Gość: Jam IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.01.05, 13:30 Hej, nie wiecie kto jest wlascicielem dzialki po dawnym PKSie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Preslaw Re: Dawny PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:11 I w ogóle jakie są plany co do tego miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawny PKS IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 23.01.05, 15:33 Kilka tygodni temu mówili w TEDE, że teren nalezy do jakiejś polskiej grupy kapitałowej, która zacznie tam budować jakis spory biurowiec. Poczekamy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam Re: Dawny PKS IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.01.05, 15:44 Pilnie potrzebowalbym ich nazwe. Lub namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Dawny PKS IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.01.05, 16:47 Gdzieś czytałem że firma nazywa się ZAPOL ale to już może być informacja nieaktualna bo teren mógł już zmienić właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Dawny PKS IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 23.01.05, 16:48 Tego to ja nie wiem, chyba pozostaje Ci tylko Urząd Miejski(byc moze oni wiedzą- własciwie to powinni wiedziec ale czy powiedzą?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Dawny PKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 08:50 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Kilka tygodni temu mówili w TEDE, że teren nalezy do jakiejś polskiej grupy > kapitałowej, która zacznie tam budować jakis spory biurowiec. > Poczekamy, zobaczymy. Skoro informacje są tak mało konkretne, to i takie same, niestety, jawią się perspektywy. A szkoda, bo to znakomite miejsce na inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś