Gość: Gall Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 16:34 Spotkały mnie zaskakujące, a raczej szokujące wiadomości o następujących faktach: a) sposób traktowania pracowników w hipermarketach okazał się jeszcze gorszy niż myślałem - w okresie wzmożonego ruchu (przed świętami) kasjerki pracują po 16 godzin, a by ich nie "odrywać od roboty" pracodawcy zapewniają im pampersy. b) w niektórych regionach jest moda, by ludzie już za życia stawiali sobie nagrobki. I tak widziałem nagrobki z tablicami ur. np. 01.01.1950, zm. , żył lat . Kurczę, zamiast na te nagrobki, lepiej by sobie przepieprzyli tą kasę za życia. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek_wladek Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 17:52 Wczoraj strasznie lekko kupe zrobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 17:55 mnie juz chyba nic nie moze zaskoczyc radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 18:31 podwyzka: 0,3% z 1% + 0% z 3% Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 20:02 a mnie bezinteresowna pomoc kolezanek i kolegow na dzisiejszym kole spoznilam sie 15 min wylosowalam zestaw usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na podkladach po 15 min mialam fulla w kole u dr Ś. kto zna, ten zrozumie szok... moi uczniowie, gdy nie patrzylam, sami opracowali pewne zagadnienie i w momencie, gdy oderwalam sie od tlumaczenia czegos innego jednej z nich, zaczeli sie radosnie chichotac na widok mojej glupiej miny pan, ktory zawsze wszystko robi najwolniej, nasladujac mnie bezblednie (jak oni nas obserwuja) moim glosem zaczal mnie poganiac: no szybciej szybciej, lecimy dalej hahaha no dla was to nie brzmi moze smiesznie, ale ja stalam z wybaluszonymi oczami :)) biega mi o tesh to, ze w waszym, doroslym swiecie, czlowiek sie przyzwyczaja do zasady 'nic za darmo', dlatego tez tak mnie dziwi czasem podejscie ludzi ode mnie z roq, ktorzy wiedzac, ile pracuje, ciagna mnie za uszy, nie oczeqjac nic w zamian szok Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 20:07 qczi napisała: > usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia > okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na > podkladach > po 15 min mialam fulla w kole u dr Ś. > moi uczniowie, gdy nie patrzylam, sami opracowali pewne zagadnienie i w > momencie, gdy oderwalam sie od tlumaczenia czegos innego jednej z nich, Twoi uczniowie? Ładny przykład daje nauczycielka oszukująca na kolokwium, po prostu świetnie... A można zapytać czego uczysz? Mam nadzieję, że nie polskiego, bo to było by poprostu ql, nieprawdash? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 20:31 > Twoi uczniowie? Ładny przykład daje nauczycielka oszukująca na kolokwium, po > prostu świetnie... A można zapytać czego uczysz? Mam nadzieję, że nie polskiego a cfiatooshq powiedz mi, na jakiej podstawie zarzucash mi oszustwo?? > bo to było by poprostu ql, nieprawdash? a nie, bo chistorji Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 20:38 qczi napisała: > a cfiatooshq powiedz mi, na jakiej podstawie zarzucash mi oszustwo?? Na podstawie Twoich słów: "wylosowalam zestaw usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na podkladach po 15 min mialam fulla w kole u dr Ś." > a nie, bo chistorji To tragedia... liczyłem na WF - to byś nie musiała za doozo po polsq pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 20:42 > Na podstawie Twoich słów: > > "wylosowalam zestaw > usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia > okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na > podkladach > po 15 min mialam fulla w kole u dr Ś." > no i gdzie tu jest jakiekolwiek oszustwo? co za rodzaj oshoostwa masz dokladnie na mysli, szerloq? > To tragedia... liczyłem na WF - to byś nie musiała za doozo po polsq pisać. zapewniam cie, ze nie mushe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 20:49 qczi napisała: > > Na podstawie Twoich słów: > > > > "wylosowalam zestaw > > usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia > > okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na > > podkladach > > po 15 min mialam fulla w kole u dr Ś." > > > > no i gdzie tu jest jakiekolwiek oszustwo? co za rodzaj oshoostwa masz dokladnie > > na mysli, szerloq? > > > To tragedia... liczyłem na WF - to byś nie musiała za doozo po polsq pisać > . > zapewniam cie, ze nie mushe ;)) Qczi, oczywiscie nie musi mnie obchodzić -jak i -czy piszesz po polsku . Przecież nie ma obowiazku czytac twoich postów. Tak na wszelki wypadek tylko Ci napisze, gdybyś myślała, ze jesteś fajna :) Otóż nie jesteś oryginalna. Zachowujesz sie jak idiotka. Zauważ, ze nie napisałam -jestes idiotką, tylko że sie tak zachowujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 21:00 cygne napisała: >> Qczi, oczywiscie nie musi mnie obchodzić -jak i -czy piszesz po polsku . > Przecież nie ma obowiazku czytac twoich postów. Tak na wszelki wypadek > tylko Ci napisze, gdybyś myślała, ze jesteś fajna :) sama wiem, ze nie mujusi cie obchodzic, jak pisze twoj post jest wiec bezceowy, chyba, ze sama sobie przyznash, ze sie niescisle wyslawiash i ty, i dakila > Otóż nie jesteś oryginalna. Zachowujesz sie jak idiotka. > no a ty sie zachowujesz jak... sama sobie odpowiedz nie napisze przeciez, ze jak kretynka zazdrosna kretynka > Zauważ, ze nie napisałam -jestes idiotką, tylko że sie tak zachowujesz. > > dobra, to napisze tesh do dakila: nie napisalam w zadnym momencie, ze sciagalam, bo o to zapewne ci chodzilo a potem juz sie tylko droczyklam mysl, jak cos piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 21:02 ani 1 ani 2 nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 07.11.03, 01:11 qczi napisała: > cygne napisała: > > >> Qczi, oczywiscie nie musi mnie obchodzić -jak i -czy piszesz po polsku > . > > Przecież nie ma obowiazku czytac twoich postów. Tak na wszelki wypadek > > tylko Ci napisze, gdybyś myślała, ze jesteś fajna :) > > > sama wiem, ze nie mujusi cie obchodzic, jak pisze > twoj post jest wiec bezceowy, chyba, ze sama sobie przyznash, ze sie niescisle > wyslawiash > i ty, i dakila > > > > Otóż nie jesteś oryginalna. Zachowujesz sie jak idiotka. > > > > no a ty sie zachowujesz jak... sama sobie odpowiedz > nie napisze przeciez, ze jak kretynka > zazdrosna kretynka > > > Zauważ, ze nie napisałam -jestes idiotką, tylko że sie tak zachowujesz. > > > > > > dobra, to napisze tesh do dakila: > > nie napisalam w zadnym momencie, ze sciagalam, bo o to zapewne ci chodzilo > a potem juz sie tylko droczyklam > > mysl, jak cos piszesz A mogłabyś objaśnić ten fragment: "usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na podkladach"? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 07.11.03, 09:11 lokator napisał: > A mogłabyś objaśnić ten fragment: > "usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia > okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na > podkladach"? a co, czytac nie umiesz? tylko powiedz mi, w ktorym dokladnie momencie npisalam, ze z nich skorzystalam??? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 07.11.03, 12:27 qczi napisała: > > > no a ty sie zachowujesz jak... sama sobie odpowiedz > nie napisze przeciez, ze jak kretynka > zazdrosna kretynka Qczi odpowiem i nie tylko sobie. Tobie też :) Ja jestem strasznie złosliwa baba, tylko złosliwa. Ktos mi nawet powiedzial, że czasami jestem gorsza od Tyciarka, bo on to wali miedzy oczy, a ja jestem jak żmija. No ale to jakąs wade trzeba pewnie mieć :)) Mnie natura obdarzyła akurat taką. Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? 06.11.03, 21:45 qczi napisała: > no i gdzie tu jest jakiekolwiek oszustwo? co za rodzaj oshoostwa masz > dokladnie na mysli, szerloq? Mam na myśli oszukiwanie na kolokwium i tyle. Jednak z oszukiwania możesz się wywinąć, pozostaje jednak zachwyt nad "podkładami". > zapewniam cie, ze nie mushe ;)) Cieszy mnie to bardzo, bo bałem się o stan dziennika. Chyba, że by kto inny za Ciebie wypisywał... No ale to już czas na EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: CO ZASKAQJACEGO SPOTKALO WAS OSTATNIO? IP: 81.168.34.* 07.11.03, 10:32 > ...Jednak z oszukiwania możesz się wywinąć... nie do konca - nasza mloda kolezanka wyraznie dala nam do zrozumienia ze oszukalala: "usiadlam w lawce i dostalam podklady bez proszenia okazalo sie, ze mam farta i wylosowalam zestaw, ktory wszyscy mieli na podkladach po 15 min mialam fulla w kole u dr Ś. kto zna, ten zrozumie szok..." Wiem, ze EOT ale sprawiedliwosc musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Wypilem piwo... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 20:36 ...bezalkoholowe! BzW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Wypilem piwo... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 00:48 o malo nie zostalem po raz 11 ojcem ale oczywiscie nie ma porownania z piwem bezalkoholowym coz za nieludzkie warunki pracy serwuje ci twoja firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Wypilem piwo... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 08:01 Ted, prawda jest taka,że jak już myślę, że z tego forum nic nie będzie i że też jesteś, pardon my french, bucem, to Ty wtedy piszesz taki post. ROTFL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSG Spotkalem Quci! IP: *.fidnet.com 07.11.03, 08:05 ... niestety tylko wirtualine!! Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Spotkalem Quci! 07.11.03, 10:10 ad topic - ;P ad Ted - sam jestes dzieciuch, zreszta pewnie sie domyslash Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Spotkalem Quci! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 10:34 qczi napisała: > ad topic - ;P > > ad Ted - sam jestes dzieciuch, zreszta pewnie sie domyslash o jaki ciuch ci chodzi tym razem nie qmam wiec lopatologicznie Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Spotkalem Quci! 07.11.03, 12:04 Gość portalu: Ted® napisał(a): > o jaki ciuch ci chodzi > tym razem nie qmam wiec lopatologicznie o to 11 dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Spotkalem Quci! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 12:52 a ty caly czas o tym to mial byc gest sympatii, jesli odebralas inaczej to psheprasham bardzo, yezu jak mi przykro juz nieaktualne gdybys zmienila zdanie to teraz juz tylko oficjalnie: podanie, c.v., oplata skarbowa i do kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Spotkalem Quci! 07.11.03, 14:53 Gość portalu: Ted® napisał(a): > a ty caly czas o tym > to mial byc gest sympatii, jesli odebralas inaczej to psheprasham bardzo, yezu > jak mi przykro > juz nieaktualne > gdybys zmienila zdanie to teraz juz tylko oficjalnie: podanie, c.v., oplata > skarbowa i do kolejki o taka pierdole? :) odbijam pileczke i staram sie zwrocic na siebie uwage no, ale wlasciwie ludu uwierzcie w koncu jestem dorosla, mimo ze pisze sh zamiast ż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Spotkalem Quci! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 15:39 nie uwazam, ze jestes pierdola ale dzis nie mam czasu, nie bede sie sprzeczal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Wypilem piwo... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 09:55 Gość portalu: Fore napisał(a): > Ted, prawda jest taka,że jak już myślę, że z tego forum nic nie będzie i że też > jesteś, pardon my french, bucem, to Ty wtedy piszesz taki post. > gdybys sie wiecej udzielala tez moglabys liczyc na tak wyszukany komplement a moze nawet wiekszy rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Wypilem piwo... IP: 62.244.140.* 07.11.03, 09:19 na warunki trudno narzekac a piwo to jakis lokalny Madziarski rarytas, ktory okazal sie napojem plebejskim:-) BzT Odpowiedz Link Zgłoś