ivica 30.11.03, 13:50 moze byscie sie szarpneli i nauroczysty post 100 000 postawilibyscie kubek??? delikatna sugestia :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cygne Re: Do redakcji - ważne IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 13:52 Sugestia być może mniej nie wprost:) Kubek mógłby nie być pusty... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 13:56 a co pojawilabys sie po odbiór?? jesli tak to jestem w stanie ufundowac prywatny kubek byle tylko moc ujrzec jedna z wiekszych tajemnic tego forum - czyli ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 13:56 Dopiero co andrzejki sie skonczyly, jestem wykonczony,nie spalem nawet minuty a wy o kubkach... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 13:59 rhemek napisał: > Dopiero co andrzejki sie skonczyly, jestem wykonczony,nie spalem nawet minuty > a wy o kubkach... kieliszków nie mieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:00 .. kieliszki z logiem GW ciekawe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Do redakcji - ważne IP: *.telsten.com / *.telsten.com 30.11.03, 13:53 A spotkanie w Redakcji? Przydałoby się wyjaśnić kilka kwestii. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 13:56 Co za traf. O czyms podobnym wlasnie sobie teraz w gronie adminow dyskutujemy. Na razie nic nie obiecujemy poza tym, ze zastanowimy sie solennie nad obchodami stutysiecznika. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 13:58 o kurde radakcja mi odpowiedziala. Pierwszy raz , co za zaszczyt :)) czym sobie moja skromna osoba zasłuzyla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 13:58 twoja moc rośnie mistrzu YODA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 13:58 ;) pozdrawiam adminów którzy przy niedzieli tępią niegrzecznych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do redakcji - ważne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 13:58 redakcja.bydgoszcz napisał: > Co za traf. O czyms podobnym wlasnie sobie teraz w gronie adminow dyskutujemy. > Na razie nic nie obiecujemy poza tym, ze zastanowimy sie solennie nad obchodami > > stutysiecznika. qpie Wam po qpku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 13:59 ale dowciapny ;-) a sam go wręczysz.. i dasz buziaka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:00 Gość portalu: Ted® napisał(a): > redakcja.bydgoszcz napisał: > > > Co za traf. O czyms podobnym wlasnie sobie teraz w gronie adminow dyskutuj > emy. > > Na razie nic nie obiecujemy poza tym, ze zastanowimy sie solennie nad obch > odami > > > > stutysiecznika. > > qpie Wam po qpku myślałem , żes się jeszcze nie zalogował . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:01 "osioł myslał i zdechł" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:05 Gość portalu: zonc napisał(a): > "osioł myslał i zdechł" ;-) co autor ma na myśli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:14 eee autor właśnie nie myśli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:03 Gość portalu: Ted® napisał(a): > qpie Wam po qpku Caue tfa qpki??? Joł! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:05 co za rapery ;-) "joł" ;=) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:06 Gość portalu: zonc napisał(a): > co za rapery ;-) "joł" ;=) Po prostu poduczamy sie od swoich dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:09 moje dzieci nie słuchają rapu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:09 rhemek napisał: > admin gada jak Qczi:))) > Joł!! i jak Ted ,joł Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:10 a redakcja moj kubek oddala atomskiemu.. ja sie tak nie bawie..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:10 kurcze... jaki raper z tym joł gadał bo mam skleroze... joł joł, wielkie joł...?? Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:40 Gość portalu: zonc napisał(a): > kurcze... jaki raper z tym joł gadał bo mam skleroze... joł joł, wielkie > joł...?? Tede Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: MAM KUBEK DO ODDANIA 30.11.03, 14:06 A swojego do dzis nie dostalem.... :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: MAM KUBEK DO ODDANIA 30.11.03, 14:07 podobno atom go sobie przywlaszczyl.. co za los. redakcja oddala moj kubek atomowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: MAM KUBEK DO ODDANIA 30.11.03, 14:10 rhemek napisał: > podobno atom go sobie przywlaszczyl.. co za los. redakcja oddala moj kubek > atomowi.. dam ci swój kubek Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: MAM KUBEK DO ODDANIA 30.11.03, 14:10 rhemek napisał: > podobno atom go sobie przywlaszczyl.. co za los. redakcja oddala moj kubek > atomowi.. Dementujemy. Atomski zabrał tylko swoj kubek. Kubki czekaly na odbior w redakcji przez pare tygodni po spotkaniu - bylo pare osob, ktore nie mogly ich odebrac w rocznice - glownie zaganiczni, oraz jedna osoba uhonorowana pochopnie za dwa nicki. No, ale to bylo prawie dwa lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: MAM KUBEK DO ODDANIA 30.11.03, 14:13 Atom tak twierdzil... A to oszust:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc JUŻ WIEM TO BYŁ - TEDE& reg; ;-) IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:17 żółwik ziom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: JUŻ WIEM TO BYŁ - TEDE& reg; ;-) IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:19 TEDE® = coś nie wyszło z nazwą ;-) joł ziomy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do redakcji - ważne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 14:34 redakcja.bydgoszcz napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > qpie Wam po qpku > > Caue tfa qpki??? > Joł! > caue dwa to co namalowac? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:11 Dlaczego admion nie gra w nasza gre??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:13 admin napisze post numer 100 000 i po problemie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:17 rhemek napisał: > Dlaczego admion nie gra w nasza gre??? wytłumaczyłeś zasady? > Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:18 no wiec admin piszesz takie cos wieksze o jeden od porzedniego.. no i.. wiesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:15 Admin mnie n ie lubi :((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:18 ale za to ty wszystkich lubisz a to załatwia sprawe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:22 ja też spadam, zostajesz sam i czekasz na kubek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca odesle REDAKCJI swoj KUBEK - wiec bedzie wolny 30.11.03, 14:26 mozna bedzie go komus przekazac, uczynie to jeszcze w tym roku - przed BOZYM NARODZENIEM. - oczywiscie bedzie bez zadnej dedykacji. radca Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:25 pewnie nie liczycie postow na starym forum i w archiwum??? wiec to 100.000 jest naciagane.. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bydgoszcz Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:34 rhemek napisał: > pewnie nie liczycie postow na starym forum i w archiwum??? wiec to 100.000 > jest naciagane.. Oczywiscie. 1. Od dawna, po rozbiciu forow na podfora, licznik nie oddaje rzeczywistego wkladu forumowiczow w przyrost masy forum :-) (choc akurat posty z archiwum sa wliczane do lacznej sumy) Dlatego nie bedziemy tak naprawde ''swietowac'' akurat stytysiecznego postu, ani fetowac autora tej jednej jedynej wypowiedzi. Chodzi raczej o okazje do pogadania i poznania sie, podobna jak w lutym 2002. 2. Nie bedziemy tez fetowac konkretnego postu z tego powodu, ze zwykle wywoluje to lawine ''pustakow'' wysylanych tylko po to, by sie wstrzelic w licznik. A pustakow nie chcemy w nadmiarze, prawda? 3. Agora produkuje gazety a nie porcelit, wiec kubki sie wyczerpaly i - przynajmniej na dzisiaj - nic nie wskazuje na to aby akurat kubki czy inna zastawa stolowa miala byc pamiatka z takiego zlotu (zaznaczam: wciaz tylko hipotetycznego!) To tyle Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:29 a miec taki kubek to... wstydzil bym sie pic przy kims :)) tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 14:31 rhemek napisał: > a miec taki kubek to... wstydzil bym sie pic przy kims :)) tandeta - ja bylem z tego KUBKA dumny, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Akcja odwołana... 30.11.03, 14:43 To był tylko fałszywy alarm Cel - sprawdzenie aktualnego poziomu wazeliny, wykazanej w punktach procentowych odnoszących sie do danej jednostki ludzkiej (czyt.danego forumowicza) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Akcja odwołana... IP: *.awacom.pl 30.11.03, 14:55 kto bedzie milszy dla admina wpada na spotkanie ;-) ja nie lubie lizusów, jednego wręcz tępie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Akcja odwołana... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 15:21 tesh chcesz qbek? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia jako 30.11.03, 15:35 nalogowa zbieraczka kubkow zjawiam sie jak czarna zmora.. skoro rozdajecie to ja chetnie od kazdego przyjme po kubku, w chwili obecnej przyda mis ie duzy, bardzo czerwony z uchem lub dwoma.. co do postow, to zasluzyli sobie obecni jak i nieobecni forumowicze, Ci bardziej nieswiezy np: delong sonia krotoss fin ewka2000 fore baton blondynka nooo i sporo innych jeszcze, niewymienionych przepraszam :) f5 mi sie zacielo.. a i protestuje, stanowczo i glosno przeciwko takiej niesprawiedliwosci jaka miala miejce na ostatnim spotkaniu.. oswiadzcam, ze wielu nie pokazalo na co ich stac bo przycmily ich lampy i oniesmielilo wielkie biurko, w zwiazku z tym moze gdzies bardziej neutralnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: jako IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 16:25 moze łuczniczka? bo jak sie +radca+ z rodzina wybiora to moze byc ciasno iihaha, spoko ja nie przyjde nie musicie zamawiac ® przysle wam qbki poczta (czekam na pomysly co namalowac na kubkach dla adminow) Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Do redakcji - ważne 30.11.03, 19:43 i co frajerzy jestem tu po raz drugi i to JA zalapuje sie na 100 000 post!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Do redakcji - ważne IP: *.awacom.pl 30.11.03, 23:28 gówno prawda koleś... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Do Kasieńki! 13.12.03, 18:52 Kasieńko, jak miło, że po tak długiej przerwie jeszcze ktoś o mnie pamięta... No i kubka nigdy nie odmówię... Buziaki dla wszystkich starych znajomych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Do Kasieńki! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.03, 19:28 blondynka napisała: > Kasieńko, jak miło, że po tak długiej przerwie jeszcze ktoś o mnie pamięta... > No i kubka nigdy nie odmówię... pamietamy, pamietamy > > Buziaki dla wszystkich starych znajomych!!! starzy takoz przesylaja Odpowiedz Link Zgłoś