Dodaj do ulubionych

Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy

23.01.02, 21:28
Wiem,że powiecie zaraz I LO i VI LO. OK. Ale co dalej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Angel Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 22:04
      de_long napisał(a):

> Wiem,że powiecie zaraz I LO i VI LO. OK. Ale co dalej?
      Hmmm... niech się zastanowię... stawiam na I LO i VI LO. ;)

• blondynka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy 03.02.02, 23:51
        Za moich czasów zaraz po I była II - matura 92.
        • Gość: Arleta Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: 212.244.196.* 08.02.02, 09:39

Z tego co pamiętam, to I LO było szkołą snobistyczną co nie oznacza, że
          najlepszą. Stawiam na II i VI LO - matura 92.

• Gość: goś Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 18:17
            Gość portalu: Arleta napisał(a):

>
            > Z tego co pamiętam, to I LO było szkołą snobistyczną co nie oznacza, że
            > najlepszą. Stawiam na II i VI LO - matura 92.
            >

• Gość: Goś Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.02, 18:20
              Najlepsza jest IV....Cudowni ludzie ,super kadra
              • Gość: M. Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.cps.pl 12.08.02, 21:28
                Oczywiscie,ze IVLO! Kadra, atmosfera... wszystko wspaniale!
              • Gość: majcia Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:49
                tez tak uważam...czwórka jest najlepsza!!!!!
              • Gość: Paulina Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:20
                Zgadzam się w 100% Właśnie jestem w pierwszej klasie i cieszę się, że wybrałam
                tą szkołe ;)
          • Gość: ochman Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: 194.203.162.* 18.03.02, 19:31
            Gość portalu: Arleta napisał(a):

> Z tego co pamiętam, to I LO było szkołą snobistyczną co
            > nie oznacza, że najlepszą.

he, he - co to znaczy? w jaki sposob sie objawialo?
            jestem tym bardziej ciekawy iz robilem tam mature takze w 92
            • Gość: m Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 08:19
              Dwa lata temu II L.O. bylo na 2. miejscu w Bydgoszczy - a w rankingu
              wojewodzkim, ze szkol publicznych na 5. (najwyzsze z Bydgoszczy)
              Szkola ma naprawde niezla tradycje i dobrze nie tylko uczy ale i wychowuje...
          • Gość: Dorotka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 19:55
            ILo snobistyczna? Czlowieku zastanow sie co mowisz! Samam chodze do tej szkoly
            i nie uwazam,zeby to byla szkola snowbow. Owszem zdarzaja sie wyjatki ale to
            jak wszedzie! Nie mowie,ze ejstesmy najlepszym LO w Bydzi ale do snobow nie
            nalezymy! To sa stereotypy!
            • Gość: ja Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: 64.213.237.* 15.11.02, 22:10
              Dorotko, to za komuny to liceum bylo snobistyczne, dzieci calej gory tam
              wpychano!!
        • Gość: 1974 Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.amb.bydgoszcz.pl 31.07.02, 15:53
          > Za moich czasów zaraz po I była II - matura 92.

Zgadzam sie I,II,IV i reszta. O dziwnych numeracjach w stylu XV itp nikt wtedy
          nie slyszal
          Pozdrawiam rocznik 1974
      • Gość: jaś Re: słówko o dawnej III KOPERNIKU IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:32
        LIST JEST "PIĘTRO " WYŻEJ.
    • Gość: color Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.polkos.com.pl 14.05.02, 15:13
      (martuta 96 chyba, biol-chem, rafalw@interia.pl)
      super bylo w III L.O.
      pelen luz, piwko nad kanalem bydgoskim itp.
    • Gość: ANATOL Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 00:16
      IX LO jest mloda szkolka ale mam dobre wspomnienia, kadra nauczycielska SUPER szczegolnie ta co byla na samym poczatku. Kurcze ale to dopiero docenia sie po latach, jakie to dziwne :-)

pzdr.
      anatol
    • Gość: Czarny Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 21:32
      Oczywiście III LO, każdy Ci to powie, tam jest wszystko czego dusza i ciało
      zapragnie ;-), aż chodzić na wagary jest żal!!!
    • Gość: pumra Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.phil.uni-jena.de 08.11.02, 13:57
      Stawiam na II LO i Kopernika. Niezla szkola - kto chcial sie czegos nauczyc,
      ten zostal tak przygotowany, ze na wybrane studia zdal. Nie bylo tez
      specjalnego terroru, co tez sie liczy, bo dobra szkola ma rowniez to do siebie,
      ze po lekcjach nie trzeba natychmiast wkuwac na dzien nastepny, ale pozwala tez
      delektowac sie (np na Wenecji), wiekiem.
    • Gość: jaś Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 23:30
      KTO JESZCZE PAMIĘTA:"GANGSTERA" PROF.PROF. SUKNIEWICZ ,KOSTECKIEGO,
      MARYNIAKÓWNĄ , BUCHOLCOWĄ , BRACI MALINOWSKICH mały to ŻABA, POHLA ,panstwa
      BUTKIEWICZÓW ,"BIBI" JEPSA, PANIĄ OD ROSYJSKIEGO (uroczą),DREWSA. To były lata
      60-te. Czy już nik nic z tych lat nie pamięta i nie odezwie się? A taka to
      fajna była to szkoła.
      • Gość: Europejka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.03, 19:17

Za mioch czasow w Bydgoszczy "liczyly sie" 3 licea: I, II i VI.
        Ja jestem absolwentka II LO i bbb. milo wspominam te szkole.

P.S. Pozdrowienia dla Ochmana z I LO!
        • Gość: jurek Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 18.06.04, 19:08
          Oczywiście!!!Bo ja też jestem z "tych czasów"
          Uważm że to Liceum "to było to",a jak jest teraz nie wiem. Sentyment jednak
          pozostał i koleżanka z klasy, która teraz tam uczy.
      • Gość: zjk Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 23:59
        ja pamiętam - matura w IVC w roku 1973.

Wychowawczyni - "Stacha" = Pani Butkiewicz, - ale tak Ją nazywaliśmy.
        Jej mąż uczył na WF. Amela Buchholzowa od angielskiego. "Babcia" Pastuszewska
        od rosyjskiego.
        Pohl od PO. Z Drewsem nie miałem fizyki (najpierw Pixi potem Hoffmann).
        Sukniewicz pracował już w bibliotece na poddaszu.

Pozdrawiam.

Zbyszek
      • Gość: ggrad Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 00:03
        Pamietam to kochane grono profesorow - niestety po czasie docenione .Klaniam
        sie nisko i darze szacunkiem .Czy ktos cos o Nich wie ? Uczniowie z lat 1969 -
        1974 odezwijcie sie . ghinz@interia.pl .
    • Gość: Rebelliant For Tod Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 12:35
      Ja uważam, że najlepszy jest Katolik (I Katolickie Liceum im. Jana III
      Sobeiskiego). Ostatnio pierwsze miejsca w rankingach regionalnych i tak
      faktycznie to tylko my liczymy się w rankingach ogólnopolskich. Kadra jest
      super, a atmosfera w klasach... nie wierzę, że gdzieś da się spotkać taką samą.
      • Gość: męda Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.iweb.pl 01.07.03, 12:58
        VII LO, super
        • Gość: wzzz Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.rambler.com.pl 04.07.03, 11:03
          Jestem Uczniem VI L.O. Przyznać muszę że szkoła jest bardzo wymagająca,
          widywałem ludzi, którzy z nerwów i stresu płakali. . . Poziom jest wysoki,
          trudno z tym polemizować. Chciałbym jednak zauważyć że znajomości, przyjaźnie
          w szkole a także atmosfera w klasie są genialne i dlatego uważam VI L.O. za
          NAJLEPSZE!!!

A co do I L.O. uważam, że można tam spotkać snobów... jak wszędzie. Jest to
          świetna szkoła i gdybym nie chodził do VI L.O. z pewnością byłbym uczniem I
          L.O. Istnieją domysły, że VI L.O. oraz I L.O. prowadzą swoistą wojnę. Moim
          zdaniem jeśli taka wojna istnieje to na poziomie kadry pedagogicznej i
          dyrektorstwa, z pewnością nie ma powszechnej wojny miedzy uczniami.

Mój werdykt brzmi:

I - I L.O. I - VI L.O.
          II - IV L.O.
          III - II L.O.

Pozdrowienia dla wszystkich uczniów i absolwentów tych wspaniałych szkół
          • Gość: Miśko Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.mpn.pl / 82.146.227.* 28.03.05, 01:36
            Myśle ze ta "6" to juz nie to samo co kiedys, ale poziom rzeczywiscie byl ostry
            (szczególnie Olej, pani Poleska, pani Wierzbicka, pani Wrońska, pan Śliwinski
            uff Matko co ja przeżyłem), jestem absolwentem 2004. Moim zdaniem "6" jednak sie
            tak nie wybija jak kiedys i mniej wiecej na równi jest pare dobrych lo: 1, 6,
            4, 8, 2 no i niech bedzie jeszcze 7, 5 (ale jednak lekką przewage to ma chyba 1
            i 6) Bedziecie te czasy tak czy siak raczej miło wspominać poozdrrawiam :-)
      • Gość: nice guy Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.rambler.com.pl 04.07.03, 11:09
        Gość portalu: Rebelliant For Tod napisał(a):

> Ja uważam, że najlepszy jest Katolik (I Katolickie Liceum im. Jana III
        > Sobeiskiego). Ostatnio pierwsze miejsca w rankingach regionalnych i tak
        > faktycznie to tylko my liczymy się w rankingach ogólnopolskich. Kadra jest
        > super, a atmosfera w klasach... nie wierzę, że gdzieś da się spotkać taką
        samą.

Jeśli ktoś poszukuje snobów proponuję poszukać w "Katoliku" - 50% snobów , 25% -
        idiotów przyjętych za kasę , 25% - nieżyciowych dziobaków!!!!

sami zdecydujcie państwo do jakiej grupy zaliczyć pana Rebellianta For Tod -
        myślę że do SNOBÓW!!!!!
        • Gość: FrJaro Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 08:29
          Jak zdążyłeś zauważyć przyjacielu - "nice guy" tytuł dotyczy "szkolnych
          wspomnień" i skoro ktos napisał, że I Katolickie Liceum Ogólnokształcące jest
          cool, to dla niego tak jest.
          W mojej klasie nie było 50% snobow, jak również większość z nas była przyjęta
          wręcz z mniejszą gotówką niż ci się wydaje, nie mówiąc o tym co suponujesz...
          A o nieżyciowych dziobakach dowiemy sie w przyszłości i nie nam oceniać jacy
          to oni nieżyciowi - zdefiniuj pojęcie "życiowy" (sic!).
          Nie bede Ciebie zaliczał do grup, lecz można się denerwować, jeśli ktoś ma
          informacje "tylko zza czerwonego muru".
          Pozdrawiam wszystkich Absolwentów I KLO.
          Fr Jarek.
          • Gość: szostka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.iweb.pl 15.05.04, 19:00
            dla mnei najlepsze jest VI LO ale moze dlatego ze tam chodze.... :P
            uwazam jednak ze I jest tak samo dobra szkola i mialam nielada problem aby
            wybrac miedzy tymi szkolami, na dal;szych pozycjach usadowilabym VI LO oraz II,
            a jeszcze dalej III
            • Gość: tygrys Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 19:22
              zgadazm sie z mędą i mowie ze &LO jest nalepsze :) sama chodze do niego i
              uwazam ze z nauczycielami da sie wytrzymac, ludzie swietni
      • Gość: Były nauczyciel Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: 195.85.209.* 23.10.04, 12:57
        Czesc. Uczylem za czasow Knebla angola w katoliku - szkola beznadziejna
        (dyrektor, ktory nie powinien byc ksiedzem) i poza tym zbyt ortodoksyjna, nawet
        dla mnie katolika.
        • Gość: wiki_2010 Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: 217.153.62.* 21.11.04, 22:41
          Najlepsze jest VII LO mimo tych wszystkich zgrzytów z nauczycielami. Jest
          wporzo. Fajni ludzie i w ogóle!!!
        • ethanak Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy 09.04.05, 01:30
          No patrz a ja wiem że za czasów knebla były tylko nauczycielki angielskiego...
      • ethanak Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy 09.04.05, 01:26
        spotkanie.sisco.pl/
    • Gość: Absolwentka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 21.05.04, 13:10
      Moim zdaniem najlepsze LO to VIII LO.
      Nauczyciele (z małymi wyjątkami, jak wszędzie)uczą bardzo dobrze,są wymagający,
      ale przyjaźźni i tolerancyjni. Jeśli ktoś chce się uczyć to może zdobyć dużą
      wiedzę i dostać się na studia. Tu można realizować swoje pasje,
      zainteresowania, a nie wkuwać po nocach wszystkich przedmiotów, jakie istnieją.
      Miejsce w rankingu nie zawsze świadczy o jakości szkoły, liczy się też
      atmosfera, stosunek nauczycieli do uczniów, itp.
      Pozdrawiam uczniów VIII LO
      • Gość: uczen Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: 81.15.220.* 23.06.04, 00:15
        najlepsze to X lo
        poprostu super nauczyciele szczegolnie jedna nauczycielka
        • zakrencik Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy 29.06.04, 18:52
          A ja stawiam na KATola! heh... w koncu dobre mamy wyniki...
          • Gość: Agnieszka VIII LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 12:06
            Najlepsza i tak jest ósemka! Co z tego ze inne licea (chodzi mi glownie o I,
            II, III, IV i VI) maja tradycje i renome? VIII i tak jest the best! Chodza do
            niej swietni ludzie, wszyscy sa na podobnym poziomie intelektualnym. Tam nie ma
            dziobania i rywalizacji, tylko wzajemna mobilizacja! Jest wysoki poziom, wiem,
            ze jak tylko bede chciala to naucze sie wszystkiego. W ósemce jest najbardziej
            imprezujaca mlodziez w Bydgoszczy, a do tego dobrze sie uczaca. Naprwde warto
            isc do VIII LO!!!
    • Gość: lissss Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.speed.planet.nl 19.08.04, 14:27
      poziom we wszytkich szkolach jest juz wyrownany, w kazdej szkole mozna trafic
      na leprzych i gorszych nauczycieli i ludzi nie ma co porownywac szkol i robic
      glupich rankingow
      • zakrencik Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy 19.08.04, 20:22
        Raczej nie wszędzie jest wyrównany. Ile godzin masz tygodniowo w szkole? Ja 40.
        Ile przedmiotów? Ja 20. Ile języków obcych? Ja 4. Jaki był średni wynik testu
        kompetencji u ciebie? U mnie 79,25. Nadal twierdzisz, ze każda szkoła ma
        podobny poziom???
    • Gość: maria Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 10:55
      chodziłam do piątki. może być.
    • Gość: jedynkowiczka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:23
      najlepsza jest I !!!!!!!!!!!!
    • Gość: paolka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.tvgawex.pl 01.11.04, 19:24
      najlepsze jest 1 lo
    • Gość: aley 2 L.O. I nie ma mocnych!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 17:49
      Oczywista, że 2 najlepsza. Ktosik ma wątpliwości ?
      • agata_marcin Re: 2 L.O. I nie ma mocnych!!! 06.11.04, 22:33
        Chodziłam także do II LO i z pewnością mogę stwierdzić, że ta szkoła jest
        naprawdę warta zachwalania jej. Przede wszystkim nauczyciele-wymagający, ale
        jednocześnie ludzie którzy nie kazali wkuwać a wiedzę wyzwalali. Nie byli oni
        zwykłymi nauczycielami, mogliśmy zwrócić się do nich z kazdym problemem, zawsze
        pomagali... A ludzie? Wspaniała organizacja, dni bez pytania, full imprez i
        akcentów umilajacych nam naukę. Nie wspominając o wysokim stopniu nauki języków
        a także sport będący ważną częścią naszej szkoły (wiedzą o tym wszystkie
        dziewczyny grające w siatkę w lo). Szkoła nie tylko uczy, ale i wychowuje. Jest
        po prostu niezastąpiona, o czym świadczy tradycja, kultura osób kończących tę
        szkołę i sentymentu z jakim każdy absolwent wspomina "dwójkę"
        Polecam wszystkim tę szkołę, na pewno nikt się nie zawiedzie!
        Pozdrawiam
        Absolwentka II LO
    • Gość: ML Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:31
      Pewnie,ze najlepsze jest VI LO-tam chodzi do szkoly moj facet i dziela nas
      setki kilometrow...Juz czekam na piatek
    • Gość: Anka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: 217.97.147.* 18.03.05, 10:58
      Dla mnie zawsze to będzie V LO!!!
      • Gość: ix Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 18:55
        Dla mnie też:). V LO!!!!
      • Gość: michal Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 01:22
        I dla mnie oczywiście!

VLO rządzi!!!!!!!!
    • 12345b Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy 20.03.05, 18:24
      Bardzo miło wspominam czs spędzony w XV - matura 2000
    • Gość: caroline Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 14:14
      siodemka jes zajebista
    • Gość: Lilith Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.customer.alfanett.no 02.04.05, 18:15
      VII LO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: bartKENT Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.canterbury.ac.uk / *.canterbury.ac.uk 09.04.05, 07:06
      Jedynka?Opinia i jeszcze raz opinia i lizanie tylka.Mam tu na mysli kilka
      nazwisk.Ciesze sie,ze w koncu przenioslem sie do czworki,bo tam odzylem.Matura
      2000!Pozdrawiam wszystkich!
    • this_time ?! 09.04.05, 10:59
      nie wiem jaki jest najlepszy bo nie mam porównania (chodze tylko do jednego LO)

poza tym to pytanie jest zbyt ogólne, bo w jakich kategoriach mam określić jaka
      szkoła jest najlepsza?! prosze to bardziej uścislic?!

np. niektóre rankingi robi sie na podstawie wyników z matur, albo na podstawie
      wyników z różnych kokursów, itp., itd.

ten tutaj tzw. ranging nie ma sensu bo wiekszosc z nas pewnie odpowie ze jego
      szkoła jest najlepsza

pozdrawiam!
    • Gość: alka Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 21:05
      bardzo fajna jest teraz 9, chociaz od niedawna ma nowy adres i moze nie wszyscy
      tam trafiają, języki obce nA najwyzszym poziomie w Bydgoszczy!
      • this_time Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy 02.05.05, 19:59
        Gość portalu: alka napisał(a):

> bardzo fajna jest teraz 9, chociaz od niedawna ma nowy adres i moze nie wszyscy
        >
        > tam trafiają, języki obce nA najwyzszym poziomie w Bydgoszczy!
        >

zgadzam sie jezyki obce ma na naprawd wyskoim poziomie, ale tylko jezyki ...
        jezeli ktos mysli aby przyszlosc związac (tylko) z jezkami obcymi to IX jest dla
        niego idaleną szkolą, ale jezeli mysli o innych przedmiotach to radze wybrac
        inną szkole
        • isiucha IX LO 17.02.06, 09:32
          Skonczylam IX LO pare lat temu i ciesze sie, ze chodzilam akurat tam.
          Nauczyciele (nie wszyscy oczywiscie :P) super, np. p. Gramza, czy MC :)

Pozdro!!
          • Gość: ddd Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:34
            Może bez nazwisk. Ale i tak szkółka SUPER. Szczególnie kadra z początków jego
            istnienia tzn 1993 gdzieś do 1998
    • Gość: anakonda Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:01
      Ja mam trochę łatwiej jeśli chodzi o ocenianie, bo jako studentka pedagogiki
      byłam na praktykach w kilku szkołach. Myślę, że w każdej szkole panuje inny
      klimat i co jest świetne dla jednego, nie musi być takie dla drugiego <np.20
      przedmiotów i 4 języki :P> Jestem absolwentką XV LO. Po praktykach w innych
      liceach ostatnią odbyłam właśnie tam i zdecydowanie najlepiej mi się tam uczyło
      :) I nie sądzę, że była to tylko kwestia tych samych ścian ;) Ważne jest też
      grono pedagogiczne, które wspiera, a nie gnębi i liczne okazje do zabawy
      organizowane przez szkołę, dzięki czemu integrują się nie tylko uczniowie ze
      sobą, ale także uczniowie z nauczycielami. Nigdy nie żałowałam, że wybrałam
      akurat to liceum i z radością śledzę jego rozwój, a szczególnie tworzenie sie
      ciekawych kierunków i naprawdę swietne wyposażenie gabinetów przedmiotowych.
      Pozdrawiam wszystkich uczniów, absolwentów i nauczycieli XVLO!!!
      • Gość: dżejms Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 17:52
        po co ten ranking? i tak wiadomo, że 95% ludzi napisze, że to właśnie jego
        szkoła jest najlepsza. zgadzam się, że poziom jest już wyrównany w większości
        ogólniaków. osobiście kończyłem 7LO i jestem bardzo zadowolony z tej szkoły,
        naprawdę polecam.
        • Gość: didzej Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:57
          Dlaczego jesteś zadowolony??? Bo chyba tego zabrakło w twojej dysertacji.
    • Gość: didi : Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 13:59
      oczywiscie ze czworka- juz w 7 klasie podstawowki wiedzialam ze chce sie tu uczyc
    • Gość: 777 Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.n.intelink.pl 15.09.06, 16:42
      7
      • Gość: didziej Re: Najlepsze ogólniaki w Bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:53
        7 lat w 7-ce? A może 7+7+7 (jak twój nick) 21 lat nauki w LO???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka