Dodaj do ulubionych

POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 16:03
Szukam młodych dziewczyn w wieku 18 - 25 w celu spotkań erotycznych.
Sponsoring. Czekam...
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 21:43
      No, jako taki, który czeka, to ty koleś masz słabe sznase. Czekaj dalej,
      emerytura pewnie już za pasem? Swoją drogą, czemu to panie miałyby cię
      sponsorować? Bo chyba nie odwrotnie: jakbyś miał kasę to nie wrzeszczałbyś o
      tym na forum. Spadaj!
      • krotoss Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 20.01.02, 21:54
        oj Ewka piosenek nie sluchasz? "laczmy sie w pary, kochajmy sie..." ;-)))

KroTosS

Ps.A tak serio to masz racje Ewka, ale jak znasz ta piosenke to rozumiesz
        wydzwiek mojej wypowiedzi.
      • Gość: Robin Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 23:10
        jsli chodzi o kase to mam jaj tyle ze mógłbym kupi cie razem z cała twoja
        rodzina
        • Gość: cyfrobur Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 00:52
          To ile masz tych jaj?
          Podobno Robin Chudł?
          Bo nic nie jadł??
          Mokro dziś.
          • Gość: atomski Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 01:13
            Czasy kupowania ludzi juz mamy za sobą (raczej).
            A jak tam ptaszek ? Działa ?
        • Gość: ewka Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 10:44
          Ciekawe! A jaką masz, tę kasę oczywiście, fiskalną? Używana? Bo jak używana to
          ledwie parę stówek za nią dostaniesz. A jak do tego 'ciepła' to najwyżej na
          dyktę starczy. A co do ceny, to koleś, nie każdy sie ceni według twojej
          wartości. Mam nieodparte wrażenie, że twoja miarka, to raczej groszowe kwoty.
          Pewnie nie starcza nawet na wjazd do agencji, a co dopiero tu mówić o jednej
          coli na miejscu :-))))

jak mawiał Shrek: coś mi się wydaje, że koleś ma jakiś kompleks. On ma chyba
          mały.... kapitał
          • Gość: atomski Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 10:54
            Ooooooooooooo ... to,to !!!!
            ...albo coś z głową .
            Coś musi być nie tak.
            • blondynka Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 21.01.02, 14:50
              Kasę fiskalną toto już sprzedało. Chyba nie była ciepła tylko używana bo na
              modem wystarczyło. I teraz bruździ na forum.....
              Może toto wykastrować, niech się nie męczy?
              Mam przyjaciela weterynarza - w celach humanitarnych zrobi to za darmo.
              A może odstrzelić? Mąż myśliwy - coś poradzi.....
        • misiu11 Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 21.01.02, 15:45
          Gość portalu: Robin napisał(a):

> jsli chodzi o kase to mam jaj tyle ze mógłbym kupi cie razem z cała twoja
          > rodzina

Faktycznie w tym kraju kasę to mają tylko złodzieje, biednym chyba nie rozdajesz.
          Nick jest niewłaściwy, Robin był jak Janosik, a ty szukasz d.......!!!
    • zoe_bydg Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 22.01.02, 22:51
      to już czar osobisty nie działa i szukasz przez Internet?
      o, biedny, ty, biedny...
      i w dodatku wspominasz o sponsoringu, cóż z abrak finezji;
      strony reklamowe w prasie /też tej codziennej/ pełne są ogłoszeń pań
      spragnionych ...sponsoringu, dzwoń tam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka