angoulene 14.12.03, 16:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=9570245&a=9570245 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 17:23 z pogotowia ratunkowego Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 18:50 wsn - od wiosna, moja xywka angoulene (powinno byc agouleme, ale bylo juz zajete), jedna z bohaterek sagi sapkowskiego, jako angouleme pozwalam sobie czasami na wiecej, niz jako wsn np ;) qczi - od takiej pioseki Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 19:00 moj to chyba zrozumiale... Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 19:20 o wlasie ie bardzo. prosze,kladzcie kawe na lawe, p cygne jak napisze, ze cygne=labedz to nic nie bedzie i tak wiadomo. czemu akurat labedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? IP: *.awacom.pl 14.12.03, 19:24 ma manie wielkości koleś... a mój... hmmm dość dziwne pochodzenie... pierw byłem gulczasem (okazało się, że zajęty) doszło gulczas87 (cyferka wybrana nie losowo). Zaczęto mnie oskarżać, że to mój idol- nic bardziej mylnego. Więc zmieniłem nick... na zonc (zone controller- kontroler strefy, w wielu grach tak na snipera się mówi, a że ja nim zawsze jestem to sobie to zlepiłem i wyszło ZONC) amen ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 19:27 o widzisz. ciekawe. a ja sobie tak myslalam ze od zonka z takiego programu. naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 19:42 LEnin sTALIN rokossowski...idole moich pedagogów. Odpowiedz Link Zgłoś
megalomaniac Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 19:49 mial byc Fantomas...ale megalomaniac...jest aaachhhhh...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? IP: *.awacom.pl 14.12.03, 19:58 hmmm zonk to był kot, a ja ich nie lubię... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 20:34 wsn=wyższa szkoła nauczycielska=wyzsza szkoła przepisywania=zostanę kolejnym nauczycielem nieudacznikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 23:30 t.king napisał: > wsn=wyższa szkoła nauczycielska=wyzsza szkoła przepisywania=zostanę kolejnym > nauczycielem nieudacznikiem!!! ewentualnie moge zostac 'honorowym' dawcą zakrzepłej krwi Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 14.12.03, 23:18 na czesc pewnej genialenej narciarki, ktora potrafila sie podniesc po ciezkiej kontuzji i wrocic na top. A ze glupio bylo by sie nazywac Janica to jako facet przyjalem za nick imie jej brata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 15.12.03, 04:29 www.kingdom.republika.pl/elodia_okladki.html Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 15.12.03, 11:24 Pewnie to glupie, ale to moj rok urodzenia :P dodatkowo: pierwsze dwie literki pochodza od moi imienia a ostatnia od nazewiska :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 12:01 U mnie nie ma co wyjaśniać, cenię sobie anonimowość na foroom, i zostałem Gallem. Ostatnio zaś widziałem na drodze ciężarówkę TED TRANSPORT i pub DEJA VU ;-) Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? 15.12.03, 12:03 Mój nick sam się nie wziął, a wziąłem go ja - z głowy. I to bynajmniej nie z cudzej. ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: SKĄD SIE WZIELY WASZE NICKI???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 13:04 carton napisał: > Mój nick sam się nie wziął, a wziąłem go ja - z głowy. I to bynajmniej nie z > cudzej. ;) hehe to masz punkty za pochodzenie ® nie daje takich forow Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: DO NORTII 23.12.03, 13:31 Z glowy ;) Z nudow ;) A Nortia, to, wg mitologii etruskiej, bogini Losu. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane O LJane? 23.12.03, 14:35 Aaaa nie powiem Wam ;) Lokator Wam powie ;P O lisiczce opowiadałam jakieś 2 razy, co? Jedno jest pewne - lisiczkaa vel LJane pozdrawia serdecznie @ll Boszszzzz, jak ja się cieszę, że to już jutro! ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Z Ksiezyca... IP: *.awacom.pl 30.12.03, 23:38 a hasło lsii (boshhe to już jutro bardzo fajne i pasuje nawet dziś ;-)) DOCZEKAĆ SIĘ NIE MOŻNA!! Odpowiedz Link Zgłoś