Gość: mieso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:16 dzis kupilam 2 kg karkowki na stoisku miesnym w realu. zajezdzam po 15 min do domu a mieso smierdzi ze az nos wykreca...! pojechalam je oddac. czy zdarzylo wam sie cos podobnego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: devil Re: Real - zepsute mieso! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 15:46 a jakie tam ma być mięso jak pacany oszczędzają na klimatyzacji czy nawet jakims nawiewie i w realu latem jest jak w szklarni..... Omijam ltem real z dalek.... nie mam ochoty wąchać upoconych ludzi i kupowąc roztipioną czekoladę albo zielone mięso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 16:50 A kto kupuje mieso w marketach??? Tam zawsze jest bylejakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:25 Fakt, w RALU jak w szklarni. Co na to "derekcja"??? Jak mięso ma być świeże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyrektor PIH-u Re: Real - zepsute mieso! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:25 Nikt rozsądny nie kupuje mięsa w marketach. Ale oczywiście zbadamy tę sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: Real - zepsute mieso! IP: *.trustnet.pl 09.07.06, 20:01 najgorsze jest to ze ludzie kupuja drogie kurczaki na promenadzie liczac na swiezosc, a tak naprawde handlarze kupuja je w realu, przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm12@buziaczek.pl Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 20:09 nie...nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Real - zepsute mieso! IP: *.prio140.trustnet.pl 09.07.06, 23:14 w taki upał jem tylko warzywa i to co z zamrażalnika,nikt rozsądny nie kupuje mięsa w taką pogodę,a już na pewno nie z marketu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara772 Re: Real - zepsute mieso! IP: 195.189.52.* 10.07.06, 12:27 Raz zdarzyło mi się kupić szaszłyki, które składały się z samego tłuszczu pięknie obtoczonego w różnokolorowe przyprawy, ażeby nie było widać, co to za mięsko (pies nawet nie chciał tego potem zjeść)... Często również zdarza się, żę stara pokrojona i obsuszona wędlina jest wkrajana do sałatek na stoisku obok. I oczywiście smakowicie wyglądający bigos i pieczone kurczątka to również śmierdzące mięsko, które po upieczeniu zyskuje na aromacie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellowen Re: Real - zepsute mieso! IP: *.man.czest.pl 14.07.06, 19:37 Odnośnie wkrawania wędlinek do sałatek to totalna bzdura bo sałatki przyjeżdżają gotowe w kilku kilogramowych wiaderkach. Chyba krasnoludki miały by robić te sałatki w realu. Klienci są jacyś strasznie ograniczeni sądząc że na miejscu w realu przygotowuje się sałatki lub twarożki. Trochę wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieso Re: Real - zepsute mieso! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:00 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:56 ja kupiłem kiedys suszone morele na wage i były w nich robaki;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient1 Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:01 ja zawsze kupuje mieso w real mam pewnośc że jest zbadane przez odpowiednie służby.obsługa jest wspaniała,doradzą. pomyślcie trochę w taki upał to ci ludzie co tam pracuja musza sie naprawde nagłówkowac żeby klient był zadowolony. Ale powinniście założyc klimę i warunki sie zmienia diametralnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:05 ja kupiłam w tamtym roku mięso w auchanie i też było śmierdzące. Zgłosiłam reklamacje i oddali mi kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Real - zepsute mieso! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:03 Ale ludzie ameryke odkrywacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Real - zepsute mieso! IP: 80.54.171.* 14.07.06, 13:32 Nie spotkałem jeszcze śmierdzącego mięsa, a zaopatruje się tylko w realu. Natomiast kupiłem paczkowaną kiełbasę zwyczjną i tak śmierdziała ,że ani pies nie chciał. A kupiłem ją specjalnie dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś