tomasz_kowalski 01.06.09, 16:29 A za co mieliby lubić Dombrowicza, chyba nie za te plakaty tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaza12 Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 01.06.09, 16:56 Sześć lat niszczenia Bydgoszczy ,6 lat nie liczenia się ze społeczeństwem,6 lat degradacji Bydgoszczy kosztem sąsiada,6 lat cynicznych uśmiechów.Koniec gościu wstydu oszczędź i zbastuj !! Odpowiedz Link Zgłoś
fus-1 Wszystko ma swój początek i koniec!!!! 01.06.09, 17:14 tomasz_kowalski napisał: > A za co mieliby lubić Dombrowicza, chyba nie za te plakaty tatusia. To są już przedbiegi dołowania Dombrowicza.Po tylu latach obiecanek i nie tylko społeczeństwo zmądrzało i wystawi i już wystawia temu gościowi cenzorkę.Skończyły już się czasy miodem i mlekiem płynące dla tego Pana.Nadchodzi czas zwijania żagli! Odpowiedz Link Zgłoś
bolekxlolek Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I już 01.06.09, 17:36 A ja mam nadzieję, że ta krtptoreklama synka przez ojca za publiczne pieniądze nie tylko zraziła do promowanego wyborców, ale jeszcze odbije się czkawką ojcu. Dombrowicz naprawdę przegiął i to może byc ten kamyczek, który zainicjuje lawinę, i poparcie poleci na łeb na szyję. Niestety Dombrowicza nie lubię, lecz przede wszystkim nie zgadzam się z jego wiekszością pomysłów i sposobem w jaki osiąga swoje cele Odpowiedz Link Zgłoś
mago-111 Wszystko ma swój początek i koniec!!!! 01.06.09, 17:42 Ten człowiek sam siebie nie lubi ,i niby za co i dlaczego ktoś ma go lubić??.To jest najgorszy prezydent w dziejach Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
roleta1111 Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I już 01.06.09, 18:18 Brawo redaktorze, bardzo celna analiza i puenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kuromiot1 Bydgoszczanie mają już dość Dombrowiczów 01.06.09, 19:06 celowo piszę w liczbie mnogiej bo Dombrowicz junior nie stał się odkryciem ale w tym krótkim czasie potrafił totalnie do siebie zniechęcić. A tatuś wykazał się jak zwykle tym co zawsze i dobrze bo dzięki temu stracił resztki poparcia wśród bydgoszczan. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.killman Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I już 01.06.09, 19:11 Kostek, po co ci to było? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtexb A ja głosuję na Kłopotka. I już! :) 01.06.09, 20:05 po pierwsze jako jedyny tak naprawdę z naszego regionu, po drugie należy do partii, ktora nie wdaje się w ciagłe kłótnie i gierki tylko robi swoje (patrz chociażby ostatni spot o Polsce i upadku komunizmu w CNN), po trzecie jest naprwdę doświadczonym politykiem, który nie należy bynjamniej do takich, którzy dają sobie dmuchać w kaszę - nasze interesy w PE będą dobrze reprezentowane. po czwarte metodą selekcji negatywnej - każdy kandydat jest gorszy : porównanie: Czarnecki (chorągiewka, karierowicz), Zwiefka (mierny polityk), Zemke (PZPR) i Kłopotek (poseł z Kujaw i Pomorza). po piąte lubię faceta - jako człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
luik27 Re: A ja głosuję na Kłopotka. I już! :) 01.06.09, 23:35 popieram! Kłopotek wg mnie to też najlepszy kandydat (z regionu, a poza nim nie ma regionalnych jedynek!). ogladacie kawa na ławę? TVN? daje radę! mówi sensownie i pewnie, a takich ludzi nam potrzeba w Unii. poza tym jestem z dużego miasta, a program PSLu przemawia do mnie najbardziej ze wszystkich, ciekawe prawda? chyba czas obalic ten mit, że PSL to partia chłopska. w każdym razie mój głos wędruje do pana Eugeniusza! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi_pl Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 01.06.09, 20:12 Zabiegi marketingowe ratusza niestety przynoszą efekty. dziś w artykule "gazety" na stronach ogólnopolskich przy prezentacji wyników, zamiast gęby młodego Nieudacznika, było zdjęcie ryja starego. Precz z KonDomami. Niech ta Niedojda przestanie robić z ludzi idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
lokomotor Re: Fundacja Kolasińskiego wspólorganizatorem 01.06.09, 22:55 Obchodów 20 lecia wyborów.Wstyd Panie Całbecki-koledze nie powinien Pan pomagac z Sejmikowych pieniedzy www.sld-bydgoszcz.org.pl/page.php?item=1932&cat=15&lang=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tadep Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I już 02.06.09, 07:29 Nie ma w tym żadnego zaskoczenia.Ostrzegaliśmy,że skoro Kaczyński nie liczy się z mieszkańcami kujawsko-pomorskiego to nie może liczyć na nasze głosy. Kłopotek to bufon i taki wiejski mądrala,który to niby na wszystkim się zna a tak naprawdę nie zna się na niczym.Tylko głupio gada i gada.Gdzie tylko może tam się wepchnie.I swoją rodzinę też. Tylko kandydat SLD-Janusz Zemke to uczciwy i pracowity człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
bigcharles Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I już 02.06.09, 07:40 Wolę oddać głos na Czarnieckiego niż na partię PO gdzie wszyscy są skryci i nie aktywni.. Z tego co wiem to nr 1 w PIS będzie sukcesem, dużo ludzi idzie na niego głosować właśnie z tego powodu co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
dydol77 Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 02.06.09, 10:19 duzo ludzi na czarneckiego? posralo cie czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
glassofwater Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 02.06.09, 12:10 PO jest skryte i nieaktywne? Hmmm... może nr 1 w PiS będzie sukcesem... ale w innym województwie i nie w tych wyborach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
euroentuzjasta88 Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I już 02.06.09, 10:40 Dr Kolasiński jest jedynym specjalistą z tego grona, na czym zna się reszta ? A no na tym, jak skoczyć ze spadochronem na inny region. A pan Czarnecki, chyba ma niezły materiał na książkę "Włóczykij, czyli od partii do partii". Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kapturek Wyborcy ich nie lubią. I słusznie. 02.06.09, 12:29 euroentuzjasta88 napisał: > Dr Kolasiński jest jedynym specjalistą z tego grona, ...pewnie, wystarczy spojrzec jaką profesjonalną kampanię przeprowadził, jak wspaniale zintegrował region wokół swej kandydatury i jak oszałamiające sukcesy sondażowe już odniósł. Jeśli Koleś i jego Fundacja Kop. coś udowodnili, to swoje tanie cwaniactwo i brak skrupułów i wyobraźni, i tylko w tym sensie pan doktor praw nadaje się do polityki. Nie idę na te wybory - liczę, że dzięki niskiej frekwencji w województwie NIKT z tych żenujących list nie będzie mi robił wstydu w PE. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski.kapturek Re: Wyborcy ich nie lubią. I słusznie. 02.06.09, 12:33 > NIKT z tych żenujących list sorki, ciągle zapominam, że Zemke też kandyduje. To dlatego, że i tak nie ma szans na jego mandat, a i tak wolę, gdy pracuje dla regionu i Bydgoszczy w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 02.06.09, 12:31 Specjalista piszesz. Ale ja nie mogę na niego głosować bo jestem z Bydgoszczy. A ten pan promował się pod hasłem jak nie głosujesz to jesteś z Bydgoszczy. I teraz pytanie czy taka osoba ma zadatki na przedstawiciela regionu w Brukseli czy tylko Torunia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 02.06.09, 13:03 czy hasło brzmi: "mie mogę głosowac, bo jestem z bydgoszczy" ? bo inne hasło "kto nie głosuje, ten z bydgoszczy" wobec waszego nakręcania na bojkot, staje się wyraziste... " Odpowiedz Link Zgłoś
tech80 Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 03.06.09, 08:22 też szczególnie nie lubię jednego z kandydatów bo wydaje mi się ,że zbieżność nazwisk nie jest przypadkowa. W mojej ocenie ten młody człowiek nigdy nie powinien reprezentować ani miasta, ani regionu a tym bardziej Polski. Na samych sztuczkach / aby nie użyc słowa oszustwach / nie można budować swojego wizerunku. Szkoda, że w tym przypadku jabłko padło tak blisko od jabłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 "Zgniłe jabłka" 03.06.09, 09:13 Pamiętacie jak Dombrowicz rozdawał jabłka? Z perspektywy czasu to "były bardzo zgniłe i robaczywe jabłka". Odpowiedz Link Zgłoś
andy125 Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I już 03.06.09, 13:54 Tak byloby fajnie,jakby pan prezydent K.D.dostal mandat do Brukseli ! Ale na strone internetowa wkradl sie wirus, i wyskakuje ktos obcy. A tyle jest w Bydgoszczy do zrobienia,szkoda.Zmuszony jestem wybrac zupelnie inna opcje... Odpowiedz Link Zgłoś
miecz_damoklesa_x Re: Analiza "Gazety": Wyborcy ich nie lubią. I ju 03.06.09, 16:39 co ja na to poradzę, że nie lubię Konstantego Dombrowicza nawet w dwóch postaciach Odpowiedz Link Zgłoś