triada1301 29.10.06, 19:38 Chciałam się dowiedzieć gdzie kupujecie buciki dla swoich pociech.Ja właśnie za niedługo będę szukać pierwszych bucików i kapciuszków dla córci.Co radzicie??Wiem ze powienny byc za kostkę i ponoć wiązane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 29.10.06, 20:08 w obuwniczym na ul.Sienkiewicza - tam mają spory wybór Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 29.10.06, 21:02 moj synek nie nosi wogole kapci, ale buciki ma najnormalniejsze w swiecie na rzepy, a nie ortopedyczne koszmarki Odpowiedz Link Zgłoś
doda2004 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 29.10.06, 21:42 te sztywne za kostkę to naprawdę koszmarki!!!! nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
labondek Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 30.10.06, 08:34 Buty przede wszystkim muszą być wygodne i bezpieczne dla dziecka, nie mogą być zbyt wysokie i nie muszą być nad kostkę, nie mogą krępowac stopy, podeszwa powinna być elastyczna (nie miekka i nie twarda) Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 30.10.06, 08:39 W salonie Bartka w CH Reduta, od dawna. Zawsze można tam trafić na buty z ubiegłorocznej kolekcji w dobrej cenie (np 99,90 zamiast 140). Odpowiedz Link Zgłoś
elwira75 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 31.10.06, 15:26 Od początku kupuję cÓrci buty w CCC. Spory wybór i przystępne ceny (30-40zł). Większość bucików skórzanych i z profilowaną wkładką. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 01.11.06, 21:39 Kapcie kupuję Gucie- u producenta- mam do nich słabość, uważam, że są naprawdę fajne. Buty różnie, nie mam konkretnego sklepu, były już i Bartki i Antylopy i Melania i Marquita i z Deichmanna , ostatnio próbujemy Ecco Odpowiedz Link Zgłoś
a.lenard Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 02.11.06, 13:46 buty na dwór Bartka , a po domu Tombut Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf26 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 02.11.06, 22:58 Pierwsze buciki mojego synka to byly Bartki.O ile o sandalach zlego slowa nie powiem o tyle o reszcie ( w tym najgorsze zimowe) juz moglabym. Teraz kupuje Superfity. Probuje na przecenach - wtedy wychodza prawie porownywalnie z Bartkami ale nie zawsze sie udaje. A kapciuszki to Gucie (rowniez nie powiem zlego slowa) oraz skarpeto-kapciuchy z H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka7 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 03.11.06, 22:31 Ja dla swojego synka odkryłam w zeszłym roku firmę Temar i od tego czasu jestem jej fanką. Buty są jakości Bartka ale w cenie dużo bardziej przystępnej (kozaki np.107 pln, półbuty 84 pln). Posiadają znak zdrowej stopy i są z w 100% ze skóry na zewnątrz i w środku. Mieszkając w Gdańsku niestety muszę kupować je w Szczecinie, ponieważ mają słabo rozwinietą sieć dystrybucji na północy. Jeżeli mieszkasz gdzieś na południu to tam podobno nie ma problemu. Tu jest przykładowy model wystawiany na allegro www.allegro.pl/item138817748_temar_zimowy_jakosc_wygoda_cieplo_roz_22.htm l#photo. Stronę internetową mają nieaktualizowaną ale chociaż są namiary na przedstawicieli od których można się dowiedzieć w jakim sklepie w danym mieście mozna kupić ich buty (www.temar.net.pl). Pozdrowienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwka7 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 03.11.06, 22:40 Oczywiście wklejony przeze mnie link został automatycznie skrócony w formie aktywnej i nie wchodzi. Najlepiej go skopiować. Może teraz mi się uda www.allegro.pl/item138817748_temar_zimowy_jakosc_wygoda_cieplo_roz_22.html#photo Odpowiedz Link Zgłoś
iwka7 Re: Temar w Szczecinie 05.11.06, 08:12 Duży ich wybór mają na Manhattanie w sklepie Paula (od strony centrum wchodząc to po lewej stronie, mniej więcej na środku, przy helikopterze na pieniadze). Jest tam jeszcze jeden sklep tego samego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
akjp Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 04.11.06, 18:12 na dwór tylko z bartka. Zimowe z sympatexsu z bartka moja córeczka potrafi być 2-3 godziny na dworze i nigdy jej nie przemokły polecam moze drogie ale naprawdę są super Odpowiedz Link Zgłoś
bara4122 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 04.11.06, 18:12 Od początku w ccc - Gufo i Melanię, były też bartki ale nie widzę większej różnicy poza ceną a amm dwie dwulatki więc wydatek jest duży. Zresztą sandałki bartkowe otarły się ze skórki po 1,5 miesiąca, poza tym nóżki urosły, kupiłam gufo i dokończyły w nich sezon letni.Ja jestem zadowolona z tych firm, szczególnie z melanii - jest nieco droższa od gufo ale chyba lepsza. W domu biegają w kapciach lemigo. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 04.11.06, 22:07 W sklepie obuwniczym, no bo gdzie niby? Jakimkolwiek, byle by były fajne buty. Ostatnio tylko w CCC, ale nie z zasady, a dlatego, że mają towar Odpowiedz Link Zgłoś
johanapa Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 10.11.06, 00:34 Buciki Gucio - w sklepie ortopedycznym, są profilaktyczne. Sklep mieści się równolegle do Elei(z boku sadów żoliborskich) na ul. Broniewskiego. Koszt: 65 zł (taka cena była w lipcu). POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
mikaa25 Re: Buciki - gdzie kupujecie?? 10.11.06, 12:47 w ccc firmy gufo bardzo takie i solidne - skorzane Odpowiedz Link Zgłoś