ania_kryszcz 09.04.10, 15:01 Tak wlasnie od rana probowalam zalogowac sie do ipko a tu ciagle awaria:p jak na zlosc potrzebuje kasy na jakiekolwiek zakupy na weekend mam nadzieje ze naprawia do jutra bo nieiwem czy nawet karta bedzie mozna zaplacic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_kryszcz Re: Paraliż PKO BP :P 09.04.10, 15:01 www.tvn24.pl/12692,1651446,0,1,paraliz-pkonbspbp,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Paraliż PKO BP :P 09.04.10, 15:21 No to faktycznie przekichane, ale tylko strona internetowa nie działa czy bankomaty też?? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kryszcz Re: Paraliż PKO BP :P 09.04.10, 15:22 tego dokladnie niewiem ,mama byla w bankomacie przed 15 nie dzialal ale niewiadomo z jakiego powodu ,czy moze poprostu kasy nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuda Wszystko!!! 09.04.10, 15:24 ja nie mam wypłaty, nie mogę z bankomatu wypłacić, z cash backu tez, a w portfelu pusto, nie mam zakupów na obiad, umówiona do fryzjera na dzisiaj-dno . w tym banku to jakaś epidemia z tymi awariami. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kryszcz Re: Wszystko!!! 09.04.10, 15:26 A nieiwesz czy karta mozna placic? jasna cholera ja tez zadnych zakupow nie mam,na szczescie chleb w zamrazarniku a maz wroci to on ma troche grosza jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuda Re: Wszystko!!! 09.04.10, 15:29 przecież napisałam, że nie dasz rady? jak połączy się z portu z systemem, który nie działa!!!! nawet w kasie w banku nie wypłacisz-bo system się zwalił. nie tylko bankomaty, wszystko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Paraliż PKO BP :P 09.04.10, 15:24 Jak tam czytam to wygląda na to że bankomaty tez nieźle a weekend przed nami. Wierzę jednak że szybko sie uporaja z tym czyms w końcu to jeden z dużych banków ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Paraliż PKO BP :P 09.04.10, 15:27 Ja wypłacałam kasę, ale z innego bankomatu, w banku można wybrać ale tylko do wysokości limitu. A miałam zrobić przelew Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Paraliż PKO BP :P 09.04.10, 16:12 pko bp to w ogole powinno sparalizowac na stale aby juz nie epatowali klientow swoja niekompetencja i olewactwem... komuno wroc normalnie - oni tam maja matrix nie system, co chwile pani w kasie czegos nei moze bo system nie pozwala szerokim lukiem omijam okolice tego banku Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Paraliż PKO BP :P 09.04.10, 17:37 Nie wiem jak mozna być zadowolonym z usług tego banku. Dwa razy łaziłam do banku zmienić adres korespondencyjny a oni i tak uporczywie przysyłali wszystko na stary. Trzeci raz poszłam już sie wypisaćPonadto za wszystko trzeba płacić - za prowadzenie konta, za przelew. Teraz jestem w innym banku i mam wszystkie bankomaty dostępne, przelewy internetowe za darmo, płace jedynie 1,5 za użytkowanie karty Odpowiedz Link Zgłoś