Gość: max IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 12:37 ale daliście czadu !!!!! tak dalej !!! pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pontus Re: Bydgoskie forum to fenomen IP: *.swipnet.se 06.08.01, 12:49 Dziekujemy, dziekujemy. Pozdrowienia z Warszawy cenimy sobie szczegolnie. Wszak Wokulski w II tomie "Lalki" wyjezdza do Paryza koleja warszawsko-bydgoska. Zapraszamy na nasze forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Bydgoskie forum to fenomen 06.08.01, 16:03 Szkoda że łódzkich pozdrowień nie cenisz na równi albo bardziej od warszawskich! A my byliśmy pierwsi. Ps Boniek przeszedł z Bydgoszczy do Łodzi ;-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pontus Re: Bydgoskie forum to fenomen IP: *.swipnet.se 06.08.01, 16:07 Nadrabiam niniejszym zaleglosci. Secesja laczy Bydgoszcz i Lodz. Lubimy Was, dzieki zyczliwosci Lodzi powstala u nas Akademia Muzyczna. Bydgoszcz podobnie jak Lodz wyroznia sie muzycznie. Kto nie zna Teatru Wielkiego w Lodzi. Pozdrawiam Lodz i lodzian Odpowiedz Link Zgłoś
lord_samsel Re: Bydgoskie forum to fenomen 06.08.01, 18:49 A ja pozdrawiam kutry i rybaków ;-)) Lord_Samsel Proszę się nie obrażać, ale jakiś taki humorek dzisiaj mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Bydgoskie forum to fenomen 06.08.01, 19:31 Cieszy mnie to,ze jestesmy dobrze spostrzegani. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś