Dodaj do ulubionych

Żenujący poziom obsługi w Warce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:52
Ostatnio ze znajomymi wybraliśmy się do Warki. Mieliśmy nadzieje, że będzie to
udany wieczór, ale niestety tak nie było... Jestem zszokowana tak niskim
poziomem obsługi jaki nas tam spotkał. Sytuacja wyglądała w skrócie tak:
siedzimy, rozmawiamy, zamawiamy dwa piwa. Rozmawiamy dalej, śmiejemy się,
poprawiam włosy, nagle na nas wszystkich leją się zamawiane dwa piwa. Siedzimy
dalej, teraz już lekko poddenerwowani oczekując słowa "przepraszam". Z ust
kelnerki padają jednak inne słowa "będzie pani musiała za to zapłacić", "ja
nie będę za to płaciła ze swojej pensji". Chwilę później przyszła już
dwuosobowa delegacja próbująca zmusić nas do zapłacenia. Ale niby z jakiej
racji? Kelnerka pracująca w piwiarni chyba powinna posiadać tę cenną
umiejętność jaką jest podawanie piwa. Wpychanie się z tacą pomiędzy dwie osoby
bez żadnego ostrzeżenia nie jest raczej zbyt dobrym pomysłem. Dowiedzieliśmy
się, że nie wyjdziemy z piwiarni dopóki nie zapłacimy za te piwa. Dla świętego
spokoju zapłaciliśmy te 10 zł. Dodam, że nasz stolik nie był już w ogóle
obsługiwany, a więc zmieniliśmy lokal - na zawsze. Tak chamskiej obsługi w
życiu jeszcze nie widziałam. Ale widocznie nikomu tam nie zależy na klientach.
Uważam że jeżeli ktoś chce mieć piwiarnie na poziomie, to powinien zatrudniać
odpowiednich pracowników, bo przecież to przede wszystkim oni budują wizerunek
lokalu.
Jak ktoś chce miło spędzić czas to niech lepiej omija Warkę szerokim łukiem,
nikomu nie polecam tej piwiarni, a właścicielowi współczuję pracowników.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 09:58
      coś mi się wydaje że Warka długo przy takim podejściu do klientów nie pociągnie
      • Gość: Adaś warka IP: *.centertel.pl 27.06.08, 23:55
        WARKA to najepszy lokal w tarnowskich.. Jesli ktos twierdzi inaczej
        niech wszysykie zwiedzi..
      • Gość: Adaś Kibice IP: *.centertel.pl 27.06.08, 23:58
        Jak wam sie w warce nie podoba to do domu na mecz cioty..
        • Gość: american curl Re: Kibice IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 07:49
          No.I teraz sami widzicie jaki tam jest poziomek - adaśkowy taki...
      • Gość: gość Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:36
        Jestem zszokowana taka wypowiedzia,ja rowniez pracuje w warce i nie
        zgodze sie z tym ze my barmanki nie interesujemy się klientami.To
        klienci są niekiedy chamscy...W warce jest dobry klimat mowie to
        jako barmanka i klientka...
    • Gość: gluś Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 10:15
      cos mi sie wydaje ze to bylo troszeczke inaczej
      • Gość: Aga Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:22
        Tzn? Jak jest Twoja wersja?
        • Gość: gluś Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:55
          co ta kelnerka zrobiła,biegła potknęła sie , specjalnie to piwo wylała a może
          podstawiliście jej noge dla kawału.
          • Gość: Marg Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:58
            Z tego co ja wywnioskowałam, to bez uprzedzenia "wepchała" się z tacą mędzy dwie
            osoby (próbując pewnie postawić tace na stole), a jedna z nich akurat podniosła
            ręce, by poprawić włosy i... bęc, piwka poszły. Gdyby panie z Warki potrafiły
            mówić, to mogłyby ostrzegać o swym przybyciu.
            P.s. Ja też nie mam miłych wspomnień z tej piwiarni ;)
            • Gość: gość Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.strong-pc.com 01.08.07, 09:55
              mogła być ta kelnerka milsza. To jakoś te wylane piwo by się przebolało
    • Gość: jana Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.strong-pc.com 02.08.07, 12:36
      ja tam nie chodzę :-)
    • carringtontomas Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 02.08.07, 15:10
      mam podobne zdanei o tej "piwiarni" - kiedyś byliśmy tam z kumplem na piwku i
      niedość , że czekaliśmy chyba z 10 minut aż podejdzie kelnerka (kumpel w końcu
      się zdenerwował i poszedł zamówic do baru) to jak przyszła i poinformowałem, ze
      kolega poszedł zamówić to usłyszałem, że od zbierania zamówień jest kelnerka i
      jak możemy wchodzić do porządnego lokalu i nie czekać na obsługę -
      niewychowani :-)
      po wypiciu zamówionego piowa, wyszliśmy i moja noga już tam więcej nie postała.
      Wolę iść na czerwoną finlandię na lodzie do Celony - od tamtejszych kelnerek
      mogłaby się obsługa Warki wiele nauczyć.
      • Gość: dajcie luzu ?! IP: *.interpc.pl 07.03.08, 17:42
        10 minut ? wielka krzywda Ci sie stała.... przy tylu ludziach ile 2 dziewczyny musza obsługiwać na bierząco.... zenada ludziee wy to tylko obsmarować potraficie
        • Gość: klient Re: ?! IP: 83.1.79.* 07.03.08, 18:30
          niech właściciel zatrudni w takim razie trzy jak dwie nie dają sobie rady, już
          ich tak nie bron bo na dobrych klientach nie powinno sie oszczędzać
          • Gość: skp Re: ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:26
            haha smieszni jestescie :) 10min? Zapraszam do "Grzesznikow" do k-ce jednego z
            najlepszych i najbardziej "ekskluzywnych" lokali na slazku.
            Tam czekanie na obsluge 15min w godzinach szczytu to jest norma i jakos nikt na
            ten fakt nie narzeka.

A co do "obslugi przy barze"... To wszyscy znaja wielkosc baru warkowego (2
            barmanow na nim to juz tlum), a wiec zrozumcie barmana. Ktory ma na stole
            czekajace 10 roznych zamowien do realizacji... a tu nagle wpada klijent ze
            stolika... W takiej sytuacji prosi sie go zeby sobie usiadl a kelnerka zachwilke
            podejdzie i wezmie zamowienie... Bo jak by kazdy chcial byc przy barze obsluzony
            to zamowienie do stolikow nigdy nie dojdzie :) a wiec wtf?
          • Gość: Adaś ... IP: *.centertel.pl 28.06.08, 00:19
            Kelnerki w warce to sa najsympatyczniejsze osobki na ziemi.. Niewiem
            ja tam mozna narzekac na obsluge....
    • Gość: joel Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.eranet.pl 04.08.07, 13:24
      a może to jest tekst konkurencji? bo gdyby obsługa faktycznie była fatalna to
      nikt by tam nie chodził- a w Warce tłumy!
      • Gość: klient warki Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 13:32
        Chciałbym zabrać głos w tej sprawie!!!
        Byłem w warce jak wylane zostały te piwa na ciebie!!!
        wcale to tak nie wyglądało!!!Wymachiwałaś rekami jakbyś chciała
        odlecieć!!!
        Dziewczyna próbowała cie ominąć ale ją po prostu szturchnęłaś!!!
        Powiem jedno!!! Oprócz cejlony i yazzu nie ma takiej knajpy jak
        warka.
        Tylko, że każda z tych knajp ma swój inny charakter.
        Aby byś dobrze traktowanym w każdej knajpie trzeba też coś ze soba
        prezentować a nie tylko wymagać i zachowywać się jak ŚWIĘTE KROWY.
        Trzeba pamiętać też o tym, że w każdej knajpie obsługa jest w pracy
        po kilka a nawet kilkanaście godzin.
        Co do tych wylanych piw.
        Sami wiecie że tam chodzi dużo ludzi i jak piszecie chcecie być
        obsługiwani przy stoliku...więc spójrzcie na te dziewczyny latajace
        z tymi tacami na których jest pełno szklanek i kufli byście mogl
        isie napić a nie trącajcie grabiami jak byście byli najważniejsi...
        • Gość: gość Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:17
          Mnie tam nie było, ale czytając ten wątek, pomyślałam, że właśnie tak mogło być. Ludzie będąc w grupie zachowują się dziwnie, głośne (nawet baaardzo) śmiechy zagłuszające rozmowy "spokojniejszych" klientów no i teraz dochodzi jeszcze wywijanie kończynami. Niestety taki jest obraz wielu klientów tych przybytków: "jestem pan i władca! Dobrze się bawię a wy mnie g... obchodzicie"
          • Gość: mir Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.07, 17:11
            Nic dodac,nic ujac.Zgadzam sie z Twoja opinia.A tak na marginesie.Chwilowo
            przebywam poza T.G i jestem troche odciety od informacji.Moze wiecie czy
            istnieje jeszcze "Svejkova Gospoda".Bo doszly mnie sluchy ze jest
            zlikwidowana.Dzieki za info.
            • tweety8 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 07.08.07, 21:01
              Svejkowa dalej istnieje - ale właściciele są obecnie na wczasach i chyba jest
              chwilowo zamknięta.
              • Gość: gosc Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:25
                Svejkova zmienila adres,jest teraz w chacie rybaka
        • Gość: była_klientka Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 00:32
          Szanowny kliencie Warki,

Mam poważne wątpliwości co do Twojej obecności w Warce w czasie tego
          zdarzenia. Skąd? A no stąd: "Wymachiwałaś rekami jakbyś chciała
          odlecieć!!!". Otóż zapewniam, że nie wymachiwałam rękami, tylko
          podniosłam LEKKO prawą rękę, aby poprawić włosy. Jest to spora
          różnica. Nie jesteśmy też grupą małolatów, jak ktoś tu zasugerował,
          a spokojnymi ludźmi chcącymi przyjemnie spędzić wolny wakacyjny
          czas. Może byłeś przy podobnym zdarzeniu. Bardzo
          prawdopodobne jest, że przy obecnej obsłudze takie sytuacje mają
          miejsce częściej. W tej piwiarni już nic by mnie nie zdziwiło. Co do
          obsługi pracującej kilka godzin - czy te dziewczyny są tak
          przepracowane, że nie stać je na odrobinę kultury? Czy wypowiadając
          słowo "przepraszam" bardzo się zmęczą? W tym wypadku to obsługa
          zachowała się jak "święte krowy", nie my. Wierzę, że dla czytających
          wątek sytuacja może wydawać się absurdalna, sama pewnie nie
          wierzyłabym że coś podobnego może mieć miejsce w "porządnej"
          piwiarni, jednak przekonałam się na własnej skórze, że może.
          Niewiele jednak można w tej sprawie zrobić, więc postanowiłam że
          opiszę zaistniałą sytuację na forum. Zapewniam też, że nie jest to
          żaden tekst konkurencji, nie będę tu reklamowała innych miejsc lub
          form spędzania wolnego czasu a jedynie odradzam odwiedzanie tej
          piwiarni.
          • Gość: klient TG Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 07:18
            Ja Ci wierze ze tak było sam tam byłem parerazy i nie przypadła mi
            obsługa do gustu a tym ze teraz zrzucaja cała wine na Ciebie sie nie
            przejmuj tak juz jets na tym forum i wogóle w polsce ze odwraca sie
            kota ogonem. Zostaje tylko tam już nie chodzic może w koncu otworzą
            w TG jakaś lepszą knajpke i z przyjemna obsługą przeciez tam im nikt
            nie karze pracowac. Pozdrawiam
            • Gość: klient Warki Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 10:50
              Często przebywam w Warce i widzę ludzi cały czas tych samych plus
              gdzie nie gdzie jakieś nowe twarze.... z tego wymika że jest spora
              grupa ludzi , którzy doceniają ten klimat który tam panuje...tak na
              prawdę oprócz yazzu nie ma w tg knajpy gdzie mam taki kontakt z
              obsługą jak tam. Mam ochotę wyjść na piwo czy na cos innego to ide
              tam nawet sam bo wiem, że mogę pogadfać sobie z obługą...znam tam
              wszystkich i naprawdę są to fajni ludzie...którzy mimo wszystko po
              kilku ciężkich godzinach pracy umieją pogadac i sie pośmiać!!!
              A poza tym nie ma takiej drugiej knajpy w tg gdzie można pograć w
              lotki, posłuchać muzyki, pogadać ze znajomymi, pooglądąc sportowe
              zawody...Jest to knajpa w której nie można się nudzić!!!
              Pozdrawiam wszystkich
              • Gość: jolka Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 18:57
                Pomalutku kliencie Warki. Jeszcze jest Joker w którym też można pograć w lotki i
                zobaczyć mecz. I nie jest gorszy od smętnej Warki.
                • Gość: Nijaki Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: 83.1.78.* 03.01.08, 16:26
                  Joker... no cos Ty... Joker odpada ze wzgledu na margines jaki tam
                  chodzi... i to odrzuca... patrza na Ciebie i czekaja az na nich
                  popatrzysz bo maja ochote kogos pobic albo okrasc... wydaje mi sie
                  ze panie z obslugi tez maja z nimi problem... widzialem ostatnio
                  pewna akcje jak pewien chlopak(slyszalem ze nazywa sie Ganc) byl
                  natarczywy wobec pan za barem i patrzyl na wszystkich i szukal
                  jakiejs ofiary... normalnie psychol... takich od razu trzeba zamykac
                  a nie wypuszczac po paru latach... zmienia sie klienci to owszem
                  Joker jak najbardziej ale aktualnie odradzam...
                  • Gość: JOKEROWIEC Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 13:34
                    Też to widziałem, był taki namolny wobec niej, że miałem ochotę go ustawić. Koleś "Ganc"- bo tak podobno sie nazywa, lubi zaznaczać swoją obecność w lokalu. Masz rację, że to psychol i maniak. Ta dziewczyna akurat w ten dzień nie była w pracy, ale to nie dawało mu prawa do zaczepiania jej w taki sposób, bo nie dosyć, że ciągle się na niej uwieszał pomimo, że ona go odpychała najpierw grzecznie później ostrzej, to jeszcze miał pretensje do wszystkich barmanek, że poprosiły szefa o pomoc.Moim zdaniem koleś ma spory problem ze sobą samym. Koleś jest nie tylko niegrzeczny wobec innych gości w lokalu, ale także myśli, że tak powinno być!!! Zachowuje się zdecydowanie za głośno, przeklina i obraża ludzi w taki sposób aby słyszał to cały lokal...może choruje na chorobę sierocą bo ADHD ma napewno!!!

• Gość: JOKEROWIEC Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:35
                      Zapomniałem dodać, że nie zgadzam się, że do jokera uczęszcza margines!!! Kolego
                      bądź koleżanko chyba bardzo rzadko tam bywasz!!! Fakt zdarzają się osoby nazbyt
                      upierdliwe, ale ja chodzę tam od dobrych kilku lat i jakoś nikt mnie nie okradł,
                      a co do przegadywania się, to uważam, że zdarza się to w każdym lokalu. Bardzo
                      miła obsługa lokalu, tego nie da się zaprzeczyć. Barmanki bardzo dobrze wykonują
                      swoja pracę, są zawsze uśmiechnięte i mają duże poczucie humoru!!!
                      • Gość: ela Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 20:45
                        Proszę was o odrobinę obiektywizmu! Kulturalni ludzie w warce!A skąd się biorą
                        te "pawie" dookoła budynku! Jak się idzie do video world w sobotę lub niedzielę
                        to pełno potłuczonego szkła, butelki i pawie . I gdzie ta kultura! Smród piwa,
                        rzygowin i moczu!
                        • Gość: skp Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:36
                          za to co "elu" napisalas to powinlas scigac pana odpowiadajacego za lokal czyli
                          caly budynek pzdr. :) A to ze ktos... no coz tacy ludzie ich nie zmienisz...
              • Gość: knajpki tg Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:04
                "A poza tym nie ma takiej drugiej knajpy w tg gdzie można pograć w
                lotki, posłuchać muzyki, pogadać ze znajomymi, pooglądąc sportowe
                zawody"
                Posłuchać muzyki można raczej w każdej knajpie zalezy kto co lubi,
                pogadać ze znajomymi w kazdym miejscu no i knajpie oczywiscie tez
                chyba ze niemasz znajomych i zostaja Ci tylko barmani którzy mają to
                wkalkulowane w prace, pograć w lotki ? też to nie jedyna knajpa w
                TG, pooglądąc sportowe zawody? ale tylko pooglądac bez komentarza a
                czy i to jedyna to bym tak bez zastanowienia nie mówił.
                Tak więc nie tylko tam można sie nie nudzic niczym sie specjalnym
                nie rózni od innych no może jedynie tym ze jest chyba najnowsza ale
                nie wszystko co nowe musi byc piekne:)
                • Gość: klient Warki Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 10:41
                  Ale nigdzie indziej nie ma takiego wyboru drinków!!!!
                  • Gość: skp Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:38
                    no i czolgajacych sie po ziemi malolatow >18 :)
          • Gość: dawna kelnerka pare slow na koniec IP: *.interpc.pl 20.03.08, 18:25
            skład wielokrotnie zmienil sie od tego czasu. zastanow sie kogo teraz oskarzasz. tak - kelnerki sa zmeczone przy 14sto godzinnym zapierniczu a i tak staraja sie usmiechac i mowic przepraszam i dziekuje. nikt jakos tu nie nadmienił ludzi od ktorych sie słyszy ze jest sie debilką gdy nie przyniesie sie slomki do coli. sluchanie takich tekstow przez tyle godzin moze "lekko ostudzic" dobry humor. pozdrawiam Panią która za wszelką cene nie potrafi sie przyznac do ewentualnego spowodowania wypadku. Kelnerki juz i tak na tyle zrecznie manewruja miedzy stolikami zeby tego uniknac. Jaki jad musi toczyc sie w zyłach ludzi ktorzy miesiacami rozstrzasaja taka sprawe. kobieto ulzyj sobie i w warce wylej komus na buty piwo. kelnerka sprzatajac napewno powie "nic sie nie stalo". Znam te dziewczyny (aktualnie pracujace) wiec przestan prosze mowic zle rzeczy. SKŁAD SIE ZMIENIL OD TEGO CZASU
    • Gość: TradYCJA Fatalny lokal !!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.07, 09:44
      Podpisuje sie trzema lapkami :kelnerki bardzo nieuprzejme,sprzedaja alkohol
      dzieciakom z gimnazjum,nie radza sobie totalnie z obsluga klientow,parokrotnie
      probowalz oszukac mojego znajomego ,ktory po polsku ni w zab...,fatalny lokal
      jedym slowem !!!!!!
      • Gość: skp Re: Fatalny lokal !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:38
        haha dobre ;) Wiecej fantazji Zycze :)
    • Gość: K Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.08, 23:53
      tak to właśnie jest, jak ludzie nie doceniają tego, ze ktoś chce ich obsłużyć...
      widać ze większość z ludzi tutaj wypisujących sie nie miała nic wspólnego z
      praca kelnera/kelnerki. wolicie za każdym razem sobie podchodzić do baru jeśli
      czegoś chcecie sie napić? albo miło jest mieć uprzątnięty stoliku i czysta
      popielniczek, czyż nie? najwyraźniej nikt tego nie docenia ile taka praca wymaga
      wysiłku.
      a co do panienki "machającej rekami" to wiem jak było, bo byłam tego naocznym
      światkiem i prawda jest taka, ze jeśli sie coś zamawia to ma sie ta świadomość,
      ze kelnerka zaraz podejdzie i przyniesie to co sie zamawiało, wiec jakby nie
      było oczekuje sie na jej przyjście, ale jeśli sie myśli o pierdołach, a do tego
      nie myśli co sie robi. no to cóż wymagać od takich ludzi? jakbyś dziewczynko nie
      zrozumiała, to powiem Ci tyle, ze dla kogoś Twoje machanie rekami mogło sie
      skończyć utrata pieniędzy na które ta osoba pracowała parę godzin - dla niej to
      wiele, za to dla Ciebie może NIC;]
    • Gość: ob133 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.08, 00:57
      Napiszę krótko... byłem tam raz i faktycznie, panie za barem
      sprawiają wrażenie jakby stały tam za karę. Knajpka całkiem
      przyzwoita ale zachowanie kelerek - no cóż, delikatnie mówiąc -
      kiepskie:
      - obsługiwanie znajomych poza kolejką, a więc w pierwszej
      kolejności,
      - nie wydawanie reszty czyli coś w rodzaju "sama wezmę sobie
      napiwek,
      - czy wreszcie na hasło "dwa piwa, jedno z sokiem" (przy dwóch
      osobach siedzących przy stole), reakcja kelnerki "czyli razem trzy,
      tak?"

I to wszystko w jeden dzień. Szkoda słów. Na szczęście ja dla
      kelnerek do knajp nie chodzę więc takie numery jakoś mnie nie
      bulwersują, raczej śmieszą. Niemniej, niesmak dla knajpy przez taką
      obsługę pozostaje.
      • Gość: 23 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 10:27
        "do knajp nie chodzę"
        W takim razie razie przyczołgałeś się,czy jak?
    • Gość: k Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: 83.1.68.* 04.01.08, 13:45
      NIEKTÓRE kelnerki w Warce traktują klientów od razu z góry, są strasznie niemiłe
      i zgadzam się z poprzednikami: stoją tam chyba za karę. Ja rozumiem,że mają dużo
      pracy itp,ale nie zaszkodzi się uśmiechnąć i być po prostu miłym,a nie takie
      skwaszone miny...MOgły przecież znaleźć sobie w innym miejscu pracę, w
      Tarnowskich Górach jest dużo ofert pracy. Ale powtarzam, NIEKTÓRE kelnerki.
      • Gość: K Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.08, 10:41
        fakt już nie ma kelnerek, które sie ciągle uśmiechały mimo wszystko;]
        • Gość: Piotr Ochman Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.08, 13:24
          Chodze do Jokera od 12 lat i nie spotkałem sie tam nigdy z niemiłom
          obsługą a jak chcesz kogoś oczerniac to miej odwage sie podpisac tak
          jak Ja
          • Gość: Daniel Kancel Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:44
            Ja bylem dwa razy. I za kazdym razem spotkalem "stalych" klijentow ktorzy klneli i glosno sie zachowywali... A barmanka nic nie robila w tym kierunku zeby ich uspokoic... I wsumie nic dziwnego... Jedna piekna istotka na 8 chlopa... Pzdr.
            • Gość: Jako do ciula IP: *.centertel.pl 28.06.08, 00:15
              ale z ciebi ciul...... tragiczny opis....
    • Gość: Piwosz Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 17:01
      Tylko Lech i tylko w domu :)
      • Gość: dzwoneczek Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.08, 19:01
        Pracowalam w Warce wystarczajaco dlugo zeby nie zgodzic sie z
        wszystkimi opiniami. Pozatym, do bylej_klientki: jestem ta "druga" z
        delegacji i calkowicie inaczej wygladala sytuacja. Pogratuluje Pani
        jezyka i tonu jakim sie Pani wyrazala. To jest dopiero kultura!!!
        Jak ja w Pani wieku chodzilam do knajp to nawet za niechcaco
        stroncony pokal placilam "5zl", ale przynajmniej umialam
        powiedziec "przepraszam" i nie robilam z tego powodu awantury.
        A na przyszlosc powiem kelnerkom z Warki zeby podchodzac do stolika
        anonsowaly sie trabka, bo w sumie trudno je zauwazyc jak podchodza
        do stolika.
        Pozdrawiam owa klientke i do zobaczenia.
        • Gość: TY2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 19:29
          Warka jest w porządku,a kelnerki sympatyczne.
          Sanitariat na piętrze wymaga natychmiastowego remontu!
        • Gość: ks Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: 83.1.71.* 27.01.08, 11:31
          dzwoneczek - nie tlumacz swojej i kolezanek niezgrabnosci, kelnerki powinny dbac
          o dobre samopoczucie gosci a nie odwrotnie a wasze zachowanie to czysta bezczelnosc

do warki rowniez nie chodze, obsluga tragiczna, zreszta klimat i poziom mi
          rowniez nie odpowiada
          • Gość: TY2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 15:26
            Co to znaczy"poziom mi nie odpowiada"?
            Mają przenieść knajpę na dach,czy co?
            A może zejść do piwnicy?
            Siedź w domu matołku i popijaj piwko z biedronki.
            • Gość: ks Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: 83.1.71.* 27.01.08, 17:01
              wlasnie taki poziom:]
              • Gość: TY2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 17:25
                Od razu poznać prawdziwego światowca.
                • philips.2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 28.01.08, 18:59
                  Ja tam nie wiem co wy widzicie złego w warce ja tam chodzę od jakiegoś czasu i
                  nie mogę narzekać .
                  Za każdym razem jak tam jestem obsługa jest miła może liczy sie kto jakie ma
                  podejście do tych ludzi którzy tam pracują ,albo jaki klient taka obsługa a czy
                  ktoś z waz dziękuje za opróżnienie popielniczki ??
                  • Gość: TY2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 19:23
                    Bez przesady z tym dziękowaniem za wszystko,przecież płacimy i
                    dajemy tym ludziom zarobić.Za papier w sraczu też zamierzasz się
                    kłaniać?
                    • philips.2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 30.01.08, 14:52
                      Za papier raczej nie ale kwestia dobrego wychowania :)
                      • Gość: TY2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 23:25
                        Czyli za papier w sraczu kłaniamy się w pas obsłudze knajpy!
                        • philips.2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 31.01.08, 10:30
                          hehe ok :)
                        • Gość: buba Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 10:31
                          Czytam wasze wypowiedzi i znowu potwierdza się to jacy są ludzie w
                          naszym kraju. Płacąc w knajpie zachowujecie się jak pracodawcy-"My
                          im dajemy zarobić"!!! Trzeba być BUCEM. Trochę więcej kultury
                          ludzie...chyba słowa przepraszam i dziękuje nie są trudne do
                          wypowiedzenia...Wstyd mi, że wśród ludzi są takie buraki...
                          • Gość: adam Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 20:51
                            A jak się zachowywać, kiedy człowiek w knajpie jest traktowany jak
                            intruz przez personel lokalu?
                            • philips.2 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 20.02.08, 16:04
                              Zawsze jest wyjście np. zmiana lokalu .
                              Jak nie podoba sie warka to może spodoba wam sie bar Hetmański :PP
                              • Gość: 23 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 17:43
                                Ręce precz od Hetmana,to kultowe miejsce.Już kolejne pokolenie upija
                                się w tym lokaliku.
                                • Gość: tgrd Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: 83.16.125.* 24.02.08, 22:05
                                  a co sadzi ie o celonie tam jest lepiej
                                  • Gość: 23 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 22:18
                                    Daleko jej do Hetmana.
                                    • Gość: skp Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:52
                                      Adam, a moze po prostu sobie zasluzyles na takie traktowanie? Byc moze moj
                                      chrzci godny kolego zachowywales sie wczesniej jak wiesniak badz byles nie
                                      uprzejmy? Zgodnie zasada klijent nasz pan. Z tym ze jesli sie wymaga pewnej
                                      klutury od drugiej osoby to nalezy tez trzymac pewien pulap.

Pzdr.
          • Gość: dzwoneczek Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:13
            Bezczelnością są teksty jakie klienci życają do obsługi i to nie
            tylko w knajpach,ale i innych usługach...
            Ludzie każdy pracuje dla siebie, ale ma to jakiś cel, który służy
            innym, więc może zacznij "KS" być uprzejmym i co zwłaszcza
            kulturalnym na codzień, bez względu na miejsce
    • Gość: 456 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 10:01
      Również rezygnuję z tego lokalu, zostaliśmy wyproszeni tylko dlatego, że
      wypiliśmy już swoje piwa i siedzieliśmy 5 minut z pustymi kuflami (a nie była to
      późna godzina). Ta piwiarnia powinna się promować hasłem: wypij i wynocha, bo
      kolejni czekają - rozumiem, że tu chodzi o kasę, a ludzie, którzy wypiją po
      piwie i siedzą, nie są zbyt dochodowi, ale klientom jakiś szacunek się chyba
      należy...
      • Gość: Jako warusia IP: *.centertel.pl 28.06.08, 00:12
        jesli nie stac cie na dwa piwka w knajpie to sobie przed tv usiac i
        roskoszuj swoimi piwkami.. Ale zaoszczedzilem!!!
    • Gość: Jakub Początek końca WARKI??! IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 13:52
      Oto co znalazłem w sieci :
      luteranietarnowskiegory.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?375512
      • Gość: obserwatorek Re: Początek końca WARKI??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 21:43
        Nie rozumiem,o kogo tutaj chodzi?Co to za pan T?
        • Gość: Sim Re: Początek końca WARKI??! IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 23:52
          Jakiś czas temu byłem tam ze znajomym z Anglii. Facet rozumiał tylko kilka słów
          po polsku, ale chciał stawiać przyjaciołom. "Uprzejme" kelnerki policzyły go
          odpowiednio, przecież się im nie postawi bo ich nie rozumiał... Zresztą
          zamówione kolejki długo się nie pojawiały, a niektóre w ogóle...
          Co innego małolaty. ONI dostawali natychmiast. Co z tego, że nie mają 18 lat.
          Płacą i rozumieją po polsku - klient nasz Pan...
          • Gość: Atom Re: Początek końca WARKI??! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 14:20
            Skoro tam byłeś przy tym to dlaczego nie wyjaśniłeś sprawy
            od razu,tylko teraz narzekasz?
            • Gość: Panna Splot WARKA to raj !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 15:32
              A ja się nie dziwię-taka sytuacja na pewno była żenująca.
              Ja coprawda aż tak się tam nie nacięłam , ale wstydu podjadłam jak poprosiłam
              grzecznie o papier toaletowy przy barze, bo w WC zabrakło i usłyszałam
              mimochodem, że "sra się w domu" (jedna do drugiej), po czym papier został mi
              ostentacyjnie podany przez ladę, tak , że wszyscy dookoła mieli spory ubaw.
              Warka to raj ...dla prymitywnych 15 latków.
              • dzik0 Re: WARKA to raj !!!!!!! 12.05.08, 15:35
                Skoro jest tak źle to po co tam chodzicie?
                Ja nie chodzę.
    • Gość: KLIENT Re: Żenujący poziom obsługi w Warce - zgadza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 13:32
      Tak to jest raja ja również mam niemiłe wspomnienia związane z tym lokalem...
      Panią które tam pracują brakuje klasy i nie mają podejścia do klienta...
      poprostu słoma z butów wychodzi... Uważam że każdy szanujący się lokal musi
      wyliczyć pewne wypadki w koszty firmy... a jeżeli go na to nie stać to niech
      lepiej zwinie ten interes ... My z znajomymi poszliśmy do tego lokalu sobie na
      piwko również świetnie się bawiliśmy - nie było żadnych rozrubek ani chamskiego
      zachowania czy przekleńst - tylko głośnie śmiechy. kiedy zamówiliśmy 4 piwo to
      Pani wyrecytowała nam w chamski sposób "Alkoholu pijanym nie sprzedajemy" :O to
      się kurna pytam po co się idzie do PUB-u w którym zapodają alkohol :) hihi ..
      przecież nie przyszliśmy tam na kawę ... Poprostu masakra ..... dla mnie ten
      lokal nie istnieje ...
      • Gość: bazyl Re: Żenujący poziom obsługi w Warce - zgadza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 16:49
        Pewnie byliście nietrzeźwi i ryczeli jak woły.Takim typom nie
        powinno się już podawać piwa.Tacy ludzie odstraszają normalnych
        klientów,potrafią zepsuć zabawę wszystkim pozostałym.
        Chcesz ryczeć to jedź do baru na Pniowcu,lub do podobnego lokalu,
        tam ci piwa nie odmówią.
        • Gość: karlus Niektore gorole maja jeszcze w pamieci Ludowa- IP: *.pools.arcor-ip.net 07.09.08, 17:08
          knajpe oczywiscie ,teraz tam jakis bank jest.
          • Gość: neurolog Re: Niektore gorole maja jeszcze w pamieci Ludowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 17:21
            Ty człowieku masz kłopoty neurologiczne.Konieczny kontakt ze
            specjalistą.Połączenia neuronowe w mózgu nie działają prawidłowo.
            Całkiem podobnie objawy do kogoś kto wypowiada się na wątku o
            klubie Matrix.Przestań pić natychmiast!!!
            • Gość: karlus Neurolog jestes nowym w TG Ludowej nie pamietasz IP: *.pools.arcor-ip.net 07.09.08, 17:58
        • Gość: klient Re: Żenujący poziom obsługi w Warce - zgadza się IP: 91.198.89.* 07.09.08, 17:51
          Do Warki chodziłam od kiedy ten lokal powstał ... nigdy nie było żadnych
          problemów...za to od czasu kiedy został zatrudniony nowy personel zrobiło się
          tam jakoś chamowato... a tak na marginesie zawsze zachowuje się na poziomie,
          obsługa w tym lokalu nie nadaje się poprostu do tej pracy ... no komend..
    • dantetg Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 18.09.08, 18:51
      w Warce jest przede wszystkim CIASNO! I nie chodzi mi tu o ilość ludzi,tylko o
      zagęszczenie stolików na centymetr kwadratowy. Ciasno, wąskie przejścia i potem
      tak jest, że jak kelnerka ma podejść to musi bawić się w slalomy. I przy tym
      nietrudno o wylanie cennego, złocistego trunku.
      A druga sprawa to palacze. Nie widziałem tam odseparowanej sali dla palących z
      lepszą wentylacją. Wentylacja do du*y, więc kłęby dymu i opary potu wiszą w
      powietrzu. Warka jest typową żulernią jak Hetman pod podcieniami, tyle że jest
      troche większa no i sygnowana marką piwa. Na reklamie wygląda to o wiele lepiej :-)
      • Gość: odwiedzajaca Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.customers.d1-online.com 18.09.08, 21:48
        dantetg zgadzam sie z Twoja wypoowiedzia. warka jest okropnym
        lokalem!!!!!!
        Obsluga do niczego, wc przypomina mi kopuly na rynku bo te toalety
        tez sa w takim stanie jak ta jedyna w >Warce choc w kopule jest ich
        wiecej ale ogolnie jest dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Weber Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.08, 23:19
          Popieram. W żadnym z tarnogórskich lokali nie ma tak beznadziejnej obsługi.
          Barmanki są przeniesione żywcem z czasów najgorszej komuny. Idealnie się nadają
          na sklepowe w mięsnym w jakimś filmie Barei.
        • Gość: ;] Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.08, 01:46
          Do odwiedzająca: nie wypowiadaj sie jak jakiś upośledzony człowiek, bo nie
          bardzo wiadomo o co Ci chodzi. Najpierw sprawdź ile naprawdę jest toalet w Warce
          a potem pisz. I zapamiętaj, że to klienci robią taki syf;] i to już nie wina
          obsługi.
          • Gość: były klient Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: 83.1.79.* 20.09.08, 09:42
            Z tego co ja pamiętam to w Warce jest jedna wspólna toaleta na górze na dole
            jest więcej ale co z tego skoro w tygodniu zamknięte, a w weekendy tez szybciej
            zamykają więc nie wiem o co się tak rzucasz, chyba ze na górze zrobili więcej
            ale wątpię byłem tam kilka razy na początku ale już nie chodzę właśnie z tego
            powodu no i dlatego ze jest tam za duszno wentylacja do bani o obsłudze już
            nawet nie wspomnę bo juz były wypowiedzi na ten temat.
            • Gość: Andrzej Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.08, 11:49
              Przecież nikt nikomu nie karze tam chodzić. Dla mnie obsługa jest zawsze
              miła:)Wystarczy zachować się z szacunkiem a nie wywyższać się 'bo jestem
              klientem i muszę to mieć'
              • dantetg Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 21.09.08, 18:15
                nie chodzi o fakt bycia klientem, ale nie uwazasz, Andrzeju, ze skoro czlowiek
                placi ok. 5zl za przecietne piwo, ktore moze dostac za 2.5zl to moze wymagac
                przynajmniej PRZYZWOITEJ obslugi? Ale lokale tlumacza sie 'my placimy podatek,
                oplaty za prowadzenie dzialalnosci, oplacamy pracownikow i dlatego jest drogo'.
                Skoro taka kupe kasy wydaja biedaczyska na wszystko, ze piwo jest 2 razy
                drozsze, to nie stac szanownych wlascicieli na WENTYLACJE?
          • dantetg Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 21.09.08, 18:17
            klienci robia syf - zgoda. To moze zrobic jakies door selection i juz podpitych
            nie wpuszczac,co? Bo jest wielce prawdopodobne ze po 2 kolejnych piwach do
            muszli nie trafi, albo puszcza pawia? Logiczne rozwiazanie.

Poza tym kiepski argument, jesli w ogole to byl argument. W hipermarketach masz
            MASE klientow w kazdej godzinie, a czystosc jest dobrze utrzymana. Grafik,
            firma sprzatajaca, podpisywanie sie co pol godziny ze jest czysto. Sa
            rozwiazania...jak widac w wielu przypadkach SKUTECZNE.
            • Gość: arka Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 18:23
              Jak w większości knajp straszy w Warce smród podłego tytoniu,nachalna
              muzyka i rechoczące towarzystwo.
              To klientom powinno się placić za odwiedzanie tego miejsca.
              • Gość: Andrzej Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.stk.vectranet.pl 22.09.08, 21:08
                Ja absolutnie nie mówię tutaj o tym, że wszystko jest super. Fakt wentylacja
                widocznie jest zepsuta i powinni ją naprawić. Toalety tez nie za czyste ale nie
                można też wszystkiego zwalać na biedne barmanki i kelnerki bo one nie są od
                tego. Na pewno mają dużo swojej pracy i pomimo ich zmęczenia jakoś nie spotkałem
                się z sytuacją w której były by niemiłe dla kogoś kto jest miły dla nich.
                • oryginal23 Re: Żenujący poziom obsługi w Warce 22.09.08, 23:47
                  W czasach realnego socjalizmu widziałem w jednej z knajp tabliczkę
                  z napisem:"bądź uprzejmy,a będziesz uprzejmie obsłużony"
                  Treść napisu sugerowała,że klient powinien rozpływać się w
                  uprzejmościach wobec personelu speluny.Nie sądzę,że należy się
                  przymilać kelnerkom aby być grzecznie i miło obsłużonym.
                  Klient powinien być kulturalny,kelnerka miłą być musi.
                  23.
                  • Gość: klient Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 16:34
                    zgadzam się z wpisem wyżej... to że mają dużo pracy nie zwalnia je z obowiązku
                    bycia uprzejmym dla klienta... tam chyba panuje powiedzenie "obsługa nasz pan"
                    zresztą ja po doświadczeniach z tym lokalem go więcej nie odwiedzę... więc
                    ogólnie mam to gdzieś jaka tam jest obsługa ...
                • Gość: były klient Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: 83.1.79.* 26.09.08, 18:07
                  Piszesz ze wentylacja może jest i popsuta, jednak sadzę ze jest inaczej niema
                  jej wcale, a to dlatego ze chodziłem tam od samego początku i zawsze było duszno
                  i zadymione myślałem ze to może niedopracowana sprawa tej wentylacji niestety po
                  jakimś czasie nic się nie zmieniło dlatego zrezygnowałem z chodzenia do Warki
                  zresztą i z tego co zauważyłem to do dziś nic w tym kierunku się nie zmieniło a
                  co do toalet to porażka jak może być na taki metraż lokalu jedna wspólna toaleta
                  mówię o górze bo jednak tam większość klientów siedzi a dół nie zawsze jest
                  czynny więc dziwie się tym którzy tak chwalą Warkę przecież ten lokal to taka
                  nowoczesna tarnowiczanka.
                  • Gość: Magda Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.customers.d1-online.com 16.10.08, 18:54
                    Zgadzam sie z tymi, ktorzy nie chodza tam juz!!!
                    wstretna knajpa, jak oni przechodza kontrole sanepidu-przekupstwo
                    raczej napewno bo innego wyjscia nie ma.
                    Po za tym wlasciciel te warki powinien sie wstydzic, ze ma tak
                    beznadziejy personel.ale co niektorym to nie przeszkadzy, gdyz
                    upijaja sie i maja to gdzies i dlatego tak tam pozniej wyglada.np. w
                    wc!!!!!
    • Gość: gosc Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 01:43
      a ja do warki chodze od niedawna:P

i chociaz nie bywalem tam czesto, to musze przyznac, ze ostatnio bardzo dobrze
      bawie sie tam na spotkaniach ze znajomymi.

ale mam jedno bardzo wazne pytanie-nie wiecie moze, jak nazywa sie ta barmanka w
      blond wlosach do ramion, ktora ostatnio w weekendy uprzejmie ugaszcza nas w Warce???
      bardzo przyjemna z niej dziewczyna, zawsze sie usmiechnie, powie
      prosze,przepraszam, usmiechnie sie - nic mi sie tu nie zgdadza z powyzszych opisow.

a biega dziewczyna i stara sie uwijac szybko jak tylko potrafi.
      i w dodatku bardzo ladna jest!:D
      jakby ktos wiedzial, niechaj da cynka;)
      • Gość: g Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.08, 14:27
        w Warce nie ma barmanek-blondynek:P
        • Gość: g Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.adsl.inetia.pl 30.11.08, 17:05
          jak nie ma - a ta slicznotka,ktora nas za kazdym razem obsluguje to niby jaki
          kolor wlosow ma?:P dziewczyna z wlosami o dlugosci gdzies tak do ramion-kojarzy
          moze ktos-ladna z niej panienka!:D;)
          • Gość: g Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.08, 17:48
            no to chyba kelnerka a nie barmanka;] po za tym, blondynki są dwie;D
            • Gość: g Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 19:19
              ano to kelnerka a nie barmanka!:P a dokladnie w prostych blond wlosach do
              ramion i w czerwonej bluzce na ramiaczkach
              • Gość: g Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 21:33
                zapomniałem - jak czerwona bluzeczka to i czerwone stringi :)
                • Gość: :/ Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 13:12
                  ale prymitywny tekst:/ po za tym chyba masz cos nie tak z oczami bo
                  o ile sie nie myle kelnerki biegaja tam w czarnych bluzkach co
                  najwyzej maja czerwone "fartuszki" ale ok mozna sie pomylic
                  (fartuszek=bluzeczka)super hahaha!
                  PS Mam nadzieje ze sie nie łasisz na moja ukochana...!!! pomarzyc to
                  nie grzech:]
                  Zapomniałbym ta afera z wylanym piwem i 10zl to chyba troszke
                  staaara sprawa sugerujac sie data wiec nie rozumiem dlaczego ja
                  łaczysz z dziewczynami ktore teraz tam pracują!!!
    • Gość: kieloneczek Re: Żenujący poziom obsługi w Warce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 14:41
      Więcej luzu , jeden przypadek-wypadek nie czyni opinnii
      . Za 10 zł takie przezęcie to opowiadanie na całe życie .
      Tak naprawdę nie wiemy co było powodem , może podstwiłeś nogę ?
      młodej kelnece , przecież opinii jej nie znamy.
      Pij mleko będziesz wielki i zdrowy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka