blondynka 21.12.03, 18:34 Kochani!!! Serdeczne pozdrowienia i życzenia dla wszystkich, którzy jeszcze mnie tu pamiętają, z którymi nie raz dyskutowałam i spotykałam. Pozdrawiam świątecznie Blondynka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: Świąteczne buziaki!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 18:54 <virtual_cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Świąteczne buziaki!!! 21.12.03, 19:25 Blondynko:)) gdziezes sie podziwala;)) Jestes wspomnieniem czasow, gdy kobieta na tym forum to byl synonim klasy... Niestety od niedawna duzo sie zmienilo za sprawa takiej jednej... Moc calusow. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:04 No bardzo mi miło Rhemku! A dla Ciebie Tedziku wielki i goracy buziak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Świąteczne buziaki!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 20:23 przez 7 dni wedrowal to juz chyba nie taki goracy;), chyba ze aktualnie w tropikach przebywasz Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:32 Niestety, nie w tropikach :( Ale ciepło na serduszku mi się zrobiło od Twojego buziaczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:32 blondynka napisała: > No bardzo mi miło Rhemku! e, nie ciesz sie na zapas, blondynko. odmowisz udzialu w seksie grupowym, to sie szybko okaze, jestes bez klasy Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:35 No właśnie czytam sobie różne wątki i nie mogę się nadziwić... Co zaź się tyczy seksu grupowego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:41 Widzisz, qczi ma jakies kompleksy i ciagle czepia sie wyrywkow z zycia prywatnego roznych osob zeby je pokryc. Ale bardzo zle jej to wychodzi... Jak ktos nie ma honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:36 mialo byc ofkors: e, nie ciesz sie na zapas, blondynko. odmowisz udzialu w seksie grupowym, to sie szybko okaze, ŻE jestes bez klasy Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:40 Moja droga qczi. sa dwie mozliwosci: Albo tak sie napilas, ze nie wiesz co piszesz(!!!)?? Albo po prostu juz dawno stracilas poczucie przyzwoitosci. Powiem ci krotko: Jak masz jakies kompleksy, to wez je wyladowuj na swoich bliskich i ZEJDZ ze mnie A szczegolnie z mOjego zycia prywatnego. Wiem ze i tak nie zrozumiesz.... Biedna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Świąteczne buziaki!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 20:50 to sex grupowy juz nieaktualny? cholera, znow sie spoznilem Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 20:54 rhemek napisał: > mnie A szczegolnie z mOjego zycia prywatnego. alez drogi remku, przeciez nie wymienilam ani razu twojego imienia... zwlaszcza w kontekscie seksu grupowego i molestowania mnie, tez nie uzylam. w kontekscie nagabywania mnie i obelzywego mszczenia sie po mojej odmowie - tez nie uzylam twojego imienia. o coz wiec chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Świąteczne buziaki!!! 28.12.03, 21:02 oczywiscie;)) zrobilas to tylko w takim kontekscie, zeby kazdy wiedzial o co chodzi;))) Moje ty niewiniatko:)) Jak pobedziesz na tym forum jeszcze miesiac to zostaniesz tu sama:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka CISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.12.03, 23:42 Moi mili! Pozwole sobie zauważyć, że to jest wątek z moimi swiątecznymi pozdrowieniami dla dawno nie widzianych znajomych. Pomyje wylewajcie na siebie gdzie indziej... Pozdrawiam nieustajaco - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa (LJane) Czekam (ntxt) IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.12.03, 12:47 Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Czekam (ntxt) 29.12.03, 20:52 Na co Lisiczko? Na buziaki? Całe stadko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Czekam (txt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 23:36 blondynka napisała: > Na co Lisiczko? Na buziaki? Całe stadko!!!! cos mi mowi, ze nie tylko o buziaki sie rozchodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś