Gość: m.a. bu-ti IP: *.core.lanet.net.pl 06.06.07, 19:26 Przy okazji można by odrestaurować budynek NOTu wygląda obskurnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mart Re: Giełda Mieszkaniowa we Wrocławiu IP: *.icpnet.pl 06.06.07, 23:31 To znajdź na to pieniądze najpierw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.a.bu-ti Re: Giełda Mieszkaniowa we Wrocławiu IP: *.core.lanet.net.pl 06.06.07, 23:57 Niestety nie mam skąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricolor Giełda Mieszkaniowa we Wrocławiu IP: 88.156.80.* 07.06.07, 08:31 Pośrednicy nieruchomości,ci od mieszkaniówki-drżyjcie.Dość,że konkurencja jak diabli(na jedno mieszkanko do sprzedaży-jedzie autobus pośredników)towarek wtórny już we Wrocławiu lichy-same ochłapy.Klientela niechętna do umów.To jeszcze developerka się na was wypięła.Im nie potrzeba pośredników z licencją,wystarczy dobrze ubrana Lola w mini,co po maturze zwie się menager i interes hula.A i legislacja-jak wszystko w tym kraju-przedrozbiorowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tricolor Drżyjcie Pośrednicy ! IP: 88.156.80.* 07.06.07, 08:33 Pośrednicy nieruchomości,ci od mieszkaniówki-drżyjcie.Dość,że konkurencja jak diabli(na jedno mieszkanko do sprzedaży-jedzie autobus pośredników)towarek wtórny już we Wrocławiu lichy-same ochłapy.Klientela niechętna do umów.To jeszcze developerka się na was wypięła.Im nie potrzeba pośredników z licencją,wystarczy dobrze ubrana Lola w mini,co po maturze zwie się menager i interes hula.A i legislacja-jak wszystko w tym kraju-przedrozbiorowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Kacperek Nowa oferta MÓJ DOM - zamieszkaj na cmentarzu IP: *.as.kn.pl 11.06.07, 21:15 Oferowane przez developera MÓJ DOM mieszknia na osiedlu Ogrody Reja będą nowoczesne i niesamowicte - z duchami. Cyba nikt jeszcze nie uświadomił nabywcom na tym terenie od roku 1880 był cmentarz katolickiej Parafii Najświąszej Marii Panny na Piasku. Ostatni powchówek odbył sie po wojnie w 1947 rok (sic!!!). Ciekawe kto wydał pozwolenie na budowę na takim terenie. Tereny po byłych cmentarzach przenacza sie na parki, a nie wygrzebuje nieboszczyki!!! Jak ktoś nie wierzy to proszę: link do nałożonych dwóch planów Wrocławia, obecnego i z 1937 roku. img130.imageshack.us/my.php?image=cmentarzprusa2kj3.jpg To jest granda - głowy powinny polecieć w Magistracie Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Kacperek Re: Nowa oferta MÓJ DOM - zamieszkaj na cmentarzu IP: *.as.kn.pl 11.06.07, 21:18 img130.imageshack.us/my.php?image=cmentarzprusa2kj3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś