wika1 03.06.09, 10:47 Kiedyś był sklep na Pomorskiej nie wiecie czy jest cały czas ten sklep? I wiem że w H&M czy jeszce możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delight30 Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 03.06.09, 11:46 Na targowisku Tatrzańskim w Fordonie jest babka która ciążowe sprzedaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_272 Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 03.06.09, 12:40 Jest jeszcze sklep na Dworcowej na przeciwko Coloru. A sklep na pomorskiej jak byłam w ciąży to jeszcze był. Teraz - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 03.06.09, 15:58 Jest sklep mama mia na Dworcowej (mniej więcej w połowie), jest sklep na Śniadeckich (blisko Gdańskiej , idąc od Gdańskiej to po prawej stronie, tak lekko w piwnicy) i jeszcze jest jeden sklep w ulicy w prawo od tego na Śniadeckich (może to i jest Pomorska). Poza tym jest internet i allegro:) Poza tym w H&M jest trochę ciuchów ale nie za dużo. Poza tym na sezon jesienno-zimowy to ja za małe pieniądze sprzedam mocno czerwoną suknię przed kolana, dżinsową suknię-ogrodniczkę, jasno-brązową spódnicę z błękitnym haftem. Odpowiedz Link Zgłoś
kliklik delight30 05.06.09, 13:41 Gdzie dokładnie na targowisku? Mieszkam niedaleko, to może wybiorę się w jakiś dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
delight30 Re: delight30 05.06.09, 14:04 Nie pamiętam w którym rzędzie ale na pewno na dole i na samym końcu któregoś z rzędów, po prawej stronie. Myślę, że będzie na hangarach opisane. Powodzenia w poszukiwaniu:D Odpowiedz Link Zgłoś
natamaj1 Re: delight30 05.06.09, 21:50 mi sie kojarzy ze to numer 90 jest ale pewna nie jestem. Ja po prostu jak szukalam to spytalam pierwszej lepszej babki ktora miala tam stoisko i mi powiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 03.06.09, 18:02 nadal jest sklep przy końcu Bartosza przy kamiennej. czasem przejeżdżam obok, ale wiem, że tam ceny dość wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
delight30 Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 03.06.09, 18:29 Ja też mam do sprzedania kilka ciuchów ciążowych na lato, jesień - zima. Są nie zniszczone, urodziłam w marcu br. Zainteresowane piszcie na gazetowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 04.06.09, 11:34 Dla mnie idealnym sklepem ciążowym był Promod. Wprawdzie nie mają tam typowych ubrań ciążowych ale te ich fasony są właśnie takie sprzyjające ciężarnym :)) Też mam kilka strojów ciążowych, które mi się już CHYBA nie przydadzą, ale mam też koleżankę, która się powinna w nie zmieścić... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 07.06.09, 20:29 Loola, ja tam chętnie wezmę - ciążowe, nie ciążowe ale jaka MARKA!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
angel2000 Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 04.06.09, 20:28 Mam kilka rzeczy ciążowych na sprzedaż po mnie-rozmiar 38-40,wszystkie w doskonałym stanie.Jeśli jesteś zainteresowana-napisz na gg 1366675. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Gdzie w Bydgoszczy ubiory ciążowe? 05.06.09, 22:56 Hmmm...może to pomysł na biznes? Zebrac od nas wszystkich te niepotrzebne już (raczej) ciuchy ciążowe i zrobic komis. Bo pewnie żadna z nas nie chce za te ciuchy majątku. Odpowiedz Link Zgłoś