Dodaj do ulubionych

Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU

IP: 212.244.106.* 01.02.02, 12:06
Tytuł Dziennikarza Roku to przecież za mało dla takiego zucha jak red.
Kowalski:))
Bo nie dość, że rzetelnie sprawdza wszystkie publikowane przez siebie
informacje, to jeszcze i na matematyce się zna jak nikt inny:)))

Miesiąc - to miesiąc! - pisze dziś butnie o abonamencie na parkowanie. "Płacę
5. lutego, abonament ma być ważny do 5. marca. W innym przypadku jestem
okradany".
Wynika z tego, że nawet jak urzędnicy się naszego pana Marcina przestraszą i
zmienią regulamin, to i tak pan Marcin bedzie nadal przez nich okradany. Bo
daję głowę, że uznają, iż skoro miesiąc zaczyna się 5. lutego, to trwa najdalej
do 4. marca...

Pan to masz pecha... Jedni szydzą, inni okradają... Co za życie....
Obserwuj wątek
    • Gość: kija Re: Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU IP: *.polkos.com.pl 01.02.02, 13:08
      Rzeczywiście cos się chyba pomieszało panu redaktorkowi. No bo tak na dobrą
      sprawę - bilety miesięczne powinny byc ważne również przez 30 dni od daty
      zakupu, a nie przez dany miesiąc. Kupię bilet 10-go lutego, to mogę korzystać z
      niego do 10-go marca? Przecież to jakaś paranoja.
      A tak poza tym to cholernie drogi tem abonament w Bydgoszczy.
    • Gość: jakuta Re: Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 22:01
      Szanowny Panie Kowalski, generalnie się z Panem zgadzam GW 1.02.02, ale od
      kilku lat pytam (znajome bydgoskie radne)dlaczego w innych miastach (np Łódź)na
      przejazd autobusem można wykupić bilet miesięczny od 5 do 4 lub np 2
      tygodniówkę dotyczy to przecież wielu dojeżdżjących uczniów, nauczycieli,
      pracowników na urlopach i od lat czuję się okradana i nic, Pan nagle poczuł się
      oszukany? A, choćby dolicza mi się opłatę za światło na klatce schodowej, a od
      prawie dwóch tygodni nie mogę doprosić się o żarówkę na od administracji w
      SM "Zjednoczeni", i tak ciągle, czy nie jestem okradana itd, itp... jakuta@wp.pl
    • Gość: małgośka Re: Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.02, 22:37
      może byście się tak juz przestali czepiać tego Kowalskiego,coście go tak sobie
      upatrzyli, chyba, że to wedle zasady "kto się lubi ten się czubi"
      pozdrawiam małgośka
      • blondynka Re: Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU 03.02.02, 17:24
        Małgosiu ja również od jakiegoś czasu mam wrażenie, że ktoś tu załatwia jakieś
        swoje prywatne interesy. Częstotliwość i pasja ataków na pana redaktora zdają
        się być wielce symptomatyczne...

Dodam tylko, że nie uważam pana Kowalskiego ani za lepszego ani za gorszego od
        kilkunastu innych bydgoskich dziennikarzy, nie jest członkiem mojej rodziny ,
        ani w żadnej innej formie bliskim mi członkiem :)

Dajcie ludzie spokój - idżcie z nim na piwo i pogadajcie o tym co was boli, bo
        sądząc po tonie wypowiedzi na tym i na wielu innych wątkach poświęconych red.
        Kowalskiemu jesteście w większości wypadków w jakiś sposób z nim związani...
        • Gość: kija Re: Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU IP: *.polkos.com.pl 04.02.02, 08:52
          Ja nawet nie wiem jak ten pan wygląda. Ale troche przesadził z tym okradaniem,
          przecież człowiek jest okradany na każdym kroku. Ja myślę, że p. Marcin
          załatwia swoje jakieś interesy na łamach GW. No i ten dzisiejszy apel do
          mieszkańców o szukaniu bezpłatnych miejsc parkingowych - nie to jest już
          poniżej pasa. Może nastepnym razem pan Marcin opublikuje zdjęcia kontrolerów
          biletów MZK - będzie łatwiej przed nimi uciec?
          • blondynka Re: Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU 04.02.02, 18:08
            Dlaczego publikowanie listy bezpłatnych miejsc jest nie na miejscu? Według mnie
            dokładnie taka jest rola prasy - "czwartej włdzy". Wytykanie luk i błędów kasty
            panującej mieści się w służebnej roli wobec czytelników. Czasy, kiedy gazety
            były tubą propagandową rządzących mamy już za sobą. A może Tobie marzy się
            Wyborcza złożona tylko z dzienników ustaw i rozporządzeń wojewodów i to z
            komentarzem dopisanym "na zlecenie"?

P.S. A jak M.K. wygląda można zobaczyć przy każdej jego publikacji - za każdym
            razem jest zdjęcie. I to całkiem , całkiem.... Szanowny Panie Redaktorze może
            ja założę Pana Fan Club - wobec tylu oponentów sama nie dam rady.....
            • Gość: wodorski Re: Marcin Kowalski - MATEMATYKIEM ROKU IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 22:14
              Blondynka!! Takiej wazeliny, jaką stosujesz, to raczej faceci między sobą
              używają:)))) Ciekawe - czy to by redaktorowi przypasowało?? Taki Blondynka-
              zik??:))
              Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka