andrzej_kaniecki perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczenia Pr 03.01.09, 18:44 maximus100 napisał: > na nowy rok - maksiu.... jak moge dodac otuchy wladzy - gdy bliski wspolpracownik Prezydenta miasta Bydgoszczy oraz bliski wspolpracownik Pani Rzecznik Beaty Kokoszczynskiej ...niejaki Dawid Gulczynski piszacy na forum pod nickiem " zonc" bezczesci mojego zmarlego Sp syna Dawida. Dawid Gulczynski czyni to w bardzo perfidny sposob - bezczesci i oczernia niewinnie zmarlego 19-to letniego Bydgoszczanina Dawida Kanieckiego..... Wiec ogromna PERFIDIA podszyta kanalia - wyplywa ze srodowiska i otoczenia Prezydenta Miasta Bydgoszczy. jest tow styd i Hanba dajaca mierne mniemanie o POWADZE URZEDU. Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 18:50 sprawdziłeś to skoro oskarżasz? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_kaniecki Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 18:51 maximus100 napisał: > sprawdziłeś to skoro oskarżasz? - tak,sprawdzilem Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 19:00 ale co ? Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 19:07 Ten gnojek to wyjątkowa kreatura - lizus i włazidup od uczniowskich lat, pieszczoch władzy, i to każdej bez wyjątku - taki charakter, że po wazelinie wciśnie się każdemu, kto dopuści do splendorów. Rodzice powinni się go wstydzić. A w stosunku do Pana i pamięci Pana Syna jest on po prostu najbardziej zezwierzęconym bydlakiem, o jakim kiedykolwiek słyszałam. Jakoś mnie nie dziwi, że Dombrowicz uczynił go jednym ze swych propagandzistów. Odpowiedz Link Zgłoś
gliceryna Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 19:08 Mowa oczywiście o Gulczyńskim, do maximusa nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 19:13 kim on jest? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_kaniecki Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 19:18 gliceryna napisała: > Ten gnojek to wyjątkowa kreatura - lizus i włazidup od > uczniowskich lat, pieszczoch władzy, i to każdej bez wyjątku - > taki charakter, że po wazelinie wciśnie się każdemu, kto dopuści > do splendorów. > Rodzice powinni się go wstydzić. > A w stosunku do Pana i pamięci Pana Syna jest on po prostu > najbardziej zezwierzęconym bydlakiem, o jakim kiedykolwiek > słyszałam. > Jakoś mnie nie dziwi, że Dombrowicz uczynił go jednym ze swych > propagandzistów. - jak widac Dombrowicz lubi sie takimi otaczac....to bardzo szkodliwi ludzie ....strasznie perfidni...tyle szkod juz narobili Andrzej Kaniecki Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: perfidia podszyta kanalia - wyplywa z otoczen 03.01.09, 19:30 co on robił? Odpowiedz Link Zgłoś