qczi 02.01.04, 00:48 zdaje sie, ze dzis premiera. mam pytanka btw 1.kto z Was czytal trylogiem przed filmowymm boomem? 2.bohater ulubiony 3.kim chcielibyscie byc, z kim sie identyfikujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: WLADCA PIERSCIENI 02.01.04, 01:11 qczi napisała: > zdaje sie, ze dzis premiera. > mam pytanka btw > 1.kto z Was czytal trylogiem przed filmowymm boomem? Oczywiście, na dokładkę "Hobbita", "Silmarilion", "Niedokończone opowieści", ... > 2.bohater ulubiony Grisznak > 3.kim chcielibyscie byc, z kim sie identyfikujecie? Jak już koniecznie kimś, to Tomem Bombadilem lub Drzewcem da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: WLADCA PIERSCIENI 02.01.04, 01:26 a ja sobie czasem wyobrazam, ze to wszystko istnieje fajnie by bylo, no nie? nic wiecej nie napisze, bo i tak wszyscy uwazaja mnie za idiotke, po co maja uwazac za infantylna idiotke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: WLADCA PIERSCIENI 02.01.04, 01:40 qczi napisała: > zdaje sie, ze dzis premiera. > mam pytanka btw > 1.kto z Was czytal trylogiem przed filmowymm boomem? TAK plus "Hobbita" i "Silmarilion", > 2.bohater ulubiony Grimli > 3.kim chcielibyscie byc, z kim sie identyfikujecie? eeee secret :) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: WLADCA PIERSCIENI 02.01.04, 10:08 czemu nie założyłaś tego wątku w kulturze? I kupy innych tam się nadających do tego-boisz się o oglądalność? Albo bliźniaczo podobny wątek wyprowadzasz z kultury i zakładasz tu. Zadbaj bardziej o kulturę, kto ma coś do powiedzenia w tych tematach i tak tam zajrzy w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś