Gość: kamil szymczak IP: *.spox.org / *.org 16.09.04, 22:46 interesuje nie bardzi kto wybrał nowy kolor mostu grunwaldzkiego jest bardzo dziwny doniczego niepasuje z niczym sie niełaczy o co chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wic Re: most grunwaldzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 08:44 Nie podzielam Twojego poglądu. Mnie odremontowany most bardzo podoba się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: most grunwaldzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:04 Ten most zawsze był w takim kolorze. I niech tak zostanie. Czy pamiętasz jak przemalowali za komuny Zielony Most koło katedry na szaro ? Jaki był ochydny! I musieli ponownie przywrócić piękną zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
nawojek Re: most grunwaldzki 23.11.04, 12:27 Zawsze - to on był szary, paskudnie szary i dobrze, że jest niebieski. Mosty wrocławskie są piękne i nie powinny być szare, zgadzam się z Tobą, że to nie jest kolor tylko ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re: most grunwaldzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 21:45 kolor paskudny, troche depresyjny i brudny, ale moze o to chodzi by nie bylo widac kurzu miejskiego i most zyska kolejnych 20 lat bez malowania ;) zastanawia mnie jedno dlaczego piesi musza ganiac dookola miasta by przejsc z jednej strony na druga bo panowie robotnicy zasuneli bramki... tzn ja przechodze nad i mam w nosie bo lepsze to niz wpasc pod kola... Odpowiedz Link Zgłoś