unsatisfied6 01.12.03, 10:16 jak by to w Polsce było , gdbyśmy mieli normalny rząd ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 10:21 unsatisfied6 napisał: > jak by to w Polsce było , gdbyśmy mieli normalny rząd ? chyba by mnie na tym forum nie było , może byłbym na jakimś forum "matematyka" . Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: nibylandia 01.12.03, 10:22 Mnie tez chyba... bO zycie bylo wtedy inne.. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 10:25 rhemek napisał: > Mnie tez chyba... > bO zycie bylo wtedy inne.. człowiek by harował na wakacje na Hawajach i na dobre studia dla dzieciaków na Akademii Bydgoskiej ( bo ta byłaby lepsza od Harvardu ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: nibylandia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 10:58 jak w bajce premierem sierotka marysia, 7 krasnoludkow w rzadzie a na kazdym rogu dziewczynka z zapalniczka Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: nibylandia 01.12.03, 11:08 ja wole komunizm, tylko z janiołkami u steru. Chociaż z drugiej strony czy dobry/normalny rząd oznacza lepiej? A co by wtedy powiedział dr Kulczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 gdzie pracowałby premier? 01.12.03, 11:11 krotoss napisał: > ja wole komunizm, tylko z janiołkami u steru. > > Chociaż z drugiej strony czy dobry/normalny rząd oznacza lepiej? A co by wtedy > powiedział dr Kulczyk? > gdzie pracowałby Miller ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: gdzie pracowałby premier? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 11:35 bylby mistrzem zmianowym w zntk Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: gdzie pracowałby premier? 01.12.03, 11:58 Gość portalu: Ted® napisał(a): > bylby mistrzem zmianowym w zntk i pewnie byłby zadowolony z rządu Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 11:09 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jak w bajce > premierem sierotka marysia, 7 krasnoludkow w rzadzie > a na kazdym rogu dziewczynka z zapalniczka na ciebie zawsze można liczyć . masz dobre rozwiązania . proponujesz zatem , żeby nie Lepper czy sierotka marysia, a Jolanta Kwaśniewska . a może by tak Neo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: nibylandia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 11:15 co ty tak te jolke promujesz? rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 11:28 krotoss napisał: > mam dla Leszka pracę-w teatrze mimów. > ale on nie ma wykształcenia aktorskiego . chodzi ci o jego wrodzony talent ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 11:26 Gość portalu: Ted® napisał(a): > co ty tak te jolke promujesz? rodzina? mam wrażenie , że ty ją bronisz . towarzyszka czy koleżanka z SZSP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: nibylandia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 11:32 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > co ty tak te jolke promujesz? rodzina? > mam wrażenie , że ty ją bronisz . > towarzyszka czy koleżanka z SZSP? > haha, to nie ja o niej mowie przy kazdej okazji manipulant, dobrze wiesz jak dziala reklama (ona ma tu rodzine ;) tak to moja towarzyszka od transparentow, razem my dzwigali 'narod z partia, partia z narodem' na pochodach 1. majowych dlatego wlasnie, ze tak dobrze ja znam jej nie promuje Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 11:37 Gość portalu: Ted® napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > co ty tak te jolke promujesz? rodzina? > > mam wrażenie , że ty ją bronisz . > > towarzyszka czy koleżanka z SZSP? > > > haha, to nie ja o niej mowie przy kazdej okazji > manipulant, dobrze wiesz jak dziala reklama (ona ma tu rodzine ;) > > tak to moja towarzyszka od transparentow, razem my dzwigali 'narod z partia, > partia z narodem' na pochodach 1. majowych > dlatego wlasnie, ze tak dobrze ja znam jej nie promuje czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: nibylandia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 11:55 ja jestem pewien a ty? aha, juz ci to mowilem ale pewnie zapomniales, haha nie nalezalem do szsp tylko do pzbs Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 11:57 Gość portalu: Ted® napisał(a): > ja jestem pewien > a ty? > > > aha, juz ci to mowilem ale pewnie zapomniales, haha > nie nalezalem do szsp tylko do pzbs ja pamiętam , ale ci nie wierzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: nibylandia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 12:06 nie wierzysz, ze nalezalem do pzbs? jak boga kocham, nalezalem Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 21:32 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie wierzysz, ze nalezalem do pzbs? > jak boga kocham, nalezalem to mi wystarczy , by ci nie wierzyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: nibylandia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 23:41 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > nie wierzysz, ze nalezalem do pzbs? > > jak boga kocham, nalezalem > to mi wystarczy , by ci nie wierzyć . > błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli polski zwiazek brydza sportowego ci tego nie wybaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: nibylandia IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 01.12.03, 11:27 Pojecie "normalny rząd" jest czysta abstakcja i to nie tylko w Polce, wiec spokojnie nie jestesmy osamotnieni. Nienormalnosc jest norma ogolnoswiatowa. Ale pogdybac zawsze mozna: aureole nad rzadowcami, wokol sileskie obrazki z jeleniem na rykowisku, a kraj mlekiem i miodem plynacy - w ciagu pol roku zaglada polskiego spoleczenstwa bylaby nieunikniona. Ludzie starciliby chec do zycia z powodu braku mozliwosci skrytykowania czegokolwiek... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 11:39 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > Pojecie "normalny rząd" jest czysta abstakcja i to nie tylko w Polce, wiec > spokojnie nie jestesmy osamotnieni. Nienormalnosc jest norma ogolnoswiatowa. > > Ale pogdybac zawsze mozna: aureole nad rzadowcami, wokol sileskie obrazki z > jeleniem na rykowisku, a kraj mlekiem i miodem plynacy - w ciagu pol roku > zaglada polskiego spoleczenstwa bylaby nieunikniona. Ludzie starciliby chec do > zycia z powodu braku mozliwosci skrytykowania czegokolwiek... ;-) a ja musiałbym zmienić nick na satisfied . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu satisfied9 ? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 01.12.03, 11:44 unsatisfied6 napisał: > a ja musiałbym zmienić nick na satisfied --- satisfied9 ? to mi sie w pale nie miesci he, he Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: satisfied9 ? 01.12.03, 11:47 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > a ja musiałbym zmienić nick na satisfied > --- > satisfied9 ? > to mi sie w pale nie miesci he, he może być 9 , jakbym się na ten numer załapał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: satisfied9 ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 12:13 fakt, trudno zmiescic a po scaleniu jeszcze trudniej, iihahaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: satisfied9 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 21:25 o scaleniu nawet boje sie pomyslec a co dopiero je zmiescic...w pale ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: satisfied9 ? 01.12.03, 18:41 > satisfied9 ? naprawde zadowolony to by byl 69 :D Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 11:50 unsatisfied6 napisał: > jak by to w Polsce było , gdbyśmy mieli normalny rząd ? a może nick bym zmienił nie na satisfied a zadowolony , a Ted byłby Tadek . Może Niemcy i Anglicy zaczęliby się uczyć polskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: nibylandia 01.12.03, 11:55 Anglicy nie wiedzą gdzie my leżymy, a jak wiedzą, to myślą, że połowa ludności mieszka w wozach drzymały i jeździ furmanką ;]] Ps.choć mi Drzymała cholernie dobrze się ostanio kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 12:01 krotoss napisał: > Anglicy nie wiedzą gdzie my leżymy, a jak wiedzą, to myślą, że połowa ludności > mieszka w wozach drzymały i jeździ furmanką ;]] > > Ps.choć mi Drzymała cholernie dobrze się ostanio kojarzy :) > dziwisz im się , a co przeciętny Polak wie o Bangla Deszu czy krajach afrykańskich , tyle co Anglicy wiedzą o Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: nibylandia 01.12.03, 18:43 powiedz mi lepiej, co polacy wiedza o anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: nibylandia 01.12.03, 21:29 qczi napisała: > powiedz mi lepiej, co polacy wiedza o anglii? wiedzą , ze stolicą jest Londyn . Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: nibylandia 07.12.03, 09:46 Malownicza wyliczanka Słowa: Leszek Wójtowicz Muzyka: Leszek Wójtowicz Wykonanie: Leszek Wójtowicz -------------------------------------------------------------------------------- Wolność w głowach zaszumiała Byle dureń zęby szczerzy Krążą czarne scenariusze Niby stada nietoperzy Hulaj dusza bez kontusza Ale wciąż przy karabeli Atakujmy co się rusza To wezwanie naszych elit Siedzi diabeł na cmentarzu Trzyma ogon w kałamarzu Tak uroczo na kanapach Politycy sobie gwarzą Nic że w różnych punktach ziemi Plują ogniem paszcze armat Nas obroni bez problemu Świeżo katolicka armia Głosiciele nowej wiary Ogłaszają różne dziwy Kup człowieku lepszą pralkę A poczujesz się szczęśliwy I koniecznie wiadro proszku Który w mig jak z bata strzelił Przy okazji prania koszul Jeszcze duszę ci wybieli Pan redaktor ze stolicy Zadał ważnych pytań szereg Czy na przykład Michał Anioł Byłby dziś copywriterem I czy zamiast kuć w marmurze Albo też malować freski Stukałby na komputerze Reklamowe makabreski Płynie sobie rzeka forsy Nieprzerwanie i cichutko Nastolatka opowiada Jak została prostytutką Historyjka pospolita Takie oto piękne czasy Ojciec pijak brat bandyta Matka ciągle nie ma kasy Historyczne zawijasy Wykreślają wszyscy święci Za komuny było lepiej To najprostszy test pamięci Obcy wszystko tu wykupią Nam przypadną podłe role Po co było walczyć głupio O mrożoną Coca-colę Jeszcze Polska nie zginęła Ryknął facet na przystanku Potem z trudem wybełkotał Malowniczą wyliczankę Wszyscy kradną dookoła Wszędzie bydło i hołota Trzeba orła i sokoła By wyciągnąć ludzi z błota Na spotkaniu monarchistów Wiatr historii się rozhulał Co tam panie parlamenty Wybierzemy sobie króla Damy berło i koronę I garnitur od Cardina Wszystko już postanowione Innej drogi bracia nie ma Ksiądz wygłosił taką mowę Że anieli osłupieli Mają teraz o czym gadać Od niedzieli do niedzieli Dobry Bóg zapłakał w chmurach Nad głupotą swego służki Znowu będzie awantura Święty Piotr go tu nie wpuści Coś dziwnego się zrobiło Ni to jarmark ni kabaret Nie ma dnia bez wiadomości Że ktoś znowu przebrał miarę A jedyny z tego morał Baju baju będziesz w raju Baw się dalej do oporu Najwspanialszy w świecie kraju Baw się dalej! Odpowiedz Link Zgłoś