Gość: xyz IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 15:03 Spędziłem dzisiaj godzinę (spacer) w Myślęcinku. Pogoda rewelacyjna,piękne widoki, dużo ludzi (rodziny+zwierzeta,głównie pieski). Kto jeszcze był ???? Jakie są wasze spostrzeżenia?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 03.02.02, 15:07 yyyy bylem troche na wschod ale tez na podobnych terenach i tez z pieskiem i tez byla ladna pogoda i tez sporo czasu :-))) KroTosS von spacer Ps.Co do Mysla to mam spostrzezenie takie: kreci sie on ostatnio kolo mojego hm... nazwjmy dla uproszczenia (zaciemnienia?) zycia he he ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 03.02.02, 17:02 Byłam dzisiaj od 10-12. Dzieciaczki aż zaniemówiły z nadmiaru tlenu i przestrzeni. Do lekarza chyba z nimi pojadę.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 03.02.02, 17:12 Nie w Myślęcinku ,ale też spojrzałam dzisiaj słońcu w twarz.Zakłuło boleśnie;) Pokonana musiałam założyć ciemne okulary:) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 03.02.02, 17:29 basia! napisał(a): > Nie w Myślęcinku ,ale też spojrzałam dzisiaj słońcu w twarz.Zakłuło boleśnie;) > Pokonana musiałam założyć ciemne okulary:) uuu aaja juz wczoraj w ciemnych jechalem, bo sie nie dalo z tym sloncem wytrzymac w aucie. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:21 Ja na spacerku takze a jakze :o) choc nie w Myslecinku, bo mnie len wzial ;oP ale zawsze milo bylo isc w strone slonca.. :o)) Ech, jak ja kocham spacery ^_^. Milus vel H.B.^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 03.02.02, 23:28 Ja również byłem na spacerku ale w Pieckach.......i również musiałem chodzić w ciemnych okularach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 04.02.02, 17:44 Gość portalu: Milak napisał(a): > Ja na spacerku takze a jakze :o) choc nie w Myslecinku, bo mnie len wzial ;oP ciekawe czy masz swiadomosc ze w to nie wierze ;-P zreszta wierzyc... wiem! ^_~ >ale zawsze milo bylo isc w strone slonca.. :o)) Ech, jak ja kocham spacery ^_^ fakt slonko swieci slicznie ostatnio wiec jest gdzie chodzic ^____^""" KroTosS vel C.P. ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 07:37 Hmmm, cóż za telepatia - właśnie zbierałam się , by otworzyć wątek. Myślęcinek - jak wiadomo - piękny - ja akurat byłam w zoo (hi hi) i jestem troche zniesmaczona - bilet dla dorosłego kosztuje 6zł polskich, w tak piękną pogodę kręci się mnóstwo ludzi (a przy gorszej to i tak jakas garstka zapaleńców sie znajdzie) - a tu zgroza i kicz dookoła. Pani w kasie ćmi w środku fajki - ciemno od dymu, brudno itp. - nie wierze, że nie można tego "kantorku" za jakieś małe pieniądfze pomalować. Po drugie - sprzedawana są - oprócz zdjęć zwierząt jakies plastikowe koszmarki- rysunki wiewiórek na plastikowych plakietkach - kiczowate, że aż strach. W Anglii to by z rtakiego Myślęcinka zrobili ósmy cud świata - broszury edukacyjne, jakaś skarbonka na zwierzaki, zioła w torebkach, atlasy zwierzat i kwaitów, jakieś zabawy koedukacyjne itp. No i po trzecie - nikt , ale to nikt nie pilnuje tłumów mam i dumnych ojców, którzy dają swoim pociechom tony chleba a dzieci wrzucają je biednym zwierzątkom . No, na razie to tyle . Pzdr Fore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 08:36 Wprawdzie nie bylem w niedziele w Myslecinku, ale.... > zapaleńców sie znajdzie) - a tu zgroza i kicz dookoła. Pani w kasie ćmi w > środku fajki - ciemno od dymu, brudno itp. - nie wierze, że nie można > tego "kantorku" za jakieś małe pieniądfze pomalować. Po drugie - sprzedawana I powinno sie o to postarac miasto... W koncu w jego interesie jest by mieszkancy mieli gdzie przyjemnie spedzic weekend.... a pozniej wypoczeci i zrelaksowani chetniej przystepowali do pracy, ktora przyniesie chwale naszemu grodowi.... ;-))) Qrde.... ale wpadlem w patos...... > są - oprócz zdjęć zwierząt jakies plastikowe koszmarki- rysunki wiewiórek na > plastikowych plakietkach - kiczowate, że aż strach. Typowo odpustowe? Znamy ten bol az za bardzo..... > W Anglii to by z rtakiego Myślęcinka zrobili ósmy cud świata - broszury > edukacyjne, jakaś skarbonka na zwierzaki, zioła w torebkach, atlasy zwierzat i > kwaitów, jakieś zabawy koedukacyjne itp. Wycieczki klasowe, opieka nad zwierzetami, wszystko co mialoby na celu nauczenie dzieci szacunku dla zwierzat i przyrody w ogole.... > No i po trzecie - nikt , ale to nikt nie pilnuje tłumów mam i dumnych ojców, > którzy dają swoim pociechom tony chleba a dzieci wrzucają je biednym > zwierzątkom . Tego problemu zapewne nie uda sie zalatwic..... przynajmnie dopoty, dopoki dzieci nie zostana tego nauczone i nie dorosna.... Same moze w przyszlosci nie beda takich bledow popelniac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 13:38 I nikt nie jest chętny do reformy Ogrodu Fauny i Flory w Myślecinku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 13:49 Ja chcę żyrafę i lwa . Wiem ,że w Polsce nie mieszkają . Ale i tak chcę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Myślęcinek - niedziela 03.02.2002 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 17:52 Gość portalu: atomski napisał(a): > Ja chcę żyrafę i lwa . Wiem ,że w Polsce nie mieszkają . Ale i tak chcę :)) Oooo... To ja poprosze slonia :o)) duzego i zoltego :o)))) H.B.^_^ Odpowiedz Link Zgłoś