10.03, 19:29
            Uff, przydlugo, nie czytalem. Chcialem tylko wrocic do butow Tyciarka.
            Zalozmy, ze buty Tyciarka zostaja prezydentem, co sie dzieje? Nic takiego,
            buty nie moga szkodzic. Druga ewentualnosc: Prezydentem zostaje nasz
            wielonikowy pajac, ten szkodzic moze. Po 2 miesiacach nie mamy sie gdzie
            leczyc bo wszyscy w bialych kitlach siedza juz w wiezieniu. :)

Co lepsze?

Buty Tyciarka czy

....????
            • qczi Re: TREP i jego " madre buty " 30.10.03, 22:10
              taaaakie buty
              juz mamy
          • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 30.10.03, 20:27
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • radca [...] 30.10.03, 20:35
              • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 30.10.03, 20:53
                • radca Re: do atomskiego-tyciarka 30.10.03, 21:02
                  Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> radca napisał:
                  >
                  > znowu jakies pierdoły nie na temat.
                  >
                  > może sprecyzuję więc: masz pecha, bo zniszczyłeś coś w co bardzo wierzyłem.
                  > bezinteresownie i czemu sie poswieciłem.
                  > zniszczyłes do swoich celów. imałes sie wtedy wszystkich sposobów. nawet
                  tych
                  > najbardziej obmierzłych. zrobiłes tym samym ze mnie jednostkę aspołeczną.

- bo jestes jednostka aspoleczna
                  daj przyklad,ze tak nie jest

> marnym pocieszeniem jes to,ze odpłaciłem i nie udało ci sie zrobić partii
                  > politycznej z netbitu.

- to tylko twoja satysfakcja i twoj wymysl

> marnym,więc odpłacam ci dalej.

- to sie daje zauwazyc - to twoje dzialanie
                  wpadles w sidla atpmski-tyciarek i stales sie wiezniem wlasnej obsesji

> będę ostrzegał dalej ludzi przed tobą.bo przed gnidami trzeba ostrzegać.

- a czego mozna sie spodziewac po takim atomskim-tyciarku ?
                  przesiakles mania przesladowcza i obsesja oraz mniemaniem o wlasnej
                  najwyzyszej madrosci ,ze nawet do Gczi napisales,ze "twoje buty sa od Niej
                  madrzejsze"

oto caly ty atomski-tyciarku

• Gość: tyciarek Re: do atomskiego-tyciarka IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 30.10.03, 21:11
                    > - bo jestes jednostka aspoleczna
                    > daj przyklad,ze tak nie jest

- bijesz kolejną granice tepoty. wyraźnie napisałem,ze jestem jesdnostką
                    aspołeczną. dlaczego mam dawać przykład na to,ze tak nie jest.
                    zlituj się imbecylu i strzel se w ten pusty łep.
                    ja na twoim miejscu juz dawno bym tak zrobił. nie zniósłbym,ze jestem tak tępy.

> a czego mozna sie spodziewac po takim atomskim-tyciarku ?
                    > przesiakles mania przesladowcza i obsesja oraz mniemaniem o wlasnej
                    > najwyzyszej madrosci ,ze nawet do Gczi napisales,ze "twoje buty sa od Niej
                    > madrzejsze"

-darmowa informacja. w celu ograniczenia wystepowania rozczarowań. takich
                    jakie ja przezyłem z tobą gnido obcując.

co do mojem mądrosci, jest takie powiedzenie: "wiem,ze nic nie wiem".
                    charaktryzuje sie to powiedzenie tym,ze wymówił je bardzo mądry pan.
                    żaden głupek by nie wpał w swym samouwielbieniu.
                    jestem na tyle bystry, by wiedzieć,ze nie powinienem podskakiwać w sprawach
                    historycznych red. Lewandowskiemu.
                    trzeba być niezłym głąbem,żeby nie widzieć,ze się porywa z motyką na ksiezyc.
                    im większy kretyn tym mniejsze opory, by zabrać głos.

• radca Re: do atomskiego-tyciarka 30.10.03, 22:10

> > - bo jestes jednostka aspoleczna
                      > > daj przyklad,ze tak nie jest
                      >
                      > - bijesz kolejną granice tepoty. wyraźnie napisałem,ze jestem jesdnostką
                      > aspołeczną. dlaczego mam dawać przykład na to,ze tak nie jest.
                      > zlituj się imbecylu i strzel se w ten pusty łep.
                      > ja na twoim miejscu juz dawno bym tak zrobił. nie zniósłbym,ze jestem tak
                      tępy.
                      >
                      >
                      > > a czego mozna sie spodziewac po takim atomskim-tyciarku ?
                      > > przesiakles mania przesladowcza i obsesja oraz mniemaniem o wlasnej
                      > > najwyzyszej madrosci ,ze nawet do Gczi napisales,ze "twoje buty sa od Niej
                      > > madrzejsze"
                      >
                      > -darmowa informacja. w celu ograniczenia wystepowania rozczarowań. takich
                      > jakie ja przezyłem z tobą gnido obcując.
                      >
                      > co do mojem mądrosci, jest takie powiedzenie: "wiem,ze nic nie wiem".
                      > charaktryzuje sie to powiedzenie tym,ze wymówił je bardzo mądry pan.
                      > żaden głupek by nie wpał w swym samouwielbieniu.
                      > jestem na tyle bystry, by wiedzieć,ze nie powinienem podskakiwać w sprawach
                      > historycznych red. Lewandowskiemu.
                      > trzeba być niezłym głąbem,żeby nie widzieć,ze się porywa z motyką na ksiezyc.
                      > im większy kretyn tym mniejsze opory, by zabrać głos.
                      >
                      >

- oto popis atomskiego-tyciarka
                      " " Autor: Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl

----------------------------------------------------

tobie atom juz odbija - co ?
                      • genuine44 Re: do atomskiego-tyciarka 31.10.03, 14:01

> " moje buty są z pewnoscią mądrzejsze od ciebie. "
                        >

W kwesti formalnej:

Czy sa?

:)
                    • qczi Re: do atomskiego-tyciarka 05.11.03, 11:03
                      - bijesz kolejną granice tepoty. wyraźnie napisałem,ze jestem jesdnostką
                      aspołeczną. dlaczego mam dawać przykład na to,ze tak nie jest.

tu sie usmialam
                      w takim razie podaj, prosze, dowod, ze JESTES jednostka aspoleczna
                      bo to chyba, jak podejrzewam, to przekonanie jest podstawa twojego
                      zarozumialstwa
                      wmawiasz sobie, ze jestes taki wyjatkowy ;)))

>co do mojem mądrosci, jest takie powiedzenie: "wiem,ze nic nie wiem".
                      (...)
                      >żaden głupek by nie wpał w swym samouwielbieniu.

no wlasnie, tak cie wlasnie postrzegam

>jestem na tyle bystry, by wiedzieć,ze nie powinienem podskakiwać w sprawach
                      historycznych red. Lewandowskiemu.

ta sciezka to pewnie takze do mnie prowadzi
                      wiec
                      nie kwestionowalam podawanych przez red. faktow historycznych, bo sie na tym
                      nie znam
                      itd skonczmy ten temat

>im większy kretyn tym mniejsze opory, by zabrać głos.
                      no wlasnie, tyciarq, no wlasnie ;)

>trzeba być niezłym głąbem,żeby nie widzieć,ze się porywa z motyką na ksiezyc.

dlatego nie bede sie starala wbic rozumq do twej glowki ;)
                      • Gość: Ted® Re: do atomskiego-tyciarka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:20
                        nie przypisuj sobie wszystkich wypowiedzi atomskiego, az tak cie nie kocha
                        (ta nie byla do ciebie wiec niepotrzebnie sie tak poswiecasz :))))
                        • qczi Re: do atomskiego-tyciarka 05.11.03, 15:38
                          e no to co
                          kazdy pretext do klotni jest okej ;))
                          • Gość: Ted® Re: do atomskiego-tyciarka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 15:43
                            qczi napisała:

> e no to co
                            > kazdy pretext do klotni jest okej ;))

a, bo loobish sie qcic
                            jasne
                            • qczi Re: do atomskiego-tyciarka 05.11.03, 17:44
                              ted. makijaz jeshcze na miejscu, ale doskaczesz sie w koncoo
                              • Gość: hihot Re: do atomskiego-tyciarka IP: *.rave5.com / 66.111.42.* 11.11.03, 15:02

hihihi :)
                • qczi Re: do radcy 30.10.03, 22:15
                  nie bylo mnie wtedy na forumowym swiecie, tycarek, co bezinteresownego robiles,
                  co radca, jak twierdzisz, zniszczyl?
                  • Gość: tyciarek Re: do radcy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 30.10.03, 22:37
                    qczi napisała:

> nie bylo mnie wtedy na forumowym swiecie, tycarek, co bezinteresownego
                    robiles,
                    >
                    > co radca, jak twierdzisz, zniszczyl?

szkoda mi czasu dla ciebie.
                    poszukaj sobie,albo poczekaj na interpretacje radcy.

• qczi Re: do radcy 30.10.03, 20:56
              > dlaczego do akcji humanitarnych namawia człowiek który w zasadzie nic nie
              > wpłacił, tylko szumem wokól siebie robi wrażenie,ze on jest głownym
              bohaterem ?

no, tu sie kwiatuszku pomyliles i to ostro
              taks ie sklada, ze bylam z Radca w Gniewkowie w momencie przekazania
              komputerow, widzialam tez samochod i pracownikow, ktorych przyslal Krzyzak, aby
              wniesli i zamonowali komputery w domu dziecka. Co ty pie*lisz czlowieq? Radca
              moze niewprawnie pisze po polsq, ale wez poprawke na to, ze na codzien siedzi
              za granica, gdzie uzywa przede wszstkim obcego jezyka

moze nie umie blyskotliwie zbijac twoich dennych argumentow, co jednak mi
              zmienia faktu, ze to TY siejesz pesymizm, bylejakosc i przekonanie o
              niemoznosci zmienienia czegokolwiek na lepsze

a jesli chodzi o wiele nickow ;)
              szczerze mowiac, tez czasami chetnie bym sobie pobluzgala pod jakims nieswoim
              nieckiem ;)))
              hm... musze to przemyslec :)))
              • genuine44 Re: do radcy 30.10.03, 21:00
                > a jesli chodzi o wiele nickow ;)

Coz, juz udowodnilas, ze jestes na poziomie myslenia Radcy czy dorastajacego
                dzieciaka. :)
                • Gość: tyciarek Re: do radcy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 30.10.03, 21:16
                  qczi zlituj sie chociaz ty. skocz na jakiegos czata na interii
                  • qczi Re: do radcy 30.10.03, 22:17
                    tyci, co z tym fibonaccim :)))))))))))))))??
                    • genuine44 Re: do radcy 31.10.03, 02:36

> tyci, co z tym fibonaccim :)))))))))))))))??

Quci co ze strunami madralo?
                    • #kasia Re: do radcy 31.10.03, 09:40
                      chodzi Ci dziewczynko o ciag liczb..?

nic skomplikowanego, masz to sczeszcie, ze Twoi dyskutanci moga/chca sie
                      pofatygowac i sprawdzic cos w slowniku..
                      niestety nie mozna sie tego spodziewac po Tobie..
                      po za tym jezeli podpierasz sie twierdzeniami ekonomicznymi i matematycznymi to
                      powinnas wiedziec, ze w duzej czesci opieraja sie one na badaniach i
                      porownaniach do analogicznego okresu w historii..
                      wiec jak widzisz nawet ekonomia siega do historii i nawet Twoje zadufanie w
                      sobie i wiara w swoje mizerne mozliwosci tego nie zmieni..

wracajac do tego, ze Ty wiesz cos bo rozmawialas kilka chwil z 80letnim Panem..
                      boszzz nie badz smieszna, zastanow sie, niektorym wierzysz, niektorym nie??
                      dlaczego?? bo, niektore zrodla sa wiarygodne niektore nie, nie uwazasz, ze
                      powinno przeprowadzac sie konfrontacje?? nie uwazasz pewnie..

wyobraz sobie sytuacje:
                      cztery osoby obserwuja zjawisko: jedna z prawej strony, druga z lewej strony,
                      jedna z przodu a kolejna z tylu..
                      widza to samo??
                      niee...

nalezy polaczyc ich opinie, zeby pojac i wlasciwie ocenic obraz..
                      mimo, ze zadna z nich nie klamie, to tez nie mowia w 100% prawdy..

kpw? czy ciagle za trudne??

za trudne
                      • qczi Re: do radcy 05.11.03, 12:03
                        #kasia napisała:

> chodzi Ci dziewczynko o ciag liczb..?
                        >

jak ja dziewczynka to ty stara baba i zlaz ze mnie (za pinde)

> nic skomplikowanego, masz to sczeszcie, ze Twoi dyskutanci moga/chca sie
                        > pofatygowac i sprawdzic cos w slowniku..

nie qmasz o co biega, to ise nie wtracaj

> niestety nie mozna sie tego spodziewac po Tobie..

to sie nie spodziewaj
                        o dziza co za kobieta
                        faktycznie, slownika nie mialam jush z 5 lat w req
                        ostatnio mialam, jak wyrzucalam swoj do piwnicy
                        serio

> po za tym jezeli podpierasz sie twierdzeniami ekonomicznymi i matematycznymi
                        to
                        >
                        > powinnas wiedziec, ze w duzej czesci opieraja sie one na badaniach i
                        > porownaniach do analogicznego okresu w historii..

tzn JAKIM dokladnie twierdzeniem sie podparlam i w ktorym momencie?
                        bo mi sie wydawalo, ze tylko zadalam pytanie tyciarkowi
                        io o ktory dokladnie okres w historii ci biega?

> wiec jak widzisz nawet ekonomia siega do historii i nawet Twoje zadufanie w
                        > sobie i wiara w swoje mizerne mozliwosci tego nie zmieni..
                        >

wiem
                        ale nie dzieki Twoim wnikliwym wywodom, gdyz nic takiego tu nie przedstawilas

> wracajac do tego, ze Ty wiesz cos bo rozmawialas kilka chwil z 80letnim
                        Panem..
                        >

wiem to, co mi powiedzial
                        i cop to ma do rzeczy?

> boszzz nie badz smieszna, zastanow sie, niektorym wierzysz, niektorym nie??
                        > dlaczego?? bo, niektore zrodla sa wiarygodne niektore nie, nie uwazasz, ze
                        > powinno przeprowadzac sie konfrontacje?? nie uwazasz pewnie..
                        >

skoro wiesz lepiej, co mam na mysli, to nie mam slow
                        przeczytaj, co piszesz, nie staraj mi sie wmowic, co rzekomo mysle, uwazam itp
                        piszesz denne prawdy objawione i kryteria wiary badz niewiary
                        bluzgasz niewyjasniona dla mnie antypatia

> kpw? czy ciagle za trudne??
                        >
                        > za trudne

glupie w tym kontexcie
                • radca Re: do radcy 30.10.03, 22:08
                  genuine44 napisał:

> > a jesli chodzi o wiele nickow ;)
                  >
                  > Coz, juz udowodnilas, ze jestes na poziomie myslenia Radcy czy dorastajacego
                  > dzieciaka. :)

- za to twoj idol - tyciarek dal popis swojego chamstwa i pustoglowia
                  cytuje ;

" " Autor: Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl

---------------------------------------------------------

i jak genuine44
                  TREP ma madrosc w butach ???
                  taki z niego potrzaskany chachol
                  • genuine44 Re: do radcy 31.10.03, 02:42

Moze sa? Skad mam wiedziec? Butow Tyciarka nie widzialem.
          • radca Re: TREP i jego " madre buty " - ATAKI 30.10.03, 20:43
            radca napisał:

> lokator napisał:
            >
            > > genuine44 napisał:
            > >
            > > > > mamy na forum takie dwie postaci:
            > > >
            > > > Przykre jest to, ze te dwa indywidua, znajduja poklask wsrod mlodych,
            >
            > > > niedoswiadczonych slodkich forumowiczek. :)
            >
            > - " poklask" ?
            > hmmm, dziwne
            > o ten caly ( jak to nazywacie ) " poklask" tak bardzo boi sie atomski-
            > tyciarek. Czy nie jest to przesadna fanaberia i pewna obsesja ?
            > Jakos ten wymyslony " poklask" cos nie daje spokoju pewnym osobom.
            >
            > > Ten związek się i tak kiedyś rozpadnie gdy Radca się zorientuje, że krzyża
            > k
            > > ubabrał nazwisko Andrzej Kaniecki w pomyjach. To jeszcze potrwa, ale Radca
            >
            > > zorientuje się przecież, że krzyżak sobie używał, a on zbiera za to cięgi.
            >
            > Tym
            > > bardziej będzie to bolesne, gdy Radca będzie chciał zorganizować znowu jak
            > ąś
            > > akcję. Nie będzie mu łatwo udowodnić, że to nie on bluzgał tylko krzyżak.
            > > No, ale zobaczymy jak to się rozwinie.....
            >
            > -Jesli bede " organizowal jakas Akcje " - to mysle,ze nie poprzez to forum.
            > Zbyt wiele bylem tutaj atakowany za te Akcje Pomocy.Zbyt wielka byla tutaj
            > ZAWISC i ATAKI, zbyt wielkie byly WYZWISKA i UBLIZANIA itd.itd.
            >
            > Zrobilem cos na poczatku - bo wykpil mnie najpierw OCHMAN ze sprawa komputera
            > w watku Rhmeka o prezydencie.Wtedy okazalo sie,ze mialem akurat jeden komputer
            > lecz nie bylem pewien - na ile jest sprawny.Wiec udalem sie do MICKRONETu
            > i tam po uslyszeniu,ze pragne przekazac to dzieciom z DOMU DZIECKA - zozono
            > mi to wszystko za darmo.Moglem zaplacic i mialem na to pieniadze - nie byloby
            z
            >
            > tym problemu,ale poruszyl mnie wtedy gest mlodych ludzi - byli w wieku
            > mego Sp. syna DAWIDA.Bylem tym wstrzasniety i poruszony,ze sa tak wspaniali
            > mlodzi ludzie - ktorzy reaguja tak spontanicznie.Ukazalem to na forum Gazety
            > Wyborczej -poniewaz pragnalem sie podzielic ma radoscia.Nazwalem to bodajrze
            > " DAR SERCA ". Wtedy to sie dopiero zaczelo... atakow bylo co niemiara.
            > Mialem wrazenie,ze powstala jakas epidemia - taka powstala panika z tego.
            > Ochman nazwal to w pewnym watku,ze " to stary pecet": Jeden z forumowiczow
            > ( chyba to byl JASIO4- dzisiejszy genuine44 ) wykpil,ze "dal nieraz i sie tym
            > nie chwali" itd.itd.
            >
            > Lecz znalazl sie tylko jeden Czlowiek - ktory pozytywnie zareagowal na moj
            > post o tej sprawie.Byl to kolega z forum Gazety Wyborczej - Torunianin
            > o nicku + Krzyzak + To On napisal wtedy slowa ; " NIE JESTES SAM "
            > To wlasnie, nie kto inny - jak Krzyzak zaoferowal rowniez swoja Pomoc i swoj
            > udzial w dodatkowej pomocy dzieciom z Domu Dziecka.
            >
            > To oczywiscie nie pasowalo atomskiemu i nie mogl tego scierpiec,ze sa osoby -
            > ktre moga cos zrobic pozytywnego. Za wszelka cene staral sie i to na wszelkie
            > sposoby i z kim tylko sie mogl zwiazac - przeszkadzac tej Akcji.
            > Staral sie za wszelka cene uczynic z tych osob - najgorszych jak tylko to
            moze
            > byc mozliwe i na skale atomowej histerii.
            >
            > Jesli KRZYZAK nie byl atomskiemu dluzny - wtedy tryjumfowal i zbieral rozne
            > osoby do swojej antyradcowskiej i antykrzyackiej walki.
            >
            > Tak oto, caly czas zaczely sie przeszkadzania, obelgi i tepienie kazdej
            Akcji -
            > podejmowanej na forum GAZETY.
            >
            > Krzyzak zachowal sie naprawde nad podziw.Przyslal sprzet dla dzieciakow
            > w Domu Dziecka i pragnal,aby nie wspominac o Nim w artykule - poniewaz, jak
            > powiedzial : "PRAGNALEM POMOC MOJEMU PRZYJACIELOWI Z BYDGOSZCZY W TEJ AKCJI
            > I DZIEKI TEMU DZIECIAKI BEDA MIALY KOMPUTERY "
            >
            > Krzyzak prosil,aby nie wspominac o Nim gdziekolwiek.Wiedzial,ze moze stac sie
            > atakiem zawistnych forumowiczow.
            >
            > Niestety zostalo o Nim wspomniane i jakos musial sie z tym pogodzic.
            >
            > To dzieki Krzyzakowi powstal caly ciag lancucha pomocy dla dzieci - nie tylko
            > w Domach Dziecka. Dzieki temu,ze Krzyzak sie wlaczyl i pomogl w tym
            > zorganizowaniu - wlaczylo sie przy okazji wiele Forumowiczek i Forumowiczow.
            > Wielu prosilo,aby o Nich nie wspominac - poniewaz nie chca stac sie obiektem
            > atakow ze strony zazdrosnych i zawistnych z forum.
            >
            > Jestem wdzieczny Krzyzakowi,za to ze nie opuscil mnie w potrzebie i pomogl
            > dzieciakom w DOMU DZIECKA i nie tylko tam, rowniez niepelnosprawnym dzieciom.
            > Wiem i jestem swiecie przekonany,ze moge zawsze liczyc w takich sprawach na
            > krzyzaka.Moge liczyc na to,ze kiedykolwiek - gdy poprosze Jego o wsparcie
            > w Akcji Pomocy dzieciom - Krzyzak by mi napewno nie odmowil.
            >
            > Tylko,ze.... pomagasz innym, ale zawsze sie znajda tacy - ktorzy beda cie za
            to
            >
            > opluwac.Opluwac i organizowac innych jeszcze do tego opluwania.
            >
            > Wiec...
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=2609358&a=2609358

> radca

• lokator Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 00:52
            radca napisał:

> Krzyzak zachowal sie naprawde nad podziw.Przyslal sprzet dla dzieciakow
            > w Domu Dziecka i pragnal,aby nie wspominac o Nim w artykule - poniewaz, jak
            > powiedzial : "PRAGNALEM POMOC MOJEMU PRZYJACIELOWI Z BYDGOSZCZY W TEJ AKCJI
            > I DZIEKI TEMU DZIECIAKI BEDA MIALY KOMPUTERY "
            >
            > Krzyzak prosil,aby nie wspominac o Nim gdziekolwiek.Wiedzial,ze moze stac sie
            > atakiem zawistnych forumowiczow.
            >
            > Niestety zostalo o Nim wspomniane i jakos musial sie z tym pogodzic.
            >
            > To dzieki Krzyzakowi powstal caly ciag lancucha pomocy dla dzieci - nie tylko
            > w Domach Dziecka. Dzieki temu,ze Krzyzak sie wlaczyl i pomogl w tym
            > zorganizowaniu - wlaczylo sie przy okazji wiele Forumowiczek i Forumowiczow.
            > Wielu prosilo,aby o Nich nie wspominac - poniewaz nie chca stac sie obiektem
            > atakow ze strony zazdrosnych i zawistnych z forum.
            >
            > Jestem wdzieczny Krzyzakowi,za to ze nie opuscil mnie w potrzebie i pomogl
            > dzieciakom w DOMU DZIECKA i nie tylko tam, rowniez niepelnosprawnym dzieciom.
            > Wiem i jestem swiecie przekonany,ze moge zawsze liczyc w takich sprawach na
            > krzyzaka.Moge liczyc na to,ze kiedykolwiek - gdy poprosze Jego o wsparcie
            > w Akcji Pomocy dzieciom - Krzyzak by mi napewno nie odmowil.

Z tego wniosek, że wspaniały Krzyżak wszystko dał, a Ty się pod tym
            podpisałeś...
            • radca Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 01:03
              lokator napisał:

> radca napisał:
              >
              > > Krzyzak zachowal sie naprawde nad podziw.Przyslal sprzet dla dzieciakow
              > > w Domu Dziecka i pragnal,aby nie wspominac o Nim w artykule - poniewaz, ja
              > k
              > > powiedzial : "PRAGNALEM POMOC MOJEMU PRZYJACIELOWI Z BYDGOSZCZY W TEJ AKCJ
              > I
              > > I DZIEKI TEMU DZIECIAKI BEDA MIALY KOMPUTERY "
              > >
              > > Krzyzak prosil,aby nie wspominac o Nim gdziekolwiek.Wiedzial,ze moze stac
              > sie
              > > atakiem zawistnych forumowiczow.
              > >
              > > Niestety zostalo o Nim wspomniane i jakos musial sie z tym pogodzic.
              > >
              > > To dzieki Krzyzakowi powstal caly ciag lancucha pomocy dla dzieci - nie ty
              > lko
              > > w Domach Dziecka. Dzieki temu,ze Krzyzak sie wlaczyl i pomogl w tym
              > > zorganizowaniu - wlaczylo sie przy okazji wiele Forumowiczek i Forumowiczo
              > w.
              > > Wielu prosilo,aby o Nich nie wspominac - poniewaz nie chca stac sie obiekt
              > em
              > > atakow ze strony zazdrosnych i zawistnych z forum.
              > >
              > > Jestem wdzieczny Krzyzakowi,za to ze nie opuscil mnie w potrzebie i pomogl
              > > dzieciakom w DOMU DZIECKA i nie tylko tam, rowniez niepelnosprawnym dzieci
              > om.
              > > Wiem i jestem swiecie przekonany,ze moge zawsze liczyc w takich sprawach n
              > a
              > > krzyzaka.Moge liczyc na to,ze kiedykolwiek - gdy poprosze Jego o wsparcie
              > > w Akcji Pomocy dzieciom - Krzyzak by mi napewno nie odmowil.
              >
              > Z tego wniosek, że wspaniały Krzyżak wszystko dał, a Ty się pod tym
              > podpisałeś...

- znowu manipulujesz -lokatorze

setki razy wyjasnialem i znajdziesz te wyjasnienia,jesli znajdziesz odrobine
              dobrej woli - lokatorze

ale ty wolisz MANIPULOWAC

radca

ps. nie wszystko dal krzyzak i zobilismy to wspolnie , bylo o tym juz napisane
              uczynilismy to razem, ale wam tylko w glowie - kpic i wysmiewac, aby to
              zniszczyc

dalej lokatorze - skrzyknij swoja ekipe atomowa i atakuj
              • lokator [...] 04.11.03, 01:28
                • radca [...] 04.11.03, 01:37
                  • lokator [...] 04.11.03, 01:59
                    • walenciak [...] 04.11.03, 02:07
                      • lokator [...] 04.11.03, 02:29
    • lokator Re: TREP i jego " madre buty " 30.10.03, 12:00
      Wydaje mi się, że w tym wątku był jeszcze jeden post....
      • Gość: tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 30.10.03, 12:06
        znowu wcięło.
        cóz za jaskrawy przykład na brak wolności słowa, swobody wypowiedzi.
        • lokator Re: TREP i jego " madre buty " 30.10.03, 12:08

> znowu wcięło.
          > cóz za jaskrawy przykład na brak wolności słowa, swobody wypowiedzi.

Dobrze pamiętałem. Ktoś się bawi.
          • Gość: tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 30.10.03, 12:13
            z siedem razy ją wklejałem :-)))
            i siedem razem znikała. razem z autorem :-)))
            znaczy się mną.

• Gość: Ted® Re: TREP i jego ' madre buty ' IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 12:54
              nie zdazylem sie nauczyc na pamiec
              replay?
    • Gość: [B]B a swistak... IP: *.enisoft.NET 30.10.03, 12:45
      ...siedzi i z wrazenia glowka w podloge wali
      BzT

Ps. Wersja reklamy dla duzych dzieci. Mysle, ze jak najbardziej na miejscu
      • qczi tyci tyci... 30.10.03, 22:20
        aha, no to jak sie odniesiesz do moich slow o gniewkowie?
        napisales, ze Radca nigdy nic

udowodnilam, ze to nieprawda

skompentuj prosze, chyba, ze juz z Toba tak zle, ze przymykasz oczy na to, co w
        sposob jednoznaczny obala Twoje racje
        • lokator Re: tyci tyci... 31.10.03, 09:37
          qczi napisała:

> aha, no to jak sie odniesiesz do moich slow o gniewkowie?
          > napisales, ze Radca nigdy nic
          >
          > udowodnilam, ze to nieprawda
          >
          > skompentuj prosze, chyba, ze juz z Toba tak zle, ze przymykasz oczy na to, co
          w
          >
          > sposob jednoznaczny obala Twoje racje

Czy Ty przypadkiem nie napisałaś, że to Krzyżak przysłał ludzi?
          • Gość: tyciarek Re: tyci tyci... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 31.10.03, 09:58
            qci,jeszcze raz powtarzam: szkoda mi już czasu dla ciebie.
            wierz w co chcesz. masz watpliwosci- szukaj. wszystko jest na forum.
            nawet tutaj radca zapodał link do opisu swojej akcji z komputerem, tam padają
            inne linki, a w nich kolejne.szukaj u zródła i wyciągaj własne wnioski.
            poudawaj trochę dorosłą. nie tylko szminka.

i sorry za byka "uogulniać" w wątku brombergowym.
            staję sie dyslektykiem. to przygnębiająca wiadomosc.
            • qczi Re: tyci tyci... 31.10.03, 20:46
              nie przejmuj sie, ja przy tobie staje sie pieniaczem o durnych argumentach ;))

z kim poprzestajesz...

no, ale na temat:

portalu: tyciarek napaplal jak zwykle nie rozumiejac:

> qci,jeszcze raz powtarzam: szkoda mi już czasu dla ciebie.

co widac na zalaczonym obrazq ;))

> nawet tutaj radca zapodał link do opisu swojej akcji z komputerem, tam padają
              > inne linki, a w nich kolejne.szukaj u zródła i wyciągaj własne wnioski.

nie moglbys mi strescic? logicznie

> poudawaj trochę dorosłą. nie tylko szminka.

jestem dorosla, naprawde. tylko ze nie stetryczala

> i sorry za byka "uogulniać" w wątku brombergowym.

nie tylko jednego ;))

lokator napisał:
              >Czy Ty przypadkiem nie napisałaś, że to Krzyżak przysłał ludzi?

a radca to wszystko zorganizowal, przywiozl i podarowal tez swoj komputer
              nie wspomnie o zainwestowanym czasie i benzynie itp

prostuje, jesli nie dosc jasno sie wyrazilam

jesli jednak czepiasz sie slowek itd to naprawde nisko o Tobie swiadczy,
              lokatorze
              • lokator Re: tyci tyci... 04.11.03, 01:24
                qczi napisała:

> lokator napisał:
                > >Czy Ty przypadkiem nie napisałaś, że to Krzyżak przysłał ludzi?
                >
                > a radca to wszystko zorganizowal, przywiozl i podarowal tez swoj komputer
                > nie wspomnie o zainwestowanym czasie i benzynie itp
                >
                > prostuje, jesli nie dosc jasno sie wyrazilam
                >
                > jesli jednak czepiasz sie slowek itd to naprawde nisko o Tobie swiadczy,
                > lokatorze
                >

Przeczytaj sobie na spokojnie zdanie:
                "Czy Ty przypadkiem nie napisałaś, że to Krzyżak przysłał ludzi?"
                Zauważ, że na końcu jest postawiony znak zapytania. Przeczytaj sobie (na
                spokojnie) swoją odpowiedź. Czy nie uderza Cię to, że odpowiadasz nie na
                pytanie, ale na swoje wyobrażenie o tym pytaniu?
                A gdzie wyczytałaś, że czepianie się słówek źle o czepiającym się świadczy? I
                czy w każdej sytuacji?
                Nie odnosisz wrażenia, że Twój tekst powstał tylko po to, aby odbić piłeczkę,
                czyli jest zwykłą pyskówką (to słowo jest w tym przypadku zbyt mocne, ale
                oddaje dobrze sens intencji)?

Ja, na przykład, uważam, że używanie slangu w poważnej dyskusji jest
                nieeleganckie i nietaktowne. Nie mówiąc już o tym, że to dziecinada.
                Wniosek?
                Nisko o tobie świadczy to zastępowanie "ku" przez "q".
                I co teraz?
                • radca tyci tyci...- lokatorek lokatorek - tyciu tyciu 04.11.03, 01:35
                  lokator napisał:

> qczi napisała:
                  >
                  > > lokator napisał:
                  > > >Czy Ty przypadkiem nie napisałaś, że to Krzyżak przysłał ludzi?
                  > >
                  > > a radca to wszystko zorganizowal, przywiozl i podarowal tez swoj komputer
                  > > nie wspomnie o zainwestowanym czasie i benzynie itp
                  > >
                  > > prostuje, jesli nie dosc jasno sie wyrazilam
                  > >
                  > > jesli jednak czepiasz sie slowek itd to naprawde nisko o Tobie swiadczy,
                  > > lokatorze
                  > >
                  >
                  > Przeczytaj sobie na spokojnie zdanie:
                  > "Czy Ty przypadkiem nie napisałaś, że to Krzyżak przysłał ludzi?"
                  > Zauważ, że na końcu jest postawiony znak zapytania. Przeczytaj sobie (na
                  > spokojnie) swoją odpowiedź. Czy nie uderza Cię to, że odpowiadasz nie na
                  > pytanie, ale na swoje wyobrażenie o tym pytaniu?
                  > A gdzie wyczytałaś, że czepianie się słówek źle o czepiającym się świadczy? I
                  > czy w każdej sytuacji?
                  > Nie odnosisz wrażenia, że Twój tekst powstał tylko po to, aby odbić piłeczkę,
                  > czyli jest zwykłą pyskówką (to słowo jest w tym przypadku zbyt mocne, ale
                  > oddaje dobrze sens intencji)?
                  >
                  >
                  > Ja, na przykład, uważam, że używanie slangu w poważnej dyskusji jest
                  > nieeleganckie i nietaktowne. Nie mówiąc już o tym, że to dziecinada.
                  > Wniosek?
                  > Nisko o tobie świadczy to zastępowanie "ku" przez "q".
                  > I co teraz?

- lokatorze.... jak ty przypominasz atomskiego-tyciarka (((:

ten sam styl i te same ciagle pretensje , jak rowniez zaczepki i stawianie
                  siebie - ponad innych

i to ciagle " szukanie dziury w calym "

radca

• lokator Re: tyci tyci...- lokatorek lokatorek - tyciu ty 04.11.03, 01:41
                    radca napisał:

> - lokatorze.... jak ty przypominasz atomskiego-tyciarka (((:
                    >
                    > ten sam styl i te same ciagle pretensje , jak rowniez zaczepki i stawianie
                    > siebie - ponad innych
                    >
                    > i to ciagle " szukanie dziury w calym "

Jak zwykle nie na temat. Ośmieszasz się panie Andrzeju ponad granice
                    przyzwoitości.
                    • radca Re: tyci tyci...- lokatorek lokatorek - tyciu ty 04.11.03, 01:46
                      lokator napisał:

> radca napisał:
                      >
                      > > - lokatorze.... jak ty przypominasz atomskiego-tyciarka (((:
                      > >
                      > > ten sam styl i te same ciagle pretensje , jak rowniez zaczepki i stawianie
                      >
                      > > siebie - ponad innych
                      > >
                      > > i to ciagle " szukanie dziury w calym "
                      >
                      > Jak zwykle nie na temat. Ośmieszasz się panie Andrzeju ponad granice
                      > przyzwoitości.

- Lokator.... czego tys ie juz nie lapiesz ?
                      i jak ty to powiedziales ? - nie na temat ?

a jaka ty masz ta " przyzwoitosc " ? - lokatorze , jaka ?

Bo , jak narazie to idziesz przykladem atomskiego-tyciarka
                      taki macie styl oboje i jaka to u ciebie ta " przyzwoitosc" ?

nooooooo, ale co tu sie dziwic
                      • lokator [...] 04.11.03, 01:52
                        • radca [...] 04.11.03, 01:58
                          • lokator [...] 04.11.03, 02:07
                            • walenciak [...] 04.11.03, 02:11
                              • lokator [...] 04.11.03, 02:17
                                • walenciak [...] 04.11.03, 02:21
                                  • lokator [...] 04.11.03, 02:26
                                    • walenciak [...] 04.11.03, 02:29
                          • lokator Re: tyci tyci...- lokatorek lokatorek - tyciu ty 04.11.03, 02:31
                            radca napisał:

> wiec, nie odpowiem tutaj,ani slowa
                            > ale to nie dowod,ze nie mam nic do powiedzenia

....i zaczniesz odpowiadać jako Walenciak.
                            Twoja głupota nie zna granic, Kaniecki.
                            • walenciak Re: tyci tyci...- lokatorek lokatorek - tyciu ty 04.11.03, 02:34
                              lokator napisał:

> radca napisał:
                              >
                              > > wiec, nie odpowiem tutaj,ani slowa
                              > > ale to nie dowod,ze nie mam nic do powiedzenia
                              >
                              > ....i zaczniesz odpowiadać jako Walenciak.
                              > Twoja głupota nie zna granic, Kaniecki.

- nasz szefunio sie zlosci,ze ty stale jakies osoby wymslasz
                              czys sie czego nie nalykal w tym szambie lokator

a jak tam felczerze ?
                              napisz jak ci leci ?
                              • lokator [...] 04.11.03, 02:44
                                • walenciak [...] 04.11.03, 02:48
                • walenciak Re: tyci tyci... 04.11.03, 02:03
                  lokator napisał:

> qczi napisała:
                  >
                  > > lokator napisał:
                  > > >Czy Ty przypadkiem nie napisałaś, że to Krzyżak przysłał ludzi?
                  > >
                  > > a radca to wszystko zorganizowal, przywiozl i podarowal tez swoj komputer
                  > > nie wspomnie o zainwestowanym czasie i benzynie itp
                  > >
                  > > prostuje, jesli nie dosc jasno sie wyrazilam
                  > >
                  > > jesli jednak czepiasz sie slowek itd to naprawde nisko o Tobie swiadczy,
                  > > lokatorze
                  > >
                  >
                  > czy w każdej sytuacji?
                  >
                  >
                  > Wniosek?
                  > I co teraz?

- heja...to ja kumpel lokatorka i calej paczki tyciarkowej

lokator jest taki mondry, atom go cwiczy stale i ma walczyc tutej
                  czekajcie jak my wam damy popalic

lokator tylko wal rowno - tak jak ci atom kazal
                  pamietasz ?
                  • lokator [...] 04.11.03, 02:13
                    • walenciak [...] 04.11.03, 02:17
                      • lokator [...] 04.11.03, 02:19
                        • walenciak [...] 04.11.03, 02:23
                          • lokator [...] 04.11.03, 02:27
                            • walenciak [...] 04.11.03, 02:31
                              • lokator [...] 04.11.03, 02:51
                                • lokator44 [...] 04.11.03, 02:57
                              • lokator44 Re: LOKATOR - wynurza sie z szamba - nareszcie 04.11.03, 02:53
                                witaj felczerze, jestem jakby co - pamietaj
                                razem mamy dzis DYZUR co ?
                                • lokator Re: LOKATOR - wynurza sie z szamba - nareszcie 04.11.03, 03:02
                                  lokator44 napisała:

> witaj felczerze, jestem jakby co - pamietaj
                                  > razem mamy dzis DYZUR co ?

Są dwie możliwości:
                                  1. Pan Andrzej Kaniecki całkowicie zwariował i zatracił instynkt
                                  samozachowawczy, o poczuciu godności nie wspominając.
                                  2. Radca poszedł spać, a jego "obowiązki" przejął krzyżak. Ale to
                                  potwierdzałoby moją tezę, że krzyżak świadomie doprowadza do tego, że nazwisko
                                  Kaniecki oblepia się gównem. Ba, i czerpie z tego sadystyczną satysfakcję.
                                  • lokator44 Re: LOKATOR - wynurza sie z szamba - nareszcie 04.11.03, 03:05
                                    lokator napisał:

> lokator44 napisała:
                                    >
                                    > > witaj felczerze, jestem jakby co - pamietaj
                                    > > razem mamy dzis DYZUR co ?
                                    >
                                    > Są dwie możliwości:
                                    > 1. Pan Andrzej Kaniecki całkowicie zwariował i zatracił instynkt
                                    > samozachowawczy, o poczuciu godności nie wspominając.
                                    > 2. Radca poszedł spać, a jego "obowiązki" przejął krzyżak. Ale to
                                    > potwierdzałoby moją tezę, że krzyżak świadomie doprowadza do tego, że
                                    nazwisko
                                    > Kaniecki oblepia się gównem. Ba, i czerpie z tego sadystyczną satysfakcję.

- ha,ha ha,ha ,ha
                                    bo pekne
                  • genuine44 Re: tyci tyci... 04.11.03, 02:21
                    To sie nazywa masochizm.

Zastanawiales sie kiedys Radco jak wygladasz z boku? :)
                    • walenciak Genek44 witaj w szambie 04.11.03, 02:26
                      genuine44 napisał:

> To sie nazywa masochizm.
                      >
                      > Zastanawiales sie kiedys Radco jak wygladasz z boku? :)

- witaj w klubie- Genek :))
                      nareszcie jestes, brakowalo nam ciebie, dawaj pomagac felczerowi-lokatorowi
                      on cos sie za bardzo topi w tym szambie

wskakuj tez,czy juz juz tam jestes ?
                      • lokator [...] 04.11.03, 02:39
                        • walenciak [...] 04.11.03, 02:43
                          • lokator Re: Genek44 witaj w szambie 04.11.03, 03:14
                            walenciak napisał:

> - felczerze-lokator
                            > ales dal popalic temu radcy,jestesmy dumni z ciebie felczerze-lokatorze
                            >
                            > wal ostro lokator ,juz ci idzie coraz lepiej
                            > i sie nie martw, posilki nadejda w kazdej chwili, pomozemy tobie lokatorze -
                            > jak bedziesz walil po pysku
                            >
                            > tylko sie w tym szambie nie utop, prosze cie
                            > jestes nam potrzebny - do zwalczania radcy :)
                            >
                            > chyba,ze dostanie zawalu- jak to sobie zyczyles felczerze-lokatorze :)))

Radco. Ja nie zwalczam Ciebie, tylko Twoją głupotę. To duża różnica. Jak
                            wyłączysz komputer spróbuj sobie to przed snem przemyśleć.
                      • genuine44 Re: Genek44 witaj w szambie 04.11.03, 05:40
                        Dajcie juz spokoj temu kretynowi. To juz ani smieszne ani smutne. Facet
                        osiagnal wyzyny absurdu. Przestalo mnie to juz bawic.
                • qczi Re: tyci tyci... 05.11.03, 15:57
                  lokator napisał:

sam sobie jestes winien.
                  czasami pytanie moze byc po prostu stwierdzeniem, np:
                  czemu nie sciszysz troche muzyki, lub, czy nie powiedziales, ze tyciarek jest
                  glupi

takie pyt to stwierdzenie lub prosba

tak wiec twoje pytanie zrozumialam jako ze napisalam, ze TYLKO + przyslal ludzi

> czy w każdej sytuacji?

jesli chodzi o dysqsje tego typu, to swiadczy zle

nie, sadze, ze forum sluzy do wzajemnego przytakiwania sobie

>
                  > Wniosek?

wnioskuje z tego, ze lokator 'uważa, że używanie slangu w poważnej dyskusji
                  jest nieeleganckie i nietaktowne. Nie mówiąc już o tym, że to dziecinada.'

> I co teraz?

a o reszcie nisko swiadczy, ze nie uzywaja diakrytycznych, jesli wyciagnie sie
                  dalsze wnioski z Twojej powyzszej wypowiedzi

a tak naprawde, to piszac q zamiast k-u oszczedzam przyciski na klawiaturze, na
                  wypadek, gdyby zaistniala potrzeba mocniejszej interpoonkcji :)))))))))))))))
            • radca Re: tyci tyci... 04.11.03, 00:42

> qci,jeszcze raz powtarzam: szkoda mi już czasu dla ciebie.
              > wierz w co chcesz. masz watpliwosci- szukaj. wszystko jest na forum.
              > nawet tutaj radca zapodał link do opisu swojej akcji z komputerem, tam padają
              > inne linki, a w nich kolejne.szukaj u zródła i wyciągaj własne wnioski.
              > poudawaj trochę dorosłą. nie tylko szminka.
              >
              >
              > i sorry za byka "uogulniać" w wątku brombergowym.
              > staję sie dyslektykiem. to przygnębiająca wiadomosc.

- kiedy ty atomski-tyciarek " wyleziesz po za inteligencje twojego buta" ?
              pisales,ze masz takie madre buty , a o swoim rozumie juz nic nie wspomniales -

czy zostalo jeszcze cos z tego ß
              o kulturze juz nie wspomne, tego to ci zawsze brakowalo , atomski-tyciarek
    • lokator [...] 04.11.03, 03:07
      • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 14:56
        Czy w koncu ktos do cholery moze mi powiedziec co z tymi butami? Sa madrzejsze?
        • Gość: fin Re: TREP i jego " madre buty " IP: *.atr.bydgoszcz.pl 04.11.03, 15:06
          genuine44 napisał:

> Czy w koncu ktos do cholery moze mi powiedziec co z tymi butami?
          > Sa madrzejsze?

Korzystając z tego, ze wątek i tak jes u gory, odpowiem:

Tak, są mądrzejsze co wcale nie znaczy, że są mądre.

• agata.tyciarek [...] 04.11.03, 16:40
            • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 16:58
              A jednak zgadza sie. Buty madrzejsze choc wcale nie madre.
              • arek.tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 17:12
                genuine44 napisał:

> A jednak zgadza sie. Buty madrzejsze choc wcale nie madre.

- witaj Genus, dawno nie gadalismy tak co ?
                jeszcze atakujesz Gczi ? nasza grupa taka juz jest co ?
                Lokatorek jest stale z nami - gotowy do ataku :)

" lac w pysk" to atomowo-tyciarkowa szkola, no nie ? :)
                • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 17:18
                  > jeszcze atakujesz Gczi ?

??? W przeciwienstwie do Ciebie, Qci potrafifa zrozumiec i przyznac sie do
                  potkniecia. Ty jestes i urzesz glupcem.
                  • arek.tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 17:36
                    genuine44 napisał:

> > jeszcze atakujesz Gczi ?
                    >
                    > ??? W przeciwienstwie do Ciebie, Qci potrafifa zrozumiec i przyznac sie do
                    > potkniecia. Ty jestes i urzesz glupcem.

- taka akcja na dziewczyne i to cala zgraja, az mi wstyd teraz

Agata mi tego nie daruje, grupa wyzywala sie, aby tylko jeden przez drugiego
                    atakowac

wstyd mi za was genek44 - panie Janie - wstyd
                    Lokator nawet dolaczyl do tych atakow - no i ja atomowy-tyciarek
                    • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " 04.11.03, 17:45
                      > wstyd mi za was genek44 - panie Janie - wstyd

Oj Andrzejku Andrzejku, Bozia rozumku skapila?

www.psychologie.uni-heidelberg.de/ae/klips/mitarbeiter/fiedler/veroeffentlichungen.html
                      • arek.tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 17:57
                        genuine44 napisał:

> > wstyd mi za was genek44 - panie Janie - wstyd
                        >
                        > Oj Andrzejku Andrzejku, Bozia rozumku skapila?
                        >
                        > www.psychologie.uni-heidelberg.de/ae/klips/mitarbeiter/fiedler/veroeffentlichungen.html

- To kogo teraz zaczynamy atakowac genas ?
                        JANEK.... to juz nie robisz tych stron internetowych dla wojewodztwa kujawsko-
                        pomorskiego ? Wykopali cie stamtad JANKU ?
                        i juz nie ma strony internetowej " kip " ?

dales plame JANKU ?
                        za duzo atakujesz na forum JANKU
                        • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:31

> JANEK.... to juz nie robisz tych stron internetowych dla wojewodztwa
                          kujawsko
                          > -
                          > pomorskiego ? Wykopali cie stamtad JANKU ?

??? A kto mialby wykopac? Szukasz afery? Jak zwykle? Chcesz moich IP aby
                          doniesc do pracodawcy? Sluze. Daj tylko znac a podam Ci wszystko co potrzebne
                          do Twojej donosicielskiej dzialalnosci. Za krotkie lapki, za maly rozumek. I
                          co? Dales juz sobie rade z Tedem? Wykopali go juz z ZUSu? A Co z sejmem i z
                          NIKiem? Tez juz doniosles? :) Gdzies sie uczyl zes wyrosl na taka szmate?
                          ORMO, ktore tak wspominasz z lezka w oku? Bo do SB by cie nie przyjeli, tam
                          trzeba bylo byc chociazby na poziomie butow tyciarka:)

> i juz nie ma strony internetowej " kip " ?

Widzisz Radcusiu. Zbyt glupi jestes aby zrozumiec. :)
                          • arek.tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:39
                            genuine44 napisał:

>
                            > > JANEK.... to juz nie robisz tych stron internetowych dla wojewodztwa
                            > kujawsko
                            > > -
                            > > pomorskiego ? Wykopali cie stamtad JANKU ?
                            >
                            > ??? A kto mialby wykopac? Szukasz afery? Jak zwykle? Chcesz moich IP aby
                            > doniesc do pracodawcy? Sluze. Daj tylko znac a podam Ci wszystko co potrzebne
                            > do Twojej donosicielskiej dzialalnosci. Za krotkie lapki, za maly rozumek. I
                            > co? Dales juz sobie rade z Tedem? Wykopali go juz z ZUSu? A Co z sejmem i z
                            > NIKiem? Tez juz doniosles? :) Gdzies sie uczyl zes wyrosl na taka szmate?
                            > ORMO, ktore tak wspominasz z lezka w oku? Bo do SB by cie nie przyjeli, tam
                            > trzeba bylo byc chociazby na poziomie butow tyciarka:)
                            >
                            > > i juz nie ma strony internetowej " kip " ?
                            >
                            > Widzisz Radcusiu. Zbyt glupi jestes aby zrozumiec. :)

- ty tu nie wspominaj radcy - JANKU.

opowiedz jak cie wykopali z tego prowadzenia strony dla regionu
                            kip kip kip ???

a widzisz JANKU, a taki tu jestes bohater JANKU
                            najlepie sie sprawdzasz w atakowaniu nowych forumowiczow
                            w tym przerosles juz atomskiego - tyciarka

ale ja bede blisko ciebie - nie martw sie JANKU

• genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:41
                              Hihihi. :) Zapomniales sie i mozg tez zlomowales? Wstaw sobie jakis stary
                              hardrive, zaraz sie polepszy. :)
                              • arek.tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:43
                                genuine44 napisał:

> Hihihi. :) Zapomniales sie i mozg tez zlomowales? Wstaw sobie jakis stary
                                > hardrive, zaraz sie polepszy. :)

- wywalili cie JANEK co ?

• genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:45

>
                                  > - wywalili cie JANEK co ?
                                  >
                                  Musialbym sam sie wywalic cwoku. :)
                                  • arek.tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:47
                                    genuine44 napisał:

>
                                    > >
                                    > > - wywalili cie JANEK co ?
                                    > >
                                    > Musialbym sam sie wywalic cwoku. :)

- JANEK ty tu nie przypalaj, mow jak bylo
                                    • genuine44 Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:49

> - JANEK ty tu nie przypalaj, mow jak bylo

Juz niech bedzie, wywalili mnie za hostowanie stron nalezacych do polglowkow.
                                      Chodzilo szcegolnie o taka o nazwie CHOMIK. :)
                                      • arek.tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " - 04.11.03, 18:50
                                        genuine44 napisał:

>
                                        > > - JANEK ty tu nie przypalaj, mow jak bylo
                                        >
                                        > Juz niech bedzie, wywalili mnie za hostowanie stron nalezacych do polglowkow.
                                        > Chodzilo szcegolnie o taka o nazwie CHOMIK. :)

- :)))))))

• genuine44 Oto jak wyglada hihot 04.11.03, 18:51
                                          durnia:

> - :)))))))
                                          >
                                          >
                                          • arek.tyciarek Re: Oto jak wyglada hihot 04.11.03, 18:56
                                            genuine44 napisał:

> durnia:
                                            >
                                            > > - :)))))))
                                            > >
                                            > >

- JANEK jak oni cie tam trzymali z ta strona dla REGIONU ?
                                            ze na takim durniu sie nikt wczesniej nie poznal ?

JANEK ty juz nalezysz do szamba naszego :)
                                            i jak ci to pasuje, a tak udawales JASIU
                                            • genuine44 Re: Oto jak wyglada hihot 04.11.03, 18:59

> JANEK ty juz nalezysz do szamba naszego :)

Poniekad masz racje. Trudno nie cuchnac gdy przechodzi sie kolo szamba. A
                                              Radca i Krzyzaczek taki smrod rozprzestrzeniaja, ze trudno sobie wyobrazic cos
                                              gorszego. Tak naprawde to wspolczuje wam. Dwa male, glupawe indiwidua marzace
                                              o byciu KIMS.:(
                                              • arek.tyciarek Re: Oto jak wyglada hihot 04.11.03, 19:01
                                                genuine44 napisał:

>
                                                > > JANEK ty juz nalezysz do szamba naszego :)
                                                >
                                                > Poniekad masz racje. Trudno nie cuchnac gdy przechodzi sie kolo szamba. A
                                                > Radca i Krzyzaczek taki smrod rozprzestrzeniaja, ze trudno sobie wyobrazic
                                                cos
                                                > gorszego. Tak naprawde to wspolczuje wam. Dwa male, glupawe indiwidua marzace
                                                > o byciu KIMS.:(

- Jasiek co ty bredzisz
                                          • Gość: znudzony Re: Oto jak wyglada hihot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.03, 18:57
                                            Tak.. :-)
                                            rzeklbym nawet iz hihot ten:
                                            - :)))))))
                                            jest baaardzo rozpaczliwym hihotem jeszcze bardziej zrozpaczonego durnia...
                                            • arek.tyciarek Re: Oto jak wyglada hihot 04.11.03, 18:59
                                              Gość portalu: znudzony napisał(a):

> Tak.. :-)
                                              > rzeklbym nawet iz hihot ten:
                                              > - :)))))))
                                              > jest baaardzo rozpaczliwym hihotem jeszcze bardziej zrozpaczonego durnia...

a to byla tylko powtorka naszego Genuinka
                                              ale ma ten hihot ten nasz genus
                                              • Gość: tyciarek chcemy sie bliżej poznać ? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 04.11.03, 21:06
                                                "W naszym zakładzie następuje demontaż ręczny urządzeń. Następnie po wstępnej
                                                segregacji szczegółowo selekcjonujemy tworzywa sztuczne, metale oraz szkło i
                                                gumy. Warto tutaj wspomnieć, że same obudowy sprzętu komputerowo-biurowego
                                                składają się z 34 rodzajów tworzyw sztucznych, nie licząc kompozytów. Również
                                                recycling materiałowy metali wymaga wiele uwagi. Dotyczy to np. aluminium,
                                                które znajduje się w innej postaci w starych napędach (odlewy) czy w postaci
                                                płytek radiatorów na płycie głównej komputera.
                                                Wszystkie te zużyte urządzenia, które w momencie odbioru są odpadami,
                                                osbieramy własnym transportem gratis. Dla Zakładów Utylizacji Odpadów czy
                                                Komunalnych stosujemy upusty w zależności od wielkości przekazywanych odpadów
                                                od 20 do 50%."
                                                • lokator Re: chcemy sie bliżej poznać ? 04.11.03, 23:17
                                                  I od razu zrobiła się cisza. Tyle rozumu gość jeszcze ma, żeby nie wystawiać
                                                  się na pośmiewisko przed kontrahentami.....
                                                  Ale ciekawe co by powiedział gdyby przyszedł ktoś do niego z takim np. tekstem:
                                                  "Komputery z biura do złomowania przywiozłem. A tak na marginesie. To pan jest
                                                  ten krzyżak, co w internecie durnia z siebie robi?"
                                                • ivica Re: chcemy sie bliżej poznać ? 05.11.03, 00:52
                                                  to ja juz rozumie skad sie wziely te komputery w D Dz :(((
                                                  • lokator Re: chcemy sie bliżej poznać ? 05.11.03, 01:03
                                                    Radca ośmieszył krzyżaka, bo temu było wstyd, że stare śmieci traktowane mają
                                                    być jako wspaniały dar i "pragnął zachować anonimowość", ale Radca się wygadał.
                                                    Teraz krzyżak odpłaca pięknym za nadobne i pływa w gównach na koszt Radcy. Nie
                                                    ma co, dobrana para przyjaciół...
                                                  • ivica Re: chcemy sie bliżej poznać ? 05.11.03, 01:05
                                                    A moze podamy telefon do Piotrusia, albo adres do szefostwa z Wa-wy??

:PPP
                                                  • lokator Re: chcemy sie bliżej poznać ? 05.11.03, 01:10
                                                    ivica napisał:

> A moze podamy telefon do Piotrusia, albo adres do szefostwa z Wa-wy??
                                                    >
                                                    >
                                                    > :PPP
                                                    >
                                                    >

Nie wiem czy pan Piotr ma jakiegoś szefa. Gdyby miał to by tak nie błądził.
                                                  • radca Re: chcemy sie bliżej poznać ?- do IVICY 05.11.03, 12:33
                                                    ivica napisał:

> to ja juz rozumie skad sie wziely te komputery w D Dz :(((
                                                    >

- i Ty tez Ivica ?

Poznalem Ciebie kiedys osobiscie i wydawales mi sie zrownowazonym - mlodym
                                                    czlowiekiem.Jestes studentem,a wiec posiadasz troche swojego rozumu.

DLaczego ulegasz atomowo-tyciarkowej obsesji ? Czyzbys sie bal - gdy sie
                                                    sprzeciwisz atomowo-tyciarkowej grupie,ze staniesz sie obiektem atakow ?

Czyzby Krzyzak mial racje, gdy kiedys mi powiedzial osobicie :

" sluchaj,daj sobie spokoj z tym organizowaniem pomocy - na FORUM GAZETY.
                                                    Zobaczysz,ze oni zrobia wszystko - by cie wysmiac,wykpic i by to zniszczyc.
                                                    Oni nie moga tego zniesc i cie beda atakowac ile wejdzie.Oni cie atakuja ,aty
                                                    im jeszcze nadstawiasz drugi policzek "

- i jak widze... nawet Ty IVICO ???

a nie przyszlo Ci do glowy,ze dzieci przynajmniej cos mialy ? i to za naszym
                                                    przykladem - poszli jeszcze dodatkowo inni

czy to takie zle - IVICO ???

zasmuciles mnie, bo uwazalem, ze potrafisz wyciagac swoje i niezalezne wnioski

radca
                                                  • ivica Re: chcemy sie bliżej poznać ?- do radcy 05.11.03, 13:59

No właśnie chodzi o to iż POTRAFIE wyciągnąc SWOJE , niezależne wnioski. Kto jak kto ale ja radco broniłem cie przez długi czas przed atakami atoma, ale do czasu. Prawda jest taka iz ty równiez nie jestes bez winy. Po pierwsze tak samo jak atomski ty również dążysz do konfrontacji, i gdy nastepowaly okresy spokoju to sam prowokowales konflikty, tak samo jak tyciarek. Tylko on nigdy nie kryl ze jest taki jaki jest, mam o nim wyrobione zdane, ale ty?? Przepraszam bardzo ale jesli ktos chce byc pewnego typu autorytetem (a do akcji charytatywnych autorytet jest niezbedny) to nie moze tak postepowac. A te ostatnie byty , walenciaki, agaty , oborowi spowodowaly iz czulem sie zle gdyz naprawde wierzylem w twoja misje i poniekad w twoja osobe. POWIEM PROSTO to co zrobiles jest naganne, gdyz nie byl to atak w strone Atoma tylko w strone forumowiczow, nie rozumiesz tego?? Jest to zdanie nie tylko moze, i tych ktorych zwalczasz, ale i innyc forumowiczow. Uwierz mi, po co mialbym klamac??

Teraz sprawa Krzyżaka. Czy ty nie widzisz iz on cie wykorzystuje?? Ze on sie dobrze bawi a zszargal zupelnie twoje imie i to stukrotnie mocniej niz atom lokator i g44 razem wzieci. zeby nie bylo nieporozumien nie zgadzam sie z wszystkim co co oni mowia. W tamta strone tez jestem obiektywny i niezalezny.

Pozdrawiam i mam nadzieje iz przemyslisz dokladnie moje slowa zanim nazwiesz mnie czlonkiem "bandy atomskiego"
                                                  • cygne Re: chcemy sie bliżej poznać ?- do radcy 05.11.03, 15:18
                                                    ivica napisał:

>
                                                    >
                                                    > No właśnie chodzi o to iż POTRAFIE wyciągnąc SWOJE , niezależne wnioski. Kto
                                                    ja
                                                    > k kto ale ja radco broniłem cie przez długi czas przed atakami atoma, ale do
                                                    cz
                                                    > asu. Prawda jest taka iz ty równiez nie jestes bez winy. Po pierwsze tak samo
                                                    j
                                                    > ak atomski ty również dążysz do konfrontacji, i gdy nastepowaly okresy
                                                    spokoju
                                                    > to sam prowokowales konflikty, tak samo jak tyciarek. Tylko on nigdy nie kryl
                                                    z
                                                    > e jest taki jaki jest, mam o nim wyrobione zdane, ale ty?? Przepraszam bardzo
                                                    a
                                                    > le jesli ktos chce byc pewnego typu autorytetem (a do akcji charytatywnych
                                                    auto
                                                    > rytet jest niezbedny) to nie moze tak postepowac. A te ostatnie byty ,
                                                    walencia
                                                    > ki, agaty , oborowi spowodowaly iz czulem sie zle gdyz naprawde wierzylem w
                                                    two
                                                    > ja misje i poniekad w twoja osobe. POWIEM PROSTO to co zrobiles jest naganne,
                                                    g
                                                    > dyz nie byl to atak w strone Atoma tylko w strone forumowiczow, nie rozumiesz
                                                    t
                                                    > ego?? Jest to zdanie nie tylko moze, i tych ktorych zwalczasz, ale i innyc
                                                    foru
                                                    > mowiczow. Uwierz mi, po co mialbym klamac??
                                                    >
                                                    > Teraz sprawa Krzyżaka. Czy ty nie widzisz iz on cie wykorzystuje?? Ze on sie
                                                    do
                                                    > brze bawi a zszargal zupelnie twoje imie i to stukrotnie mocniej niz atom
                                                    lokat
                                                    > or i g44 razem wzieci. zeby nie bylo nieporozumien nie zgadzam sie z
                                                    wszystkim
                                                    > co co oni mowia. W tamta strone tez jestem obiektywny i niezalezny.
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam i mam nadzieje iz przemyslisz dokladnie moje slowa zanim nazwiesz
                                                    mn
                                                    > ie czlonkiem "bandy atomskiego"
                                                    >

Wasza troska o radcę jest zadziwiajaca. Ciągle mnie to zastanawia, tym bardziej
                                                    teraz gdy widzę Ty Ivico dołączyłeś do Szanownego Grona.
                                                    Przecież nie możecie ciągle odreagowywać steresu spowodowanego nadmierną wiarą
                                                    w radcę.
                                                    Ktoś zrobił mu gratis-anonimowo stronke "chomik", ktos tam uwierzył w to, że
                                                    radca może zostac niewiadomokim poprzez wybory metodą demokracji ateńskiej:),
                                                    inny znów tworzy historyjki jak to niby z powodu radcy wszyscy kierowcy karetek
                                                    sie powywieszają w piwnicach :))
                                                    Ludzie o co Wam chodzi?
                                                    Ivico to nie ja krew oddawałam razem z radcą, ode mnie radca nie dostałby ani
                                                    złotówki na swoja karetke (wybacz panie Andrzeju:)), nie raz oberwało mi się od
                                                    ispana czy Ciebie za to, że jestem złosliwa wobec radcy, później dałam spokoj
                                                    widząc w czym rzecz.
                                                    Teraz znowu Ktoś rozpoczął akcję broniąca radce przed krzyzakiem, no tak, ale
                                                    ten Ktoś nie jest gapami karmiony i wie, że to najlepszy sposób na to by radcę
                                                    z krzyżakiem skłócić :)
                                                    Czy na pewno Ivico nie ulegasz zanadto pewnym wpływom? :)
                                                    Pozdrwaiam Cie serdecznie :))
                                                  • lokator Re: chcemy sie bliżej poznać ?- do radcy 05.11.03, 22:35
                                                    cygne napisała:

>

Chylę czoła.
                                                    A jeżeli chodzi o Ivicę, to nie chciałbym go mieć za sojusznika w tej
                                                    babraninie. Wolałbym, aby stał z boku. Stać mnie na to, aby brać konsekwencje
                                                    tylko na siebie.
                                                  • cygne Re: chcemy sie bliżej poznać ?- do radcy 06.11.03, 10:11
                                                    lokator napisał:

> cygne napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Chylę czoła.
                                                    > A jeżeli chodzi o Ivicę, to nie chciałbym go mieć za sojusznika w tej
                                                    > babraninie. Wolałbym, aby stał z boku. Stać mnie na to, aby brać konsekwencje
                                                    > tylko na siebie.

Ładnie z Twojej strony.
                                                    Ivica jest jednym z rozczarowanych, wierzył w radce, był okres, że ja
                                                    (niestety) troche się z niego naśmiewałam, że to jego guru itd.:)
                                                    Pewnie nie czytałam dokładnie i być może dlatego nie zuważyłam byś do fanów
                                                    radcy należał, więc powód dla którego bierzesz udział w tej babraninie jest dla
                                                    mnie cały czas zagadką. :))
                                                    pozdr.
                                                  • ivica Re: chcemy sie bliżej poznać ?- do radcy 06.11.03, 15:31
                                                    cygne napisała:

Ciągle mnie to zastanawia, tym bardziej
                                                    >
                                                    > teraz gdy widzę Ty Ivico dołączyłeś do Szanownego Grona.

a dołaczyłem?? Przypomnij mi bo o zadnym gronie nie wiem.

> Czy na pewno Ivico nie ulegasz zanadto pewnym wpływom?

nie. potrafie jasno spojrzec zarowno na jedna jak i druga strone sporu. Przypomnij sobie iz kiedys potrafilem napisac lokatorwi ktorego lubie czytac :)) iz bardzo obnizyl loty. I co wtedy to nie bylo uleganie wplywa a teraz jest?? a moze ja po prostu jestem uwaznym obserwatorem i potrafie w odpowiednim momencie powiedziec co mysle .

> Pozdrwaiam Cie serdecznie :))
                                                    >
                                                    ja rowniez serdecznie pozdr.
                                                  • radca " BANDA " - to bylo samookreslenie przez KASIE 05.11.03, 16:20
                                                    ivica napisał:

>
                                                    >
                                                    > No właśnie chodzi o to iż POTRAFIE wyciągnąc SWOJE , niezależne wnioski. Kto
                                                    ja
                                                    > k kto ale ja radco broniłem cie przez długi czas przed atakami atoma, ale do
                                                    cz
                                                    > asu. Prawda jest taka iz ty równiez nie jestes bez winy.

- bardziej Ivico, byloby lepiej - gdybys bronil sytuacji ,nie o osobe tu chodzi.
                                                    Jesli bronic pragniesz osobe - czyli np. mnie ? To jak mozesz bronic mnie po
                                                    wypowiedziac,czy dyskusjach ? Nie wiesz jakim jestem na codzien - a forum ?
                                                    to przeciez tylko swiat wirtualny.

Czy jestem winny - czy bez winy ?

a czy ja kiedykolwiek pisalem,ze " jestem bez winy " ? Otoz wiem,ze tak ne
                                                    moglbym napisac - bo jakie moga byc porownania i skale " winy" ?
                                                    Moge sie starac wytlumaczac z pewnych czynnosci lub postepowan, ale to czynilem
                                                    wielokrotnie - lecz ocene tego pozastawialem juz czytajacym.

Po pierwsze tak samo j
                                                    > ak atomski ty również dążysz do konfrontacji, i gdy nastepowaly okresy
                                                    spokoju
                                                    > to sam prowokowales konflikty, tak samo jak tyciarek. Tylko on nigdy nie kryl
                                                    z
                                                    > e jest taki jaki jest, mam o nim wyrobione zdane, ale ty?? Przepraszam bardzo
                                                    a
                                                    > le jesli ktos chce byc pewnego typu autorytetem (a do akcji charytatywnych
                                                    auto
                                                    > rytet jest niezbedny) to nie moze tak postepowac. A te ostatnie byty ,
                                                    walencia
                                                    > ki, agaty , oborowi spowodowaly iz czulem sie zle gdyz naprawde wierzylem w
                                                    two
                                                    > ja misje i poniekad w twoja osobe.

- Dam Ci rade, jesli moge ?
                                                    Czyz sobie - po przeczytaniu pewnej ilosci postow - nie " wyrobiles zdania
                                                    o mnie " ? Czyz nie zbudowales sobie w swej wyobrazni - pewnego " symbolu
                                                    radcy" ? Mysle,ze nic blednego i nic bardziej niebezpiecznego - bo jak mozna
                                                    tak buowac symbole ?

Kiedys ktos napisal z REDAKCJI,ze oprocz tego forum, jestesmy zwyklymi i
                                                    przecietnymi ludzmi i kazdy zajmuje sie tym czym musi ( tak mniej wiecej to
                                                    mialo oznaczac )

Wierzyc w czyjas " misje" ? Jak tak mozna ? i tak w ciemno wierzyc - na
                                                    odleglosc ? Czlowieka mozna ocenic i nazwac ,ze " taka byla jego misja" - ALE
                                                    po bardzo i to bardzo dlugim okresie.

> POWIEM PROSTO to co zrobiles jest naganne, g
                                                    > dyz nie byl to atak w strone Atoma tylko w strone forumowiczow, nie rozumiesz
                                                    t
                                                    > ego?? Jest to zdanie nie tylko moze, i tych ktorych zwalczasz, ale i innyc
                                                    foru
                                                    > mowiczow. Uwierz mi, po co mialbym klamac??

- takie est poprostu Twoje odczucie
                                                    i ani wierze w to - ani tez niewierze.Poprostu tak Ty to oceniasz.

> Teraz sprawa Krzyżaka. Czy ty nie widzisz iz on cie wykorzystuje?? Ze on sie
                                                    do
                                                    > brze bawi a zszargal zupelnie twoje imie i to stukrotnie mocniej niz atom
                                                    lokat
                                                    > or i g44 razem wzieci.

- KRZYZAK jest moim Przyjacielem. Krzyzak pomogl mi POMOC DZIECIOM i jestem Jemu
                                                    za to bardzo wdzieczny.Krzyzak zaoferowal swoja Pomoc i slowa dotrzymal.
                                                    Malo tego,Krzyzak prosil, aby nie wymieniac Jego i, aby nie opisywac o Nim -
                                                    poniewaz " pomoglem mojemu przyjacielowi z Bydgoszczy " -powiedzial.

To dzieki KRZYZAKOWI uczyniona zostala RADOSC u dzieci w DOMU DZIECKA-Gniewkowo.
                                                    Ta radosc widziala osoboscie Gczi i widziala jak bardzo sie cieszyla mlodziez i
                                                    dzieci.jak bardzo sie cieszyl personel tgo DOMU DZIECKA.Jak bardzo cieszyly sie
                                                    maluchy i miedzy nimi maly Karolek :) Nosil dzielnie kabelki z innymi dziecmi.

To wlasnie nie kto inny - dzieki tej Pomocy Krzyzaka - jak Gczi,zaproponowala
                                                    ze dobrze byloby zainstalowac internet.Dzieki temu artykulowi ( i nie wcale o
                                                    chwalenie sie chodzilo, a ukazanie potrzeb i przykladu) przeprowadzilem rozmowy
                                                    z TPSA - i DOM DZIECKA uzyskal lacze internetowe.

Moglbym jeszcze wiele wymieniac, ale to nie jest watek na to - lecz pragne
                                                    ukazac,ze caly ciag dalszych pomocy - powstal wlasnie dzieki POMOCY KRZYZAKA.

Ja bylem tylko tym pukajacym od drzwi do drzwi i zalatwiajacym ( piszacym,
                                                    telefonujacym,faksujacym i spamujacym na forum GAZETY WYBORCZEJ )

Krzyzak nie tylko ,ze mnie wtedy nie zawiodl ( a przyjechalem specjalnie na ta
                                                    akcje )- KRZYZAK poprostu nie zawiodl dzieci ( sierotek)

i dlatego miedzy innnymi KRZYZAK bedzie zawsze w mej pamieci - jako ten ,
                                                    na ktorego mozna zawsze liczyc w razie potrzeBY i pomocy.

>zeby nie bylo nieporozumien nie zgadzam sie z wszystkim
                                                    > co co oni mowia. W tamta strone tez jestem obiektywny i niezalezny.

- to dobrze jak sie jest obiektywny, to dobrze

> Pozdrawiam i mam nadzieje iz przemyslisz dokladnie moje slowa zanim nazwiesz
                                                    mn
                                                    > ie czlonkiem "bandy atomskiego"

- ja nigdy nie nazwalem nikogo " czlonkiem bandy"

slowo " BANDA" zostalo tutaj uzyte przez forumowiczke KASIA i to ona nazwala
                                                    tak pierwsza - CYTUJE , " banda teda " i od tej pory slowo " banda " ciagnie
                                                    sie po tym forum.

Jeszcze raz ... slowo " banda " uzyla poraz pierwszy na forum KASIA.
                                                    Bylo to po tym jak okreslilem,ze jest " silna grupa pod wezwaniem Teda".
                                                    Po tym okresleniu - KASIA przeinaczyla to,ze " jest banda Teda" i tak oto slowo
                                                    " banda" sie powielac na tym Forum.

Czyli okrelenie " BANDA" zostalo samookresleniem - nie nazwaniem przez kogos.

kto niewierzy - niech to sprawdzi.

radca
                                                  • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.11.03, 18:40
                                                  • radca [...] 05.11.03, 18:44
                                                  • Gość: tyciarek Re: " BANDA " - to bylo samookreslenie przez KASI IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 05.11.03, 18:54
                                                    teraz to była tylko i wyłacznie troska.
                                                    jak można się złościć na chorego ?
                                                    co on może, że jest chory ?

(niesmiało zapytam: czy dzis w repertuarze walenciak, czy może raczej kowadło ?
                                                    założyłem się. nie daj długo czekać).
                                                  • radca " BANDA " - wyjasnienia TEDA 05.11.03, 19:03
                                                    " re: BANDA
                                                    Autor: Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl
                                                    Data: 05.06.2003 10:34

radca napisał:

> Juz kiedys wyjasnialem,ze nigdy i nigdzie nazwalem " banda atomskiego "
                                                    > i nawet przez mysl - by mi nie przeszlo - by tak napisac. Co wy stale z ta
                                                    > " banda " ? To okreslenie jakos wystepuje czesto - jako samookreslenie.
                                                    > Dlaczego tak sie sami okreslacie ?
                                                    >

potwierdzam, ze to nie radca jest autorem tego sformulowania
                                                    dawno, dawno temu kiedy bylem osobistym wrogiem radcy uzyl sformulowania "ekipa
                                                    teda' oraz "silna grupa pod wezwaniem"
                                                    ktos to pozniej ZARTOBLIWIE przerobil na 'banda teda' i tak juz zostalo
                                                    autora nie pamietam "

--------------------------------------------------------------------------------

i teraz prosze sobie porownac, jak pewne manipulacje od jednego - do drugiego
                                                    powodowaly wasnie i zatargi

slowo " BANDA " - tak ochoczo powielane prze ta sama grupe

lecz ja nigdy takiego okreslenia nie uzywalem, bo slowo to ja pojmuje troche
                                                    inaczej, ale.... coz widze,ze latwo i z ochocza jest ono uzywane

radca

ps. czyz nie przypomina to troche dziecinady ?
                                                  • Gość: tyciarek Re: " BANDA " - wyjasnienia TEDA IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.11.03, 19:09
                                                    nie,ale jak skopiujesz jeszcze ze trzydzieści wypowiedzi dotyczącecych genezy
                                                    słowa "banda" to będzie wręcz wyglądąło na doktoryzację.

no proszę radco. zrób jeszcze raz z siebie kretyna. walenciak czy kowadło dzis
                                                    bedzie ?
                                                    niech będzie z ciebie jakas korzysc i choc raz cos wygram.
                                                    bardzo proszę
                                                  • radca Re: " BANDA " - wyjasnienia TEDA 05.11.03, 20:02

> nie,ale jak skopiujesz jeszcze ze trzydzieści wypowiedzi dotyczącecych genezy
                                                    > słowa "banda" to będzie wręcz wyglądąło na doktoryzację.
                                                    >
                                                    > no proszę radco. zrób jeszcze raz z siebie kretyna. walenciak czy kowadło
                                                    dzis
                                                    > bedzie ?
                                                    > niech będzie z ciebie jakas korzysc i choc raz cos wygram.
                                                    > bardzo proszę

- ale cie dziobie ARKU
                                                    czy ty masz to moze na pogode Arku ?

radca
                                                  • lokator Re: " BANDA " - wyjasnienia TEDA 05.11.03, 22:40
                                                    radca napisał:

>
                                                    > - ale cie dziobie ARKU
                                                    > czy ty masz to moze na pogode Arku ?

Radco, nie wprowadzaj zamętu. Ten styl pisania i takie słowa to
                                                    domena "agaty.tyciarek". Ty tak przecież nie piszesz...
                                                  • radca Re: " BANDA " - wyjasnienia TEDA 06.11.03, 18:00
                                                    lokator napisał:

> radca napisał:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > - ale cie dziobie ARKU
                                                    > > czy ty masz to moze na pogode Arku ?
                                                    >
                                                    > Radco, nie wprowadzaj zamętu. Ten styl pisania i takie słowa to
                                                    > domena "agaty.tyciarek". Ty tak przecież nie piszesz...

- czy nie zauwazyles,ze styl pisania " agaty,tyciarek" - jest podobny do
                                                    twego stylu ?

noo, nawet powiem,ze ty lokatorze jeszcze przewyzszasz " agate.tyciarek"
                                                    ale jak dalej bedzie z toba dyskutowac - to moze kiedys dorowna do twego
                                                    stylu - Lokatorze.

radca
                                                  • qczi Re: " BANDA " - to bylo samookreslenie przez KASI 05.11.03, 20:04
                                                    a z kim kwiatuszku?
                                                  • ivica Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 06.11.03, 15:36
                                                    radca napisał:

> Jesli bronic pragniesz osobe - czyli np. mnie ? To jak mozesz bronic mnie po
                                                    > wypowiedziac,czy dyskusjach ? Nie wiesz jakim jestem na codzien - a forum ?
                                                    > to przeciez tylko swiat wirtualny.

widzisz radco ja natomiast i na forum i w realu jestem taki sam. Nie jestem bytem wirtualnym

> - KRZYZAK jest moim Przyjacielem.

On cie wykorzystuje. Nie widzisz tego???
                                                  • qczi Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 06.11.03, 16:12
                                                    onie po prostu dobrze sie bawia
                                                    skoro Radca ma z tego radoche, to nie mieszaj w to +
                                                  • cygne Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 06.11.03, 18:06
                                                    ivica napisał:

> radca napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Jesli bronic pragniesz osobe - czyli np. mnie ? To jak mozesz bronic mni
                                                    > e po
                                                    > > wypowiedziac,czy dyskusjach ? Nie wiesz jakim jestem na codzien - a foru
                                                    > m ?
                                                    > > to przeciez tylko swiat wirtualny.
                                                    >
                                                    >
                                                    > widzisz radco ja natomiast i na forum i w realu jestem taki sam. Nie jestem
                                                    byt
                                                    > em wirtualnym
                                                    >
                                                    > > - KRZYZAK jest moim Przyjacielem.
                                                    >
                                                    >
                                                    > On cie wykorzystuje. Nie widzisz tego???

O,O! Tu Cię mam iviczko :))
                                                    Do grona osób wykazujących nadmierną, chyba niepotrzebna troskę o radcę.
                                                    No bo to dziwne, skoro radce tak krytykujecie to dlaczego sie o niego
                                                    martwicie? :)

pozdr.
                                                  • ivica Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 07.11.03, 09:01

> O,O! Tu Cię mam iviczko :))
                                                    > Do grona osób wykazujących nadmierną, chyba niepotrzebna troskę o radcę.
                                                    > No bo to dziwne, skoro radce tak krytykujecie to dlaczego sie o niego
                                                    > martwicie? :)
                                                    >
                                                    > pozdr.
                                                    >

A czemu np. matka napomina swoje dziecko lub inna osobe z rodziny gdy widzi iz ta osoba postepuje blednie?? Czyz nie dlatego iz sie martwi??

Wiec wyobraz sobie iz ja z troski o radce probowalem dac mu rade. Nie chce z niej skorzystac, jego sprawa.

pzdr.
                                                  • radca Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 06.11.03, 18:47
                                                    ivica napisał:

> radca napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Jesli bronic pragniesz osobe - czyli np. mnie ? To jak mozesz bronic mni
                                                    > e po
                                                    > > wypowiedziac,czy dyskusjach ? Nie wiesz jakim jestem na codzien - a foru
                                                    > m ?
                                                    > > to przeciez tylko swiat wirtualny.
                                                    >
                                                    >
                                                    > widzisz radco ja natomiast i na forum i w realu jestem taki sam. Nie jestem
                                                    byt
                                                    > em wirtualnym
                                                    >
                                                    > > - KRZYZAK jest moim Przyjacielem.

> On cie wykorzystuje. Nie widzisz tego???

- Jesli Krzyzak staje w obronie ? To ty uwazasz to za " wykorzystywanie" ?
                                                    Krzyzak stawal nieraz w czyjejs obronie i stawal sie obiektem zmasowanych
                                                    atakow.Lecz Krzyzak nie jest " mieczakiem " - tak jak ja i twardo nie daje
                                                    sie " bic po pysku" i to byc moze jest tutaj roznica ?

Zobacz tylko na forum jak atomski z grupa osob - " zalatwiali " kogo sie dalo.
                                                    Zalatwiali Krottosa, zalatwiali Krzyzaka,atakowali wiele osob i to cala grupa
                                                    na przemian - dzielac sie zadaniami.

Nie wspomne juz o Polonusie i wielu innych.Atakowano Rhemka,Ispana, Ciebie -
                                                    Ivico, atakowano Elodie, atakowano Cygne , rowniez atakowano Gczi.

To,ze nawet teraz zaczeto atakowac Gczi - to juz uwazam za szczegolny szczyt
                                                    chamstwa i wielkiej dziecinady ze strony - niby tak POWAZNYCH OSOB.
                                                    Powtarzam - +niby tak powaznych osob "

Ted - starszy pan - z lysina , a w swych atakach na gczi zachowywal sie jak
                                                    dzieciak spod smietnika.Niby czlowiek,ktory ma swoja firme i zajmuje sie
                                                    komputerami.... a z upodobaniem graniczacym z sadyzmem i czerpiacym
                                                    satysfakcje,ze moze atakowac i niszczyc - mloda osobe, ktora wyraza
                                                    swoje opinie.

Arek- atomski- tyciarek....wyrosniety na 2 metry osilek.Chwali sie na forum
                                                    ze ukonczyl studia i kresli projekty budowlane.Nie moze zniesc,gdy
                                                    ktos wyraza swoje opinie. Atakujac i przystepujac do atakow na dana osobe
                                                    zachowuje sie - jak zdziczaly opetaniec.Do tego nie liczac sie z tym,ze
                                                    swoimi atakami - " rani czyjes uczucia religijne" , a raczej jest to cel
                                                    zamierzony - uzywa wszelkich slow, wyzwisk i okreslen - by zdlawic
                                                    i zniszczyc dana osobe na forum.Przypomina furiata i opetanca -
                                                    naladowanego wscieklizna od ktorej juz chyba nie ma ratunku.
                                                    Chlop zonaty - z dwoja dzieci, a zachowanie na poziomie furiata.
                                                    Uwaza,ze ma przyzwolenie na tym forum - by atakowac i " lac w pysk" -
                                                    kazdego - kogo sobie upatrzy.Swym zachowaniem przypomina SKORPIONA.

Genuine44.... niby sie uwaza za powaznego czlowieka.Robil swego czasu strony
                                                    internetowe dla Regionu Kujawsko-Pomorskiego z domena " kip"
                                                    Siedzac w kanadzie, zaczal pisac pod roznymi nickami.
                                                    Znany z tego,ze stosoal rozne zaczepki i prowokacje.Szczegolnie
                                                    bylo to widoczne w zgryzliwosci i " wypluwaniu " po przerobieniu
                                                    danej odpowiedzi.Robil z prowokacji - coraz wieksze bloto.
                                                    Idealnie wpasowal sie w atomowo-tyciarkowa grupe.Tutaj dopiero
                                                    poczul sie w swoim zywiole.To tak,jakby dac grupie wyrostkow-
                                                    kije bejsbolowe , a oni juz beda wiedzieli co z tym zrobic.
                                                    Szcegolne zadowolenie mial w atakowaniu i dokuczaniu - Gczi

Lokator.... ukonczyl technikum elektroniczne.Ma mala Zuzie ( sam o tym pisal
                                                    na forum - wiec nie czynil z tego tajemnicy). Zajmuje sie amatorsko
                                                    elektronika i komputerami.Czlowiek ze srodmiescia, a wiec
                                                    wydawaloby sie,ze powinien reprezentowac pewien poziom, ale....
                                                    swoimi atakami i sadystycznym upodobaniem - nie przebierajacym
                                                    w slowach i nie szanujacym " uczuc religijnych i przekonan"
                                                    zachowuje sie - jak " wychowany w puszczy - wsrod dzikich zwierzat "
                                                    Stylem chamskiego atakowania i nie przebierajacego w srodkach -
                                                    przypomina atomskiego-tyciarka.

Niby to sa dorosli ludzie, ale wpadli w jakas ogromna dziecinade -
                                                    przypominajaca pewna " fanatyczna obsesje atakowania - wszystkiego co sie
                                                    nowego pojawi na forum " , a nie daj Boze cos nie tak sie wyrazi - po ich mysli.

Obserwujac ataki na gczi - moge tylko miec jak najniekorzystniejsze zdanie
                                                    o tej calej grupie.

Dolaczyla oczywiscie do tego ataku na Gczi - rowniez i Kasia# - bo przeciez
                                                    jakby tu nie pomoc w tych atakach - Tedowi i atomskiemu-tyciarkowi.

Dla Gczi mam wielki SZACUNEK i UZANIE i nie pozwole,aby taka atomowo-tyciarkowa
                                                    grupa dokuczala tej dziewczynie i pastwila sie nad Nia.

Nie pozwole dokuczac - bo ta dziewczyna zasluguje na miano Czlowieka.

radca

• cygne To juz jest koniec :) 06.11.03, 20:41

Radco nasi Panowie sie nie pozbierają po tej druzgocącej krytyce.:))
                                                    Przy tym tak do dowcipnie ująłeś, że przy niektórych wyrażeniach o mało nie
                                                    pękłam ze śmiechu :))
                                                    Juz nie powiem co mi sie najbardziej podobało. Albo powiem:) Ted-sadysta
                                                    i lokator wychowany wsród dzikich zwierząt :))
                                                    Co do lokatora to masz rację. Skoro wychowany w sródmieściu to poziom powinien
                                                    mieć. Ja też jestem wychowana w srodmieściu, ale Torunia i zaraz to widać ,
                                                    nie?:)
                                                    Wiesz ja np. spędzałam wakacje u cioci na wsi, a moi kuzynowie z moim bratem to
                                                    przez cały czas siedzieli na drzewie, dobrze, ze tego sie nie doczytałeś bo by
                                                    było :)) Do takiego wychowania też miałbys na pewno zastrzeżenia:)

pozdr.
                                                    ----------
                                                    "Bóg jest tak wielki że jest i Go nie ma
                                                    Tak wszechmocny, że potrafi nie być."
                                                  • Gość: tyciarek do radcy -rachunek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.11.03, 21:03
                                                    łał.

powiem tak :
                                                    jest wyrazona opinia. opinia ta w oczywisty sposób godzi w to co ja wierzę,
                                                    w to czego mnie uczono, w to co uchodzi za prawdę.jest sprawą honoru Polaka.
                                                    opinia,która obraża,uwłacza.

i bez względu na to kto ja wyrazi czy bedzie to głupiutka panna qci, czy
                                                    jeszcze głupszy imbecyl stukający z Austrii, czy ktokolwiek inny.wręcz
                                                    przeciwnie jakis laureat Nobla- choć trudno się spodziewać po kims takim
                                                    takich głupot- naprawdę ktokolwiek.będzie kuku.

i wie o tym wlasnie ispan,którego bardzo lubię, wie o tym ivica,którego
                                                    równiez lubię (zupelnie nie wiem dlaczego), czy bedzie to Cygne,którą równiez
                                                    bardzo lubię.

nigdy nie jest tak,ze dostaje się się od głupich pind za darmo i za pierwszym
                                                    razem. trzeba baaardzo zapracować.zasłużyć ,cięzka wytezona pracą.
                                                    tak jak zasłużyła qci, która bez mrugnięcia okiem obraziła sporo ludzi.
                                                    i dalej by to robiła.
                                                    to jej uswiadomiłem. nie ma to nic wspólnego z tępieniem- jak sugerujesz
                                                    imbecylu Radco. jak zwykle kłamiesz,insynuujesz i łżesz. pisąłem ci tojuz
                                                    wielokrotnie i pisac dalej bede zakłamany psie.

Tepię bowiem na tym forum tylko jedna osobę. pewną gnidę żerującą na naiwnosci
                                                    i łatwowiernosci innych. świat jest wystarczajaco spieprzony. nie potrzeba mu
                                                    kolejnego oszusta.
                                                    mam nadzieję,ze twoja ocięzalosć umysłu jednak jest w stanie ci uzmysłowić, o
                                                    kogo chodzi ?
                                                  • Gość: gajowy Re: do radcy -rachunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:12
                                                    o Tyciarka?

(przepraszam ze sięw tracam)
                                                  • qczi Re: do radcy -rachunek 07.11.03, 11:27
                                                    > i bez względu na to kto ja wyrazi czy bedzie to głupiutka panna qci

nie mam slow na ciebie, zfrustrowany tyciatq

> i wie o tym wlasnie ispan,którego bardzo lubię, wie o tym ivica,którego
                                                    > równiez lubię (zupelnie nie wiem dlaczego), czy bedzie to Cygne,którą równiez
                                                    > bardzo lubię.

łubudubu, niech nam zyje...

>
                                                    > nigdy nie jest tak,ze dostaje się się od głupich pind za darmo i za pierwszym
                                                    > razem. trzeba baaardzo zapracować.zasłużyć ,cięzka wytezona pracą.
                                                    > tak jak zasłużyła qci, która bez mrugnięcia okiem obraziła sporo ludzi.
                                                    > i dalej by to robiła.

pomysl w takim razie, jakie baty nalezalyby sie tobie, bo obrazasz dosadniej i
                                                    z premedytacja

> to jej uswiadomiłem. nie ma to nic wspólnego z tępieniem

no wlasnie nic mi nie uswiadomiles, bo tylko na mnie bluzgash
                                                    nie przedstawiles mi rowniez swego stanowiska w sprawie podarunku Radcy, co do
                                                    ktorego mowiles, ze jeszcze nigdy-nic
                                                    ktorys tam post na poprzednie stronie bodajze (1-100)
                                                  • tyciarek o pastuchu 08.11.03, 10:43
                                                    qczi napisała:

> no wlasnie nic mi nie uswiadomiles, bo tylko na mnie bluzgash

krowa potraktowana elektrycznym pastuchem niewiele zrozumie, poza tym ze nie
                                                    da sie pojsc gdzie chciala na zer, bo bedzie bolalo.
                                                    i to krowie wystarcza. tlumacyc za wiele jej nie trzeba.szkoda czasu by
                                                    tlumaczyc krowie zawilosci prawne zwiazane z trawka za miedza.
                                                    ta, ktora juz nie jest jednak przeznaczona do przezuwania przez krowe.

.......................................................

• radca Re: o pastuchu - tyciarku 08.11.03, 11:05
                                                    tyciarek napisała:

> qczi napisała:
                                                    >
                                                    > > no wlasnie nic mi nie uswiadomiles, bo tylko na mnie bluzgash
                                                    >
                                                    >
                                                    > krowa potraktowana elektrycznym pastuchem niewiele zrozumie, poza tym ze nie
                                                    > da sie pojsc gdzie chciala na zer, bo bedzie bolalo.
                                                    > i to krowie wystarcza. tlumacyc za wiele jej nie trzeba.szkoda czasu by
                                                    > tlumaczyc krowie zawilosci prawne zwiazane z trawka za miedza.
                                                    > ta, ktora juz nie jest jednak przeznaczona do przezuwania przez krowe.

- ty juz chyba nigdy nie zmadrzejesz atomski-tyciarek
                                                    uwziales sie na Gczi jak taki chlystek nieokrzesany

a tak po za tym tyciarek , czy ty sie ,aby dobrze czujesz ?

radca
                                                  • agata.tyciarek Re: o pastuchu - tyciarku 08.11.03, 11:11
                                                    radca napisał:

> tyciarek napisała:
                                                    >
                                                    > > qczi napisała:
                                                    > >
                                                    > > > no wlasnie nic mi nie uswiadomiles, bo tylko na mnie bluzgash
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > krowa potraktowana elektrycznym pastuchem niewiele zrozumie, poza tym ze
                                                    > nie
                                                    > > da sie pojsc gdzie chciala na zer, bo bedzie bolalo.
                                                    > > i to krowie wystarcza. tlumacyc za wiele jej nie trzeba.szkoda czasu by
                                                    > > tlumaczyc krowie zawilosci prawne zwiazane z trawka za miedza.
                                                    > > ta, ktora juz nie jest jednak przeznaczona do przezuwania przez krowe.
                                                    >
                                                    >
                                                    > - ty juz chyba nigdy nie zmadrzejesz atomski-tyciarek
                                                    > uwziales sie na Gczi jak taki chlystek nieokrzesany
                                                    >
                                                    > a tak po za tym tyciarek , czy ty sie ,aby dobrze czujesz ?
                                                    >
                                                    > radca

- on juz za to nie moze, ze taki jest ten moj Arek
                                                    odkad usiadl do komputera, to mu sie zaczna mieszac wszystko w tej glowie

leje kogo popadnie, wybaczcie mu - prosze

• agata.tyciarek Re: o pastuchu - tyciarku 08.11.03, 11:13
                                                    moze sie kiedys ten Arek uspokoi, ale narazie to mu calkiem woda sodowa
                                                    uderzyla do glowy, leje po pysku - kogo tylko se upatrzy

to takie duze dziecko z tego tyciarka
                                                  • tyciarek Re: o pastuchu - tyciarku 08.11.03, 12:29
                                                    agata.tyciarek napisała:

> moze sie kiedys ten Arek uspokoi, ale narazie to mu calkiem woda sodowa
                                                    > uderzyla do glowy, leje po pysku - kogo tylko se upatrzy
                                                    >
                                                    > to takie duze dziecko z tego tyciarka

- i znowu łzesz Radco. Andrzeju, czy potrafisz pisać coś od siebie co nie
                                                    byłoby manipulacją,kłamstwem ?

jestes jak ta kłamliwa pluskwa i tak cię traktuję.
                                                    sie dziwisz,ze tyle osób cie nie lubi, jak o wszystkich kłamiesz, wyciagasz
                                                    jakies prywatne historie,robisz sledztwa.
                                                    jestes zalosną małą pluskwą i tak jestes traktowany.
                                                    przyzwyczajaj sie, bo jak sie bedziesz tak zachowywał, bedziesz musiał sie
                                                    przyzwyczaic.

amen
                                                  • tyciarek o głabie kapuscianym radcy 08.11.03, 12:25
                                                    radca napisał:

bla bla.

- to co ty uważasz za uwzięcie się jest prostą odopwiedzią,wyjasnieniem- na
                                                    zadane pytanie -żałosny palancie.

czy już kojarzysz ?
                                                    może jeszcze prosciej:

qci zadała pytanie,poddała w wątpliwosc moje wczesniejsze wyjasnienia, wiec jej
                                                    odpowiedziałem.

czy juz jest proste głupi palancie ?

zupełnie jak ja tobie teraz odpowiadam. nic więcej.

już kapujesz ?

sprawdz sobie w słowniku nastepnym razem, zebys nie robił z siebie kolejny raz
                                                    idioty.

• arek.tyciarek Re: o głabie kapuscianym TYCIARKU 08.11.03, 20:32
                                                    tyciarek napisała:

> bla bla.
                                                    >
                                                    > - to co ty uważasz za uwzięcie się jest prostą odopwiedzią,wyjasnieniem- na
                                                    > zadane pytanie -żałosny palancie.
                                                    >
                                                    > czy już kojarzysz ?
                                                    > może jeszcze prosciej:
                                                    >
                                                    > qci zadała pytanie,poddała w wątpliwosc moje wczesniejsze wyjasnienia, wiec
                                                    jej
                                                    >
                                                    > odpowiedziałem.
                                                    >
                                                    > czy juz jest proste głupi palancie ?
                                                    >
                                                    > zupełnie jak ja tobie teraz odpowiadam. nic więcej.
                                                    >
                                                    > już kapujesz ?
                                                    >
                                                    > sprawdz sobie w słowniku nastepnym razem, zebys nie robił z siebie kolejny
                                                    raz
                                                    > idioty.
                                                    >

i co ? czy nie napisane , jak idiota ?
                                                    taki jest ten Arek -tyciarek vel atomski
                                                  • tyciarek Re: o głabie kapuscianym TYCIARKU 08.11.03, 20:45
                                                    arek.tyciarek napisał:

> tyciarek napisała:
                                                    >
                                                    > > bla bla.
                                                    > >
                                                    > > - to co ty uważasz za uwzięcie się jest prostą odopwiedzią,wyjasnieniem- n
                                                    > a
                                                    > > zadane pytanie -żałosny palancie.
                                                    > >
                                                    > > czy już kojarzysz ?
                                                    > > może jeszcze prosciej:
                                                    > >
                                                    > > qci zadała pytanie,poddała w wątpliwosc moje wczesniejsze wyjasnienia, wie
                                                    > c
                                                    > jej
                                                    > >
                                                    > > odpowiedziałem.
                                                    > >
                                                    > > czy juz jest proste głupi palancie ?
                                                    > >
                                                    > > zupełnie jak ja tobie teraz odpowiadam. nic więcej.
                                                    > >
                                                    > > już kapujesz ?
                                                    > >
                                                    > > sprawdz sobie w słowniku nastepnym razem, zebys nie robił z siebie kolejny
                                                    >
                                                    > raz
                                                    > > idioty.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > i co ? czy nie napisane , jak idiota ?
                                                    > taki jest ten Arek -tyciarek vel atomski
                                                  • arek.tyciarek taki idiota z tego tyciarka - jak z atomskiego 08.11.03, 20:29
                                                    tyciarek napisała:

> qczi napisała:
                                                    >
                                                    > > no wlasnie nic mi nie uswiadomiles, bo tylko na mnie bluzgash
                                                    >
                                                    >
                                                    > krowa potraktowana elektrycznym pastuchem niewiele zrozumie, poza tym ze nie
                                                    > da sie pojsc gdzie chciala na zer, bo bedzie bolalo.
                                                    > i to krowie wystarcza. tlumacyc za wiele jej nie trzeba.szkoda czasu by
                                                    > tlumaczyc krowie zawilosci prawne zwiazane z trawka za miedza.
                                                    > ta, ktora juz nie jest jednak przeznaczona do przezuwania przez krowe.
                                                    >

czyz to nie jest idiotyczne,ze strony tyciarka ?
                                                  • tyciarek Re: taki idiota z tego tyciarka - jak z atomskieg 08.11.03, 20:50
                                                    arek.tyciarek napisał:

> tyciarek napisała:
                                                    >
                                                    > > qczi napisała:
                                                    > >
                                                    > > > no wlasnie nic mi nie uswiadomiles, bo tylko na mnie bluzgash
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > krowa potraktowana elektrycznym pastuchem niewiele zrozumie, poza tym ze
                                                    > nie
                                                    > > da sie pojsc gdzie chciala na zer, bo bedzie bolalo.
                                                    > > i to krowie wystarcza. tlumacyc za wiele jej nie trzeba.szkoda czasu by
                                                    > > tlumaczyc krowie zawilosci prawne zwiazane z trawka za miedza.
                                                    > > ta, ktora juz nie jest jednak przeznaczona do przezuwania przez krowe.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > czyz to nie jest idiotyczne,ze strony tyciarka ?

-zacznij od prostych historii. nie rzucaj sie od razu na głebokie morze.

• radca Re: To juz jest koniec :) 06.11.03, 21:07
                                                    cygne napisała:

>
                                                    >
                                                    > Radco nasi Panowie sie nie pozbierają po tej druzgocącej krytyce.:))

- oby chociaz troche z tego dotarlo do tych Panow

> Przy tym tak do dowcipnie ująłeś, że przy niektórych wyrażeniach o mało nie
                                                    > pękłam ze śmiechu :))
                                                    > Juz nie powiem co mi sie najbardziej podobało. Albo powiem:) Ted-sadysta
                                                    > i lokator wychowany wsród dzikich zwierząt :))
                                                    > Co do lokatora to masz rację. Skoro wychowany w sródmieściu to poziom
                                                    powinien
                                                    > mieć.
                                                    Ja też jestem wychowana w srodmieściu, ale Torunia i zaraz to widać ,
                                                    > nie?:)

- Tak Cygne... zawsze wydawalo mi sie,ze ludzie mieszkajacy w centrum wielkich
                                                    miast - sa ludzmi +obytymi+ . Obracaja sie przeciez wsrod roznych tzw.
                                                    prominentow, maja wiekszy dostep do kin,teatrow, srodkow kultury i wogle,ze
                                                    sa bardziej + swiatowi+ - jak i rowniez + bardziej oswieceni+

Tak, to bym ujal ogolnie - w czym oczywiscie nie ujmuje niczego ludziom
                                                    wychowanym w malych srodowiskach lub ze wsi.
                                                    ale o tym w nastepnym zdaniu :)

> Wiesz ja np. spędzałam wakacje u cioci na wsi, a moi kuzynowie z moim bratem
                                                    to przez cały czas siedzieli na drzewie, dobrze, ze tego sie nie doczytałeś bo
                                                    by było :)) Do takiego wychowania też miałbys na pewno zastrzeżenia:)

- nie,nie - Droga Cygne
                                                    nie mam nie mialbym zadnych zastrzezen, a to dlatego...

Ja rowniez w dziecinstwie, wiele przebywalem na wsi.Z ogromna radoscia i
                                                    ochota - jezdzilem na wies , kiedy tylko byla taka mozliwosc.Przebywalem na
                                                    wsiach podtorunskich.Torunskie wsie maja swoj swoisty klimat - odrebny od
                                                    innych.To wlasnie na wsiach mozna bylo zauwazyc tzw. " madrosc zyciowa".
                                                    Byli to ludzie,ktorzy mowili zwyklym i prostym jezykiem - ale jak bardzo po
                                                    ludzku.Mowic po ludzku - tego nie potrzeba sie uczyc i nie potrzeba do tego
                                                    wielkich Metropolii.Wystarczy szacunek do drugiego czlowieka oraz umiec sie
                                                    z nim podzielic radosciami i smutkiem.Umiec sie dzielic - to jest to, co sie da
                                                    zauwazyc na wsi.

Lokatora natomiast porownalem do puszczy.Bo puszcza - to dzikosc lub jak kto
                                                    woli- zdziczenie.
                                                    i nie tutaj ludzi mialem na mysli, ale utrate " czlowieczenstwa"

> pozdr.

- pozdrowienia rowniez bardzo serdeczne

radca

> ----------
                                                    > "Bóg jest tak wielki że jest i Go nie ma
                                                    > Tak wszechmocny, że potrafi nie być."
                                                  • Gość: tyciarek Re: To juz jest koniec :) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.11.03, 21:19
                                                    radco,do kog bys siebie porównał ?

do kłamcy ?
                                                    oszusta?
                                                    manipulatora ?

troche sie mataczyło w zyciu i było niezle, teraz trudno przestac ?

p.s. gajowy piotrze,faktycznie sie nie wtracaj.masz jeszcze sporo do stracenia.

• lokator Re: To juz jest koniec :) 07.11.03, 01:04
                                                    radca napisał:

> cygne napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > Radco nasi Panowie sie nie pozbierają po tej druzgocącej krytyce.:))
                                                    >
                                                    > - oby chociaz troche z tego dotarlo do tych Panow

Rozumiem, że do Ciebie absolutnie nic nie musi docierać. Wszystko dobrze wiesz,
                                                    wszystko rozumiesz. Od pouczania innych jesteś Ty, a nie "oni" od pouczania
                                                    Ciebie. Jesteś oczywiście stabilny emocjonalnie, jesteś ponad to wszystko. Z
                                                    filozoficznym spokojem spoglądasz z góry na harce niedojrzałych młokosów. Ty,
                                                    chodzące doświadczenie. Ty, który nacierpiałeś się za miliony. Ty, który jesteś
                                                    za życia u bram raju. Czy nigdy nie dopuściłeś do swej absolutnie wspaniałej
                                                    świadomości myśli, że może istnieć taka prawda, która będzie Cię boleć?
                                                  • lokator Re: To juz jest koniec :) 07.11.03, 00:56
                                                    cygne napisała:

> Radco nasi Panowie sie nie pozbierają po tej druzgocącej krytyce.:))
                                                    > Przy tym tak do dowcipnie ująłeś, że przy niektórych wyrażeniach o mało nie
                                                    > pękłam ze śmiechu :))

Fajne, ale Radca ten tekst chyba gdzieś kupił....

> Juz nie powiem co mi sie najbardziej podobało. Albo powiem:) Ted-sadysta
                                                    > i lokator wychowany wsród dzikich zwierząt :))
                                                    > Co do lokatora to masz rację. Skoro wychowany w sródmieściu to poziom
                                                    > powinien
                                                    > mieć.

Przykro mi. Wychowałem się w bloku, w dzielnicy, która śródmieściem nie jest. W
                                                    śródmieściu mieszkam od niedawna. Poza tym śródmieście Bydgoszczy to nie to
                                                    samo co śródmieście Torunia (na plus tego ostatniego).

> Ja też jestem wychowana w srodmieściu, ale Torunia i zaraz to widać, nie?:)
                                                    > Wiesz ja np. spędzałam wakacje u cioci na wsi, a moi kuzynowie z moim bratem
                                                    > to
                                                    > przez cały czas siedzieli na drzewie, dobrze, ze tego sie nie doczytałeś bo
                                                    > by było :)) Do takiego wychowania też miałbys na pewno zastrzeżenia:)

Cygne! Bratnia duszo! Ja u moich ciotek też siedziałem na drzewie!
                                                  • Gość: Ted® to bylo >>>>>>>>>>> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 01:18
                                                    radca napisał:

> Ted - [...] qczi [...]

:))))
                                                    mam nadzieje, ze ktos ci jednak wytlumaczy, ze znow nic nie zrozumiales i
                                                    odszczekasz albo znow sie pogniewamy
                                                  • qczi Re: to bylo >>>>>>>>> 07.11.03, 12:05
                                                    a co, nie znecasz sie?
                                                    ;P
                                                  • Gość: TSG Quci, Znowu namieszalas!!! IP: *.dynamic.umr.edu 07.11.03, 19:26
                                                    Quci, ja tez stale na warcie. No ale specjalnie se nie licze bo ja ze
                                                    srodmiescia Koronowa ....
                                                    TSG
                                                  • qczi Re: Quci, Znowu namieszalas!!! 07.11.03, 19:51
                                                    :)))
                                                  • genuine44 Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 07.11.03, 04:35
                                                    Genuine44.... niby sie uwaza za powaznego czlowieka.Robil swego czasu strony
                                                    > internetowe dla Regionu Kujawsko-Pomorskiego z domena " kip"

Tak? Skad wiesz durniu? Pudlo. Cos szumi ale nie wiesz, ze to szum w twoim
                                                    mozgu. To, ze podarowalem ci miejsce na serwerze wcale nie znaczy, ze robilem
                                                    strone kip. Dedektyw posrany. :)

> Siedzac w kanadzie, zaczal pisac pod roznymi nickami.

Jakimi palancie?

> Znany z tego,ze stosoal rozne zaczepki i prowokacje.Szczegolnie
                                                    > bylo to widoczne w zgryzliwosci i " wypluwaniu " po przerobieniu
                                                    > danej odpowiedzi.Robil z prowokacji - coraz wieksze bloto.
                                                    > Idealnie wpasowal sie w atomowo-tyciarkowa grupe.Tutaj dopiero
                                                    > poczul sie w swoim zywiole.To tak,jakby dac grupie wyrostkow-
                                                    > kije bejsbolowe , a oni juz beda wiedzieli co z tym zrobic.
                                                    > Szcegolne zadowolenie mial w atakowaniu i dokuczaniu - Gczi

Juz ci to tlumaczylem chory czlowieczku. Quci mimo wszystko potrafila sie
                                                    przyznac do bledu/pomylki. Czy od tego czasu napisalem choc jedno slowo na
                                                    Quci? To ty potrzebujesz wrogow i sobie ich tworzysz. Ty na to jestes za
                                                    glupi. Nie jestem Radca wiec nie bede sie bawil w CTRL-c/v. To Ty pajacu
                                                    plawisz sie w opluwaniu ludzi. Smieszny prostak zgrywajacy sie na humaniste.
                                                    Byloby smieszne gdyby nie bylo tragiczne.
                                                  • ivica Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 07.11.03, 08:58
                                                    ok radco twój świat (wirtualny ) twoje zycie. Nie chcesz słuchać rad nie bede ich udzielal. Jakos przebolejemy.

PS: a co do qczi to ona nie jest taka krystaliczna. Naprawde czxasami trzeba sie zastanowic zanim sie cos napisze. np. ten tekst o mózgach. I za to sie jej nalezaly baty (oczywiscie w przenosni) :))
                                                  • qczi Re: ' BANDA ' - to bylo samookreslenie przez KASI 07.11.03, 12:03
                                                    ivica napisał:
                                                    > PS: a co do qczi to ona nie jest taka krystaliczna

nigdy nie twierdzilam, ze jestem
                                                    wrecz przeciwnie
    • lokator Re: TREP i jego " madre buty " 05.11.03, 22:51
      radca napisał:

> To dzieki KRZYZAKOWI uczyniona zostala RADOSC u dzieci w DOMU DZIECKA-
      > Gniewkowo.
      > Ta radosc widziala osoboscie Gczi i widziala jak bardzo sie cieszyla mlodziez
      > i dzieci.jak bardzo sie cieszyl personel tgo DOMU DZIECKA.Jak bardzo cieszyly
      > sie
      > maluchy i miedzy nimi maly Karolek :) Nosil dzielnie kabelki z innymi dziecmi.
      >
      > To wlasnie nie kto inny - dzieki tej Pomocy Krzyzaka - jak Gczi,zaproponowala
      > ze dobrze byloby zainstalowac internet.Dzieki temu artykulowi ( i nie wcale o
      > chwalenie sie chodzilo, a ukazanie potrzeb i przykladu) przeprowadzilem
      > rozmowy z TPSA - i DOM DZIECKA uzyskal lacze internetowe.

1. Nikt nie neguje pozytywnego efektu tej działalności oglądanego z punktu
      widzenia tych dzieci.
      2. Przestałeś masowo wklejać linki do artykułów o pogotowiu, ale zacząłeś, w
      ramach swojej złośliwości, tworzyć nowe byty forumowe i prowokować tych, do
      których żywisz urazę.

Coś tu jest nieprawdą?
      • Gość: tyciarek Re: TREP i jego " madre buty " IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.11.03, 22:56
        wiesz- nie udało się zbić spodziewanego kapitału.
        chomik szybko zdechł. za mało sławy, profitów.
        zresztą ja sie nie wie do jakiej partii,a do samoobrony nie ciągnie...
    • lokator Komentarz sportowy. 07.11.03, 23:46
      radca napisał:

> " Autor: Gość: tyciarek IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl
      > Data: 29.10.2003 18:40
      >
      >
      > ---------------------------------------------------------------------------
      >
      > - ten atomski , to ma mniemanie o sobie
      > ha ha ha
      >
      > opanowany mania ,jest przekonany,ze nawet jego stare buty - " sa madrzejsze "
      > od osob piszacych na forum GAZETY.
      >
      > buty atomskiego-tyciarka .... :))))))))
      > ALE CZUBEK
      >
      > radca
      >

=============================================================================
      Już koniec?
      Krzyżak wytłumaczył Radcy, że gdyby panowie z optymalnej firmy komputerowej
      dowiedzieliby się, że sprzęt komputerowy, za którego utylizację zapłacili,
      wrócił do obiegu, to nie byliby tym faktem zachwyceni. A Radca wypaplał.
      Krzyżak to inteligentny gość (ze skłonnościami sadystycznymi, ale inteligentny)
      i rozumie, że bezmyślność Radcy może stanowić zagrożenie dla jego, ogólnie
      rozumianych, interesów. Na razie się uspokaja. Oby nie do następnej wojny...
      • agata.tyciarek [...] 08.11.03, 11:19
        • tyciarek [...] 08.11.03, 12:30
          • arek.tyciarek [...] 08.11.03, 20:38
            • tyciarek [...] 08.11.03, 20:48
            • sdb Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 08.11.03, 20:50
              dlugo mnie tu nie bylo. czasem zagladalem ale nigdy nie chcialo mi sie czytac
              waszych wypocin do konca bo tracilem cierpliwosc. Wszyscy jestescie niezle
              pojechani. Ze atomski jest wariat ktory nigdy odpuszcza to wiedzialem ale ze
              radca z krzyzaczkiem utworza taka zgrana spolke to bym sie nigdy nie
              spodziewal. krzyzak zawsze jak trzeba to potrafil sie chamsko zachowac ale
              radca to mnie juz zszokowal. to juz jakies prawie 2 lata- nigdy nic sobie nie
              udowodnicie. stad wniosek ze lubicie ta wojne :) albo to ja jestem inny bo jak
              kogos nei lubie to sie w ogole do niego nie odzywam i staram sie nie zaczepiac
              i nie wchodzic w droge. A ci dalej, dalej wierca i wierca. lubia to :) az wstyd
              wspominac okolicznosci w jakich sie poznalismy pzdr

PS. a w ogole to Ted nie jest taki stary zeby mowic o nim "starszy pan" ;P
              • tyciarek Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 08.11.03, 20:56

• qczi Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 09.11.03, 12:04

a. dopiero teraz doczytalam tn text tyciarka o krowie

coz mam wiecej dodac
                  zamiast prowadzic ze mna w miare rzeczowa, miejscami krotochwilna dysqsje,
                  czego w sumie moznaby sie po tobie spodziewac, ty podajesz w watpliwosc moje
                  mozliwosci intelektualne

staje sie to powoli meczace
                  jakikolwiek temat poruszam, czekajac na twoje (nie tylko, ofkors) argumenty, ty
                  krzyczysz: jestes glupia, nie bede z toba gadal

hm
                  jak sadzisz, jaka laurke wystawiasz sam sobie?
                  • Gość: tyciarek Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 13:31
                    zeby byc ql, albo rachej partsiej ql, text pofinien chypa tak pszmiec:

" topiero teras dochytalam tyn text tyciarka o kroffie
                    coosz mam fiecej totac
                    samiast profacic se mnom f miare szeczofom, miejscami krotochfilna dysqsje,
                    czego f soomie moznaby sie po tobie spodziefac, ty pottajesz w fontpliwosc moje
                    moszlifosci intelektooalne

staje sie to pofoli meczonce
                    jakikolffiek temat poruszam, czekajonc na twoje (nie tylko, ofkors ( o tu
                    dopiero jest ql- przyp. autora)) argoomenty, ty

kszyczysz: jestes gloopia, nie bede z topom gadal"

- no i teraz jest dopiero ql.
                    dopiero teraz jaskrawo widać w jakim błędzie byłem i jaką fatalną laurkę sobie
                    wystawiłem :-)

po prostu total sałamka. albo nafet super turbo max no limits shock tjunink
                    sałamka.

• qczi Komentarz sportowy - QCZI 09.11.03, 14:06
                      hihi
                      no i o to chodzilo
                      zrozumiales
                      moze beda z ciebie loodzie ;)
                    • agata.tyciarek Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 09.11.03, 17:54

> zeby byc ql, albo rachej partsiej ql, text pofinien chypa tak pszmiec:
                      >
                      > " topiero teras dochytalam tyn text tyciarka o kroffie
                      > coosz mam fiecej totac
                      > samiast profacic se mnom f miare szeczofom, miejscami krotochfilna dysqsje,
                      > czego f soomie moznaby sie po tobie spodziefac, ty pottajesz w fontpliwosc
                      moje
                      >
                      > moszlifosci intelektooalne
                      >
                      >
                      > staje sie to pofoli meczonce
                      > jakikolffiek temat poruszam, czekajonc na twoje (nie tylko, ofkors ( o tu
                      > dopiero jest ql- przyp. autora)) argoomenty, ty
                      >
                      > kszyczysz: jestes gloopia, nie bede z topom gadal"
                      >
                      >
                      >
                      > - no i teraz jest dopiero ql.
                      > dopiero teraz jaskrawo widać w jakim błędzie byłem i jaką fatalną laurkę
                      sobie
                      >
                      > wystawiłem :-)
                      >
                      > po prostu total sałamka. albo nafet super turbo max no limits shock tjunink
                      > sałamka.

- Aras czy tys juz do reszty zglupial ?
                      zes ty sadysta to wiem, ale jeszcze tutaj ?

opanuj sie chlopcze
                    • agata.tyciarek [...] 09.11.03, 18:04
              • Gość: Ted® Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 12:26
                wczoraj bylem w takim klubie gdzie podobno panowie sa dla siebie szczegolnie mili
                wiec kiedy pan niezainteresowany w tym sensie (nic o tym nie wiem ;) mowi takie
                mile rzeczy to milo, ze hej; dzieki SDB

w ustach radcy ktory mnie nigdy nie widzial i ktory jest zdecydowanie ode mnie
                starszy zabrzmialo to zabawnie, ot jedno hau wiecej
                • qczi Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 09.11.03, 14:07
                  ted jest sexi facet

no i o wiele mlodszy od Radcy
                  ktorego btw pozdrawiam
                  Teda zreszta tesh
                  ;)
                  • agata.tyciarek Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 09.11.03, 17:55
                    qczi napisała:

> ted jest sexi facet
                    >
                    > no i o wiele mlodszy od Radcy
                    > ktorego btw pozdrawiam
                    > Teda zreszta tesh
                    > ;)

- lysy tez moze byc mlody, to fakt
                    to idol mojego Arunia, tylko inaczej " wali po pysku"
                    • lokator Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 10.11.03, 01:29
                      agata.tyciarek napisała:

> qczi napisała:
                      >
                      > > ted jest sexi facet
                      > >
                      > > no i o wiele mlodszy od Radcy
                      > > ktorego btw pozdrawiam
                      > > Teda zreszta tesh
                      > > ;)
                      >
                      > - lysy tez moze byc mlody, to fakt
                      > to idol mojego Arunia, tylko inaczej " wali po pysku"

Lobotomia by Andrzejkowi pomogła.
                      • andrzej_osiol Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 10.11.03, 09:45
                        Czy to taki rodzaj lewatywy ?
                        Miałem miałem.
                        I to ile razy.
                        • qczi hop 10.11.03, 15:19
                          monty python to jeszcze nie jest
                          a rodzina zastepcza juz nie
                          ale dobrze wam idzie, chlopaki
                          • genuine44 Re: hop 10.11.03, 15:43
                            qczi napisała:

> monty python to jeszcze nie jest
                            > a rodzina zastepcza juz nie
                            > ale dobrze wam idzie, chlopaki

A ja tak bardzo grzecznie spytam: a jak Tobie idzie Quci? Bo sprawiasz
                            wrazenie zes nie w formie. :)
                            • lokator44 [...] 10.11.03, 15:55
                              • andrzej_osiol Wybaczcie, teraz zagram na inną nutę 10.11.03, 19:24
                                Przepraszam wszystkich za swoje zachowanie, ale obecne nazwisko zobowiązuje.

Spróbuję może teraz wrzucić kilka adresów Domów Dziecka to ktoś się wzruszy ?
                                Tylko jakoś nie ma kim się wysługiwać.
                                Jakaś wzruszająca historia o biedzie nie byłaby zła.
                                Może kogos naiwnego trafię.
                                Co wy na to ?
                            • qczi Re: hop 10.11.03, 20:51
                              tesh bys byl nie w formie, gdybys przezyl taka tragedie, jak ja dzis
                              :((((((((((((
                              • genuine44 Re: hop 10.11.03, 20:53
                                qczi napisała:

> tesh bys byl nie w formie, gdybys przezyl taka tragedie, jak ja dzis
                                > :((((((((((((

Piwa zabraklo?
                                • andrzej_osiol Re: hop 10.11.03, 20:54
                                  '

aj em Osioł
                                  Andrzej Osioł

Wstrząsniety, niewymieszany.
                                  • Gość: Ted® Re: hop IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 21:23
                                    maj nejm is off, fuck off
                                    • arek.tyciarek Re: hop 10.11.03, 22:26
                                      Gość portalu: Ted® napisał(a):

> maj nejm is off, fuck off

- witaj w klubie :)
                                  • arek.tyciarek Re: hop 10.11.03, 22:22
                                    andrzej_osiol napisał:

> '
                                    >
                                    >
                                    >
                                    > aj em Osioł
                                    > Andrzej Osioł
                                    >
                                    > Wstrząsniety, niewymieszany.

- czy to masz po tym kowadle ?
                                • arek.tyciarek Re: hop 10.11.03, 22:20
                                  genuine44 napisał:

> qczi napisała:
                                  >
                                  > > tesh bys byl nie w formie, gdybys przezyl taka tragedie, jak ja dzis
                                  > > :((((((((((((
                                  >
                                  > Piwa zabraklo?

- GENAS cos ty taki zgryzliwy co ?
                                  nudzisz sie i nic madrego ci do glowy nie przychodzi ?
                                • Gość: qczi Re: hop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:39
                                  gorzej :(
                                  bye
                                  • genuine44 Re: hop 11.11.03, 13:53
                                    > gorzej :(
                                    > bye

!!! To juz mi nic na mysl nie przychodzi.
                                    • qczi Re: hop 11.11.03, 21:18
                                      teraz jest naprawde zle
                                      wlasnie sie dowiedzialam, ze na 8 ide do pracy
                                      a o 9 maja byc panowie z telstenu
                                      buuuuuuu
                                      uuuuu
                                      :'C
                        • arek.tyciarek Re: Komentarz sportowy - TYCIARKA 10.11.03, 22:18
                          andrzej_osiol napisał:

> Czy to taki rodzaj lewatywy ?
                          > Miałem miałem.
                          > I to ile razy.

- to widac po twoich tekstach, miales razem z tyciarkiem :)

• andrzej_osiol lewatywa story 11.11.03, 23:52
                            Nie zwykłem dzielić się przyjemnościami.

aj em Osioł
                            Andrzej Osioł

Wstrząsniety, niewymieszany.
    • rhemek Re: TREP i jego " madre buty " 12.11.03, 11:25
      Wiecie wy dwoje chyba jestescie chyba ewenementem na cala polske:)
      zmuszacie wszystkich aby sluchali waszych wynurzen.
      dajcie sobie spokoj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka