Gość: zonc IP: *.awacom.pl 13.12.03, 00:28 ...w tym momencie zawiodlem się na największym przyjacielu, mój długopis przestał pisać, jak on tak mógł!! nie wytrzymam!! ****** *ciap* ****** z zaskoczenia buahahah Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: €uropejka Re: odchodzę... IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.03, 10:05 Gość portalu: zonc napisał(a): > ...w tym momencie zawiodlem się na największym przyjacielu, mój długopis > przestał pisać, jak on tak mógł!! nie wytrzymam!! > > > ****** > *ciap* > ****** > > > z zaskoczenia > > buahahah ojejku, widze Zonc, ze Cie porzadnie gnie;) Czasami, to az strach....., dobrze, ze jestem daleko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: odchodzę... IP: *.awacom.pl 13.12.03, 11:41 wiem, mam zrytą czache ;-) i za to się lubie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: odchodzę... IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.03, 11:43 Gość portalu: zonc napisał(a): > wiem, mam zrytą czache ;-) i za to się lubie ;-) zaraz jeszcze powiesz, ze sie sobie podobasz;) cos w stylu: wczesniej bylem prozny, teraz wiem, ze jestem piekny ;PP Odpowiedz Link Zgłoś