Dodaj do ulubionych

AJD pani G.

IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 15:46
pytanie do studentow 2 roku! napiszcie jak wasza dydaktyka z paniaG. bo ja
nie wiem jakim cudem to mozna zaliczyc??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 26.01.06, 16:08
      luzik. 4.5 - wiecej chyba nie da rady :((((
      • Gość: studentka-dentka Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:13
        no to super gratuluje:):) ja jeszcze nic nie zaliczylam i nei wiem jak to
        zrbic:) ciagle wszystko ejst zle
        • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 26.01.06, 16:16
          może korepetycje... ;)
          • Gość: studentka-dentka Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:19
            hm musze o tym pomyslec:0 moze to nie jest taki zly pomysl:) oczywiscie tylko
            we dwoje:):):)
            • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 26.01.06, 16:23
              jasne ze tylo we dwoje...
              jak wiemy wlasciwa koncentracja to polowa sukcesu.. :)
              • Gość: studentka-dentka Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:25
                tylko nei wiem czy bede w stanie sie skoncemtrowac:)
                • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 26.01.06, 16:27
                  masz z tym klopoty?
                  cos poradzimy... :)
                  • Gość: studentka-dentka Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:40
                    przy tobie tak:):)
                    • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 26.01.06, 16:46
                      moze sie przekonamy? :)
                      • Gość: studentka-dentka Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:50
                        moze:):)
                        • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 26.01.06, 17:15
                          zaproponujesz cos? :)
                          • Gość: studentka-dentka Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 17:17
                            ty zaproponowales korepetycje wiec czekam an dalsze propozycje:)
                            • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 26.01.06, 17:24
                              ale tak publicznie..
                              miało być we dwoje
                            • Gość: seba Re: AJD pani G. IP: 212.203.133.* 27.01.06, 17:50
                              a tak dobrze się zapowiadało...
                              życzę miłej nauki w pojedynkę ;) no i owocnej :)
              • Gość: coco Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:26
                kolezanka z T Ped. zaliczala 3x ale zaliczyla!trzeba chyba miec farta.ja jestem na op-res i dziekuje Bogu ze z nia nie mam zajec.na wykladzie takie problemy robila ze wpisem do indexu ze rece opadaja,trzymaj sie cieplutko-na pewno zaliczysz
                • Gość: karolcia Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:37
                  ja tez jestem an op-res ale na 3 roku i mielismy z nia zajecia bylo
                  fatalnie.zdawalismy caly rok a w czerwcu zostalo jeszcze okolo 150 osob wiec
                  zrobilismy zebranie z dziekanem i dzieki temu zabrli jej reske i juz nie ma z
                  nia zajec:)chociaz tyle, ne dosc ze najtrudniejszy kierunek to jeszcze taki
                  wykladowca:)
                  • Gość: coco Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:53
                    czy ja wiem czy taki trudny?jestem dopiero na 2 roku wiec sie jeszcze okaze,wiem tylko ze dla mnie jest najlepszy :)))))
                    • Gość: karolcia Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 16:58
                      a z kim masz ped resocjalizacji? nienno mozed i nie trudny ale najtrudniej sie
                      dostac na reske:) ale ogolnie jest swietnie tylko zkoda ze tak amlo przedmiotow
                      zwiazanych z resocjalizacja( az 1 na 2 roku:) na 3 z reszta tez:):) z tym ze na
                      3 jest super gosc od reski co prawda bardzo wymagajacy ale fantastycznie zna
                      sie na tym i potrafi zainteresowac studenta
    • Gość: paula1r.pedagogiki Re: AJD pani G. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:25
      ..mnie jeszcze ten temat nie tyczy ale już słyszałam o "3xG"które
      trzeba"przejść..1już mam od wczoraj za sobą-biomedyka na szokujące bdb!!:)
      POWODZENIA z inną panią G.!:))
      • Gość: coco Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 19:07
        ped res mam z zajecka!nie wiem tak naprawde co o niej sadzic,ja u niej zaliczylam ale wiele osob (i to najwieksze kujony w grupie)nie...
        • Gość: kaolcia Re: AJD pani G. IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:12
          ja tez z nia mialam i byla spoko tylko troszke nudna czasami. zalki byly u niej
          bez proble,u chociaz kilka osob poprawialo kolosy. na egzaminie tez nie bylo
          zle tzn byly zestawy kilka bardzo latwych i reszta trudne ale wiekszosc zdala
          od razu nieliczni mieli poprawke we wrzesniu
          • Gość: coco Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 26.01.06, 19:43
            to mnie bardzo pocieszylas z tym egzaminem z reski bo sie go obawiam-czyli zajecka nie czepia sie specjalnie na egzaminach?ale z nia nie mozna sie nudzic!!!
            • Gość: kolo Re: AJD pani G. IP: *.21.pl 27.01.06, 10:32
              na egzaminie pelny luz pani sobie pali fajke noga na nodze a ty ja scimniasz
              jesli co kolwiek bedziesz wiedziec to zaliczysz
              • Gość: zzzzzzzz Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.06, 11:19
                ty chyba nie o tyj pani G mowisz my mowimy o dydaktyce
                • Gość: lucas Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 29.01.06, 16:06
                  ale obciach ta baba
            • Gość: karolcia Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.06, 11:27
              mozna sie nudzic:)no nie wiem jak z egz bo u nas pare osob nie zdalo jak
              trafisz na latwy zestaw to luz a tych latwych jest ze 3 ale jak sie uczysz to
              da sie przezyc:)ale na 3 roku reska jest super
    • Gość: toes Re: AJD pani G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:47
      witam
      niestety fatalne spostrzeżenia dotyczace zaliczenia u tej pani G to prawda,
      niektórzy nie wiedziec czemu zaliczaja bez kłopotu, niektórzy zaliczają na re
      re komisach itp
      ja kończyłem studia pare lat temu i mielismy na roku prawdziwe problemy,
      koszmar skonczyło sie na apelacjach, spotkaniach z dziekanami itd, w koncu
      odsunięto ją od zajęć na kilku grupach lub kierunkach, nie pamietam dokładnie
      pamiętam kolegów którzy znali materiał na pamieć, znali wszystkie pytania i
      odpowiedzi, udzielali pisemnie pełnych odpowiedzi a mimo to oblewali
      na prawdę prosze uważać, to są jakies jaja z tą panią
      • Gość: karolcia Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.06, 12:18
        czyli to samo co u nas nie wazne ze umiesz wszystko na blache i tak zawsze
        brakuje 1/4 punkta do zaliczenia:) i zaliczalo sie po kilkadziesiat razy to
        samo:0 az w koncu poslzismy do dziekana i od tego roku zabrano jej zajecia na
        ped op-res:)
    • Gość: kuba Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.06, 14:27
      a ja zaliczam juz po raz 4 i ndal jest zle wszystko:): ale co ta chyba jest
      jakis sposob na ta kobitke
      • Gość: Kati Re: AJD pani G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:33
        nie mialam dydaktyki z pania G zreszta juz legendą ajd:)ale za to psychologia z
        inna pania G tez nieźle brrrr
        • Gość: kuba Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.06, 14:36
          co tampsychologia w porownianiu z kobta ktora nie wie sama czego chce, raz jest
          dobrze a raz zupelnie jej sie wszsytko myli. ona uwaza ze nawet to co an
          wykladach dyktuje to bzdury i my napewno zle zapisalismy to:):)
          • Gość: kati Re: AJD pani G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:37
            pewnie masz racje nie weim nie przezyla.wiesz przedszkolanki maja zawsze fory
            nawet u pani G.na wykladzie wpisy na luzach.
            • Gość: kuba Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.06, 14:47
              no to gratuluje i tylko pozazdroscic. teraz trzymaj za nas kciuki zeby nam
              wreszcie zaliczyla ta dydaktyke:)
              • Gość: marina Re: AJD pani G. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 27.01.06, 17:33
                a ja zaliczylam obydwa kolosy za 1 razem:): nie wiem jak to zrobilam bo na 1
                nie bylam zbyt przygotowana za to kumpela ktora wszystko umiala ne zaliczla ani
                jednego. ta pani jest po prostu... brak slow:)
                • Gość: aa Re: AJD pani G. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:33
                  Nasza grupa zbojkotowała zajęcia z tą panią już w 1991 roku-pisaliśmy
                  podania,ze chcemy zmiany prowadzącego od samego początku zajęć. Dali nam kogoś
                  innego- ale egzamin wszyscy zdawali we wrześniu- komisyjnie. Poszło bez
                  problemów, ale stres pamiętam do tej pory-mój jedyny egzamin w tym terminie.
    • Gość: zenek Re: .zaproście ją na gofry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:47
      nie jest to związane z wiekiem, co mogłoby być pewnym usprawiedliwieniem
    • Gość: absolwentka Re: AJD pani G. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:00
      Bo tak naprawdę to nie o kucie tu chodzi fujary jesteście to da wam popalić.
      my mieliśmy ćwiczenia z panem G. a wykłady z nią miał być egzamin i .... no
      właśnie popytajcie innych roczników co i jak i za ile.
      a potem jest bdb w indeksie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka