qczi 27.12.03, 14:31 macie jakies pomysly, jak je reanimowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roger Moore Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 14:44 (Nie ma czego załowac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 14:51 udalo ci sie wszystkich zrazic swoja kulturka, a teraz zdziwiona??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 15:00 Kto pod kim dołki kopie, ten jest grabarzem --- Każdy ma takiego jabola, na jakiego sobie zasłużył. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:10 Gość portalu: rhemek napisał(a): > udalo ci sie wszystkich zrazic swoja kulturka, a teraz zdziwiona??? - a jaka jest twoja " kulturka" ? opowiedz, to moze byc ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 01:33 Gdybys mial troche kultury to bys milczal, bo po swoich wyczynach jestes ostatnia osoba obok swojej coreczki, qczi ktora moze tak pisac.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:37 Gość portalu: rhemek napisał(a): > Gdybys mial troche kultury to bys milczal, bo po swoich wyczynach jestes > ostatnia osoba obok swojej coreczki, qczi ktora moze tak pisac.:)) - CORECZKI ? Rhymus.... powiadosz ? loj, to bym mio nizlygo zincia Rhymus (: bym musiol mjic na cie loko stale otwarte - Rhymek nie wjim,czy bym dol rade Cie lupilnowac - Rymek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:39 radco prosze pisz jakims ludzkim jezykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:43 rhemek napisał: > radco prosze pisz jakims ludzkim jezykiem... - lojejku... Rhymus , a jo myslol,ze ty nji lumisz prosic :) eeee, Rhymek.... bydom z ciebie ludzie- bydom :) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:29 Gość portalu: Roger Moore napisał(a): > (Nie ma czego załowac) - rhymek... ty juz za moore robisz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 01:32 naczelny pajac forum wrocil... czekaj a gdzie twoj nowy watek o lekarzach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:38 Gość portalu: rhemek napisał(a): > naczelny pajac forum wrocil... > czekaj a gdzie twoj nowy watek o lekarzach:)) - Rhymek, a jo myslol,ze ty za BLAZNA tu robisz ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:44 radco. porozmawiaj ze mna. nie masz juz kim sobie zawracac glowy? wlasnie wrzucam fotki na serwer, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:49 qczi napisała: > radco. porozmawiaj ze mna. nie masz juz kim sobie zawracac glowy? wlasnie > wrzucam fotki na serwer, pozdrawiam! - OK bardzo chetnie ale ja ide na 7:00 do pracy :))) i to ,az na 10 godzin :)))) wiec musze troche pospac :))) milej Niedzieli zycze i niestety, ale juz musze opuscic szanowne Forum do uslyszenia i pozdrawiam bardzo serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:52 www.bella.end.pl/ moze jeszcze zdazysz Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:54 qczi napisała: > www.bella.end.pl/ > moze jeszcze zdazysz - no pewnie :))) pare minut, nie gra roli :))) radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca fantastyczne 28.12.03, 02:01 qczi napisała: > www.bella.end.pl/ > moze jeszcze zdazysz - i super :))) pozdrowiennia radca Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: fantastyczne 28.12.03, 02:16 www.bella.end.pl/ sprawdz jeszcze raz, juz powinno dzialac! pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI! 28.12.03, 01:46 rhemek napisał: > bez komentarza - eeeee, Rhymus dej cos do wiwatu, ty tak lumjisz,nie wymymjinkej - Rhymek chyba,ze jeno do dziewuch takis hardy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pciuch Re: FORUM BYDGOSZCZ UMARŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 15:27 Rękawy należy zakasać. Do rąk wziąć apteczkę. Nie ma znaczenia, czy ktoś przechodził kurs pierwszej pomocy - liczą się dobre chęci, o ile nie pogorszą sytuacji... Zawartość apteczki rozlozyć na stole, podlodze - byle pod ręką. Popatrzeć, popodziwiać. I zabrać się do roboty! Wpaść na dobry pomysl. Zasiąść do komupera. Przychylnym okiem spojrzeć w ekran. Pogłaskać myszkę. I stukać w klawiaturę. Pisać. Poddać się twórczej Wenie. I takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Ktoś pamięta... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 15:52 ... "jak się reanimuje trupa"? ;P (kiedyś już próbowano... NetBiTowcy pamiętają na pewno) W każdym razie dobrego popołudnia @ll (dla qczi i Teda szczególnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhemek Re: Ktoś pamięta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 16:22 smieszne jest ze osoba znikad , ktora pojawila sie na tym forum stwierdzajac ze nalezy do niej, ktora siegnela do zycia prywatnego forumowiczow, ktora zrobila wszystko by wygonic z forum kazdego porzadnego czlowieka, teraz zaklada taki watek:)) Czyzby swiatezna czkawka?? Po tym co zrobilas wiele osob nie zajrzy tu LATAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia No tak.. 27.12.03, 16:29 Ja mysle, ze czasach, w ktorych ciagle brakuje na cokolwiek pieniedzy, reanimacja bylaby kosztownym przedsiewzieciem i resuscyctcja by tu jak najabrdziej wystarczyla.. Poza tym moze to smierc kliniczna? W najgorszym wypadku proponuje poczekac do konca weekendu, bo mysle, ze wiekszosc ludzi po prostu wyjechala i byanjmniej nie umarla.. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: No tak.. 27.12.03, 17:37 hm... moze lepiej fakycznie bylo nie poruszac tego teamtu, bo przyjechala łódzka karetka z warszawy, ktora, jak sama twierdzi, nie powinna sie tu pokazywac latami. choc - moze niekoniecznie. karetka sygnalizowala cos o porzadnych ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Ktoś pamięta... 28.12.03, 01:14 Gość portalu: rhemek napisał(a): > smieszne jest ze osoba znikad , ktora pojawila sie na tym forum stwierdzajac > ze nalezy do niej, ktora siegnela do zycia prywatnego forumowiczow, ktora > zrobila wszystko by wygonic z forum kazdego porzadnego czlowieka, teraz > zaklada taki watek:)) > Czyzby swiatezna czkawka?? > Po tym co zrobilas wiele osob nie zajrzy tu LATAMI. - rhymus, ajak tys gupa palil - to bylo OK ? atakowales Gczi, jak taki blokers eeech, co ja mowie - jeszcze gorzej napastowales jak ......a pozniej miotales sie na prawo i lewo :) rhymus.... kiedy ty wreszcie dorosniesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ktoś pamięta... 27.12.03, 17:40 > W każdym razie dobrego popołudnia @ll (dla qczi i Teda szczególnie) i nawzajem, kochana lajfko, nawzajem ;) to kiedy zabieramy sie za luczniczke?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Ktoś pamięta... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 17:52 Mówisz o flash mob'ie? 3. stycznia, bez zmian. Dam Wam znać, jakby co. Na dogranie szczegółów - będzie jeszcze czas. Szkoda, że Was wczoraj nie było ;( (...) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Ktoś pamięta... 27.12.03, 18:03 Gość portalu: LJane napisał(a): > Mówisz o flash mob'ie? nie, mowie o tym, co mowil Zenek na brygadzie kryzys > Szkoda, że Was wczoraj nie było ;( gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: FORUM BYDGOSZCZ UMARŁO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.12.03, 17:40 > macie jakies pomysly, jak je reanimowac? to, proste: zmienic reanimatorke. :) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: FORUM BYDGOSZCZ UMARŁO 28.12.03, 00:16 ja tylko stwierdzam fakt wam zostawiam reszte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Jak to co? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.12.03, 12:50 Mamy trupa ;) Fajowo ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Jak to co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 13:01 Ta gruba świnia w okularach wspułżyjąca na fotkach z psem to ktoś znany ? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Forum Bydgoszcz umarło.... 29.12.03, 13:18 Czyli mozna zacząć wywoływac duchy? Kto przyjmuje gratulacje, a kto kondolencje w zwiazku z powyższym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Forum Bydgoszcz umarło.... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.12.03, 13:26 Może jednak się wstrzymajmy i z jednym i z drugim... (...) Znając życie - wiele jeszcze przed nami. Nawet w TYM miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Forum Bydgoszcz umarło.... 29.12.03, 13:32 Gość portalu: LJane napisał(a): > Może jednak się wstrzymajmy i z jednym i z drugim... > (...) > > Znając życie - wiele jeszcze przed nami. > Nawet w TYM miejscu. Rzeczywiście pełni nadziei kondolencje możemy 'odłożyc', ale za zapaść i śmierć niechby tylko kliniczną Pewnym Foromowiczom gratulacje sie należą, tak sie napracowali..., moga poczuc sie niedocenieni. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Forum Bydgoszcz umarło.... 29.12.03, 14:24 Uff, pozdrowienia dla wszystkich po swietach spedzonych pod rownikowym sloncem. Zmeczony, opalony i rownie znudzony, zajrzalem na forum. Coz dodac: czesc jego pamieci to zbyt patetyczne. Niech bedzie : Niech spoczywa w pokoju. :) Reanimacja bedzie tak samo skuteczna jak netbitu. Mysle, ze genuine zniknie stad na dlugo. Mierzi mnie jalowosc i landrynkowosc dzisiejszego forum, wole wroga ale z klasa. pozdrowienia w szczegolnosci dla Lisicy :), Cygne, Euro, Lokatora i paru innych nie zapominajac o tyciarku i Zoncu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Forum Bydgoszcz umarło.... 29.12.03, 14:32 genuine44 napisał: > Uff, pozdrowienia dla wszystkich po swietach spedzonych pod rownikowym > sloncem. Zmeczony, opalony i rownie znudzony, zajrzalem na forum. > > Coz dodac: czesc jego pamieci to zbyt patetyczne. Niech bedzie : Niech > spoczywa w pokoju. :) > > Reanimacja bedzie tak samo skuteczna jak netbitu. Mysle, ze genuine zniknie > stad na dlugo. Mierzi mnie jalowosc i landrynkowosc dzisiejszego forum, wole > wroga ale z klasa. > > pozdrowienia > > > w szczegolnosci dla Lisicy :), Cygne, Euro, Lokatora i paru innych nie > zapominajac o tyciarku i Zoncu. :) I nawzajem:)) Chociaz mnie akurat zawiodłeś, myślałam, ze Ty, tyciarek podniesiecie nas na duchu. Ja mogę sie poświęcić i zostać Twoim wrogiem, podaj tylko oczekiwaną klasę:) Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Forum Bydgoszcz umarło.... 29.12.03, 14:35 > Ja mogę sie poświęcić i zostać Twoim wrogiem, podaj tylko oczekiwaną klasę:) > W Twoim przypadku klasa wiecej niz wystarczajaca. :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Forum Bydgoszcz umarło.... 29.12.03, 14:40 Genuine, zabierz mnie z sobą, co? (mam nadzieję, że usłyszy) LISIE pozdrowienia, baardzo, baardzo serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Konkurs 29.12.03, 14:56 l_jane napisała: > Genuine, zabierz mnie z sobą, co? > (mam nadzieję, że usłyszy) > Slyszy, slyszy - jeszcze. :) Proponuje konkurs na ulubione watki i posty: Posty: #.1 na dzien dzisiejszy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9861769&a=9869877 Za "PUSTOSC" bohatera. :) Watek: 1. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9878903 Za upierdliwosc i nieprawdopodobna glupia naiwnosc ojca zalozyciela (watku) :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Konkurs 29.12.03, 15:01 W audiotele się nie bawię. Wynik zbyt przewidywalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Genuine, no nie rob nam tego, no! IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.03, 14:53 genuine44 napisał: > Uff, pozdrowienia dla wszystkich po swietach spedzonych pod rownikowym > sloncem. Zmeczony, opalony i rownie znudzony, zajrzalem na forum. < wybyczyles sie, to i bzdety Ci po glowie laza;) > Coz dodac: czesc jego pamieci to zbyt patetyczne. Niech bedzie : Niech > spoczywa w pokoju. :) > > Reanimacja bedzie tak samo skuteczna jak netbitu. Mysle, ze genuine zniknie > stad na dlugo. Mierzi mnie jalowosc i landrynkowosc dzisiejszego forum, wole > wroga ale z klasa. > > pozdrowienia > > > w szczegolnosci dla Lisicy :), Cygne, Euro, Lokatora i paru innych nie > zapominajac o tyciarku i Zoncu. :) Genuine, jak mickiewiczowskie "[...] bohatery, a imie Jego 44" Poddajesz sie?! Ja rozumiem Twoj niesmak, mnie tez sie dlugo cofalo, a mdlosci pozostaly :(( Dziekuje za mile slowa, jednak smutne to pozdrowienia. Cygne zaofiarowala sie zmusic Cie do zostania "klasa", ja postaram sie wymyslic jakas role dla siebie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Genuine, no nie rob nam tego, no! 29.12.03, 17:30 proponuje przyczepic gienka przepisem na pierogi! niam! Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Genuine, no nie rob nam tego, no! 29.12.03, 17:34 > pierogi! Wreszcie cos rozsadnego. Jakie?? Tylko nie Ruskie, nie jadam z powodow ideologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Forum Bydgoszcz umarło.... IP: *.awacom.pl 29.12.03, 23:38 genuine44 napisał: > Uff, pozdrowienia dla wszystkich po swietach spedzonych pod rownikowym > sloncem. Zmeczony, opalony i rownie znudzony, zajrzalem na forum. > > Coz dodac: czesc jego pamieci to zbyt patetyczne. Niech bedzie : Niech > spoczywa w pokoju. :) > > Reanimacja bedzie tak samo skuteczna jak netbitu. Mysle, ze genuine zniknie > stad na dlugo. Mierzi mnie jalowosc i landrynkowosc dzisiejszego forum, wole > wroga ale z klasa. > > pozdrowienia > > > w szczegolnosci dla Lisicy :), Cygne, Euro, Lokatora i paru innych nie > zapominajac o tyciarku i Zoncu. :) hmmmm lubisz tyciarka?? ;-) to zestawienie coś ma znaczyć ;p mimo wsyzstko dzięki... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: Forum Bydgoszcz umarło.... IP: *.proxy.aol.com 30.12.03, 04:34 Forum lepiej nie umieraj...:(:(....!!!!Aktualnie bedac na obczyznie Czesto w wolnych chwilach zagladam do Was i chetnie czytam wiele watkow.... Wszystkim Forumowiczom z Bydgoszczy przesylam zza szerokiej wody serdeczne pozdrowienia a szczegolnie specjalne zyczenia wszystkiego najlepszego kieruje do cygne...:)....trzymajcie sie razem cieplutko... Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Ale... 29.12.03, 15:04 ... jakoś tak najbardziej zapadł mi w pamięci wątek RADCY o karetce ;) I Studentki ;P o szkodnikach na foroom ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś