Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:45 czym popijasz zupe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LJane Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.11.03, 19:48 Proponuję popić razem. To co? Sobota? Porą poobiednią? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.03, 19:49 Gość portalu: LJane napisał(a): > Proponuję popić razem. > > To co? > Sobota? > > Porą poobiednią? ;) nooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.awacom.pl 04.11.03, 19:54 w sobotę... i jak Europejka ma zamiar sie tu zjawić?? Czy ja czegoś nie wiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) 04.11.03, 19:56 Gość portalu: zonc napisał(a): > w sobotę... i jak Europejka ma zamiar sie tu zjawić?? Czy ja czegoś nie wiem ;p Czyzbys postanowil zaczac pic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.03, 19:56 Gość portalu: zonc napisał(a): > w sobotę... i jak Europejka ma zamiar sie tu zjawić?? Czy ja czegoś nie wiem ;p przylece na.....miotle ;) ale pojde tylko, jak Ty tez pojdziesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) 04.11.03, 19:58 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > w sobotę... i jak Europejka ma zamiar sie tu zjawić?? Czy ja czegoś nie > wiem ;p > > przylece na.....miotle ;) > ale pojde tylko, jak Ty tez pojdziesz ;P No wiesz! Namawianie nieletnich do picia to przestepstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.03, 20:01 genuine44 napisał: > Gość portalu: €uropejka napisał(a): > > > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > > > w sobotę... i jak Europejka ma zamiar sie tu zjawić?? Czy ja czegoś n > ie > > wiem ;p > > > > przylece na.....miotle ;) > > ale pojde tylko, jak Ty tez pojdziesz ;P > > No wiesz! Namawianie nieletnich do picia to przestepstwo! haha, ja jestem abstynentka i zonc o tym wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.11.03, 19:58 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > ale pojde tylko, jak Ty tez pojdziesz ;P ;) Dobre! Najlepsze! Pozdrawiam ciepło, Ojro PS: Niestety miotłę możesz odstawić do kąta ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.03, 20:04 Gość portalu: LJane napisał(a): > > PS: Niestety miotłę możesz odstawić do kąta ;( < a to dlaczego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ku uciesze Gawiedzi ;) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 04.11.03, 23:01 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > Gość portalu: LJane napisał(a): > > > > > > PS: Niestety miotłę możesz odstawić do kąta ;( < > > a to dlaczego?! Już On wie, dlaczego. Tobie, Ojro, TA wiedza się nie przyda niestety. Pozdrawiam ciepło i mam nadzieję, że ta miotła w kącie to "do odwołania" ;) Przylatywać mi tu! Ale już! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: piwo o.k.? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 20:40 > czym popijasz zupe łyżką? a piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: a o ktorej i czy ja tesh? 04.11.03, 23:19 qczi napisała: > Zależy kogo chcesz oglądać, a kogo nie.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: a o ktorej i czy ja tesh? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:03 wstepnie 17 lokal do ustalenia, propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: a o ktorej i czy ja tesh? 05.11.03, 11:06 no to kto bedzie lokal moze bromberg ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Mało odkrywcza propozycja IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.11.03, 11:42 Może tradycyjnie stary, dobry Sfinx? Zawsze to jakiś punkt zaczepienia. Czapeczki z GW obowiązkowe ;P Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: a o ktorej i czy ja tesh? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:59 qczi napisała: > no to kto bedzie > lokal > moze bromberg hihihi wesole :) odpada, nie daja jesc i w tym szkopuł :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Rozważmy Řdon" ;P (ntxt) 05.11.03, 15:40 zuzanna je zbiera zawsze jesienia czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Coś a'la konkrety IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 05.11.03, 16:38 Qczi, sobota, 17. Wstępnie Sfinx. Wierz mi, bardziej konkretnie nie można. Btw. Może Eljazz? Spełnia wszystkie warunki. Podają naleśniki z naleśnikarni obok ;) Decydujcie. Ja się wyłączam póki co. Przyjdę na konkrety ;P Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Coś a'la konkrety 05.11.03, 17:43 po codziuennym hamburgerze na obiad nalesniki brzmia okej sfinx tesh, zwlaszcza z okazji ich bilbordow Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Ja nie przyjdę. 05.11.03, 20:23 Agenci CIA i Mossadu (a także parę innych tego typu przestępczych organizacji) wysadziliby knajpę w powietrze. Dla Waszego bezpieczeństwa. Polynomial-X p.s. A jako znak rozpoznawczy proponuję dużą białą lodówkę zawiniętą w Gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Ja nie przyjdę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 21:38 > p.s. A jako znak rozpoznawczy proponuję dużą białą lodówkę zawiniętą w Gazetę. wiedzialem, ze przyjdziesz ale z lodowka to chyba przesada, chyba ze oddzial talibow chcesz tam schowac a z mossadem spoko, w sobote maja wolne (chyba sami siebie nie wysadza) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Ja nie przyjdę. 05.11.03, 21:45 Kazda przedstawicielka płci pięknej powinna miec z sobą zaświadczenie o szczepieniu przeciwko odrze. W bezpośrednim kontakcie zarazki sie uaktywniają (podobno), ja odry nie przechodziłam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ja nie przyjdę. 05.11.03, 22:03 a ja mam tylko przeciw wsciekliznie nieodnowione :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted7reg; Re: Ja nie przyjdę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:53 odre przechodzilem wscieklizny jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Ja nie przyjdę. 06.11.03, 04:19 Obawiam sie, ze ja wlasnie wscieklizne przechodze wiec zostane gdzie jestem. :) (do wyleczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Ja nie przyjdę. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 14:39 w 39 tez, tylko w druga strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: piwo o.k.? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 23:02 lokator napisał: > Do soboty jeszcze kawałek? jasne piwo trza juz warzyc Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: piwo o.k.? 05.11.03, 23:05 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > Do soboty jeszcze kawałek? > > jasne > piwo trza juz warzyc ciemne może jeszcze poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: piwo o.k.?... piwo OK :) 06.11.03, 00:50 Hmmmm.....pożyjemy...pomyślimy... wnioski różne rozpatrzymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Żałuję IP: *.amb.bydgoszcz.pl 06.11.03, 07:25 Będę tym razem z Wami duchem ;( Bawcie się dobrze. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Żałuję 06.11.03, 16:02 no to wiem z powyzszych postow mniej wiecej tyle: kiedy: sb o ktorej: kto wie gdzie: nie wiadomo kto: nic mi sie nie rymuje, ale i tak wychodzi, ze nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Żałuj IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 17:04 > kiedy: sobota > o ktorej: 17 > gdzie: sphinx > kto: I Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Żałuj 06.11.03, 18:09 Przepraszam, czy mozna sie dowiedzieć na jakiej ulicy ten Sfinx, czy jak mu tam?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Sphinx przy ul. Podwale(?) 06.11.03, 19:02 Ja nie przyjdę. Jak mnie nie za...biją agenci CIA (Mossadu mają podobno wtedy wolne; źródło Ted®), to dostanę "po ryju" od Lakatora/Ted®/Genuine44/Bator1. Zołd CIA wspomaga dietę. Nie mam szans... Polynomial-X p.s. drugi jest przy Rywalu, zadaję się?! Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Sphinx przy ul. Podwale(?) 06.11.03, 20:20 qczi napisała: > to hammurabi Acha! Nie wiem, nie chodzę... Lubię tę knajpę przy Magdzińskiego (PZDR) i w "oszołomie" (PZDR). Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Sphinx przy ul. Podwale(?) 06.11.03, 20:25 na magdzinskiego to balbek w oszolomie tesh sfinx to ten, gdzie podaja gronkowca w ryzu niam! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Sphinx przy ul. Podwale(?) 07.11.03, 01:15 polynomial napisał: > Ja nie przyjdę. Jak mnie nie za...biją agenci CIA (Mossadu mają podobno wtedy > wolne; źródło Ted®), to dostanę "po ryju" od Lakatora/Ted®/Genuine44/Ba > tor1. Ja miałbym bić kolegę z podstawówki??????? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Żałuj 07.11.03, 01:16 cygne napisała: > Przepraszam, czy mozna sie dowiedzieć na jakiej ulicy ten Sfinx, czy jak mu > tam?:)) > Będziesz???!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Żałuj IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 01:20 lokator napisał: > cygne napisała: > > > Przepraszam, czy mozna sie dowiedzieć na jakiej ulicy ten Sfinx, czy jak m > u > > tam?:)) > > > > Będziesz???!!!??? hahahaha taki duzy a taki ... naiwny Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Żałuj 07.11.03, 12:21 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > cygne napisała: > > > > > Przepraszam, czy mozna sie dowiedzieć na jakiej ulicy ten Sfinx, czy > jak m > > u > > > tam?:)) > > > > > > > Będziesz???!!!??? > > hahahaha > taki duzy a taki ... naiwny haha. kobieta zmienną jest:) Nigdy nic nie wiadomo. Jutro to może jeszcze nie, bo wprawdzie zaszczepiłam sie przeciwko odrze, ale do jutra to chyba jeszcze nie wytworzy sie odpowiednia ilośc przeciwciał. To po pierwsze, a po drugie wychodzi na to, ze Ciebie nie będzie, bo szykuje sie pojedynek w obronie niesłusznego posądzenia o brak obrony, a wręcz nastawania na cześć niewieścią, szczekania nie słychać więc myśle, ze szukasz juz sekundantów i wybierzesz albo tyciarka, albo lokatora no to po co niby miałabym przyjść? ---------- "Bóg jest tak wielki że jest i Go nie ma Tak wszechmocny, że potrafi nie być." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Żałuj IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 12:57 moze i zmienna ale nie az tak pojedynek z kundelkiem? chybas pani przesadzila z jadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: piwo o.k.? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 07.11.03, 07:55 Najprawdopodobniej jednak będę. Mam nadzieję, że moja Paula bedzie miała Towarzystwo ;) Pozdrawiam @ll Ze względu na dzieci - "Sfinx o.k." Odpowiedz Link Zgłoś
atornski Re: piwo o.k.? 07.11.03, 17:56 tez wpadne. Bardzo chciałbym poznac "kolegów" genia 44 i lokatora. No to do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Qczi, widzę, że jesteś więc... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 07.11.03, 22:08 ... mam pytanko: mamy jutro na Ciebie czekać, czy nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 22:12 bede o 5 przed sfinxem postaram, bardzo postaram sie nie spoznic ;) co mam miec ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 22:15 wez to co zwykle, wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 22:15 tzn gazete czy slonia na sznurq... Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 22:17 tzn jak bede wiedziala, ze Wy to Wy a nie ktos inny? wbrew pozorom jestem troche niesmiala i nie chce mi sie pytac wszystkich: przepraszam, czy jestes lisiczka? jestes moze moim wirtualnym, samozwanczym ojcem (sic!)? jestes moze kowalem? kowadlowa? tajnym wyslannikiem gazety hahahah ale sie ubawilam, jak sobie to wyobrazilam haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 07.11.03, 22:19 qczi napisała: > tzn jak bede wiedziala, ze Wy to Wy a nie ktos inny? Po w.w. WYSOKICH OBCASACH na stole ;P > haha "Hihi" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 07.11.03, 22:16 qczi napisała: > co mam miec ze soba? Poznamy Cię ;) Ale możesz mieć hmmm, niech pomyślę, "Wysokie Obcasy"? W ręce ofc. Do miłego więc. PS: Jednak będę sama ;( Bez koleżanki Zuzi ;( Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 22:18 jak jeszcze dostane na sobie tesh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 07.11.03, 22:20 Kto to Zuzia? Spytaj Radcy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 22:21 o dziza ojej panie kelnerze mam problem nie moge znalezc starszego oborowego ojej ;)))))))))) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 07.11.03, 22:22 qczi napisała: > nie moge znalezc starszego oborowego > ojej ;)))))))))) Nie będzie starszego. Btw. czy Ktoś w ogóle będzie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 22:24 domyslam sie ze st.o. nie bedzier, niestety, mi chodzilo o pokrecone moje wyobrazenie samej siebie, lepiej, miny kelnera ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 07.11.03, 22:26 Mam nadzieję, że nie "hihiasz" w realu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 22:30 rżę wlasnie jak glupia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Qczi, widzę, że jesteś więc... 07.11.03, 23:37 Gość portalu: LJane napisał(a): > qczi napisała: > > > co mam miec ze soba? > > Poznamy Cię ;) > Ale możesz mieć hmmm, niech pomyślę, "Wysokie Obcasy"? > W ręce ofc. > > Do miłego więc. > > PS: Jednak będę sama ;( Bez koleżanki Zuzi ;( Z tego co wiem, to Zuzia przyjdzie. Zabierze ze sobą mamę i tatę. (Ale piwka nie dostanie, bo po piwku sika w majtki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Będą "flidki" ;P IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 07.11.03, 23:39 A piwko, jak będzie chciała, sama sobie zamówi ;) Wiem, co mówię. Widziałam i SŁYSZAŁAM ;) Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: piwo o.k.? 07.11.03, 23:38 Gość portalu: Ted® napisał(a): > czym popijasz zupe Czy panna M. (ta od łaskotek) będzie piła zupę z wszystkimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: piwo o.k.? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 10:25 Wpadnie do was również. Poznacie mnie po skórzanych obcisłych w jajkach spodniach, biżurerii i po tym ze jestem taki przystojny i szarmancki. Mam dla was prezenty. Każdy dostanie po twardym dysku, a Ted jeszcze po plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: piwo o.k.? 09.11.03, 11:26 piotrek napisales gdzies, ze dni oszolomow sa policzone czy nie powinienes jush zaczac sie modlic? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: piwo o.k.? 09.11.03, 22:07 i jak bylo ?? pzdr. chry, zakatarzony, cierpiacy ivica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane WYJĄTKOWO fajnie ;) (ntxt) IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 09.11.03, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: WYJĄTKOWO fajnie ;) (ntxt) 10.11.03, 01:14 Zuzia szalała (bez piwka). Cała knajpa miała ubaw. Zuzia wymyśliła zabawę. Co jakiś czas mówi: chcę siku. No to mama, albo tata biorą dzieciaka do ubikacji, majty w dół i wysadzanie nad muszlą. Nic się nie dzieje. - Zuzia, no i co? A Zuzia na to z rozbrajającym uśmiechem: - Żartowaaaaaaałam..... Ale czy ktoś zaryzykuje, żeby dziecko zlało się w majty przy paru stopniach na zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WYJĄTKOWO fajnie ;) (ntxt) 10.11.03, 15:12 hahaha a tego nie wiedzialam hahahah Odpowiedz Link Zgłoś