unsatisfied6 01.11.03, 16:35 czyżby redakcja miała wolne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: taka cisza ? 01.11.03, 16:37 Nie czuwają , nie zostaiwli dyżurów . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 przetestujemy to 01.11.03, 16:48 młodzież niech włączy flirt rodzinny , będzie ostro Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie ma ich 01.11.03, 16:55 albo za słaby test , spróbuję coś 100 razy mocniejszego , to z penością będzie test na ich obecność . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie ma ich!!! 01.11.03, 17:01 test przeszedł pozytywnie , jestem wolny !!! mogę klikać co chcę ? tylko z kim ? Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: nie ma ich!!! 01.11.03, 21:40 unsatisfied6 napisał: > test przeszedł pozytywnie , jestem wolny !!! > mogę klikać co chcę ? > > tylko z kim ? Z dupą, mocium panie Skoro to ona cię tak dławi, że aż krzyczeć się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artysta seksista ja też chcę! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 20:55 cycki! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: taka cisza ? 01.11.03, 17:41 Wygląda na to, że Redakcja ma wolne. Zostaliśmy tylko Ty i ja. Jak było do przewidzenia cała reszta, to logujący się pod różnymi nickami Redaktorzy GW (co miało miejsce już niejednokrotnie). Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: taka cisza ? 01.11.03, 20:01 polynomial napisał: > Wygląda na to, że Redakcja ma wolne. Zostaliśmy tylko Ty i ja. > Jak było do przewidzenia cała reszta, to logujący się pod różnymi nickami > Redaktorzy GW (co miało miejsce już niejednokrotnie). > > Polynomial-C towarzysze z redakcji tworzą opinię ludu na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: taka cisza ? IP: *.dip.t-dialin.net 01.11.03, 20:20 U6 mozesz napisac nawet 1000 dup i nic nie pomoze, reakcja zalezy od humoru cenzury, mnie wywalili na osla lawke kilka dni temu za zwykle buraki,.... ech, nie ma sprawiedliwosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: taka cisza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.03, 20:38 zadni sensacji na pewno by sie skusili Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: taka cisza ? 01.11.03, 20:47 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > zadni sensacji na pewno by sie skusili oczywista , i to kilku w róznych rolach , stwarzając pozory dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: taka cisza ? 01.11.03, 20:45 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > U6 mozesz napisac nawet 1000 dup i nic nie pomoze, > reakcja zalezy od humoru cenzury, > mnie wywalili na osla lawke kilka dni temu za > zwykle buraki,.... ech, nie ma sprawiedliwosci :)) to zależy dla kogo ta sprawiedliwość Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: taka cisza ? 01.11.03, 20:49 mi dwa razy nie trza DUPA DUPA DUPA A MOJA SIOSTRA JEST GUPIA HAHAHA-IQ FROM Q. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: taka cisza ? 01.11.03, 20:56 qczi napisała: > mi dwa razy nie trza > > DUPA DUPA DUPA > A MOJA SIOSTRA JEST GUPIA > HAHAHA-IQ > FROM > Q. jutro przyjdą i wykasują - włączą się i w inne dyskusje robiąc szum medialny i złudzenie dyskusji , dając wrażenie tym co coś sensownie piszą , że piszą od rzeczy .może zostawili kogoś na dyżurze , a ten pifko pije . Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: taka cisza ? 01.11.03, 21:48 unsatisfied6 napisał: >, dając wrażenie tym co coś sensownie piszą , że piszą > od rzeczy. Skąd ta frustracja? Tobie Preacher nie potrzeba poklasku. Wystarczy lustro. Przecież sam najlepiej wiesz, że stanowisz jedyny punkt odniesienia w kwestiach zdrowego rozsądku: komu go przyznasz, jest mu przyznany, komu odmówisz - będzie odebrany :-)))))) Tylko skąd w ustach tak zaciekłego dyktatorka, te frazesy o wszechogarniającej bezmyślności otoczenia? Kompleksy jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ale , ze zonca tu brak 01.11.03, 21:11 może gdzieś na wieś pojechał , biedak cierpi bez internetu - to naprawdę smutne święto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczan Re: ale , ze zonca tu brak IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 21:13 zonc z redakcji jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Media IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 02.11.03, 00:50 Propaganda ważką rzeczą, Lud powtarza co usłyszy, O Platformie - mędrki skrzeczą, Liga Polska rośnie w ciszy. Decydentów gwardia stara Jedno wytknie, drugie schowa. Nad Jedwabnem - łez Niagara, O Czeczenii - ani słowa. Uczciwości zwykłej brak tu, Nikczemnieje mediów praca, Ostrzą nóż rzeźnicy faktów, Orwell w grobie się przewraca. Gdy w miazmatach tonąc blagi Naród myśli "zgodnie z planem" Wiem, że warte są uwagi Tylko rzeczy zamilczane. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Media 02.11.03, 00:53 Gość portalu: Maria napisał(a): > Propaganda ważką rzeczą, > Lud powtarza co usłyszy, > O Platformie - mędrki skrzeczą, > Liga Polska rośnie w ciszy. > > Decydentów gwardia stara > Jedno wytknie, drugie schowa. > Nad Jedwabnem - łez Niagara, > O Czeczenii - ani słowa. > > Uczciwości zwykłej brak tu, > Nikczemnieje mediów praca, > Ostrzą nóż rzeźnicy faktów, > Orwell w grobie się przewraca. > > Gdy w miazmatach tonąc blagi > Naród myśli "zgodnie z planem" > Wiem, że warte są uwagi > Tylko rzeczy zamilczane. fajny Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: ale , ze zonca tu brak 02.11.03, 00:51 qczi napisała: > no dajcie wierszyki pasqdne aleś się rozochociła Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ale , ze zonca tu brak 02.11.03, 01:59 teraz inwencji nie starczy gdy powszechne shomoskealizowwanie :O)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 redakcja wznawia działalność 02.11.03, 20:42 koniec naszej wolności . tematy zastępcze , szum medialny , imitacja dyskusji - wrócili witam szanowną redakcję , jak po świętach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: redakcja wznawia działalność IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 02.11.03, 22:41 unsatisfied6 napisał: > koniec naszej wolności . tematy zastępcze , szum medialny , > imitacja dyskusji - wrócili > > witam szanowną redakcję , jak po świętach . Najboleśniej przemija to, co chcielibyśmy, żeby trwało Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: redakcja wznawia działalność 02.11.03, 23:05 Gość portalu: Maria napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > koniec naszej wolności . tematy zastępcze , szum medialny , > > imitacja dyskusji - wrócili > > > > witam szanowną redakcję , jak po świętach . > > Najboleśniej przemija to, co chcielibyśmy, żeby trwało > oj tak , Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: redakcja wznawia działalność 03.11.03, 13:07 o, nie wykasowali mi, jakkolwiek to zabrzmi, d*py;))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: redakcja wznawia działalność 03.11.03, 13:16 qczi napisała: > o, nie wykasowali mi, jakkolwiek to zabrzmi, d*py;))) oj , byłoby nie dobrz jakby ci skasowali . Odpowiedz Link Zgłoś