Dodaj do ulubionych

leczenie kanałowe zęba

29.06.09, 22:23
Poszukuję dentysty,do kanałowego leczenia zęba.Wątki znajdujące się na forum
są dość stare,nie wiadomo czy nadal aktualne, proszę o poradę u kogo warto
leczyć zęby.
Obserwuj wątek
    • emerytwojsko Re: leczenie kanałowe zęba 30.06.09, 08:30
      Dr Wypart w prywatnej przychodni z NFZ przy ul. Kilińskiego między
      ul. Jasnogórską a Jana Pawła II.
    • Gość: z Re: leczenie kanałowe zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:41
      podbijam
      • Gość: cedr Re: leczenie kanałowe zęba IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 17:29
        oldent-czestochowa.pl/
        • Gość: jasiu... Re: leczenie kanałowe zęba IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.09, 20:32
          Poszukaj młodego nieznanego dentysty, do którego łatwo zapisać się na termin
          (nie ma renomy) i który nie ma żadnej reputacji.

Wiem, co mówię!

Próbowałem leczyć zęba w renomowanej firmie dentystycznej w Częstochowie. Firma
          rodzinna, Nazwisko, jakby krewni Izabeli z powieści Prusa. Więcej nie powiem.

Niestety, opatrunek na zębie utrzymał się tydzień. Po kilku następnych dniach
          wdała się ropa, a ja byłem ok. tysiąc kilometrów od gabinetu. Na szczęście mam
          ubezpieczenie w Kasie Chorych. Niemiecki dentysta bardzo się dziwił sposobem
          leczenia przez polskiego stomatologa. Nie mógł zrozumieć, po co w Polsce kopie
          się ludzi prądem (jonoforeza), jakie leki się w ten sposób podaje. On tej metody
          nie znał!

Nie wiem co zrobił (aż tak dobrze niemieckiego nie znam), założył "antybiotikum"
          i na drugi dzień opuchlizna zlazła.

Może dlatego wyciągnąłem wnioski: jeśli się leczyć, to u kogoś, kto pracuje na
          swoją opinię, ma czas, chce mu się i zna lepsze metody leczenia, niż kupiony 50
          lat temu aparat do jonoforezy. Stąd powiedziałem sobie, koniec z lokalnymi
          sławami. Nie stać mnie na takie leczenie. Nie tyle finansowo, co na skutki
          takiej partaniny nie mogę sobie pozwolić. Lekarz ma być młody i nie
          zmanierowany. Stomatologiczne pomniki Częstochowy wolę pozostawić tym, którzy z
          uzębieniem nie mają żadnego problemu.
          • Gość: www Re: leczenie kanałowe zęba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:37
            ja polecam Dr Ewe Korzekwe przyjmuje na brata alberta, bodajze nr 4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka