Dodaj do ulubionych

INEWESTYCJE WE WROCŁAWIU W ROKU 2OO3

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 13:37
Wiemy, że napwno ruszy budowa CH Auchan przy Karkonoskiej ma to być centrum
handlowo - rozrywkowe. Wiemy również napewno, że ruszy budowa CH przy ul.
Legnickiej na terenach byłej rzeźni - obiekt ma byc gotowy na Boże Narodzenie
w 2004 roku. Wg GW napewno ruszy budowa Forum Skandynawskiego przy pl.
Dominikańskim - otwarcie w pierwszej połowie 2004 roku.
Nie znane są losy Geanta II na Ostatnim Groszu!
Obserwuj wątek
    • Gość: artful Re: INEWESTYCJE WE WROCŁAWIU W ROKU 2OO3 IP: *.icm.edu.pl / 195.117.149.* 02.01.03, 14:20
      Dla mnie supermarket czy inny supersam to żadna inwestycja (jakaś droga,
      fabryka to i owszem).

artful

Gość portalu: Breslau napisał(a):

> Wiemy, że napwno ruszy budowa CH Auchan przy Karkonoskiej ma to być centrum
      > handlowo - rozrywkowe. Wiemy również napewno, że ruszy budowa CH przy ul.
      > Legnickiej na terenach byłej rzeźni - obiekt ma byc gotowy na Boże Narodzenie
      > w 2004 roku. Wg GW napewno ruszy budowa Forum Skandynawskiego przy pl.
      > Dominikańskim - otwarcie w pierwszej połowie 2004 roku.
      > Nie znane są losy Geanta II na Ostatnim Groszu!
      • Gość: Rafis Re: INEWESTYCJE WE WROCŁAWIU W ROKU 2OO3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.03, 19:07
        Gość portalu: artful napisał(a):

> Dla mnie supermarket czy inny supersam to żadna inwestycja (jakaś droga,
        > fabryka to i owszem).
        >
        > artful
        >
        Racja ale jednak to będzie troszke większe od supermarketu(Legnicka
        Park).Koszt to około 100mln Euro=około 400mln złotych czyli 2 razy tyle ile
        Wrocław wydaje rocznie na inwestycje ;-)(1/3 budżetu Wrocławia)

Jesli chodzi o fabryki to całą parą ruszy Maco Pharma
        Inwestycje przewiduje Toyota(200mln Euro-Jelcz),kolejny zakład Boscha(kilkaset
        mln Euro- to pewne inwestycje produkcyjne,jest jeszcze kilka znaków zapytania
        m.in. General Electric
        • Gość: El Re: INEWESTYCJE WE WROCŁAWIU W ROKU 2OO3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.03, 02:31
          Gość portalu: Rafis napisał(a):

>
          > Jesli chodzi o fabryki to całą parą ruszy Maco Pharma
          > Inwestycje przewiduje Toyota(200mln Euro-Jelcz),kolejny zakład Boscha
          (kilkaset
          > mln Euro- to pewne inwestycje produkcyjne,jest jeszcze kilka znaków zapytania
          > m.in. General Electric

Z tego wszystkiego zostala tylko Toyota. Bosh sie wypchal. Maco Pharma
          zatrudnia w biurze 5 osob a GE nawet nie zaczął rozmów.
          • Gość: ek Re: INEWESTYCJE WE WROCŁAWIU W ROKU 2OO3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.03, 10:41
            Gość portalu: El napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
            >
            > >
            > > Jesli chodzi o fabryki to całą parą ruszy Maco Pharma
            > > Inwestycje przewiduje Toyota(200mln Euro-Jelcz),kolejny zakład Boscha
            > (kilkaset
            > > mln Euro- to pewne inwestycje produkcyjne,jest jeszcze kilka znaków zapyta
            > nia
            > > m.in. General Electric
            >
            > Z tego wszystkiego zostala tylko Toyota. Bosh sie wypchal. Maco Pharma
            > zatrudnia w biurze 5 osob a GE nawet nie zaczął rozmów.

Masz słabe wiadomości i na litość boską nie zmieniaj co chwilę nicków, bo
            sprawiasz wrażenie, jakbyś był tu w kilku osobach naraz!
        • Gość: sylwia DO RAFISA!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:53

> Gość portalu: artful napisał(a):
          >
          > > Dla mnie supermarket czy inny supersam to żadna inwestycja (jakaś droga,
          > > fabryka to i owszem).
          > >
          > > artful
          > >
          > Racja ale jednak to będzie troszke większe od supermarketu(Legnicka
          > Park).Koszt to około 100mln Euro=około 400mln złotych czyli 2 razy tyle ile
          > Wrocław wydaje rocznie na inwestycje ;-)(1/3 budżetu Wrocławia)
          >
          > Jesli chodzi o fabryki to całą parą ruszy Maco Pharma
          > Inwestycje przewiduje Toyota(200mln Euro-Jelcz),kolejny zakład Boscha
          (kilkaset
          > mln Euro- to pewne inwestycje produkcyjne,jest jeszcze kilka znaków zapytania
          > m.in. General Electric

bardzo prosze napisz mi skad masz wiadomosci o rzekomej inwestycji GE we
          Wrocławiu...i czego bedzie dotyczyc...sprawa mnie interesuje a jakos
          przegapiłam te informacje...
          • Gość: Rafis Re: DO RAFISA!!!!!!!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 26.08.03, 12:14
            Gość portalu: sylwia napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: artful napisał(a):
            > >
            > > > Dla mnie supermarket czy inny supersam to żadna inwestycja (jakaś dro
            > ga,
            > > > fabryka to i owszem).
            > > >
            > > > artful
            > > >
            > > Racja ale jednak to będzie troszke większe od supermarketu(Legnicka
            > > Park).Koszt to około 100mln Euro=około 400mln złotych czyli 2 razy tyle il
            > e
            > > Wrocław wydaje rocznie na inwestycje ;-)(1/3 budżetu Wrocławia)
            > >
            > > Jesli chodzi o fabryki to całą parą ruszy Maco Pharma
            > > Inwestycje przewiduje Toyota(200mln Euro-Jelcz),kolejny zakład Boscha
            > (kilkaset
            > > mln Euro- to pewne inwestycje produkcyjne,jest jeszcze kilka znaków zapyta
            > nia
            > > m.in. General Electric
            >
            > bardzo prosze napisz mi skad masz wiadomosci o rzekomej inwestycji GE we
            > Wrocławiu...i czego bedzie dotyczyc...sprawa mnie interesuje a jakos
            > przegapiłam te informacje...

Sprawa była opisywana w gazecie i słyszałem to ze źródeł bliskich 4expo, że
            tak powiem.Sprawa wyglądała tak, że GE miał wybrac pomiędzy Krakowem a
            Wrocławiem.W tamtym okresie Wrocławski Park Technologiczny zyskał większa
            ocenę a GE miało jeszcze zbadać czy znajdzie na obu rynkach wystarczająca
            ilość ludzi znających języki obce.Ma to byc centrum na Europe Środkową
            związane z przesyłem energii.Ilość paacowników to nawet tysiąc osób.
            Teraz jest o tttym cicho ale podobno cisza słuzy tym sprawą i nikt rozgłosu
            nie chce.Musimy chyba czekać.Podobnie jak z fabryka Boscha.

pozdrawiam
            • Gość: sylwia Re: DO RAFISA!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 23:18

> Gość portalu: sylwia napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Rafis napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: artful napisał(a):
              > > >
              > > > > Dla mnie supermarket czy inny supersam to żadna inwestycja (jaka
              > ś dro
              > > ga,
              > > > > fabryka to i owszem).
              > > > >
              > > > > artful
              > > > >
              > > > Racja ale jednak to będzie troszke większe od supermarketu(Legnicka
              > > > Park).Koszt to około 100mln Euro=około 400mln złotych czyli 2 razy ty
              > le il
              > > e
              > > > Wrocław wydaje rocznie na inwestycje ;-)(1/3 budżetu Wrocławia)
              > > >
              > > > Jesli chodzi o fabryki to całą parą ruszy Maco Pharma
              > > > Inwestycje przewiduje Toyota(200mln Euro-Jelcz),kolejny zakład Boscha
              > > (kilkaset
              > > > mln Euro- to pewne inwestycje produkcyjne,jest jeszcze kilka znaków z
              > apyta
              > > nia
              > > > m.in. General Electric
              > >
              > > bardzo prosze napisz mi skad masz wiadomosci o rzekomej inwestycji GE we
              > > Wrocławiu...i czego bedzie dotyczyc...sprawa mnie interesuje a jakos
              > > przegapiłam te informacje...
              >
              >
              > Sprawa była opisywana w gazecie i słyszałem to ze źródeł bliskich 4expo, że
              > tak powiem.Sprawa wyglądała tak, że GE miał wybrac pomiędzy Krakowem a
              > Wrocławiem.W tamtym okresie Wrocławski Park Technologiczny zyskał większa
              > ocenę a GE miało jeszcze zbadać czy znajdzie na obu rynkach wystarczająca
              > ilość ludzi znających języki obce.Ma to byc centrum na Europe Środkową
              > związane z przesyłem energii.Ilość paacowników to nawet tysiąc osób.
              > Teraz jest o tttym cicho ale podobno cisza słuzy tym sprawą i nikt rozgłosu
              > nie chce.Musimy chyba czekać.Podobnie jak z fabryka Boscha.
              >
              > pozdrawiam

dzieki wielkie za odpowiedz!!:))
              mam nadzieje ze to powstanie u nas choc takie centrum GE ma w
              Gliwicach...widocznie potrzebuja jeszcze jednego...
              pozdrowienia
              • sebcat Re: DO RAFISA!!!!!!!!!! 27.08.03, 00:37
                Gość portalu: sylwia napisał(a):

> dzieki wielkie za odpowiedz!!:))
                > mam nadzieje ze to powstanie u nas choc takie centrum GE ma w
                > Gliwicach...widocznie potrzebuja jeszcze jednego...
                > pozdrowienia

Ooo bede jutro jechał to z ciekawosci zobacze jak to wyglada.
    • Gość: r Re: INEWESTYCJE WE WROCŁAWIU W ROKU 2OO3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.03, 16:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka