akcept3 03.01.04, 23:01 No to właśnie moja sprawa do was. Nie wiem czy lepiej budkę od wózka dać do czyszczenia, czy prać ją samemu ale jak bo z niej nie mogę ściągnąć matriału. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotakatarzyna Re: Jak prać budkę ??? 03.01.04, 23:35 Mi się udało wsadzić do pralki razem z tym pałąkiem, który jest w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
gandzia4 Re: Jak prać budkę ??? 04.01.04, 01:02 Ja piorę co jakiś czas najlepiej szamponem do dywanów i tapicerek (Vanish). Dodaje go do wody robię pianę i gąbką czyszczę napiętą budkę. Do wyschnięcia stawiam ja w jakimś zacienionym miejscu (mokra na słońcu padającym nawet przez okno może brzydko wyblaknąć). Powodzenia))) Odpowiedz Link Zgłoś
olszanka Re: Jak prać budkę ??? 04.01.04, 10:42 Zależy jaka to budka. Jak miałam spacerówkę Inglesinę Max to wkładałam tą budkę w całości do pralki - pałąk był giętki i dał się tak "zwinąć", aby zmieścił się do pralki (mam taką do 4 kg ) Dzięki temu budka wypierała się zawsze b. dokładnie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
akcept3 Re: Jak prać budkę ??? 04.01.04, 14:51 Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Olszanka ja mam właśnie Inglesine Max i pralkę do 4 kg, tak więc wypiorę w pralce. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pat.ka Re: Jak prać budkę ??? 04.01.04, 20:54 A ja piorę w wannie. Rozłożoną, proszkiem i szczoteczką. Potem płuczę ze sto razy prysznicem. I jest czysta. Ale gdyby mi się zmieściła do pralki chyba spróbowałabym tak Odpowiedz Link Zgłoś