Dodaj do ulubionych

Szkoły: gimnazja

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 18:47
nauczycielka ktura nosi nazwiski Zielińska powinna być natychmiast zwolniona z gimnazjum nr. 28 ponieważ nie spełnia swych obowiązków i nie umie uczyć!!!!!!!! w dodatku nie muwi "r" a nauczycielka powinna mieć dobra dykcje!!!!!!!prosze!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: uczennica Re: Szkoły: gimnazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 15:27
      W gimnazjum 27 jest dwuch zajebistych nauczycieli: Pani Katarzyna Kryszak i Pan
      Jacek Pauka. Dla nich warto chodzić do tej szkoły!
      • papirus14 Re: Szkoły: gimnazja 22.04.04, 10:20
        A Pani Katarzyna Kryszak nie uczy czasem przyrody?
        Co w niej takiego super?
        • Gość: ziomek Re: Szkoły: gimnazja IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 19:20
          Uczy anglika. nie mam z nią lekcji więc nie wiem co jest w niej takiego super
    • Gość: woj Re: Szkoły: gimnazja nr 32 IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.04.04, 14:58
      Zatrudnianie ludzi niekompetentnych może zakończyć się katastrofą
    • Gość: ash Gim 9 IP: 212.122.214.* 30.07.04, 23:47
      9 ma pierwsze miejsce w mistrzostwach Bydgoszczy w piłce ręcznej i IV w
      województwie
    • Gość: MARTYNA KRYŚ Re: Szkoły: gimnazja IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 25.09.04, 18:34
      TA DEBILKA OTLEWSKA NIE WSTAWIŁA MI 6 NA KONIEC!!!! tRZEBA JĄ ZWOLNIĆ!!! TO NIE
      DOPUSZCZALNE, ŻEBYM JA NIE MIAŁA 6!!!????
    • Gość: prymus z SIERNIECZ Re: Szkoły: gimnazja IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.04, 20:13
      Uważam iż gimnazjum nr7 jest jedną z bardziej renomowanych szkół w Bydgoszczy
      (świadczyc może o tym kariera absolwentów tejże placówki...oraz miejscowa
      chołota zamieszkująca dane osiedle...) ponadto kadra nauczycielska spełnia jak
      najbardziej unijne normy mam na myśli m.in. Pana Kołolskiego-matematix,pana
      Bronchola(odpowiedzialnego za komplex boisk szkolnych no i pakernie
      oczywiście....,ale i tak najlepszą wizytówką jest woźny "pomysłowy
      Kaziu",ponadto szkoła słynnie z doskonałej metody nałóki języków obcych....aaa
      dużo by pisać TRZA PRZYJECHAC i zobaczyć!!! Ten wynik z testu mat.-przyr. jest
      na pewno wynikiem słynnych pozalekcyjnych kółek matematycznych (organizowanych
      dla tychże orłów zamieszkujących Przemysłową,Siernieczko itp.)Reasumując jest
      ZAJEBISCIE !!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka