nowy49 18.08.09, 20:43 Czy ktoś wie co buduje się przy PZM-ocie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyferka00 Re: Budowa przy PZM-ocie 19.08.09, 21:04 kolejna apteka? ale to na rogu...dawno nie byłam w tamtym rejonie więc nie wiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Budowa przy PZM-ocie 19.08.09, 21:59 cyferka00 napisała: > kolejna apteka? Niechaj nam przybywa tych aptek i marketów, będzie większa konkurencja, a i być może ceny niższe, jak dochody nie chcą rosnąć ... Odpowiedz Link Zgłoś
gazetownick Re: Budowa przy PZM-ocie 19.08.09, 22:20 nowy market "Piotr i Paweł" podobno Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Budowa przy PZM-ocie 19.08.09, 23:09 gazetownick napisał: > nowy market > "Piotr i Paweł" > podobno W takiej dziurze? Kto wydałby zezwolenie na taką lokalizację, a co w takim razie z budową TESCO na ruinach MPGieku w handlowej dzielnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gu-tek Re: Budowa przy PZM-ocie 19.08.09, 23:44 "Piotr i Paweł" to lekka przesada, powstaje market ale nie taki ekskluzywny, buduje market jakaś rodzinna sieć marketów chyba z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Budowa przy PZM-ocie 20.08.09, 23:53 ojciec Tadeusz R. buduje filię radia maryjka, wyniuchał dziewiczy teren nie skalany szatanem i będzie inwestował. awe maryjka Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Budowa przy PZM-ocie 21.08.09, 01:05 Czy nie jest łatwej zamiast snuć głupie domysły, zerknąć okiem na tablicę informacyjną? Dziś już nie może głupich tajemnic być, no chyba że to jakiś obiekt wojskowy ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
blacksaruman Re: Budowa przy PZM-ocie 21.08.09, 16:59 na tablicy jest tylko zapis że to budynek handlowy i nie wiadomo co to dalej będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gu-tek Re: Budowa przy PZM-ocie 12.09.09, 19:14 "twójMarket" sieć marketów w wielkopolsce, to inwestor budowy przy Parkowej. Trochę niefortunnie zaczęta budowa (zawaliła się ściana szczytowa (już odbudowana)) może niedługo zakończy się powodzeniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gorgorot Re: Budowa przy PZM-ocie 22.08.09, 11:41 NA PLACU OBOK PZM-otu ,PRAWDOPODOBNIE MA BYC MARKET "Piotr i Pawel" .To podobno jakis market z wyzszej polki. Odpowiedz Link Zgłoś
your_wielkibrat Re: Budowa przy PZM-ocie 22.08.09, 16:36 no dobra, powiem Wam. To będzie ,,Twój Market" , tak to się będzie nazywać Odpowiedz Link Zgłoś
nouvellevague Re: Budowa przy PZM-ocie 23.08.09, 11:39 gorgorot napisał: > NA PLACU OBOK PZM-otu ,PRAWDOPODOBNIE MA BYC MARKET "Piotr i Pawel" .To podobn > o > jakis market z wyzszej polki. Byłoby fajnie ale to nierealne. "Piotr i Paweł" to takie duże delikatesy. Estetycznie, schludnie i... drogo. Za drogo jak na Radziejów. Choć kupujący w "Stokrotce" czy małych sklepach do wysokich cen są przyzwyczajeni. Najlepszym rozwiązaniem dla naszego miasteczka byłby "KAUFLAND". Sklep niewielki ale świetnie wyposażony. Szybkie zakupy po niskich cenach. To by było to! Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Budowa przy PZM-ocie 06.09.09, 18:55 Bardzo ładnie, że w tak błyskawicznym tempie rośnie ten suprmarkecik w dzielnicy robotniczej, od lat zapomnianej przez Boga i komunę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyferka00 Re: Budowa przy PZM-ocie 07.09.09, 17:47 Mogliby w końcu jakiś zakład pracy wybudować, a nie ciągle nowe sklepy. Likwidują miejsca pracy, a w sklepach nie ma kto i za co kupować! Odpowiedz Link Zgłoś
niedowiary77 Re: Budowa przy PZM-ocie 07.09.09, 18:51 cyferka00 napisała: > Mogliby w końcu jakiś zakład pracy wybudować, a nie ciągle nowe > sklepy. Likwidują miejsca pracy, a w sklepach nie ma kto i za co > kupować! To też zakład pracy dla kadry handlowców, a dla konsumenta wielka wygoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nouvellevague Re: Budowa przy PZM-ocie 13.09.09, 21:45 niedowiary77 napisała: > cyferka00 napisała: > > > Mogliby w końcu jakiś zakład pracy wybudować, a nie ciągle nowe > > sklepy. Likwidują miejsca pracy, a w sklepach nie ma kto i za co > > kupować! > to co prawda kapitał zachodni ale ceny rozsądne, kolejki niedługie, za kolejkę zbyt długą 5PLN zadośćuczynienia. Oto jest Kaufland idealny dla Radziejowa, powiatu i gmin okolicznych. Tanio, szybko i konkretnie. Postaramy się porozmawiać. Choć zgodnie z ich zainteresowaniami Radziejów jest zbyt mały...ale biorąc pod uwagę oddziaływanie (szkoły, powiat) nie tak bardzo mały... W sam raz > To też zakład pracy dla kadry handlowców, a dla konsumenta wielka wygoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: Budowa przy PZM-ocie 13.09.09, 23:35 nouvellevague napisała: > to co prawda kapitał zachodni A co to My wschodnie jeszcze ? > Postaramy się porozmawiać. A jak już będziecie rozmawiać z tym kapitałem "zachodnim ;)" to weźcie tez pod uwagę wysokość wypłacenia koniecznych odszkodowań miejscowym handlowcom, którzy stracą jedyne źródło dochodu wypracowane latami ! > Choć zgodnie z ich zainteresowaniami Radziejów jest Radziejów jaki jest, wszyscy doskonale wiemy i tu muszę się pochwalić. Wczoraj zawiozłem eksponaty na XV Festyn Archeologiczny do Biskupina, była miła atmosfera, uroczysty, pyszny i wystawny obiad, nagle ktos zorientował sie że jestem z tego miasta, byłem mile zaskoczony. Tyle pochwał, superlatyw, że to takie czysciutkie, slicznie zieloniutkie, piekniutkie i nie tylko z oddali wygladajace, usytuowane na wzgórzu jedyne na równinie miasteczko. Tylko jeden starszy gościu z broda i być może przez nieuwagę i roztargnienie dorzucził, że martwe i szkoda że sie tak marnuje. Udałem że nie słyszę, a i teraz mysljedyne, że dobrze zrobiłem, że nie wdałem sie w dalsza dyskusje. A jakie sa wasze zdania bracia i siostry rodacy ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nouvellevague Re: Budowa przy PZM-ocie 14.09.09, 14:19 no takie zachodnio-wschodnie jakby... a co do tego sklepu to inetersują ich miasta z 20.000 mieskańców minimum i oddzialywaniem 30.000 Odpowiedz Link Zgłoś
50v Re: Budowa przy PZM-ocie 14.09.09, 14:47 nouvellevague napisała: > a co do tego sklepu to inetersują ich I już powinno się w okolicy budować lotnisko, czas pokaże dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: Budowa przy PZM-ocie 16.07.10, 01:58 jerryone1 napisał: > ojciec Tadeusz R. buduje filię radia maryjka, wyniuchał dziewiczy teren nie > skalany szatanem i będzie inwestował. awe maryjka A co do wyboru terenu, to jednak trzeba potrafić ;) Odpowiedz Link Zgłoś