Gość: xx IP: *.21.pl 04.12.06, 13:50 www.jok.pl/module.php?op=galery&cmd=show_img&sub=13&pic=112&page=4#P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ingl ti Re: a to dobre:) IP: *.range86-135.btcentralplus.com 04.12.06, 14:00 fajne-szczegolnie te PRLu-to bylo wesolo-a czlowiek wtedy tylko narzekal zamiast sie cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Pamietacie slubowanie na Zucha :D IP: *.gre.pl 04.12.06, 14:16 To byly czasy, mundurki, chusty, spinki i spotkania w harcowce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingl ti Re: Pamietacie slubowanie na Zucha :D IP: *.range86-135.btcentralplus.com 04.12.06, 16:19 ja nie mialam bo tego roku mielismy chora wychowawczynie i nie mial kto tego zorganizowac ale harcerka bylam-to byly czasy w moim mieszkaniu po lekcjach cwiczylismy taniec i spiew no i w szkolnych zawodach wygralismy!!! swoja droga nie mam kolezanek z dziecmi w wieku szkolnym wiec nie jestem na czasie i nie wiem co teraz dzieci robia w/po szkole by sie nie nudzic? bo wiem ze latwo narzekac na minione czasy ale nie wszystko bylo takie zle-np zuchy no jak istnieje jeszcze to wszystko i sie kreci? Odpowiedz Link Zgłoś