Gość: Darek IP: *.telsten.com / *.telsten.com 24.11.03, 21:31 Może odezwie się ktoś kto kończył właśnie tam szkołę średnią?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Karolewo - rocznik bez znaczenia:)) IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 17:16 Cześć! skończyłam w Karolewie studium policealne w 1981 roku. Może odezwie się ktoś, kto uczył się tam wtedy? W Karolewie było OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Karolewo - rocznik bez znaczenia:)) IP: 195.85.209.* 10.03.04, 09:41 Jestem absolwentem pierwszego rocznika w Karolewie.Pierwszego dyrektora Olecha , Zamojdzina , Sabatowicza , ładnej polonistki pani Sołtys.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Karolewo - rocznik bez znaczenia:)) IP: *.stat.gov.pl 22.03.04, 10:42 Skończyłam technikum rolnicze w 1993 r. Było świetnie. Podobno w tym roku ma być zjazd absolwentów. Jeśli wiecie coś o terminie to proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja1966 Re: Karolewo - rocznik bez znaczenia:)) IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 04.06.04, 18:21 a jak nie skończył? uszol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtoip@plusnet.pl Re: Karolewo - rocznik bez znaczenia:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 18:34 a ja skonczylem w 1990 roku, czyli najlepszy rocznik, wszystkich goraco pozdrawiam i pania prof. Noskow i p. prof. Krzemkowska i wszystkich sciskam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Karolewo - rocznik bez znaczenia:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:06 to najbardziej poj...na szkoła. same oszołomy. nie mogę uwierzyć że dałem się tak sponiewierać . grałem w orle karolewo w ręke. w 82 wyleciałem ale póżniej kończyłem gdzie indziej i było normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Karolewo IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:38 Dawno nie zaglądałem tu:)) a raczej :(( nawet kilka osób się wpisało:))) nie było tak źle w tej naszej szkółce:)) kończyłem sporo lat temu : 1983 , wychowawczyni od rosyjskiego,pamiętny polski u Zalwskiej...i te dojazdy codzienne z Bydgoszczy na które czasami się "spóźniało... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś