Dodaj do ulubionych

Powtorka z rozrywki.

10.12.03, 18:10
Osoby nowe ktore naiwnie moga uwierzyc w bajania niejakiego Radcy, ostrzegam
przed tym pozbawionym honoru i zasad osobnikiem. Osobnik uzywajacy nicka
Radca, wykorzystuje naiwnosc innych ludzi i bezwzglednie wykorzystuje takze
poufne informacje jakie uzyskuje do wylacznej wiadomosci.

Jestem tego przykladem. Przed rokiem w swojej naiwnosci,
udostepnilem "Radcy" serwer do obslugi strony "chomik". Udostepnienie
dotyczylo nielimitowanego miejsca na serwerze, nielimitowanego transferu,
nmielimitowanej ilosci emaili itp. i oczywiscie bylo darmowe.

Przy tej okazji przekazalem Radcy swoje dane z wyraznym zastrzezeniem, ze sa
tylko i wylacznie do jego wiadomosci i TYLKO w zwiazku z udostepnianym
serwerem.

Niestety Radca przy wielu okazjach, lamiac wszelkie zasady przekazywal
publicznie moje dane zarowno na forum jak i osobom trzecim.

Niech bedzie to ostrzezeniem dla innych przed ufaniem w dobra wole osobnika
podpisujacego sie Nickiem Radca.
Obserwuj wątek
    • rhemek Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:11
      dzisiaj to ty pokazujesz kulture
      • l_jane To ja Wam "ukarzę", jak to jest naprawdę... 10.12.03, 18:13
        www.superlaugh.com/1/behappy.swf
        ;)

Spamerka pozdrawia ;)
      • cygne Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:15
        rhemek napisał:

> dzisiaj to ty pokazujesz kulture

moze mały cytacik Remku?
        przepraszam ze nie w tym watku:)

"Jak sie ma taka sztukę przed soba trudno zachować kulturę"

z jakiego to filmu?
        Jak zgadniesz to w nagrodę nie powiem, ze zachowujesz sie jak ostatni głupek
        tylko, ze Ci odbija.
        • rhemek Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:16
          a nie moze mi odbic??
          pracuje caly dzien pzred kompem i teraz siedze pzred nim w domu.
          mam swira i co z tego...
          Odpoczn eto mi pzrejdzie..
      • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:15
        > dzisiaj to ty pokazujesz kulture

wskarz durniu jedno slowo klamstwa.
        • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:23
          genuine44 napisał:

> > dzisiaj to ty pokazujesz kulture
          >
          > wskarz durniu jedno slowo klamstwa.

- oj spadamy Genius oj spadamy :)
          ale nie martw sie, nie potluczesz sie , sloma z twoich butow bedzie ci
          sciolka :)

JANEK, a takegos kulturalnego udawal tutaj, a jak to z ciebie teraz wylazi

radca

• genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:26

> - oj spadamy Genius oj spadamy :)

Nie Radcusiu. To ostrzezenie przed twoim chamstwem.

> ale nie martw sie, nie potluczesz sie , sloma z twoich butow bedzie ci
            > sciolka :)

Zadam "royalty fee" za powiedzonko. To ja pierwszy je uzylem wobez ciebie,
            wiec cos mi sie nalezy.:)

>
            > JANEK,

Mozesz zaprzeczyc mojemy oswiadczeniu? Jestes wrednym chamem zerujacym na
            naiwnosci innych.
            • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:34
              genuine44 napisał:

>
              > > - oj spadamy Genius oj spadamy :)
              >
              > Nie Radcusiu. To ostrzezenie przed twoim chamstwem.

- JANKU.... nie wiele odbiegasz od tego - co zarzucasz innym
              a wiec....?

>
              > > ale nie martw sie, nie potluczesz sie , sloma z twoich butow bedzie ci
              > > sciolka :)
              >
              > Zadam "royalty fee" za powiedzonko. To ja pierwszy je uzylem wobez ciebie,
              > wiec cos mi sie nalezy.:)

- Janku... nic nowego
              to pasuje nie tylko u ciebie, ale i do ciebie
              nie miej kompleksow z tego powodu :)

> > JANEK,
              >
              > Mozesz zaprzeczyc mojemy oswiadczeniu? Jestes wrednym chamem zerujacym na
              > naiwnosci innych.

- czyzbys sie wstydzil swego imienia ? czy wstydzisz sie tego,ze z ukrycia
              atakujesz i ublizasz innym ?

a moze bardziej opiszesz o tym " zerowaniu na naiwnosci innych" ?
              wiesz.... to moze byc ciekawe

chyba JANKU.... ze jako genine44 ozesz klamac i rzucac obelgi ?

radca
          • cygne Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:33
            radca napisal.
            >
            > - oj spadamy Genius oj spadamy :)
            > ale nie martw sie, nie potluczesz sie , sloma z twoich butow bedzie ci
            > sciolka :)
            >
            > JANEK, a takegos kulturalnego udawal tutaj, a jak to z ciebie teraz wylazi

Radco to że piszesz po imieniu do G44 bez jego przyzwolenia świadczy o tobie
            bardzo źle. Przykro mi to pisać, bo generalnie jak wiesz nie mam do ciebie nic
            w temacie służby zdrowia.
            Nie wiem czy dobrze pamiętam ale za tą strone zdaje sie dziekowałes najpierw
            Tedowi, bo G44 zrobil ja anonimowo, byles wtedy caly w skowronkach jak
            dziękowałes.
            Ja np domyslilam się tożsamości jedenj z osob na forum i wiesz spalilabym sie
            ze wstydu gdybym teraz robila jakies aluzje, że o tym wiem.
            Juz kiedyś chcialam Ci napisac pare słow jak pisałes Janku ....
            Te kropki to ohyda, uwierz mi, że mnie np to wcale nie interesuje, a jak tak
            sie stanie to napisze do G44, ze jest moim marzeniem poznac jego nazwisko:))
            Tym bardziej jeśli podał Ci zupelnie z innej okazji, w dobrej wierze, a ty
            ciagle z tym Jankiem wyjeżdżasz to jest bardzo niskie, niegodne zachowanie.

pozdrawiam
            • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:50
              cygne napisała:

> radca napisal.
              > >
              > > - oj spadamy Genius oj spadamy :)
              > > ale nie martw sie, nie potluczesz sie , sloma z twoich butow bedzie ci
              > > sciolka :)
              > >
              > > JANEK, a takegos kulturalnego udawal tutaj, a jak to z ciebie teraz wylazi
              >
              > Radco to że piszesz po imieniu do G44 bez jego przyzwolenia świadczy o tobie
              > bardzo źle. Przykro mi to pisać, bo generalnie jak wiesz nie mam do ciebie
              nic
              > w temacie służby zdrowia.

- GENUINE44
              nieraz dal popisy wiekszego chamstwa nizli slawny atomski-tyciarek
              i to do spolki z lokatorem i pewna osobka ( nie bede wymienial)

Ta trojca atomowa wykazala sie chamstwem w oczernianiu mego Sp.Syna,
              ukazywali moje imie i nazwisko, ukazywali imie i nazwisko Krzyzaka.
              Doposcili sie szkalowania i perfidnego ublizania Gczi.

Tak wiec, piszac do genuine44 - JANKU - nie wykazuje tutaj zadnego ublizenia,
              bo nie wymienialem jeszcze jego nazwiska.

Cham moze wyzywac i ublizac - bo ukrywa sie za pewnym nickiem ? Jesli chce
              wyzywac i ublizac pod ukryciem sie - to powinien sie liczyc z tym,zemoze zostac
              powoli DEMASKOWANY.

> Nie wiem czy dobrze pamiętam ale za tą strone zdaje sie dziekowałes najpierw
              > Tedowi, bo G44 zrobil ja anonimowo, byles wtedy caly w skowronkach jak
              > dziękowałes.

- dziekowalem Tedowi, bo uwazalem,ze nalezalo to uczynic w imieniu dzieci.

Lecz,gdybym wiedzial wczesniej,ze osoba - ktora udostepnila w pewnym
              przyplywie chwili - domene " http//www.chomik.kip.pl bedzie pozniej w
              rozmaitych watkach podzegac przeciwko mnie oraz obrzucac nagorszymi wyzwiskami
              ( dodajac na koncu znaczek usmiechu :) ?

wolalbym wykupic sobie domene z niezaleznych zrodel i mialbym przynajmniej
              spokoj - z wypominaniem tego.Stac mnie bylo,abym to sobie wykupil - czego nie
              uczynilem i bardzo tego zaluje.Zycie pokazalo,ze im mniej zaleznosci - tym mniej
              wypominania.

> Te kropki to ohyda, uwierz mi, że mnie np to wcale nie interesuje, a jak tak
              > sie stanie to napisze do G44, ze jest moim marzeniem poznac jego nazwisko:))
              > Tym bardziej jeśli podał Ci zupelnie z innej okazji, w dobrej wierze, a ty
              > ciagle z tym Jankiem wyjeżdżasz to jest bardzo niskie, niegodne zachowanie.
              >
              > pozdrawiam

- twoje zdanie i twoja opinia

ja wiem, co genuine44 wypisywal na moj temat i to azem we trojke z atomskim-
              tyciarkiem oraz lokatorem

genuine44 to zajadly ..... nawet Gczi atakowal - jak ostatni pener

prostak i tyle

radca
              • bator1 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 21:34
                radca napisał:

> Ta trojca atomowa wykazala sie chamstwem w oczernianiu mego Sp.Syna,
                > ukazywali moje imie i nazwisko,

Drogi Radco, czy to skleroza, czy założenie, że wszyscy wokół to idioci?

Kilka lat swego życia poświęciłeś na walkę o wyjaśnienie tego, co działo się
                wokół śmierci twego syna. Biegałeś po redakcjach i sądach. Stałeś z trumną na
                Starym Rynku i demonstrowałeś pod wojskową jurysdykcją. Wzywałeś do
                kontaktowania się inne osoby o podobnych doświadczeniach podając swe namiary.
                Od początku pisania na forum nie kryłeś się ze swoimi doświadczeniami i
                przywoływałeś je przy każdej okazji - łącznie z wyborami

I TY teraz robisz zarzut, że ktoś ujawnił twe nazwisko na forum?
                A z czego niby ma wynikać twoja wola anonimowości?

Ja dużo mogę zrozumieć, także zdenerwowanie i brak cierpliwości przy odpieraniu
                częstych ataków. Ale dlaczego wszystkich uważasz za idiotów? I co, od lat
                czytam gazety, oglądam telewizję, chodzę po tym mieście i w życiu nie wpadnę na
                to, że niejaki A.K. to z pewnością nie jest obserwator czy radca z forum, które
                od czasu do czasu czytuję?

ukazywali imie i nazwisko Krzyzaka.
                > Doposcili sie szkalowania i perfidnego ublizania Gczi.
                >
                > Tak wiec, piszac do genuine44 - JANKU - nie wykazuje tutaj zadnego ublizenia,
                > bo nie wymienialem jeszcze jego nazwiska.

Dobrałeś sobie godnych sojuszników, gratuluje. Podaj tylko jeszcze choć jeden
                powód żeby traktować poważnie Twoją osobę. Więc ty JESZCZE nie ujwaniłeś
                wszystkiego? A jak jawnisz, to co? Załatwisz coś? Ukażesz się z dobrej strony?
                Kpisz sobie...

> genuine44 to zajadly ..... nawet Gczi atakowal - jak ostatni pener
                >
                > prostak i tyle
                >
                > radca

Sądzisz, że tak robisz wrażenie? Współczuję ale nie rozumiem
            • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:56

> Juz kiedyś chcialam Ci napisac pare słow jak pisałes Janku ....

Nie tylko do tego sie posunal. Zamiscil wystarczajaco duzo informacji aby
              sporo ludzi moglo mnie zidentyfikowac a co najmniej 2 osobom przekazal
              wszystkie moje dane lacznie z nazwiskiem i adresami email.

To wujatkowo podly osobnik.

Pisze to wszystko nie dlatego, ze zalezy mi na incognito, moge przeslac
              nazwisko kazdemu kto o to poprosi, chodzi mi o ostrzezenie naiwnych ktorzy
              dadza sie nabrac na slodkie slowka Radcy.

Amen
              • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:01
                genuine44 napisał:

>
                > > Juz kiedyś chcialam Ci napisac pare słow jak pisałes Janku ....
                >
                > Nie tylko do tego sie posunal. Zamiscil wystarczajaco duzo informacji aby
                > sporo ludzi moglo mnie zidentyfikowac a co najmniej 2 osobom przekazal
                > wszystkie moje dane lacznie z nazwiskiem i adresami email.
                >
                > To wujatkowo podly osobnik.
                >
                > Pisze to wszystko nie dlatego, ze zalezy mi na incognito, moge przeslac
                > nazwisko kazdemu kto o to poprosi, chodzi mi o ostrzezenie naiwnych ktorzy
                > dadza sie nabrac na slodkie slowka Radcy.
                >
                > Amen

- Jasiu4..... nie klam i nie poplacz sie :)
                • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:08
                  Zaprzeczysz naciagaczu naiwnych?
                  • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:15
                    genuine44 napisał:

> Zaprzeczysz naciagaczu naiwnych?

-opowiedz JASIU, ciekawy jestem - co teraz naklamiesz i wymyslisz ?

radca
                    • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:17
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9598570
                      spelnilem tytlko swoj obowiazek ostrzezenia wszystkich przed osobnikiem zwanym
                      Radca, ktory wykorzystujac naiwnosc innych bezwzglednie ich wykorzystuje do
                      swoich celow korzystajac ze wszystkich dostepnych srodkow (takze czesto
                      nielegalnych).
                      • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:25
                        genuine44 napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9598570
                        > spelnilem tytlko swoj obowiazek ostrzezenia wszystkich przed osobnikiem
                        zwanym
                        > Radca, ktory wykorzystujac naiwnosc innych bezwzglednie ich wykorzystuje do
                        > swoich celow korzystajac ze wszystkich dostepnych srodkow (takze czesto
                        > nielegalnych).

- JANKU M. a jakie to sa te " nielegalne " ?

mam nadzieje,ze ukazesz - chyba ze zmyslasz ?

radca
              • Gość: €uropejka Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 20:00
                genuine44 napisał:

>
                > > Juz kiedyś chcialam Ci napisac pare słow jak pisałes Janku ....
                >
                > Nie tylko do tego sie posunal. Zamiscil wystarczajaco duzo informacji aby
                > sporo ludzi moglo mnie zidentyfikowac a co najmniej 2 osobom przekazal
                > wszystkie moje dane lacznie z nazwiskiem i adresami email.
                >
                > To wujatkowo podly osobnik.

Przyznaje Ci racje i uwazam, ze bardzo dobrze robisz ostrzegajac,
                (szkoda, ze mnie nie ostrzegles:))
                Po tym, co napisal do Zonca, ze przeciez Zonc mu w niczym nie pomogl
                (materializm?), bo go o nic nie prosil, wiec moze sobie spadac ze swoja
                krytyka, nosi mnie od kilku dni i to porzadnie:(((
                Genuine, Ciebie podziwiam za cierpliwosc, bo piszesz na zasadzie:
                gadal dziad do obrazu...., chociaz, chociaz.......owoce sa ;)
                Atom zarzucal mi, ze bronie Radcy, ja jednak nigdy nie kontaktowalam
                sie z nim pozaforumowo i teraz widze, jakie to bylo madre;)
                Za nic w swiecie nie uzywalabym jako broni stopniowego demaskowania
                osoby, ktora poznalam, istnieje cos takiego, jak uczciwosc, zachowanie
                twarzy, by moc spojrzec w lustro, charakter, kultura, eee tam, co bede
                wymieniac:))
                Klotnia Radcy z Atomem miala swoja dobra strone - zdemaskowala Radce,
                i o to przeciez chodzilo Atomowi (tak mysle),
                a poniewaz ja wyznaje zasade, ze jesli ktos w chwili konfliktu odslania
                nikczemna twarz, to odslania prawdziwa twarz i nie ma co sie ludzic, jaki
                kamien, taki cios.....;), oszczedzilam sobie rozczarowan, ignorujac Radce, nie
                dostalam tak w pysk, jak Ivica i Zonc, co nie oznacza, ze teraz nie dostane,
                ale jestem przynajmniej przygotowana;)
                (Krotoss pisal, ze nic tak nie boli, jak rozczarowanie i ja przyznaje mu
                pelna racje)

Radca to ktos w stylu Leppera albo Walesy, czlowiek bez kultury
                probujacy zajmowac sie rzeczami go przerastajacymi:((
                Po raz pierwszy mnie az tak ponioslo, siedzialabym cicho, gdyby
                Radca nie zachowal sie tak ohydnie i nikczemnie w stosunku do Zonca,
                ktory ma prostolinijny charakter i jest osoba bardzo lojalna,
                i Ivicy, ktorego po prostu nikczemnie wykorzystal, zreszta Ciebie tez:((

> Pisze to wszystko nie dlatego, ze zalezy mi na incognito, moge przeslac
                > nazwisko kazdemu kto o to poprosi, chodzi mi o ostrzezenie naiwnych ktorzy
                > dadza sie nabrac na slodkie slowka Radcy.
                • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 20:09
                  Gość portalu: €uropejka napisał(a):

> Radca to ktos w stylu Leppera albo Walesy, czlowiek bez kultury
                  > probujacy zajmowac sie rzeczami go przerastajacymi:((

- ale ubaw :)

> Po raz pierwszy mnie az tak ponioslo, siedzialabym cicho, gdyby
                  > Radca nie zachowal sie tak ohydnie i nikczemnie w stosunku do Zonca,
                  > ktory ma prostolinijny charakter i jest osoba bardzo lojalna,

- oooo.... i tutaj mamy cale wyjasnienie
                  w celu obrony zonca ?

jak zonc atakuje - to OK ?
                  jak odeprze sie atak w strone zonca - to BE ?

> i Ivicy, ktorego po prostu nikczemnie wykorzystal, zreszta Ciebie tez:((

- " wykorzystal ivice" ????????????????????

a na czym to mialo polegac ?

radca

• genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 20:30
                    Ot i co Europejko, Radca jest pozbawiony zasad do tego stoipnia, ze on nie
                    widzi nic zlego w tym co robi.

Tym bardziej nalezy ostrzegac przed takimi osobnikami. :(
                    • Gość: €uropejka Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 20:55
                      Geniune, wiesz, to Radca zawsze mowil, ze Atom jest
                      od "lania w pysk", ale ja widze, ze to on rozdziela razy,
                      bo czymze jest wykorzystanie prywatnych informacji,
                      i to na dodatek osoby, ktora pomogla!
                      zawiesc sie na kims, to dostac w gebe i to boli bardziej,
                      niz prawdziwy policzek:((
                      Nie moglam uwierzyc, jak przeczytalam, ze bedziesz stopniowo
                      demaskowany, ale co bedzie pozniej, jak zabraknie tego typu
                      "argumentow"?;)
                  • Gość: €uropejka Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:23
                    radca napisał:

> Gość portalu: €uropejka napisał(a):
                    >
                    > > Radca to ktos w stylu Leppera albo Walesy, czlowiek bez kultury
                    > > probujacy zajmowac sie rzeczami go przerastajacymi:((
                    >
                    > - ale ubaw :)
                    >
                    > > Po raz pierwszy mnie az tak ponioslo, siedzialabym cicho, gdyby
                    > > Radca nie zachowal sie tak ohydnie i nikczemnie w stosunku do Zonca,
                    > > ktory ma prostolinijny charakter i jest osoba bardzo lojalna,
                    >
                    > - oooo.... i tutaj mamy cale wyjasnienie
                    > w celu obrony zonca ?
                    >
                    > jak zonc atakuje - to OK ?
                    > jak odeprze sie atak w strone zonca - to BE ?
                    >
                    >
                    > > i Ivicy, ktorego po prostu nikczemnie wykorzystal, zreszta Ciebie tez:((
                    >
                    > - " wykorzystal ivice" ????????????????????
                    >
                    > a na czym to mialo polegac ?
                    >
                    > radca

Stwierdzenia, nad ktorymi wypadaloby chociaz chwile sie
                    zastanowic, wprawiaja Cie w stan ubawienia sie;
                    mi nie bylo do smiechu, gdy o tym pisalam :((

Poza tym, widzac jak i na co zareagowales, dochodze do wniosku,
                    ze nie zrozumiales nic, ale to nic, co chcialam przekazac:((((
                    Nie chce mi sie toczyc kuli pod gorke....
                    A za Ivice nie bede odpowiadac, niech zrobi to sam
                    • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 21:33

> radca napisał:
                      >
                      > > Gość portalu: €uropejka napisał(a):
                      > >
                      > > > Radca to ktos w stylu Leppera albo Walesy, czlowiek bez kultury
                      > > > probujacy zajmowac sie rzeczami go przerastajacymi:((
                      > >
                      > > - ale ubaw :)
                      > >
                      > > > Po raz pierwszy mnie az tak ponioslo, siedzialabym cicho, gdyby
                      > > > Radca nie zachowal sie tak ohydnie i nikczemnie w stosunku do Zonca,
                      > > > ktory ma prostolinijny charakter i jest osoba bardzo lojalna,
                      > >
                      > > - oooo.... i tutaj mamy cale wyjasnienie
                      > > w celu obrony zonca ?
                      > >
                      > > jak zonc atakuje - to OK ?
                      > > jak odeprze sie atak w strone zonca - to BE ?
                      > >
                      > >
                      > > > i Ivicy, ktorego po prostu nikczemnie wykorzystal, zreszta Ciebie tez
                      > :((
                      > >
                      > > - " wykorzystal ivice" ????????????????????
                      > >
                      > > a na czym to mialo polegac ?
                      > >
                      > > radca
                      >

> Stwierdzenia, nad ktorymi wypadaloby chociaz chwile sie
                      > zastanowic, wprawiaja Cie w stan ubawienia sie;
                      > mi nie bylo do smiechu, gdy o tym pisalam :((

- TWOJA SPRAWA

> Poza tym, widzac jak i na co zareagowales, dochodze do wniosku,
                      > ze nie zrozumiales nic, ale to nic, co chcialam przekazac:((((

- a tak bardzo ci zalezy ?

> Nie chce mi sie toczyc kuli pod gorke....

- twoj wybor , a kto wogole cie o to prosil ?

> A za Ivice nie bede odpowiadac, niech zrobi to sam

- to dlaczego zaczelas sie wypowiadac za ivice ? brak argumentow ?

• Gość: €uropejka Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:41

radca napisał:

> > Stwierdzenia, nad ktorymi wypadaloby chociaz chwile sie
                        > > zastanowic, wprawiaja Cie w stan ubawienia sie;
                        > > mi nie bylo do smiechu, gdy o tym pisalam :((
                        >
                        > - TWOJA SPRAWA
                        >
                        > > Poza tym, widzac jak i na co zareagowales, dochodze do wniosku,
                        > > ze nie zrozumiales nic, ale to nic, co chcialam przekazac:((((
                        >
                        > - a tak bardzo ci zalezy ?
                        >
                        > > Nie chce mi sie toczyc kuli pod gorke....
                        >
                        > - twoj wybor , a kto wogole cie o to prosil ?
                        >
                        > > A za Ivice nie bede odpowiadac, niech zrobi to sam
                        >
                        > - to dlaczego zaczelas sie wypowiadac za ivice ? brak argumentow ?

Odii profanum vulgus et arceo

(pisze z pamieci, wiec moga
                        byc bledy, przepraszam
                        forumowiczow)
                        • Gość: zonc Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.awacom.pl 10.12.03, 22:40
                          milczy i szuka odpowiedzi bo nawet nie rozumie <lol>
                          • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:27
                            Gość portalu: zonc napisał(a):

> milczy i szuka odpowiedzi bo nawet nie rozumie <lol>

- chloptas tez sie odezwal ?
                            • Gość: mecenasik Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.awacom.pl 10.12.03, 23:30
                              odezwał się a co RATCA mi zabrania??
    • polynomial Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 18:20
      "W swej skromności uważał się za grafomana, a był donosicielem"

Stanisław Jerzy Lec

Polynomial-C
    • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:30

>a jak tam z tym robieniem strony dla www.kip.pl ?

>czyzby sie poznali na tobie JANKU M.?

kolejny cytat Radcy dla ostrzezenia innych.

Jezeli ktos jest ciekawy, jestem wlscicielem firmy ktora prowadzila powyzsza
      strone. Zniknela bo taka byla moja decyzja. Domene utrzymywalem dluzej
      aby "chomiczek" mogl egzystowac. Po prosbie Radcy i zlikwidowaniu chomiczka,
      takze domena zostala usunieta.

Korzystac bezplatnie TAK, wykorzystac informacje poufne - tez TAK.

Oto prawdziwe oblicze Radcy.
      • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:38
        genuine44 napisał:

>
        > >a jak tam z tym robieniem strony dla www.kip.pl ?
        >
        > >czyzby sie poznali na tobie JANKU M.?
        >
        >
        > kolejny cytat Radcy dla ostrzezenia innych.
        >
        > Jezeli ktos jest ciekawy, jestem wlscicielem firmy ktora prowadzila powyzsza
        > strone.

- no widzisz JANKU, no widzisz

> Zniknela bo taka byla moja decyzja.

- zaczynasz sie tlumaczyc ?

> Domene utrzymywalem dluzej aby "chomiczek" mogl egzystowac.

- a z drugiej strony wsadzales chomiczkowi noz w plecy ?

>Po prosbie Radcy i zlikwidowaniu chomiczka, takze domena zostala usunieta.

- i cale szczescie, bo dobijaes to - jak tylko mogles

> Korzystac bezplatnie TAK, wykorzystac informacje poufne - tez TAK.

- juz pisalem wczesniej, gdybym tylko przeczul,ze to ty bedziesz i tak bedziesz
        to dobijal - wolalbym wykupic sobie domene

ale nie wiedzialem,ze trafilem na takiego kumpla atomskiego pasujecie do
        siebie - jak ulal

• genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:41
          > - a z drugiej strony wsadzales chomiczkowi noz w plecy ?

Jak?

Miales nieograniczony dostep do serwera i robiles co chciales.

Teraz jakimis glupimi aluzjami chcesz sie wybielic?

Prawda jest jaka jest, jestes wyjatkowo podlym osobnikiem. :(
          • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:43
            genuine44 napisał:

> Prawda jest jaka jest, jestes wyjatkowo podlym osobnikiem. :(

- nawzajem JANKU, nawzajem
            • rhemek Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:48
              Jesli chcecie sie pojedynkowac moge byc sekundentem.
              Jaka bron preferujecie???
              • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:52
                rhemek napisał:

> Jesli chcecie sie pojedynkowac moge byc sekundentem.
                > Jaka bron preferujecie???

- ja sie na pojedynek z takim jak genui44 nigdy bym sie nie wybral - bo go
                poprostu olewam - za chamstwo

ale jesli mnie zaatakuje - to napewno bede sie bronil i moze nazywac sie nawet
                generalem - lub cokolwiek by nie wymyslil

radca

ps. nie dam sie kopac
                • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:57

> ale jesli mnie zaatakuje -

Ciesze sie, ze mojego oswiadczenia nie uwazasz za atak. Niestety nie ma
                  zadnych argumentow na twoja obrone.
                  • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 19:58
                    genuine44 napisał:

>
                    > > ale jesli mnie zaatakuje -
                    >
                    > Ciesze sie, ze mojego oswiadczenia nie uwazasz za atak. Niestety nie ma
                    > zadnych argumentow na twoja obrone.

- smieszny jestes JANKU

jak taki dzieciak :)))
                    • qczi Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 20:13
                      Radco kochany
                      ale tak szczerze
                      po co Ci sie klocic z gienkiem?
                      on nie jest tego wart
                      wieksza przykrosc mu sprawisz ignorujac go, a nie dostrczajac rozrywki na
                      wieczor (czy tez srodek dnia, nie wiem, jak tam sobie gienek liczy godziny)
                      • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 20:16
                        qczi napisała:

> Radco kochany
                        > ale tak szczerze
                        > po co Ci sie klocic z gienkiem?
                        > on nie jest tego wart
                        > wieksza przykrosc mu sprawisz ignorujac go, a nie dostrczajac rozrywki na
                        > wieczor (czy tez srodek dnia, nie wiem, jak tam sobie gienek liczy godziny)

- OK Gczi

:)))

pozdrawiam bardzo serdecznie
                        radca

ps. ale nie moge byc cicho - gdy sie Ciebie czepia ten czubek

• milo.m Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 21:05
                          radca napisał:

> - OK Gczi
                          >
                          > :)))
                          >
                          > pozdrawiam bardzo serdecznie
                          > radca
                          >
                          > ps. ale nie moge byc cicho - gdy sie Ciebie czepia ten czubek

Czubek przynajmniej jest w stanie odróżnić "g" od "q". Jeśli potrafi to czubek, to kim jest ktoś kto tego nie umie?
                        • Gość: tyciarek Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 10.12.03, 21:14
                          to bardzo ważny wątek.
                          warto z niego zrobić kompendium wiedzy o ambitnym panie pośle.

ja dorzucę do tego to co każdy wie teraz,ale za rok bedzie sporo osób
                          przecierało oczy ze zdumienia jak to przeczytają.

otóz pytał pan poseł o swoje nielegalne wyczyny.
                          to moze po raz kolejny przypomne panu pana czerwony z pijaństwa pysk z naszego
                          wspólnego spotkania w Kaszczorku. Spotkania po którym wracał pan swoim
                          samochodem. oczywiscie już pod wpływem.

Sa na to tez inni swiadkowie.

stosując powyzszą logikę radca chyba uznał,ze chamskie prawo moze potraktować
                          po chamsku ?
                          • milo.m Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 21:18
                            A czy Pan Poseł nie startował kiedyś do PiSu? Tego samego który teraz chce zabierać samochody za jazdę po pijaku? Co za szczęscie dla PiSu. Mieli by z Radcą jak SLD, gdy w czasie ich wyjazdu z gej-ustawą Błochowiak wyskoczyła ze skarpetami.
                          • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 21:38
                            Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> to bardzo ważny wątek.

- moze dla ciebie atomski

> warto z niego zrobić kompendium wiedzy o ambitnym panie pośle.

- czyz nie masz chorobliwej obsesji ?

> ja dorzucę do tego to co każdy wie teraz,ale za rok bedzie sporo osób
                            > przecierało oczy ze zdumienia jak to przeczytają.

- atomski jestes chory

> otóz pytał pan poseł o swoje nielegalne wyczyny.
                            > to moze po raz kolejny przypomne panu pana czerwony z pijaństwa pysk z
                            naszego
                            > wspólnego spotkania w Kaszczorku. Spotkania po którym wracał pan swoim
                            > samochodem. oczywiscie już pod wpływem.

- atomski... jestes tak smieszny,ze sie mozna przy okazji z ciebie posmiac
                            " glupich nie sieja - wystarczy przejsc sie do Fordonu na ulice BRZECHWY

> Sa na to tez inni swiadkowie.

- z atomowego podworka :)))
                            WESOLE

> stosując powyzszą logikę radca chyba uznał,ze chamskie prawo moze potraktować
                            > po chamsku ?

- CHAMA - TRAKTUJE PO CHAMSKU

a, wiec tak poprostu ciebie traktuje ARKU
                            • Gość: tyciarek Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:27
                              > - CHAMA - TRAKTUJE PO CHAMSKU
                              >
                              > a, wiec tak poprostu ciebie traktuje ARKU

- nie wiem czy zauwazyłes, ale to ciebie wszyscy traktują tu jak chama.
                              a przeczytaj jeszcze raz uważnie ten wątek.
                              mnie chyba jednak troche mniej.
                              musisz znowu poprosic krzyzaka o pomoc.
                              • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:29

> > - CHAMA - TRAKTUJE PO CHAMSKU
                                > >
                                > > a, wiec tak poprostu ciebie traktuje ARKU
                                >
                                > - nie wiem czy zauwazyłes, ale to ciebie wszyscy traktują tu jak chama.
                                > a przeczytaj jeszcze raz uważnie ten wątek.
                                > mnie chyba jednak troche mniej.
                                > musisz znowu poprosic krzyzaka o pomoc.

- CIEBIE SIE POROSTU BOJA -idioto

nie zauwazyles tego ?
                                • Gość: €uropejka Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 23:35
                                  Radca napisal:
                                  - CIEBIE SIE POROSTU BOJA -idioto

Radco, nie pokazuj zebow, jak nimi dzwonisz;)
                                  Wskaz chociaz jedna osobe, ktora boi sie Atoma

• Gość: tyciarek Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:44
                                  > - CIEBIE SIE POROSTU BOJA -idioto
                                  >
                                  > nie zauwazyles tego ?

- tak to sobie wytłumaczyłes ?
                                  czad.
                                  • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:48

> > - CIEBIE SIE POROSTU BOJA -idioto
                                    > >
                                    > > nie zauwazyles tego ?
                                    >
                                    >
                                    > - tak to sobie wytłumaczyłes ?
                                    > czad.

-oczadziales atom
                                    • Gość: tyciarek Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 11.12.03, 00:20

> -oczadziales atom

-widzisz kretynie. z "boi sie" nie wyszło.
                                      i tak ze wszystkim.
                                      cos bekniesz, cos pierdniesz a potem sie pytasz: gdzie ja tak napisałem ?

załosny stetryczały flak człowieka.
                                      bez żadnych zasad.
    • Gość: [B]B Radca... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.03, 21:22
      ...jest smieciem, ktory nalezy wrzucic do kosza i zapomniec.
      Dlaczego?...
      Od poczatku, gdy jestem na tym foorum czlowiek ten wzbudzal we mnie obrzydzenie
      sposobem prowadzenia dyskusji i argumentacja, jaka sie poslugiwal.Wywlekaniem
      spraw, ktore sa dobre dla bazarowych dewotek niz dla prawdziwego mezczyzny.

Radca, to rozmydlony, smierdzacy flak, ktory smaruje wszystko wokolo, w
      zaleznosci na kogo padnie.
      Przyznaje racje G44, chociaz czlowieka tego nie znam i na jego miejscu zlalbym
      radce juz dawno.
      Radca prawdziwie nadaje sie do polityka, a najlepiej do partii "Glupich i bez
      Honoru".
      Ostrzezenie G44 jest o tyle sluszne, iz swego czasu rowniez ja dalem sie nabrac
      i stanalem w obronie radcy (gdy wywlekano sprawe smierci syna).W tej chwili
      uwazam, iz smierc wlasnego dziecka wykorzystuje do tworzenia wlasnego image
      meczennika i zbicia wlasnego kapitalu. Takie zachowanie jest uwlaczajace.

Byc moze nie pisalbym tego, ale dla podkreslenia wagi tego, przed czym
      ostrzegal G44 - postanowilem to zrobic.

Juz wiecej nie zabiore glosu w sprawie tego frajera.

BzW
      • Gość: €uropejka Re: Radca... IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:34
        Gość portalu: [B]B napisał(a):

> ...jest smieciem, ktory nalezy wrzucic do kosza i zapomniec.
        > Dlaczego?...
        > Od poczatku, gdy jestem na tym foorum czlowiek ten wzbudzal we mnie
        obrzydzenie
        >
        > sposobem prowadzenia dyskusji i argumentacja, jaka sie poslugiwal.Wywlekaniem
        > spraw, ktore sa dobre dla bazarowych dewotek niz dla prawdziwego mezczyzny.
        >
        > Radca, to rozmydlony, smierdzacy flak, ktory smaruje wszystko wokolo, w
        > zaleznosci na kogo padnie.
        > Przyznaje racje G44, chociaz czlowieka tego nie znam i na jego miejscu
        zlalbym
        > radce juz dawno.
        > Radca prawdziwie nadaje sie do polityka, a najlepiej do partii "Glupich i bez
        > Honoru".
        > Ostrzezenie G44 jest o tyle sluszne, iz swego czasu rowniez ja dalem sie
        nabrac
        >
        > i stanalem w obronie radcy (gdy wywlekano sprawe smierci syna).W tej chwili
        > uwazam, iz smierc wlasnego dziecka wykorzystuje do tworzenia wlasnego image
        > meczennika i zbicia wlasnego kapitalu. Takie zachowanie jest uwlaczajace.

Ja tez na poczatku dalam sie nabrac:(
        >
        > Byc moze nie pisalbym tego, ale dla podkreslenia wagi tego, przed czym
        > ostrzegal G44 - postanowilem to zrobic.

Z tego i innych powodow tez przylaczylam sie do rozmowy, bo do tej
        pory milczalam, przyznaje Tobie i G44 racje i nie musze przynajmniej sama sie
        glowic, tylko podpisac sie pod Twoja wypowiedzia;)
        A Genuine ma charakter i wytrwalosc, ale przede wszystkim zostal
        haniebnie dotkniety osobiscie :((
        • bator1 Re: Radca... 10.12.03, 21:37
          radca napisał:

> Ta trojca atomowa wykazala sie chamstwem w oczernianiu mego Sp.Syna,
          > ukazywali moje imie i nazwisko,

Drogi Radco, czy to skleroza, czy założenie, że wszyscy wokół to idioci?

Kilka lat swego życia poświęciłeś na walkę o wyjaśnienie tego, co działo się
          wokół śmierci twego syna. Biegałeś po redakcjach i sądach. Stałeś z trumną na
          Starym Rynku i demonstrowałeś pod wojskową jurysdykcją. Wzywałeś do
          kontaktowania się inne osoby o podobnych doświadczeniach podając swe namiary.
          Od początku pisania na forum nie kryłeś się ze swoimi doświadczeniami i
          przywoływałeś je przy każdej okazji - łącznie z wyborami

I TY teraz robisz zarzut, że ktoś ujawnił twe nazwisko na forum?
          A z czego niby ma wynikać twoja wola anonimowości?

Ja dużo mogę zrozumieć, także zdenerwowanie i brak cierpliwości przy odpieraniu
          częstych ataków. Ale dlaczego wszystkich uważasz za idiotów? I co, od lat
          czytam gazety, oglądam telewizję, chodzę po tym mieście i w życiu nie wpadnę na
          to, że niejaki A.K. to z pewnością nie jest obserwator czy radca z forum, które
          od czasu do czasu czytuję?

ukazywali imie i nazwisko Krzyzaka.
          > Doposcili sie szkalowania i perfidnego ublizania Gczi.
          >
          > Tak wiec, piszac do genuine44 - JANKU - nie wykazuje tutaj zadnego ublizenia,
          > bo nie wymienialem jeszcze jego nazwiska.

Dobrałeś sobie godnych sojuszników, gratuluje. Podaj tylko jeszcze choć jeden
          powód żeby traktować poważnie Twoją osobę. Więc ty JESZCZE nie ujwaniłeś
          wszystkiego? A jak jawnisz, to co? Załatwisz coś? Ukażesz się z dobrej strony?
          Kpisz sobie...

> genuine44 to zajadly ..... nawet Gczi atakowal - jak ostatni pener
          >
          > prostak i tyle
          >
          > radca

Sądzisz, że tak robisz wrażenie? Współczuję ale nie rozumiem
          Bez pozdrowień...
          • swiety_jan_chrzciciel Re: Radca... 10.12.03, 21:41
            I tak pochlonie was ogien piekielny grzesznicy!!
            Zalujcie za grzechy poki jeszcze jest okazja!!!
            Zamiast milowac sie, wy skloceni.
            Klatwa na Was, klatwa!
            • bator1 Re: Radca... 10.12.03, 21:45
              Ekspert od miłości, to z ciebie akurat, jak z koziej...
          • radca Re: Radca... 10.12.03, 21:48
            bator1 napisała:

> radca napisał:
            >
            > > Ta trojca atomowa wykazala sie chamstwem w oczernianiu mego Sp.Syna,
            > > ukazywali moje imie i nazwisko,
            >
            > Drogi Radco, czy to skleroza, czy założenie, że wszyscy wokół to idioci?

- pokaz mi prosze - gdzie pisalem,ze " wszyscy wokol to idioci" ?

> Kilka lat swego życia poświęciłeś na walkę o wyjaśnienie tego, co działo się
            > wokół śmierci twego syna. Biegałeś po redakcjach i sądach. Stałeś z trumną na
            > Starym Rynku i demonstrowałeś pod wojskową jurysdykcją. Wzywałeś do
            > kontaktowania się inne osoby o podobnych doświadczeniach podając swe namiary.
            > Od początku pisania na forum nie kryłeś się ze swoimi doświadczeniami i
            > przywoływałeś je przy każdej okazji - łącznie z wyborami
            >
            > I TY teraz robisz zarzut, że ktoś ujawnił twe nazwisko na forum?
            > A z czego niby ma wynikać twoja wola anonimowości?

- to ujawnienie imienia i nazwiska - odbylo sie akurat poprzez udzial trojcy
            atomowej i to wnajgorszej i oplutej wersji - lacznie z bezzczeszczeniem mego
            zmarlego syna

> Ja dużo mogę zrozumieć, także zdenerwowanie i brak cierpliwości przy
            odpieraniu
            >
            > częstych ataków. Ale dlaczego wszystkich uważasz za idiotów? I co, od lat
            > czytam gazety, oglądam telewizję, chodzę po tym mieście i w życiu nie wpadnę
            na
            >
            > to, że niejaki A.K. to z pewnością nie jest obserwator czy radca z forum,
            które
            >
            > od czasu do czasu czytuję?

- nie o to chodzi
            chodzi o chamskie i jadowite oczernianie przez atomskiego,lokatora i genuine44

> ukazywali imie i nazwisko Krzyzaka.
            > > Doposcili sie szkalowania i perfidnego ublizania Gczi.
            > >
            > > Tak wiec, piszac do genuine44 - JANKU - nie wykazuje tutaj zadnego ublizen
            > ia,
            > > bo nie wymienialem jeszcze jego nazwiska.
            >
            > Dobrałeś sobie godnych sojuszników, gratuluje. Podaj tylko jeszcze choć jeden
            > powód żeby traktować poważnie Twoją osobę. Więc ty JESZCZE nie ujwaniłeś
            > wszystkiego? A jak jawnisz, to co? Załatwisz coś? Ukażesz się z dobrej strony?
            > Kpisz sobie...

- sojusznikow ?

a jak nazwiesz atomskiego-lokatora-genuine44 ????????????????????

> Bez pozdrowień...
            - OCZWISCIE I TO Z WZAJEMNOSCIA
            • bator1 Re: Radca... 10.12.03, 21:55
              Dlaczego uważasz, że tylko jak napiszesz wprost "mam was za idiotów" to taki
              komunikat można ci przypisać? Dla mnie sposób w jaki przedstawiasz swoje często
              wyimaginowane krzywdy, wystarczy. Nawet w poprzednim poście:

I co, dopiero jak ktoś na forum wymienił twoje nazwisko, to ja się niby
              połapałem o kogo chodzi? Właśnie, tu dajesz znać, że masz mnie za idiotę. Nie
              znam lokatora czy g44, ale znam historię niejakiego A.K. z czasów, gdy o forum
              się jeszcze nikomu nie śniło. Nie ma wielu osób, które straciły syna w wypadku
              w Strzyżawie i potem dochodziły sprawiedliwości.
              Ty miałeś podobne przejścia, opisywałeś to tutaj jeszcze jako obserwator,
              pisałeś na czacie, ale oczywiście nigdy bym nie skojarzył gdyby ktoś na forum
              nie dał znać jak się nazywasz? Masz mnie za skończonego idiotę?
              • radca Re: Radca... 10.12.03, 22:08
                bator1 napisała:

> Dlaczego uważasz, że tylko jak napiszesz wprost "mam was za idiotów" to taki
                > komunikat można ci przypisać? Dla mnie sposób w jaki przedstawiasz swoje
                często
                >
                > wyimaginowane krzywdy, wystarczy. Nawet w poprzednim poście:
                >
                > I co, dopiero jak ktoś na forum wymienił twoje nazwisko, to ja się niby
                > połapałem o kogo chodzi? Właśnie, tu dajesz znać, że masz mnie za idiotę. Nie
                > znam lokatora czy g44, ale znam historię niejakiego A.K. z czasów, gdy o
                forum
                > się jeszcze nikomu nie śniło. Nie ma wielu osób, które straciły syna w
                wypadku
                > w Strzyżawie i potem dochodziły sprawiedliwości.
                > Ty miałeś podobne przejścia, opisywałeś to tutaj jeszcze jako obserwator,
                > pisałeś na czacie, ale oczywiście nigdy bym nie skojarzył gdyby ktoś na forum
                > nie dał znać jak się nazywasz? Masz mnie za skończonego idiotę?

- okreslaj siebie - jak chcesz

WYBOR NALEZY DO CIEBIE
                • bator1 Re: Radca... 10.12.03, 22:14
                  radca napisał:

> - okreslaj siebie - jak chcesz
                  >
                  > WYBOR NALEZY DO CIEBIE

Ciekawe, jak potrzebowałeś mojej pomocy, to w realu nie byłeś taki zadufany i
                  butny. Miły i układny pan A., sypiący komplementami i uprzejmościami, byle
                  tylko poświęcić mu jak najwięcej czasu i uwagi, to jednocześnie wyrocznia
                  szermująca na forum słomą do butów i rozdająca etykietki chama.
                  I Ty uważasz się za permanentnie krzywdzonego? To już chyba taka profesja?
                  • radca Re: Radca... 10.12.03, 22:25
                    bator1 napisała:

> radca napisał:
                    >
                    > > - okreslaj siebie - jak chcesz
                    > >
                    > > WYBOR NALEZY DO CIEBIE
                    >
                    > Ciekawe, jak potrzebowałeś mojej pomocy, to w realu nie byłeś taki zadufany i
                    > butny. Miły i układny pan A.,

- co ty powiesz,co ty powiesz
                    PRZESTAN KIT WCISKAC

> sypiący komplementami i uprzejmościami, byle
                    > tylko poświęcić mu jak najwięcej czasu i uwagi,

- co ty powiesz,co ty powiesz
                    PRZESTAN KIT WCISKAC

> to jednocześnie wyrocznia
                    > szermująca na forum słomą do butów i rozdająca etykietki chama.

- do chama - trzeba po chamsku
                    a niby taki nauczyciel z ciebie - to zobacz sobie w archiwum posty
                    atomski
                    tyciarek
                    lokator
                    genuine44

chyba,ze to cie nie obchodzi ? TO NIE MA WTEDY O CZYM MOWIC

> I Ty uważasz się za permanentnie krzywdzonego? To już chyba taka profesja?

- ja sie nie uwazam za krzywdzonego i NIE WCISKAJ KITU.

Ja bede sie bronil i to do samego konca
                    i chocbys nie wiem co tutaj WCISKAL

atomski-tyciarek
                    lokator
                    genuine44

• bator1 Re: Radca... 10.12.03, 22:35
                      radca napisał:

> - co ty powiesz,co ty powiesz
                      > PRZESTAN KIT WCISKAC

Panie radco-obserwatorze. Ja kitu wciskać nie zamierzam, bo pan mistrzem w tym
                      jest niepokonanym. Więc bez forumowiczów, panska prywatność by nie ucierpiała?
                      To może mały cytacik z klasyka?

• Re: Zróbcie coś!!!
                      radca 16.06.2001 23:25 zarchiwizowany

Jako przyszly Posel,obiecuje Ci,ze zajme sie tymi problemami.

Czlowiek ma Prawo do godnego zycia,Prawo do pracy oraz zycia w poczuciu
                      Sprawiedliwosci Spolecznej.Obserwuje ten problem i mocno nad tym ubolewam.

To nie zmiana ustroju do tego doprowadzila -jak moze myslä rozgoryczeni.
                      To powstanie tzw. "Panstwa Prawa" umozliwilo na szerokä skale oszustwa i
                      kanciarstwa.Umozliwilo oszukiwanie i omijanie Prawa.To nastäpilo szczegölnie od
                      samej Göry.

Tu trzeba spojrzec "prosto w twarz" -bez sztucznego i politycznego udawania lub
                      ubarwiania.

Nalezy ukazywac PRAWDE -takä jaka ona jest.Podejmowac wspölne wyzwania,
                      organizowac sie i apelowac o stabilnä i rozsädnä polityke gospodarczä.

Nadchodzi Czas Wyboröw,to wlasnie teraz istnieje szansa,aby wybrac osobe-ktöra
                      bedzie dzialac uczciwie i z poswieceniem dla Spoleczenstwa.

pozdrawiam

Andrzej Kaniecki

I cóż, gdzie tu wraża ręka lokatora czy innego tyciarka?
                      Swoją drogą, te sześć lat temu w realu toś radco nie był taki bojowy. żaden tam
                      kit, tylko "drogi panie", "gdyby pan zechciał", "jestem niezmiernie
                      wdzięczny", "to dla mnie ogromna pomoc" i tak dalej... I to wszystko ten sam
                      człowiek, A.K., który teraz najął się do rozdawania słomy.

To bardzo pouczające tak obserwować obserwatora
                    • Gość: tyciarek Re: Radca... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:23
                      > - do chama - trzeba po chamsku
                      > a niby taki nauczyciel z ciebie - to zobacz sobie w archiwum posty
                      > atomski
                      > tyciarek
                      > lokator
                      > genuine44

- to dziwne z takiego samego założenia wyszedłem gdy wydymałes netbit do
                      spółki z krzyzakiem.
                      a nie wiedziałem jeszcze wtedy o twoich przedwyborczych machlojakch
                      uprawianych na forum. twoich manipulacjach w rekrutowaniu głosów poparcia dla
                      jedynego szczerego i uczciwego kandydata na posła.
                      to mówisz,ze Pogotowie to kłebowisko zmij ?
                      no popatrz.
            • Gość: tyciarek Re: Radca... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:20
              radca:
              - to ujawnienie imienia i nazwiska - odbylo sie akurat poprzez udzial trojcy
              atomowej i to wnajgorszej i oplutej wersji - lacznie z bezzczeszczeniem mego
              zmarlego syna

-możesz mi powiedzieć głupi fiucie na czym polegać miało moje bezczeszczenie
              twojego syna ?

• radca Re: Radca... 10.12.03, 23:30

> radca:
                > - to ujawnienie imienia i nazwiska - odbylo sie akurat poprzez udzial trojcy
                > atomowej i to wnajgorszej i oplutej wersji - lacznie z bezzczeszczeniem mego
                > zmarlego syna
                >
                >
                > -możesz mi powiedzieć głupi fiucie na czym polegać miało moje bezczeszczenie
                > twojego syna ?
                >

- arek . a czy to okreslenie nie pasuje idealnie do ciebie ?
                • Gość: tyciarek Re: Radca... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:54
                  > arek . a czy to okreslenie nie pasuje idealnie do ciebie ?

-andrzeju, ty głupia wulgarna świnio, nie zmieniaj tematu.
        • cygne Re: Radca... 10.12.03, 21:41

> Gość portalu: [B]B napisał(a):
          >
          > > ...jest smieciem, ktory nalezy wrzucic do kosza i zapomniec.
          > > Dlaczego?...
          > > Od poczatku, gdy jestem na tym foorum czlowiek ten wzbudzal we mnie
          > obrzydzenie
          > >
          > > sposobem prowadzenia dyskusji i argumentacja, jaka sie poslugiwal.Wywlekan
          > iem
          > > spraw, ktore sa dobre dla bazarowych dewotek niz dla prawdziwego mezczyzny
          > .
          > >
          > > Radca, to rozmydlony, smierdzacy flak, ktory smaruje wszystko wokolo, w
          > > zaleznosci na kogo padnie.
          > > Przyznaje racje G44, chociaz czlowieka tego nie znam i na jego miejscu
          > zlalbym
          > > radce juz dawno.
          > > Radca prawdziwie nadaje sie do polityka, a najlepiej do partii "Glupich i
          > bez
          > > Honoru".
          > > Ostrzezenie G44 jest o tyle sluszne, iz swego czasu rowniez ja dalem sie
          > nabrac
          > >
          > > i stanalem w obronie radcy (gdy wywlekano sprawe smierci syna).W tej chwil
          > i
          > > uwazam, iz smierc wlasnego dziecka wykorzystuje do tworzenia wlasnego imag
          > e
          > > meczennika i zbicia wlasnego kapitalu. Takie zachowanie jest uwlaczajace.
          >
          > Ja tez na poczatku dalam sie nabrac:(
          > >
          > > Byc moze nie pisalbym tego, ale dla podkreslenia wagi tego, przed czym
          > > ostrzegal G44 - postanowilem to zrobic.
          >
          > Z tego i innych powodow tez przylaczylam sie do rozmowy, bo do tej
          > pory milczalam, przyznaje Tobie i G44 racje i nie musze przynajmniej sama sie
          > glowic, tylko podpisac sie pod Twoja wypowiedzia;)
          > A Genuine ma charakter i wytrwalosc, ale przede wszystkim zostal
          > haniebnie dotkniety osobiscie :((

Dziś dzień wystąpień honorowych.:))
          Bardzo mi sie to podoba. Pisałam tez o tym wczoraj zupelnie w innej sprawie.
          Uważam, że nie wypada milczeć wtedy, gdy naruszana jest czyjas godnośc,
          jest to zawsze uwłaczające i nalezy sie przeciwstawić.

pozdrawiam Was - BB i Euro bardzo serdecznie
          • Gość: €uropejka Re: Radca... IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 21:51
            cygne napisla:

> Dziś dzień wystąpień honorowych.:))
            > Bardzo mi sie to podoba. Pisałam tez o tym wczoraj zupelnie w innej sprawie.
            > Uważam, że nie wypada milczeć wtedy, gdy naruszana jest czyjas godnośc,
            > jest to zawsze uwłaczające i nalezy sie przeciwstawić.
            >
            >
            > pozdrawiam Was - BB i Euro bardzo serdecznie
            >
            Dziekuje, pozdrawiam tez serdecznie:)
            Mam swoje zasady, ktorych sie trzymam
            i po prostu nie wytrzymalam
            • radca Re: Radca... 10.12.03, 21:53

> cygne napisla:
              >
              > > Dziś dzień wystąpień honorowych.:))
              > > Bardzo mi sie to podoba. Pisałam tez o tym wczoraj zupelnie w innej sprawi
              > e.
              > > Uważam, że nie wypada milczeć wtedy, gdy naruszana jest czyjas godnośc,
              > > jest to zawsze uwłaczające i nalezy sie przeciwstawić.
              > >
              > >
              > > pozdrawiam Was - BB i Euro bardzo serdecznie
              > >
              > Dziekuje, pozdrawiam tez serdecznie:)
              > Mam swoje zasady, ktorych sie trzymam
              > i po prostu nie wytrzymalam

- sloma ci wychodzi europejko :))))))
              • swiety_jan_chrzciciel Re: Radca... 10.12.03, 21:55
                Radco nie oceniaj grzesznikow tylko miluj ich.
                Bowiem mowi pismo: gdy uderzy cie pzreciwnik, nadstaw drugi policzek i miluj
                go.
                Nagroda czeka cie w niebie.
                • Gość: tyciarek Re: Radca... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 21:56
                  nowa głowa
                  • radca Re: Radca... 10.12.03, 21:59

> nowa głowa

- ATOMOWA
            • cygne Re: Radca... 10.12.03, 21:57

> cygne napisla:
              >
              > > Dziś dzień wystąpień honorowych.:))
              > > Bardzo mi sie to podoba. Pisałam tez o tym wczoraj zupelnie w innej sprawi
              > e.
              > > Uważam, że nie wypada milczeć wtedy, gdy naruszana jest czyjas godnośc,
              > > jest to zawsze uwłaczające i nalezy sie przeciwstawić.
              > >
              > >
              > > pozdrawiam Was - BB i Euro bardzo serdecznie
              > >
              > Dziekuje, pozdrawiam tez serdecznie:)
              > Mam swoje zasady, ktorych sie trzymam
              > i po prostu nie wytrzymalam

Co oczywiście nie znaczy, że radca nie przekraczając regulaminu nie może pisać
              o sprawach które go nurtują.
              Dziś chodzi o problem wykorzystywania informacji poufnych o innych osobach,
              jest to karygodne. Dlatego tez tam powyżej pozwoliłam sobie zdanie powiedzieć,
              nie uważam się za wroga radcy, mam w tym względzie swoją teorię, której też się
              trzymam. :)

pozdr.
              • radca Re: Radca... o prywatnosci 10.12.03, 22:05
                TUTAJ NIE MA POUFNYCH INFORMACJI

spotkania z realu patrzone byly zdieciami, bylo wiele dyskusji na forum
                o zyciu prywatnym i o intrygach na GG, wlamywaniu sie do poczty internetowej i
                wielu, wielu sprawach.

byla strona internetowa - wraz z opisem postaci z forum

wiec ... jak tutaj mozna mowic o prywatnosci ?

przykladem niech beda posty ELODII i kilku osob - same opisywaly co tylko mozna
                bylo ukazac

a wiec.... ?

TO FORUM - TO PRZENIESIENIE WIELU SPRAW Z REALU

radca
                • Gość: tyciarek Re: Radca... o prywatnosci IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 22:17
                  radca napisał:

> TUTAJ NIE MA POUFNYCH INFORMACJI
                  >
                  > spotkania z realu patrzone byly zdieciami, bylo wiele dyskusji na forum
                  > o zyciu prywatnym i o intrygach na GG, wlamywaniu sie do poczty internetowej
                  i
                  > wielu, wielu sprawach.
                  >
                  > byla strona internetowa - wraz z opisem postaci z forum

-kretynie !
                  tam nigdy nie znalazły sie adresy zamieszkania, samochody jakimi kto jezdzi,
                  czy nawet nazwiska.
                  • radca Re: Radca... o prywatnosci 10.12.03, 22:28

> radca napisał:
                    >
                    > > TUTAJ NIE MA POUFNYCH INFORMACJI
                    > >
                    > > spotkania z realu patrzone byly zdieciami, bylo wiele dyskusji na forum
                    > > o zyciu prywatnym i o intrygach na GG, wlamywaniu sie do poczty internetow
                    > ej
                    > i
                    > > wielu, wielu sprawach.
                    > >
                    > > byla strona internetowa - wraz z opisem postaci z forum
                    >
                    >
                    > -kretynie !
                    > tam nigdy nie znalazły sie adresy zamieszkania, samochody jakimi kto jezdzi,
                    > czy nawet nazwiska.

KRETYNIE

bylo i sam pisales o swojej SKODZIE,

KRETYNIE.... pisal lokator o tym,gdzie mieszka, o zuzi

KRETYNIE.... wielu tu pisalo i ty tez wiele pisales

tylko trzeba miec pamiec - co sie pisalo i o czym
                    ty zapewne w furii i zsale - zapominasz pozniej
                    • Gość: tyciarek Re: Radca... o prywatnosci IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.intelink.pl 10.12.03, 22:43
                      radca napisał:

pisałem nieszczesliwie na forum motoryzacyjnym pod tym samym nickiem ?
                      to był ten sygnał ?

a moze imbecylu pisałem tam również o jego kolorze ?

czy pisałem na forum jak ma na imię moja żona ?

żałosne ścierwo.

• Gość: tyciarek Re: Radca... o prywatnosci IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 10.12.03, 22:52
                        już sobie palancie przypomniałem.
                        to krzyzak to wszystko upublicznił.
                        napisał nawet kawałek numeru rejestracyjny samochodu,ale dosc szybko admin
                        zareagował.
                        a ty teraz uwazasz,ze są to dane publiczne,które spokojnie mozna przypominac.

ot,ścierwo.

a co powiesz o podchodach po nazwisko genuine44 ?
                        • radca Re: Radca... o prywatnosci 10.12.03, 23:06

> już sobie palancie przypomniałem.

- TO TY JESTES PALANT I manipulant

klamiesz i nie pamietasz - dlatego jestes taki wredny

> to krzyzak to wszystko upublicznił.

- jestes zalosnym kundlem atomski-tyciarek

> napisał nawet kawałek numeru rejestracyjny samochodu,ale dosc szybko admin
                          > zareagował.
                          > a ty teraz uwazasz,ze są to dane publiczne,które spokojnie mozna przypominac.
                          >
                          > ot,ścierwo.

- pasuje do ciebie jak ulal
                      • radca Re: Radca... o prywatnosci 10.12.03, 23:04

> radca napisał:
                        >
                        > pisałem nieszczesliwie na forum motoryzacyjnym pod tym samym nickiem ?
                        > to był ten sygnał ?
                        >
                        > a moze imbecylu pisałem tam również o jego kolorze ?
                        >
                        > czy pisałem na forum jak ma na imię moja żona ?

- pisales o tym osobiscie - odszukaj to

i nie KLAM

> żałosne ścierwo.

- NAWZAJEM ATOMSKI
                        • Gość: tyciarek Re: Radca... o prywatnosci IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 10.12.03, 23:10
                          ty tak twierdzisz,wiec mi osle andrzejku udowodnij, bo z tą twoją pamięcia
                          jest dosć ch...
                          • radca [...] 10.12.03, 23:24
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:30
                              • radca [...] 10.12.03, 23:33
                                • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 10.12.03, 23:47
                                  • radca [...] 10.12.03, 23:51
                                    • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:59
                • bator1 Re: Radca... o prywatnosci 10.12.03, 22:20
                  radca napisał:
                  1.
                  > TUTAJ NIE MA POUFNYCH INFORMACJI
                  2.
                  > TO FORUM - TO PRZENIESIENIE WIELU SPRAW Z REALU

zadekretował

KRÓL
                  > radca
                  Pierwszy
          • radca Re: Radca... 10.12.03, 21:55
            cygne napisała:

> Gość portalu: €uropejka napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: [B]B napisał(a):
            > >
            > > > ...jest smieciem, ktory nalezy wrzucic do kosza i zapomniec.
            > > > Dlaczego?...
            > > > Od poczatku, gdy jestem na tym foorum czlowiek ten wzbudzal we mnie
            > > obrzydzenie
            > > >
            > > > sposobem prowadzenia dyskusji i argumentacja, jaka sie poslugiwal.Wyw
            > lekan
            > > iem
            > > > spraw, ktore sa dobre dla bazarowych dewotek niz dla prawdziwego mezc
            > zyzny
            > > .
            > > >
            > > > Radca, to rozmydlony, smierdzacy flak, ktory smaruje wszystko wokolo,
            > w
            > > > zaleznosci na kogo padnie.
            > > > Przyznaje racje G44, chociaz czlowieka tego nie znam i na jego miejsc
            > u
            > > zlalbym
            > > > radce juz dawno.
            > > > Radca prawdziwie nadaje sie do polityka, a najlepiej do partii "Glupi
            > ch i
            > > bez
            > > > Honoru".
            > > > Ostrzezenie G44 jest o tyle sluszne, iz swego czasu rowniez ja dalem
            > sie
            > > nabrac
            > > >
            > > > i stanalem w obronie radcy (gdy wywlekano sprawe smierci syna).W tej
            > chwil
            > > i
            > > > uwazam, iz smierc wlasnego dziecka wykorzystuje do tworzenia wlasnego
            > imag
            > > e
            > > > meczennika i zbicia wlasnego kapitalu. Takie zachowanie jest uwlaczaj
            > ace.
            > >
            > > Ja tez na poczatku dalam sie nabrac:(
            > > >
            > > > Byc moze nie pisalbym tego, ale dla podkreslenia wagi tego, przed czy
            > m
            > > > ostrzegal G44 - postanowilem to zrobic.
            > >
            > > Z tego i innych powodow tez przylaczylam sie do rozmowy, bo do tej
            > > pory milczalam, przyznaje Tobie i G44 racje i nie musze przynajmniej sama
            > sie
            > > glowic, tylko podpisac sie pod Twoja wypowiedzia;)
            > > A Genuine ma charakter i wytrwalosc, ale przede wszystkim zostal
            > > haniebnie dotkniety osobiscie :((
            >
            > Dziś dzień wystąpień honorowych.:))
            > Bardzo mi sie to podoba. Pisałam tez o tym wczoraj zupelnie w innej sprawie.
            > Uważam, że nie wypada milczeć wtedy, gdy naruszana jest czyjas godnośc,
            > jest to zawsze uwłaczające i nalezy sie przeciwstawić.
            >
            >
            > pozdrawiam Was - BB i Euro bardzo serdecznie

- no coz....wesole
            • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 22:14
              • radca [...] 10.12.03, 22:17
                • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 22:21
                  • radca [...] 10.12.03, 22:30
                    • Gość: tyciarek Re: do radcy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 22:35
                      dziekuję za wyczerpującą odpowiedź.
                      to i tak było widać,ale chciałem się namacalnie przekonać, ze sobie zupełnie
                      nie zdajesz sprawy z tego kim jesteś.

• bator1 Re: do radcy 10.12.03, 22:37
                        radca napisał:

> - co ty powiesz,co ty powiesz
                        > PRZESTAN KIT WCISKAC

Panie radco-obserwatorze. Ja kitu wciskać nie zamierzam, bo pan mistrzem w tym
                        jest niepokonanym. Więc bez forumowiczów, panska prywatność by nie ucierpiała?
                        To może mały cytacik z klasyka?

• Re: Zróbcie coś!!!
                        radca 16.06.2001 23:25 zarchiwizowany

Jako przyszly Posel,obiecuje Ci,ze zajme sie tymi problemami.

Czlowiek ma Prawo do godnego zycia,Prawo do pracy oraz zycia w poczuciu
                        Sprawiedliwosci Spolecznej.Obserwuje ten problem i mocno nad tym ubolewam.

To nie zmiana ustroju do tego doprowadzila -jak moze myslä rozgoryczeni.
                        To powstanie tzw. "Panstwa Prawa" umozliwilo na szerokä skale oszustwa i
                        kanciarstwa.Umozliwilo oszukiwanie i omijanie Prawa.To nastäpilo szczegölnie od
                        samej Göry.

Tu trzeba spojrzec "prosto w twarz" -bez sztucznego i politycznego udawania lub
                        ubarwiania.

Nalezy ukazywac PRAWDE -takä jaka ona jest.Podejmowac wspölne wyzwania,
                        organizowac sie i apelowac o stabilnä i rozsädnä polityke gospodarczä.

Nadchodzi Czas Wyboröw,to wlasnie teraz istnieje szansa,aby wybrac osobe-ktöra
                        bedzie dzialac uczciwie i z poswieceniem dla Spoleczenstwa.

pozdrawiam

Andrzej Kaniecki

I cóż, gdzie tu wraża ręka lokatora czy innego tyciarka?
                        Swoją drogą, te sześć lat temu w realu toś radco nie był taki bojowy. żaden tam
                        kit, tylko "drogi panie", "gdyby pan zechciał", "jestem niezmiernie
                        wdzięczny", "to dla mnie ogromna pomoc" i tak dalej... I to wszystko ten sam
                        człowiek, A.K., który teraz najął się do rozdawania słomy.

To bardzo pouczające tak obserwować obserwatora
                        • radca Re: do radcy 10.12.03, 22:59
                          bator1 napisała:

> radca napisał:
                          >
                          > > - co ty powiesz,co ty powiesz
                          > > PRZESTAN KIT WCISKAC
                          >
                          > Panie radco-obserwatorze. Ja kitu wciskać nie zamierzam, bo pan mistrzem w
                          tym
                          > jest niepokonanym. Więc bez forumowiczów, panska prywatność by nie
                          ucierpiała?
                          > To może mały cytacik z klasyka?
                          >
                          > • Re: Zróbcie coś!!!
                          > radca 16.06.2001 23:25 zarchiwizowany
                          >
                          >
                          > Jako przyszly Posel,obiecuje Ci,ze zajme sie tymi problemami.
                          >
                          > Czlowiek ma Prawo do godnego zycia,Prawo do pracy oraz zycia w poczuciu
                          > Sprawiedliwosci Spolecznej.Obserwuje ten problem i mocno nad tym ubolewam.
                          >
                          > To nie zmiana ustroju do tego doprowadzila -jak moze myslä rozgoryczeni.
                          > To powstanie tzw. "Panstwa Prawa" umozliwilo na szerokä skale oszustwa i
                          > kanciarstwa.Umozliwilo oszukiwanie i omijanie Prawa.To nastäpilo szczegölnie
                          od
                          >
                          > samej Göry.
                          >
                          > Tu trzeba spojrzec "prosto w twarz" -bez sztucznego i politycznego udawania
                          lub
                          >
                          > ubarwiania.
                          >
                          > Nalezy ukazywac PRAWDE -takä jaka ona jest.Podejmowac wspölne wyzwania,
                          > organizowac sie i apelowac o stabilnä i rozsädnä polityke gospodarczä.
                          >
                          > Nadchodzi Czas Wyboröw,to wlasnie teraz istnieje szansa,aby wybrac osobe-
                          ktöra
                          > bedzie dzialac uczciwie i z poswieceniem dla Spoleczenstwa.
                          >
                          > pozdrawiam
                          >
                          > Andrzej Kaniecki
                          >
                          >

> I cóż, gdzie tu wraża ręka lokatora czy innego tyciarka?

- a co ma ten tekst do lokatora czy atomskiego-tyciarka ?

> Swoją drogą, te sześć lat temu w realu toś radco nie był taki bojowy.

- szesc lat temu - to byl 10 grudnia 1997 roku i bylo to miesiac po POGRZEBIE
                          mego 19 letniego syna.

Wtedy ciagle czekalem na dostanie do DOKUMENTOW i MATEROALOW DOWODOWYCH
                          zebranych przez ZANDARMERIE WOJSKOWA w Bydgoszczy.Czekalem rowniez na wyniki
                          SEKCJI ZWLOK z ZAKLADU MEDYCYNY SADOWEJ w Bydgoszczy.

To wlasnie dokladnie 6 lat temu - 12 grudnia 1997 roku POLICJA w Fordonie
                          dokonala OSZUSTWA i ukryla WYNIKI BADAN ALKOTETEM 7410 dotyczace zawartosci
                          alkoholu u pielegniarza erki - LECHA S.

szesc lat temu o tej porze - jeszcze nie wiedzialem - JAKI WREDNI I PERFIDNI
                          ludzie potrafia byc - by bronic PRZESTEPCOW I POMAGAC IM W UNIKNIECIU
                          ODPOWIEDZIALNOSCI KARNEJ.

szesc lat temu wierzylem w naiwnosci w SPRAWIEDLIWOSC.

atomski wraz ze swoimi kompanami - potwierdzili dalej,ze nie tylko wtedy byli
                          tacy, ale i wkazdej chwili sa ich nastepcy.

>żaden tam kit, tylko "drogi panie", "gdyby pan zechciał", "jestem niezmiernie
                          > wdzięczny", "to dla mnie ogromna pomoc" i tak dalej...

- wtedy eszcze wierzylem,ze sa ludzie uczciwi i panuje sprawiedliwosc

zachowanie atomskiego-tyciarka, lokatora i genuine44 pokazuje,ze jest jednak
                          dokladnie - jak z BARBARA SZUDARSKA I JEJ FOLWARKIEM

>I to wszystko ten sam człowiek, A.K., który teraz najął się do rozdawania
                          >słomy. To bardzo pouczające tak obserwować obserwatora

- a dla mnie pouczajacym jest obserwowac atomskiego-tyciarka,lokatora i
                          genuine44

przynajmniej nie stane sie ponownie naiwny jak to bylo 6 lat temu
                          • bator1 Re: do radcy 10.12.03, 23:08
                            Widzę, że gładko ci przychodzi przepływanie obok pytań, na których możesz się
                            potknąć.

Wiem, co było sześć lat temu, bo sam mi wielokrotnie wówczas relacjonowałeś i
                            to w realu, zanim to forum powstało.

Nie obchodzi mnie atomski czy lokator, bo nie występuję, jak którakolwiek z
                            tych osób. To jednak ci nie przeszkadza wmawiać mi, że któryś z nich dopuścił
                            się naruszenia twojej prywatności na tym forum i teraz odpłacasz tym samym. To
                            jednak zwykłe kłamstwo - towje radco-obserwatorze, który podpisywałeś się z
                            własnej woli na tym forum pełnym imieniem i nazwiskiem.

Osobiście nic do ciebie nie mam, ale ty z założenia przykładasz tutaj każdemu,
                            kto nie chce pokornie pochylać się nad twoją skrzywdzoną osobą. Liczysz na
                            zrozumienie? Słaby z ciebie matematyk..
                            • radca Re: do radcy 10.12.03, 23:22
                              bator1 napisała:

> Widzę, że gładko ci przychodzi przepływanie obok pytań, na których możesz się
                              > potknąć.
                              >
                              > Wiem, co było sześć lat temu, bo sam mi wielokrotnie wówczas relacjonowałeś i
                              > to w realu, zanim to forum powstało.
                              >
                              > Nie obchodzi mnie atomski czy lokator, bo nie występuję, jak którakolwiek z
                              > tych osób. To jednak ci nie przeszkadza wmawiać mi, że któryś z nich dopuścił
                              > się naruszenia twojej prywatności na tym forum i teraz odpłacasz tym samym.
                              To
                              > jednak zwykłe kłamstwo - towje radco-obserwatorze, który podpisywałeś się z
                              > własnej woli na tym forum pełnym imieniem i nazwiskiem.
                              >
                              > Osobiście nic do ciebie nie mam, ale ty z założenia przykładasz tutaj
                              każdemu,
                              > kto nie chce pokornie pochylać się nad twoją skrzywdzoną osobą. Liczysz na
                              > zrozumienie? Słaby z ciebie matematyk..

- ty swoje i ja swoje
                              ty uwazasz,ze masz racje i ja uwazam,ze mam racje

obejrzyj sobie wypowiedzi tych forumowiczow i wtedy ocen

tutaj nie chodzi o ukazywanie czyjegos imienia i nazwiska - lecz o sposob
                              przedstawiania tego.

i nie wmawiaj mi,ze jestem" osoba skrzywdzona" .ja sie bronie i bede sie bronil
                              przed idiota atomskim i jego paczka

atomski atakowal przedemna inne osoby i nie jest to nic nowego.Wielu ze strachu
                              przed nim - odpuscilo sobie.

mnie atomski-tyciarek nie zastraszy , a wrecz przeciwnie

atomski jest typowym przykladem z tych SWIN winnych smierci mego syna.Taka sama
                              wrednosc i takie same chamskie odzywki

uczynie wszystko,aby atomskiemu-tyciarkowi dobrze sie za to odplacic

a moraly koles zachowaj sobie - dla swoich w rodzinie OK ?
                              • Gość: zonc Re: do radcy IP: *.awacom.pl 10.12.03, 23:32
                                na gwiazdke jakiś tomik z argumentami ci wyśle bo masz słabą fantazję dziadku...

w kółko te same argumenty!! Co ma atom do śmierci twego syna?? NIC!!
                                • radca Re: do radcy 10.12.03, 23:34

> na gwiazdke jakiś tomik z argumentami ci wyśle bo masz słabą fantazję
                                  dziadku..
                                  > .
                                  >
                                  > w kółko te same argumenty!! Co ma atom do śmierci twego syna?? NIC!!

- dzieciaku, spac pora bo cie matka zleje
                                  • Gość: zonc Re: do radcy IP: *.awacom.pl 10.12.03, 23:36
                                    to że ty biłeś może swoje dzieci nie znaczy że mnie biją...
                                  • Gość: €uropejka Re: do radcy IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 23:41
                                    Radca napisal:

> - dzieciaku, spac pora bo cie matka zleje<
                                    poniewaz znasz niemiecki, Zonc tez, napisze ci, to co
                                    juz wczesniej napisal tobie Zonc:
                                    Alter schützt vor Torheit nicht.
                                    • Gość: €uropejka Re: do radcy IP: *.dip.t-dialin.net 10.12.03, 23:47

> Radca napisal:
                                      >
                                      > > - dzieciaku, spac pora bo cie matka zleje<
                                      > poniewaz znasz niemiecki, Zonc tez, napisze ci, to co
                                      > juz wczesniej napisal tobie Zonc:
                                      > Alter schützt vor Torheit nicht.
                                      nie znam odpowiednika polskiego, ale to cos w stylu:
                                      wiek nie gwarantuje madrosci, nie chroni przed glupota

• Gość: zonc Re: do radcy IP: *.awacom.pl 10.12.03, 23:52
                                        tłumacz tłumacz ale on i tak nie zrozumie... ma własny świat...
                                      • l_jane Boszszzzzzz 09.10.04, 17:39
                                        Znów sie zaczyna!

Blondi, odpuść, plizzz!!!

• Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:37
                                • radca [...] 10.12.03, 23:43
                                  • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:49
                                    • radca [...] 10.12.03, 23:52
                                      • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 10.12.03, 23:56
                                        • radca [...] 10.12.03, 23:58
                                          • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 11.12.03, 00:03
                                          • genuine44 Re: do radcy 11.12.03, 05:17
                                            > i do tego mam bardzo dobra pamiec

I zero rozumu.
                                        • Gość: zonc Re: do radcy IP: *.awacom.pl 11.12.03, 00:00
                                          ja bym na twoim miejscu nie szedł, prostaki mają to do siebie, że jak
                                          argumentów im brak to leją w ryj... szkoda twego czasu tyciarek... lepiej
                                          szalik na zime uszyj sobie ;-)
                              • bator1 Re: do radcy 11.12.03, 09:24
                                radca napisał:

> i nie wmawiaj mi,ze jestem" osoba skrzywdzona" .ja sie bronie i bede sie
                                bronil

Nie trzeba ci niczego wmawiać - sam się tak "ukazujesz"

>
                                > przed idiota atomskim i jego paczka
                                >
                                > atomski atakowal przedemna inne osoby i nie jest to nic nowego.Wielu ze
                                strachu
                                > przed nim - odpuscilo sobie.
                                >
                                > mnie atomski-tyciarek nie zastraszy , a wrecz przeciwnie
                                >
                                > atomski jest typowym przykladem z tych SWIN winnych smierci mego syna.

W twoim mniemaniu, już tylko ty nie jesteś temu winien. Trzeba czy nie trzeba
                                sam przywołujesz wciąż smierć syna, a potem się dziwisz, że inni mają już tego
                                dosyć

Taka sama
                                > wrednosc i takie same chamskie odzywki
                                >
                                > uczynie wszystko,aby atomskiemu-tyciarkowi dobrze sie za to odplacic
                                >

Chcesz sie kopać z koniem, to rób to sobie sam, a nie wciągaj innych

> a moraly koles zachowaj sobie - dla swoich w rodzinie OK ?

Nie obchodzi mnie radco twoja rodzina, to i od mojej się odp... - co do
                                chamstwa - możesz się smiało na ten temat wypowiadać - prezentujesz je
                                doskonale we własnym wydaniu.
                                Mam nadzieję, że nie osmielisz się więcej nachodzić mnie z kolejnymi prośbami o
                                wsparcie twojej "słusznej sprawy"
            • bator1 Re: Radca... 10.12.03, 22:51
              Radcy - ofierze naruszenia prywatności bez współczucia:

"• Re: Zróbcie coś!!!
              radca 18.06.2001 14:28 zarchiwizowany

Do antyradcy.

Posel,jesli chce,to moze wiele zrobic.

Wlanie PiS - to szansa na lepsze i sprawiedliwe jutro.

pozdrawiam

radca

Andrzej Kaniecki"

wesole, co nie?
              I co? Skleroza, czy głupota?WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE RADCO :-))))
    • da.killa Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:42
      Niestety zostałem zmuszony do rezygnacji z ukrywania postów splonkowanych osób.
      Dzięki temu mogłem zerknąć sobie na to, co się tu powyrabiało. I chyba nie żałuję.

Dzięki temu ostatecznie przekonałem się, że Radca, który do niedawna tylko mnie
      drażnił monotematycznością, skłonnością do patosu i nachalną autoreklamą, okazał
      się naprawdę... W sumie nie wiem co mam napisać - słowa adekwatne będą wulgarne,
      słowa niewulgarne będą nieadekwatne.

Mam tylko nadzieję, że po tym jak wylazło na wierzch jego prawdziwe oblicze
      odpuści sobie wielkie akcje społeczne na forum - byłby równie wiarygodny co
      żebrak w mercedesie.

Szkoda tylko tych wszystkich, którzy się nabierają na jego postawę skrzywdzonego
      przez wszystkich bohatera samotnie walczącego o dobro i miłość.

Może przydałoby się stworzyć mały zbiorek linków do postów Radcy pokazujących
      jego prawdziwą twarz? Przy próbie omotania kolejnego początkującego na tym forum
      wystarczyło by podsunąć lekturę obowiązkową.

da.killa
      • radca [...] 10.12.03, 23:47
        • Gość: zonc Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.awacom.pl 10.12.03, 23:51
          niezwykle inteligentnie gadasz ra**o. W kółko wyzywasz... a ciebie da.killa
          popieram, mnie i ivice też ten prostak opętał, to chyba pod sekte podchodzi!!
          • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:54

> niezwykle inteligentnie gadasz ra**o. W kółko wyzywasz... a ciebie da.killa
            > popieram, mnie i ivice też ten prostak opętał, to chyba pod sekte podchodzi!!

- dzieciaczku- czy ty nie fantazjujesz ?
        • da.killa Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:54
          radca napisał:

> - dostales nieraz po tej grubej dupie od Krzyzaka - da killa
          > i teraz dajesz czadu
          >
          > spadaj tlusciochu na szamot

Wolę być "tłuściochem", niż być pozbawionym manier chamem udającym nie wiadomo
          kogo. Nie chcę się zniżać do tWOJEGO poziomu, więc nie powiem cI dosadniej, co o
          tOBIE myślę, ani o tWOIM kRZYŻAKU.

da.killa
          • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:57
            da.killa napisał:

> radca napisał:
            >
            > > - dostales nieraz po tej grubej dupie od Krzyzaka - da killa
            > > i teraz dajesz czadu
            > >
            > > spadaj tlusciochu na szamot
            >
            > Wolę być "tłuściochem", niż być pozbawionym manier chamem udającym nie wiadomo
            > kogo.

- KTO TU KOGO UDAJE ? przesadzasz koles

> Nie chcę się zniżać do tWOJEGO poziomu, więc nie powiem cI dosadniej, co
            > o
            > tOBIE myślę, ani o tWOIM kRZYŻAKU.

- Krzyzakowi - to ty nawet d piet nie dorastasz

> da.killa

- dziwak jestes da killla i tyle

toczysz wojne przeciwko Krzyzakowi i dlatego podzegasz do walki sola atomskiego

to on tutaj robi za psa ogrodnika, co ty myslisz da killa,ze tego nie wiem ?
            • da.killa Re: Powtorka z rozrywki. 11.12.03, 00:11
              radca napisał:

> - dziwak jestes da killla i tyle
              >
              > toczysz wojne przeciwko Krzyzakowi i dlatego podzegasz do walki sola
              > atomskiego to on tutaj robi za psa ogrodnika, co ty myslisz da killa,ze tego
              > nie wiem ?

Co ma znaczyć słowo "sola"?

Żadnej wojny nie prowadzę, kiedyś zwalczałem kRZYŻAKA, ale to dawne dzieje -
              skończyło się gdy uciekł z pamiętnego czatu (www.golf.bki.pl/chat/ ) Nie
              wiem co sobie uroiłeś o Atomskim jako "psie ogrodnika", ale nikogo do niczego
              nie podżegam. Do walki z tOBĄ nikogo zachęcać nie trzeba - mało osób potrafi z
              taką łatwościa narobić sobie wrogów swoją obleśną fałszywością i chamstwem.

da.killa
              • radca Re: Powtorka z rozrywki. 11.12.03, 00:16
                da.killa napisał:

> radca napisał:
                >
                > > - dziwak jestes da killla i tyle
                > >
                > > toczysz wojne przeciwko Krzyzakowi i dlatego podzegasz do walki sola
                > > atomskiego to on tutaj robi za psa ogrodnika, co ty myslisz da killa,ze te
                > go
                > > nie wiem ?
                >
                > Co ma znaczyć słowo "sola"?
                >
                > Żadnej wojny nie prowadzę, kiedyś zwalczałem kRZYŻAKA, ale to dawne dzieje -
                > skończyło się gdy uciekł z pamiętnego czatu (www.golf.bki.pl/chat/ )
                Nie
                > wiem co sobie uroiłeś o Atomskim jako "psie ogrodnika", ale nikogo do niczego
                > nie podżegam. Do walki z tOBĄ nikogo zachęcać nie trzeba - mało osób potrafi z
                > taką łatwościa narobić sobie wrogów swoją obleśną fałszywością i chamstwem.
                >
                > da.killa
                >

- to przypomnij sobie twoje czaty na temat Krzyzaka - jak go obsmarowywales

to ty wspoluczestniczyles w kampani przeciwko Krzyzakowi, to co zes zmontowal
                na wspomnianym czacie - to byl szczyt perfidii da killa

jestes msciwy i palasz nienawiscia do Krzyzaka.
                atomski robi za psa ogrodnika i stad te ciagle wojny na forum
                za twoim przyzwoleniam da killa
                • Gość: ochman Re: Powtorka z rozrywki. IP: 81.168.34.* 11.12.03, 00:22
                  > to ty wspoluczestniczyles w kampani przeciwko Krzyzakowi, to co zes zmontowal
                  > na wspomnianym czacie - to byl szczyt perfidii da killa

Nie byliscie na tym czacie sami. Killa niczego nie zmontowal, spotkalismy sie
                  zeby pare rzeczy sobie wyjasnic i + to zrobil nie pozostawiajac nam zadnych
                  watpliwosci.
                • Gość: tyciarek Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 11.12.03, 00:22
                  > - to przypomnij sobie twoje czaty na temat Krzyzaka - jak go obsmarowywales

-znowu kłamiesz kretynie.
                  da killa go nie obsmarował tylko wleił zapis rozmowy.
                  krzyzak tam naprawde powiedział co powiedział.
                  postaraj sie tak nie kłamać żałosna resztko człowieka.
                • da.killa Re: Powtorka z rozrywki. 11.12.03, 00:32
                  radca napisał:

> - to przypomnij sobie twoje czaty na temat Krzyzaka - jak go obsmarowywales

Jakie czaty na temat kRZYŻAKA? Owszem ze dwa razy rozmawiałem z tym indywiduum,
                  ale żeby czatować na jego temat? Poza tym obsmarowanie kRZYŻAKA jest niemożliwe
                  - tak jak obsmarowanie cIEBIE - rzeczywistość jest gorsza od tego co można wymyśleć.

> to ty wspoluczestniczyles w kampani przeciwko Krzyzakowi, to co zes
                  > zmontowal na wspomnianym czacie - to byl szczyt perfidii da killa

Jaka kampania? Znowu jakaś paranoja cI się włączyła? A na czacie kRZYŻAK sam
                  pokazał, że nie ma nic sensownego do powiedzenia i zaoferowania netbifowej
                  efemerydzie. Nikt nie musiał nic "montować".

> jestes msciwy i palasz nienawiscia do Krzyzaka.

kRZYŻAK obchodzi mnie tyle co zaszłoroczny śnieg. Chciałem tylko, by pokazał
                  swoje prawdziwe oblicze. To samo zrobiłes teraz tY (przy pomocy niektórych osób)
                  - pokazałeś wszystkim jaki naprawdę jest rADCA - cudowny OBROŃCA uciśnionych,
                  rycerz bez skazy walczący o powszechne DOBRO.

> atomski robi za psa ogrodnika i stad te ciagle wojny na forum
                  > za twoim przyzwoleniam da killa

A co ja mam do "przyzwalania"? Raczysz mnie przeceniać, rADCO - nie zagolopowuj
                  się tak w sWOICH paranoicznych teoriach spiskowych. A z tego co widzę, to
                  ostatnio największy chlew na forum robisz tY i tWÓJ giermek - muszę przyznać, że
                  także dzięki temu, że znaleźli się miłośnicy zmagań w tWOIM stylu.

da.killa
          • Gość: zonc Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.awacom.pl 10.12.03, 23:58
            Słuchaj o wielki Rechtsberater'rze twoje hasła mnie nie ruszają. "dzieciak"
            nawet wesołe... lepsze to niż bycie kimś o twoim poziomie wiedzy i kultury...
            spij dobrze

<buzi> w łyse czółko..
            • radca Re: Powtorka z rozrywki. 10.12.03, 23:59

> Słuchaj o wielki Rechtsberater'rze twoje hasła mnie nie ruszają. "dzieciak"
              > nawet wesołe... lepsze to niż bycie kimś o twoim poziomie wiedzy i kultury...
              > spij dobrze
              >
              > <buzi> w łyse czółko..

- spadaj dzieciaku
            • Gość: €uropejka Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.03, 00:02
              Zonc, przebywanie z karlami deformuje kregoslup,
              a Ty jestes wysoki, wiec uwazaj na siebie;)
              • radca Re: Powtorka z rozrywki. 11.12.03, 00:03

> Zonc, przebywanie z karlami deformuje kregoslup,
                > a Ty jestes wysoki, wiec uwazaj na siebie;)

- no i jak ladnie sloma z butow wychodzi

a jaka kulturalna zgrywala :)))))))))))
              • Gość: zonc ...urząd statystyczny... IP: *.awacom.pl 11.12.03, 00:06
                Wedle nowych badań przeprowadzonych przez Urząd Statystyczny przeciętny radca
                na post zonca odpowiada słowem dzieciak np.

1)dzieciaczku....
                2)...dzieciaku
                3)dzieciaku...

Zaskakująco wysoka jest jego powtarzalność, równa 100% odpowiedzi. Niezwykle
                zadziwiający jest fakt iż słowo "dzieciak" występuje w różnych przypadkacj oraz
                w ZMIĘKCZENIACH!! Co dla ludzi o poziomie IQ = 1 jest wręcz nie możliwe!!

BRAVO w następnym poście proszę o słowo dzieciak w dopełniaczu liczby
                pojedynczej...
    • Gość: LJane Dużo i NIE na temat ;) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 11.12.03, 17:09
      Ostatecznie i TAK wszystkiemu jest winna "niejaka lisiczka" ;P
      Na szczęście z TYM da się żyć ;)

Pozdrawiam @ll

• ivica Re: Dużo i NIE na temat ;) 13.12.03, 01:05
        Gość portalu: LJane napisał(a):

> Ostatecznie i TAK wszystkiemu jest winna "niejaka lisiczka" ;P

zycie.....

:))
    • radca Re: Powtorka z rozrywki. 04.01.04, 20:13
      genuine44 napisał:

> Osoby nowe ktore naiwnie moga uwierzyc w bajania niejakiego Radcy, ostrzegam
      > przed tym pozbawionym honoru i zasad osobnikiem. Osobnik uzywajacy nicka
      > Radca, wykorzystuje naiwnosc innych ludzi i bezwzglednie wykorzystuje takze
      > poufne informacje jakie uzyskuje do wylacznej wiadomosci.
      >
      > Jestem tego przykladem. Przed rokiem w swojej naiwnosci,
      > udostepnilem "Radcy" serwer do obslugi strony "chomik". Udostepnienie
      > dotyczylo nielimitowanego miejsca na serwerze, nielimitowanego transferu,
      > nmielimitowanej ilosci emaili itp. i oczywiscie bylo darmowe.
      >
      > Przy tej okazji przekazalem Radcy swoje dane z wyraznym zastrzezeniem, ze sa
      > tylko i wylacznie do jego wiadomosci i TYLKO w zwiazku z udostepnianym
      > serwerem.
      >
      > Niestety Radca przy wielu okazjach, lamiac wszelkie zasady przekazywal
      > publicznie moje dane zarowno na forum jak i osobom trzecim.
      >
      > Niech bedzie to ostrzezeniem dla innych przed ufaniem w dobra wole osobnika
      > podpisujacego sie Nickiem Radca.

- Gejuine, a co to ma wspolnbego z tycimArkiem ?

twoje oszczerstwa nie maja nic wspolnego do watku AGATY tyciarkowej :)
    • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 21.05.04, 20:02
      >
      >
      > serwerem.
      >
      >
    • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 21.05.04, 20:12
      genuine44 napisał:

>
      >
      > serwerem.
      >
      >
    • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 21.05.04, 20:20
      hop
    • genuine44 Re: Powtorka z rozrywki. 22.05.04, 00:09
      ahooooj
      • prosty_jak_swinski_ogon Re: Powtorka z rozrywki. 22.05.04, 18:20
        genuine44 napisał:

> ahooooj

Kawał kut.sa z tego Radcy.
    • unsatisfied6 myślałem o jakiejś fundacyjce 10.07.04, 17:25
      genuine44 napisał:

>
      >
      > serwerem.
      >
      >

załapał się rhemek , może i ty się załapiesz - potrzeba nam jeszcze
      radcy
      • unsatisfied6 bywa bardzo niemiły 11.07.04, 11:05
        unsatisfied6 napisał:

> genuine44 napisał:
        >
        > > Osoby nowe ktore naiwnie moga uwierzyc w bajania niejakiego Radcy, ostrzeg
        > am
        > > przed tym pozbawionym honoru i zasad osobnikiem. Osobnik uzywajacy nicka
        > > Radca, wykorzystuje naiwnosc innych ludzi i bezwzglednie wykorzystuje takz
        > e
        > > poufne informacje jakie uzyskuje do wylacznej wiadomosci.
        > >
        > > Jestem tego przykladem. Przed rokiem w swojej naiwnosci,
        > > udostepnilem "Radcy" serwer do obslugi strony "chomik". Udostepnienie
        > > dotyczylo nielimitowanego miejsca na serwerze, nielimitowanego transferu,
        > > nmielimitowanej ilosci emaili itp. i oczywiscie bylo darmowe.
        > >
        > > Przy tej okazji przekazalem Radcy swoje dane z wyraznym zastrzezeniem, ze
        > sa
        > > tylko i wylacznie do jego wiadomosci i TYLKO w zwiazku z udostepnianym
        > > serwerem.
        > >
        > > Niestety Radca przy wielu okazjach, lamiac wszelkie zasady przekazywal
        > > publicznie moje dane zarowno na forum jak i osobom trzecim.
        > >
        > > Niech bedzie to ostrzezeniem dla innych przed ufaniem w dobra wole osobnik
        > a
        > > podpisujacego sie Nickiem Radca.
        >
        > załapał się rhemek , może i ty się załapiesz - potrzeba nam jeszcze
        > radcy
        >
        >
        lecz radca nie daje znaku życia , jak się pogniewa , działa pod
        innymi nickami i bywa bardzo nieprzyjemny .
    • Gość: miły Re: Powtorka z rozrywki. IP: 200.141.76.* 08.10.04, 11:07
      gienek gdzie jesteś?
      • l_jane Re: Powtorka z rozrywki. 08.10.04, 16:07
        Gość portalu: miły napisał(a):

> gienek gdzie jesteś?

Ciekawe, czemu mój Ulubieniec odgrzega akurat tak kontrowersyjne wątki, he?
        A Radca mówił, że to to lisica jest prowokatorką ;p

Btw. Gienek, jak mniemam, ma się świetnie ;)
        Pozdr.
        • blondynka Re: Powtorka z rozrywki. 09.10.04, 13:21
          Lisi, może ty mi w prostych żołnierskich słowach streścisz kilka miesięcy tego
          forum?

Zagubiona blondynka
          • Gość: żołnierz Re: Powtorka z rozrywki. IP: 200.141.76.* 09.10.04, 15:30
            pokłóciły się dwa stare pryki ;-)
            • blondynka Re: Powtorka z rozrywki. 09.10.04, 15:40
              ;) A nieco mniej lakonicznie?
          • Gość: lisi Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 09.10.04, 15:49
            "Gubienie się" jest wpisane w naturę blondynki.
            Nie próbuj TEGO zmieniać ;p

Ściskam, Blondi!
            Nie ma co do tego wracać, wierz mi.
            • Gość: przysadka mózgowa Bilans (4-o)kwartalny dla blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:26

W okresie ostatnich kilkunastu miesięcy w mieście Bydgoszczy zanotowano
              zjawisko przemiany płynu mózgowo-rdzeniowego w agresywne hormony u osobnika
              płci męskiej niejakiego Tadeusza M.
              Przebieg w/w reakcji oraz jej skutków jest doskonale zobrazowany
              w'dyskusujnych' wątkach na tym forum.

pozdrwaiam

• blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 16:32
                Tja, kryzys wieku średniego u Tedzika... Czytałam troszeczkę...
                • Gość: brunetka:) Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:46
                  blondynka napisała:

> Tja, kryzys wieku średniego u Tedzika... Czytałam troszeczkę...

tak, tylko, ze ten kryzys, nie wiedzieć czemu, dotknął prawie wszystkich
                  forumowiczów, poniewaz 'terapeutka' jest nieco hmm..niezrównoważona:)
                  Ciesz się, że Cię tu nie było, bo jako osoba cieszaca sie u tedzika niewatpliwą
                  sympatią, zostałabyś (Ty i Twoja rodzina do któregos tam pokolenia wstecz)
                  starta na proch:)
                  No, a jesli widziałaby, ze jestes bardzo atrakcyjną, ładną blondynką, ktorej
                  jakies tam zezowate rude pudło buty mogłoby czyścic no to...hhhhhhhhhhhhh
                  strach pomysleć co by sie dzialo:)))

• blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 16:57
                    Dziękuję Brunetko za słowa uznania :) Co do zdarcia w proch przez terapeutkę,
                    to ja i moje pokolenia wstecz patrzymy bez strachu w Tedzikowe oczy ;).
                    • Gość: iv Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:01
                      a imie jej qczi wsn wiosna aglocostam kacostam andrzej.kaniecki To czesc z jej nickow
                      • blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 17:04
                        Dzieki za ostrzeżenie. Swoją drogą, dlaczego jednym z nicków jest imię i
                        nazwisko Radcy pozostanie pewnie jej słodką tajemnicą... Może pierwsza miłość ;)
                        • radca Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 17:10
                          blondynka napisała:

> Dzieki za ostrzeżenie. Swoją drogą, dlaczego jednym z nicków jest imię i
                          > nazwisko Radcy pozostanie pewnie jej słodką tajemnicą... Może pierwsza
                          miłość ;
                          > )

- BLONDYNKO - MALGOSIU
                          wypraszam sobie takie zarty OK ???

chyba,ze w swej ZGRYZLIWOSCI pragniesz uruchomic pewna machine forumowa ?

a opowiedz - jako to PROWADZILAS KAMPANIE WYBORCZA MARIUSZOWI WALENCIAKOWI
                          i jak NALATYWALAS NA POSlA - TOMASZA MARKOWSKIEGO.

malo ?

radca

• Gość: brunetka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:06
                      blondynka napisała:

> Dziękuję Brunetko za słowa uznania :) Co do zdarcia w proch przez terapeutkę,
                      > to ja i moje pokolenia wstecz patrzymy bez strachu w Tedzikowe oczy ;).

Błąd !!!:))
                      Mylisz sie moja kochana:) To Ty tak uważasz, że nie masz nic na sumieniu,
                      rzecz cala na tym polega, ze ona uznałaby inaczej i NA PEWNO cos na Ciebie
                      znalazła.. A t nie mial nic do gadania, tzn dostarczal ewentualnie faktow,
                      ktore ona przerabiala, komentowala, ujawniala wg wlasnego uznania.
                      ale to cala historia, najsmaczniesze wątki-kąski wylecialy w powietrze,
                      na zakonczenie moge przytoczyc slowa Marii, ktora kiedys napisala:
                      "Ja jeszcze nigdy nie spotkalam się z takimi ludźmi, z takim zachowaniem."
                      Podpisujemy sie pod tym pewnie wszyscy.
                      pozdr.

• blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 17:17
                        Zaczynam z trwogą oglądać się przez ramię... I co, ten zrównoważony i
                        opanowany, lekko cyniczny, z super poczuciem humoru i dużym taktem Tedzik
                        stracił głowę dla tego czegoś o kilku nickach co opisałaś?
                        • radca Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 17:22
                          blondynka napisała:

> Zaczynam z trwogą oglądać się przez ramię... I co, ten zrównoważony i
                          > opanowany, lekko cyniczny, z super poczuciem humoru i dużym taktem Tedzik
                          > stracił głowę dla tego czegoś o kilku nickach co opisałaś?

- przestan sie mnie CZEPIAC - BLONDYNKO - OK ???
                          jak widze twoja ZGRYZLIWOSC nadal cie nie opuszcza ?

radca
                          • Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" to Jan Maternicki z Bydgoszczy - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:36
                            widze, ze i u was leszek=alfa=geniune44=Jan Maternicki daje sie we znaki?
                            Tez sie ze wszytskimi kłóci? My Torunianie tez go mamy dość. Poniżej ustalenia,
                            które mamy o tym osobniku (moze jakas wspólna akcja przeciw???):

"jątrzący leszek" to Jan Maternicki z Bydgoszczy - nicki na Forum Wyborczej:
                            - zalogowane: leszek21-alfa12-rerno29-wchodzi-genuine44
                            - niezalogowane: alfa-artur-leszek-ja-gość-lolek-słodki penisek-mix-ksero-ala-
                            amik
                            - miał takie konto: kip.pl, teraz: www.studio-net.com.pl/
                            Jesli nie jest zalogowany, zawsze ma IP: "neoplus.adsi.tpnet.pl"

Dotąd był informatykiem, zajmował sie składem witryn internetowych.
                            Ma (lub miał) firmę STUDIO NET, pracował dla:
                            1) Koronowskiej Witryny Prawniczo-Informacyjnej: kwpi.w.interia.pl/
                            tu są "podziekowania" dla niego od KWPI za "likwidację":
                            kwpi.w.interia.pl/kwpi/dzieki.html
                            czyżby tam sie też pokłócił?
                            2) Wirtualne Kujawy I Pomorze: www.kujawy.com/, kip.studio-
                            net.com.pl/
                            3) tworzy inne strony w necie:
                            - o Polsce: www.studio-net.com.pl/polska.html
                            - polemizował z Google: www.isp.pl/listserv/isp-marketing/1999-
                            08/0027.html
                            - polemizował z Bell Canada: www.isp.pl/listserv/isp-tech/1999-
                            11/0659.html
                            4) pracował jako emigrant w Kanadzie przy rozbiórkach budynków z azbestu.

Facet jest chory na punkcie Torunia - kłamie, podszywa się, zniekształca.
                            Leczy się psychatrycznie po próbach samobójczych. Gra w Lotto. Ma wiele
                            długów. Jest bezrobotny, dawno po studiach prawa na UMK.

1. Przybiera wiele nicków na Forum Wyborczej - udowodnił to własną głupią
                            pomyłką, obrażając się 16.09 na post (jako "alfa") skierowany do "leszka".

2. Co robi: Wyśmiewa Torun na wszystkich płaszczyznach. Dla niego Torun jest
                            zawsze głupi, prymitywny, mały, brudny, brzydki, pełen afer. W każdym wątku
                            na siłę szuka torunskich afer, przekrętów, wszystko wyszydza. W Toruniu
                            denerwuje i niszczy inicjatywy, wyśmiewa Nowosci, UMK, tworzone TV3. Obraża
                            innych, podszywa sie - bezczelnie wymyśla intrygi, jakoby robione przez
                            złośliwych Torunian, a tak naprawdę przez niego.
                            Tworzy obraźliwe tematy "skandal w...", "afera w..." - a potem je podbija co
                            2-3 dni. Okłamuje Bydgoszczan na ich forum, pisząc np.: "Torun chce zabrać
                            (przenieść) oddział TV3". Czepia sie strony www.torun-bydgoszcz.pl -
                            nie widzi w niej chęci pojednania czy nawoływania do dwumiasta,
                            lecz "chorobliwą nienawiść do Bydgoszczy".
                            Nienawidzi idei aglomeracji. Niszczy wizerunek Torunia i nas. Typowy oszołom.
                            Zarzuca innym własne grzechy - łączy Torunian go tropiących (max, ad, PIT,
                            ff, mnie) w jedną postać. Na bydgoskim forum traktowany jak folklor.

3. Inne działania:
                            Chce stworzyć stowarzyszenie zwalczające jakoby "nieuczciwe działania Torunia
                            wobec Bydgoszczy" i podaje mail: zzy@buziaczek.pl - odzew Bydgoszczan prawie
                            zerowy, większośc (radca, lokator, maciej) ignoruje go lub odtrąca.

4. Sam o sobie: ukończył prawo na UMK, podawał fikcyjne nazwisko Leszek
                            Zygmuntowicz, Tetmajera 8

5. Inni już walcza z Leszkiem - na forum Wyborczej sa juz chetni do wyłapania
                            go - "ff", "jerzy":
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=16267668&v=2&s=0
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=16224372&v=2&s=0
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=15792293&v=2&s=0

5. Jak go rozpoznać:
                            - na Wyborczej zawsze "IP.*neoplus.adsi.tpnet.pl"
                            - pisze od 8.00 do 24.00, czasem nawet o 2.00 w nocy (!)
                            - wkleja każdy post po kilka razy na forum B-czy, T-nia i B-T
                            - zakłada albo tematy niby gloryfikujące Torun w sposób cyniczny (Disnejland,
                            lizanie Sobeckej...) albo niby napady Torunian na Bydgoszcz. Generalnie
                            wysmiewa Torun albo robi z Torunian wariatów
                            - podszywa sie pod nicki innych (samemu to cynicznie zarzucając)
                            Jesli jakis wariat pisze totalne głupoty o Toruniu i ma takie IP - to na 99%
                            jest to "jątrzący leszek" - "alfa"

6. Rys psychologiczny: mężczyzna około 30-35 lat, bez stałej pracy (bardzo
                            dużo czasu). Prawdopodobnie jest silnie zakompleksiony, samotny, możliwe że
                            bezrobotny, ma problemy z własną osobowością. Bardzo uparty, łatwo wytrącić
                            go z równowagi. Robi dużo aluzji do seksu, dlatego pewnie jest samotny. Jest
                            dośc czujny i zarzuca innym własne cechy. Szybko przechodzi od obrony do
                            ataku.
                            Niezły demagog - stara się udowodnić wszystko. Prawdopodobnie przeżywa silny
                            kryzys wieku średniego.

NIE DOPUŚĆMY, BY ZACHWAŚCIŁ NAM NASZE FORUM !!!
                            • l_jane Dobre, naprawdę dobre! ;) 09.10.04, 18:27
                              Stek bzdur
                          • blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 18:20
                            Oooo, jak zwykle z dużej litery, miło, że pewne rzeczy są niezmienne na tym
                            świecie ;)
                        • ted.allrightsreserved Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 23:36
                          blondynka napisała:

> Zaczynam z trwogą oglądać się przez ramię... I co, ten zrównoważony i
                          > opanowany, lekko cyniczny, z super poczuciem humoru i dużym taktem Tedzik
                          > stracił głowę dla tego czegoś o kilku nickach co opisałaś?

a relacje zdaje ci to cos, ktore wywolalo zadyme. super sprawozdawce sobie
                          znalazlas ;))), to jakby goebbels tlumaczyl adolfa

a za 'to cos' kula w leb (broniewski)
                          tfuj min. beck
                          • Gość: mily Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.10.04, 23:40
                            porównanie broniewskiego z beckiem tedzie zgredzie jest bardzo adekwatne...
                            • ted.allrightsreserved Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 23:47
                              Gość portalu: mily napisał(a):

> porównanie broniewskiego z beckiem tedzie zgredzie jest bardzo adekwatne...

i znow czegos nie zrozumiales. nie szkodzi, 3m sie cieplo
                              • Gość: mily Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.10.04, 23:53
                                lpepiej czegos nie zrozumiec,niz wypisywac bzdury...
                • vviosna Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 22:45
                  blondynka napisała:

> Tja, kryzys wieku średniego u Tedzika... Czytałam troszeczkę...

wiesz cos o tym, nieprawdaz? z autopsji, oczywiscie :)))
                  • Gość: mily Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.10.04, 23:11
                    jak zwykle wyciagasz prawidlowe wnioski;
                    • blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 23:53
                      To o kryzysie i atopsji, to było do mnie? Ty mnie chcesz obrazić? Mało się jak
                      widać znamy... Ale próbować możesz, będzie śmiesznie hihi

Co do sprawozdawcy Tedziku, chętnie posłucham Ciebie. Możesz mi poszeptać do
                      uszka ;)
                      • vviosna Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 23:57
                        blondynka napisała:

> To o kryzysie i atopsji, to było do mnie? Ty mnie chcesz obrazić? Mało się jak
                        > widać znamy... Ale próbować możesz, będzie śmiesznie hihi

pyfko?

> Co do sprawozdawcy Tedziku, chętnie posłucham Ciebie. Możesz mi poszeptać do
                        > uszka ;)

ok, juz go wpuszczam :)
                        • blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 10.10.04, 00:01
                          Jak tam wpuszczony Tedziku? ;)

A pyfka nigdy nie odmawiam, ale z Tobą to podobno niebezpieczne...
                          • vviosna Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 10.10.04, 00:02
                            blondynka napisała:

> Jak tam wpuszczony Tedziku? ;)
                            >
                            > A pyfka nigdy nie odmawiam, ale z Tobą to podobno niebezpieczne...

dajze chwile na log out, log in ;))
                            ekhem, chodzi o internet, w tej chwili ;)))
                          • ted.allrightsreserved Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 10.10.04, 00:05
                            blondynka napisała:

> Jak tam wpuszczony Tedziku? ;)

e, eee, juz raczej s

>
                            > A pyfka nigdy nie odmawiam, ale z Tobą to podobno niebezpieczne...

jasne, wez ciupazke
                            • vviosna Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 10.10.04, 00:06
                              ted.allrightsreserved napisał:

> blondynka napisała:
                              >
                              > > Jak tam wpuszczony Tedziku? ;)
                              >
                              > e, eee, juz raczej s
                              >
                              > >
                              > > A pyfka nigdy nie odmawiam, ale z Tobą to podobno niebezpieczne...
                              >
                              > jasne, wez ciupazke
                              >

turystyczna ;))) ta konserwe w puszce :))
                      • ted.allrightsreserved Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 09.10.04, 23:59
                        blondynka napisała:

>
                        > Co do sprawozdawcy Tedziku, chętnie posłucham Ciebie. Możesz mi poszeptać do
                        > uszka ;)

a zmieszcza sie 3 osoby na tym luszku?
                        • blondynka Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 10.10.04, 00:06
                          Tedzik, Łobuzie!

Cała drżę... Aby podołasz?Tyle szeptania ;)
                          • ted.allrightsreserved Re: Bilans (4-o)kwartalny dla blondi 10.10.04, 00:09
                            blondynka napisała:

> Tedzik, Łobuzie!
                            >
                            > Cała drżę... Aby podołasz?Tyle szeptania ;)

trening czyni mistrza
                            • Gość: hehehehehehehehehe normalnie szatan nie kogut !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:30
                              ted.allrightsreserved napisał:

> blondynka napisała:
                              >
                              > > Tedzik, Łobuzie!
                              > >
                              > > Cała drżę... Aby podołasz?Tyle szeptania ;)
                              >
                              > trening czyni mistrza

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

• vviosna Re: normalnie szatan nie kogut !!! 10.10.04, 23:45
                                normalnie masz racje hyhy
                          • l_jane Refleksja o "szeptaniu" ;) 10.10.04, 19:07
                            "Szeptem do mnie mów, mów szeptem.
                            By nikt obcy Twoich słów nie słyszał.
                            Jak najciszej proszę mów,
                            A przedtem spójrz w oczy tak,
                            Jak tylko Ty patrzeć na mnie umiesz.
                            Chcę uwierzyć, że przede mną nikt
                            Nie uczył się tych słów na pamięć.
                            Więc mów szeptem, szeptem się nie kłamie.
                            A to co mówisz przecież brzmi jak jakaś baśń.
                            Świat cały dziś mi zazdrości, za oknem zaczaił się wiatr.
                            Chcę ukraść nam słowa miłości.
                            Te słowa, które starczyć mają nam na wiele, wiele lat.
                            Dlatego...
                            Szeptem do mnie mów, mów szeptem.
                            Jak najciszej mów, bo wciąż się boję.
                            By zły los słów nie podsłuchał Twoich.
                            Żeby marzeń naszych nam nie ukradł nikt.
                            Codziennie ktoś komuś mówi, to samo co mówisz dziś Ty.
                            Lecz słowa tak łatwo pogubić.
                            Więc wiele słów, a mało szczęść spotyka się na świecie tym. Kochany...
                            Szeptem do mnie mów, mów szeptem.
                            By nikt obcy twoich słów nie słyszał.
                            I niech zamknie się nad nami cisza,
                            W której już nie będzie trzeba więcej słów"

"Szeptem się nie kłamie"?
                            Dlaczego mam wrażenie, że na tym forum jest straaaaaaaaaasznie głośno? ;p

Pozdrawiam... szeptem ;)

• Gość: torunianka Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.petrus.com.pl 13.01.05, 21:42
      • Gość: iv Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:20
        :)
    • Gość: miły Re: Powtorka z rozrywki. IP: 82.194.62.* 15.01.05, 12:34
      to był złoty okres tego forum ;)
      • Gość: iv Re: Powtorka z rozrywki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:39
        ba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka