Dodaj do ulubionych

Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 16:42
Jak wszyscy wiemy został przeprowadzony konkurs na budynek tego teatru. Jak wszyscy wiemy pierwsza i druga nagroda nie zostały przyznane. Za to została przyznana nagroda trzecia! Trzecie miejsce zajęło biuro Maćków (to samo które robiło wybitny wydział prawa na pl. Uniwersyteckim) i ich projekt jest baardzo fajny! Niestety w i-necie go nei znalazłem jest w Muzeum Architektury do oglądniecia, bilet 5zł;) Naprawde fajny projekt nie wiem tylko czy nie za niski..
Obserwuj wątek
    • Gość: wro2015 Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.02.04, 17:53
      o kurcze... chetnie bym ogladnal! Do kiedy jest wystawa... No albo moze ktos
      pstryknei kilka fotek i je umiesci na winvest.board.dk3.com/2/index.php
      baaaardzo mnie interesuje to!
      • Gość: kotbehemot Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 20:41
        Wystawa na razie jest.. zaluje ze nie wzialem aparatu;) Mysle ze niedlugo bede szedl do MA jak bedzie nowa wystawa to cykne tez tamto. Tamten projekt jest bardzo ladny aczkolwiek .. niewiele go pokazano (chyba ze 2 ujęcia!) poza tym wydaje sie troche za niski ale moze tylko sie wydaje, w koncu nie dopuszczonoby tam budynku zbyt niskiego..
        • Gość: Darek Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.04, 20:49
          Ha ha ha, Mackow - to przynajmniej wro2015 nie będzie narzekał :) Buhahahaha!
        • Gość: Darek Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.04, 20:50
          Kocie ile pięter ma Operetka od str Piłsudskiego na owym projekcie?
          • Gość: kotbehemot Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 21:07
            Trudno okreslic bo projekt jest bardzo geometryczny i nie ma takiego typowego podziału na piętra ale jakies 3 + parter?
            • Gość: wro2015 Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.02.04, 01:00
              no tak mackow to moge polubic... zobaczymy.

Hmm a 3pieter to troche malo - zalezy co bedzie - jak to beda pierta z salami
              do cwiczen (a tak mi sie zdjae, ze cos tam pamietam z warunkow) no to 3 pietra
              moga byc duzo... ale czy przypadkiem wysoksc pierzeji i tak nie byla
              zapisana??? Wydaje mi sie ze tak...
              • Gość: kotbehemot Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 17:55
                Jesli wysokosc byla zapisana to ok, jak pisze- to zludne wrazenie;) Projekt dosc dziwny (wileki napis TEATR jako filary podpierające 1szą kondygnacje) co nie kazdemu moze sie podobac, ale dzięki prostocie geometrii baardzo elegancki moim zdaniem..
                • Gość: wro2015 Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.02.04, 19:19
                  no kocie... naserjo czekam na te fotki... baaaardzo mnie to interesuje...
                  • Gość: Darek Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.02.04, 19:55
                    He he he he he he :)))))))
                  • Gość: kotbehemot Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 20:12
                    Czy oczekujesz ze specjalnie dla ciebie polece tam jutro z cyfrówką, zaplace za step i zamieszcze tutaj te fotki? zebys sie nie przeliczyl;)
                    • Gość: Darek Re: Teatr Muzyczny/Operetka Wrocławska- projekt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.02.04, 20:15
                      Biedny Wro :)))))) kocie nie męcz go :))))) Narobiłeś Wro apetytu tym
                      projektem, to teraz ponoś tego konsekwencje :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka