Dodaj do ulubionych

Real - zepsute mieso!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:16
dzis kupilam 2 kg karkowki na stoisku miesnym w realu. zajezdzam po 15 min do
domu a mieso smierdzi ze az nos wykreca...! pojechalam je oddac.
czy zdarzylo wam sie cos podobnego!
Obserwuj wątek
    • Gość: devil Re: Real - zepsute mieso! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:46
      a jakie tam ma być mięso jak pacany oszczędzają na klimatyzacji czy nawet jakims
      nawiewie i w realu latem jest jak w szklarni..... Omijam ltem real z dalek....
      nie mam ochoty wąchać upoconych ludzi i kupowąc roztipioną czekoladę albo
      zielone mięso
      • Gość: Darek Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:50
        A kto kupuje mieso w marketach??? Tam zawsze jest bylejakie
        • Gość: ... Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:25
          Fakt, w RALU jak w szklarni. Co na to "derekcja"???
          Jak mięso ma być świeże?
    • Gość: Dyrektor PIH-u Re: Real - zepsute mieso! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:25
      Nikt rozsądny nie kupuje mięsa w marketach. Ale oczywiście zbadamy tę sprawę.
    • Gość: TTT Re: Real - zepsute mieso! IP: *.trustnet.pl 09.07.06, 20:01
      najgorsze jest to ze ludzie kupuja drogie kurczaki na promenadzie liczac na swiezosc, a tak naprawde handlarze kupuja je w realu, przykre ale prawdziwe
    • Gość: mmm12@buziaczek.pl Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 20:09
      nie...nigdy
    • Gość: Arek Re: Real - zepsute mieso! IP: *.prio140.trustnet.pl 09.07.06, 23:14
      w taki upał jem tylko warzywa i to co z zamrażalnika,nikt rozsądny nie kupuje
      mięsa w taką pogodę,a już na pewno nie z marketu
    • Gość: tamara772 Re: Real - zepsute mieso! IP: 195.189.52.* 10.07.06, 12:27
      Raz zdarzyło mi się kupić szaszłyki, które składały się z samego tłuszczu
      pięknie obtoczonego w różnokolorowe przyprawy, ażeby nie było widać, co to za
      mięsko (pies nawet nie chciał tego potem zjeść)... Często również zdarza się,
      żę stara pokrojona i obsuszona wędlina jest wkrajana do sałatek na stoisku
      obok. I oczywiście smakowicie wyglądający bigos i pieczone kurczątka to również
      śmierdzące mięsko, które po upieczeniu zyskuje na aromacie... Pozdrawiam
      • Gość: Hellowen Re: Real - zepsute mieso! IP: *.man.czest.pl 14.07.06, 19:37
        Odnośnie wkrawania wędlinek do sałatek to totalna bzdura bo sałatki
        przyjeżdżają gotowe w kilku kilogramowych wiaderkach. Chyba krasnoludki miały
        by robić te sałatki w realu. Klienci są jacyś strasznie ograniczeni sądząc że
        na miejscu w realu przygotowuje się sałatki lub twarożki. Trochę wyobraźni!
    • Gość: mieso Re: Real - zepsute mieso! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:00
      up
    • Gość: yoyo Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:56
      ja kupiłem kiedys suszone morele na wage i były w nich robaki;/
      • Gość: klient1 Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:01
        ja zawsze kupuje mieso w real mam pewnośc że jest zbadane przez odpowiednie
        służby.obsługa jest wspaniała,doradzą.
        pomyślcie trochę w taki upał to ci ludzie co tam pracuja musza sie naprawde
        nagłówkowac żeby klient był zadowolony.
        Ale powinniście założyc klimę i warunki sie zmienia diametralnie
        • Gość: aga Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:05
          ja kupiłam w tamtym roku mięso w auchanie i też było śmierdzące. Zgłosiłam
          reklamacje i oddali mi kasę.
    • Gość: rena Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:03
      Ale ludzie ameryke odkrywacie
    • Gość: xx Re: Real - zepsute mieso! IP: 80.54.171.* 14.07.06, 13:32
      Nie spotkałem jeszcze śmierdzącego mięsa, a zaopatruje się tylko w realu.
      Natomiast kupiłem paczkowaną kiełbasę zwyczjną i tak śmierdziała ,że ani pies
      nie chciał. A kupiłem ją specjalnie dla psa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka