moni.78 04.02.09, 19:32 która Firma solidna ? czy ktoś slyszał o żaluzjonie ? jakie mają ceny i jakość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bawaria_n Re: Rolety ? gdzie ?????? 04.02.09, 19:53 Popros sasiada, zeby cie zrolowal i pociagnal za sznurek. Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Rolety ? gdzie ?????? 28.02.09, 19:36 Szczerze mówiąc nie dziwię się - co to jest - forum dotyczące miasta Bydgoszczy czy pogadanka o urządzaniu domu? Masz anonse od takich rzeczy, mam nadzieję że ta ostoja poważnej dyskusji o kształcie Naszego miasta i inwestycjach nie zmieni się w wysyp ogłoszeń remontowo-budowlano-handlowo-fryzjersko-kosmetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
moni.78 Re: Rolety ? gdzie ?????? 01.03.09, 19:57 Nie pochodzę z Bydgoszczy i na dzień dzisiejszy bardziej interesują mnie rolety niż Prezydent Bydgoszczy np - szukając odpowiedzi o montażu rolet liczyąłm na życzliwosć i kulturę Bydgoszczan (co 2 osoba ma w domu rolety - co jest konsekwencją korzystania z uslug Firm je zakłądających) jeśli nie chcesz nie odpisuj Twoja sprawa - ale nie ograniczaj kogoś kto rzeczywiscie czeka na tą odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
bawaria_n Re: Rolety ? gdzie ?????? 01.03.09, 21:12 moni.78 napisała: > Nie pochodzę z Bydgoszczy i na dzień dzisiejszy bardziej interesują mnie rolety > niż Prezydent Bydgoszczy np - szukając odpowiedzi o montażu rolet liczyąłm na > życzliwosć i kulturę Bydgoszczan (co 2 osoba ma w domu rolety - co jest > konsekwencją korzystania z uslug Firm je zakłądających) jeśli nie chcesz nie > odpisuj Twoja sprawa - ale nie ograniczaj kogoś kto rzeczywiscie czeka na tą > odpowiedż Jezeli nie pochodzisz z Bydzi, to po co piszesz tutaj. Co to za glupie pytania o roletach, dla mnie to jestes trolem, ktory ma za zadanie oslabic to forum. Co druga osoba ma rolety-piszesz, to nadus na domofon, i zapytaj sie, kto im to zalozyl, jaie to proste. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Frey żal 03.03.09, 11:49 Proponuje firmę frey-żal przy ul.Horodelskiej. Zamówiłam rolety do pokoju moich synów. Wzór sama zaprojektowałam - Kubuś Puchatek. Cena przyzwoita i szybki montaż. Mieszczą sie przy ul.Horodelskiej. Numeru tel niestety nie pamiętam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rypcumpypcum Re: Rolety ? gdzie ?????? 09.03.09, 13:01 bawaria_n napisał: > Jezeli nie pochodzisz z Bydzi, to po co piszesz tutaj. Co to za > glupie pytania o roletach, dla mnie to jestes trolem, ktory ma za > zadanie oslabic to forum. Co druga osoba ma rolety-piszesz, to nadus > na domofon, i zapytaj sie, kto im to zalozyl, jaie to proste. > Nie napinaj się, bawaria. Ja korzystałem z usług firmy arta: www.arta.bydgoszcz.pl/ Jestem zadowolony. Wiem jednak, że nie jest to najtańsza firma. Odpowiedz Link Zgłoś
fartbydgoszcz Re: Rolety ? gdzie ?????? 17.02.15, 11:53 Najlepsze rolety zakładają na ul. Jagiellońska 95 w Bydgoszczy. Kultura i fachowe doradztwo. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
dyzpol Re: Rolety ? gdzie ?????? 05.06.09, 15:13 Jesteśmy producentem przysłon okiennych. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą: rolety, żaluzje, PLISY- tanio. To my jedziemy do klienta na pomiar i wycenę - bezpłatnie. P.W. "Dyzpol" w Bydgoszczy tel. 669795625 Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Rolety ? gdzie ?????? 05.06.09, 15:58 heh, spytaj niejakiego rolete1111 udzielajacego sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
fartbydgoszcz Re: Rolety ? gdzie ?????? 17.02.15, 12:00 FART rolety żaluzje ul. Jagiellońska 95 Bydgoszcz kom. 504 086 863 tel. 52 372 58 54 Warto skorzystać z usług tej firmy !!! POLECAM Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś