Gość: Robin IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 16:03 Szukam młodych dziewczyn w wieku 18 - 25 w celu spotkań erotycznych. Sponsoring. Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewka Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 21:43 No, jako taki, który czeka, to ty koleś masz słabe sznase. Czekaj dalej, emerytura pewnie już za pasem? Swoją drogą, czemu to panie miałyby cię sponsorować? Bo chyba nie odwrotnie: jakbyś miał kasę to nie wrzeszczałbyś o tym na forum. Spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 20.01.02, 21:54 oj Ewka piosenek nie sluchasz? "laczmy sie w pary, kochajmy sie..." ;-))) KroTosS Ps.A tak serio to masz racje Ewka, ale jak znasz ta piosenke to rozumiesz wydzwiek mojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 23:10 jsli chodzi o kase to mam jaj tyle ze mógłbym kupi cie razem z cała twoja rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfrobur Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 00:52 To ile masz tych jaj? Podobno Robin Chudł? Bo nic nie jadł?? Mokro dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 01:13 Czasy kupowania ludzi juz mamy za sobą (raczej). A jak tam ptaszek ? Działa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 10:44 Ciekawe! A jaką masz, tę kasę oczywiście, fiskalną? Używana? Bo jak używana to ledwie parę stówek za nią dostaniesz. A jak do tego 'ciepła' to najwyżej na dyktę starczy. A co do ceny, to koleś, nie każdy sie ceni według twojej wartości. Mam nieodparte wrażenie, że twoja miarka, to raczej groszowe kwoty. Pewnie nie starcza nawet na wjazd do agencji, a co dopiero tu mówić o jednej coli na miejscu :-)))) jak mawiał Shrek: coś mi się wydaje, że koleś ma jakiś kompleks. On ma chyba mały.... kapitał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 10:54 Ooooooooooooo ... to,to !!!! ...albo coś z głową . Coś musi być nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 21.01.02, 14:50 Kasę fiskalną toto już sprzedało. Chyba nie była ciepła tylko używana bo na modem wystarczyło. I teraz bruździ na forum..... Może toto wykastrować, niech się nie męczy? Mam przyjaciela weterynarza - w celach humanitarnych zrobi to za darmo. A może odstrzelić? Mąż myśliwy - coś poradzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu11 Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 21.01.02, 15:45 Gość portalu: Robin napisał(a): > jsli chodzi o kase to mam jaj tyle ze mógłbym kupi cie razem z cała twoja > rodzina Faktycznie w tym kraju kasę to mają tylko złodzieje, biednym chyba nie rozdajesz. Nick jest niewłaściwy, Robin był jak Janosik, a ty szukasz d.......!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 22.01.02, 22:51 to już czar osobisty nie działa i szukasz przez Internet? o, biedny, ty, biedny... i w dodatku wspominasz o sponsoringu, cóż z abrak finezji; strony reklamowe w prasie /też tej codziennej/ pełne są ogłoszeń pań spragnionych ...sponsoringu, dzwoń tam. Odpowiedz Link Zgłoś