iziula1 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:08 Poczekałabym na oficjalne wyniki. Już raz cieszyłam się, że NIE L.K a o 6.00 rano dnia następnego ZONK! Jednak L.K. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:09 Bronek albo i nie, bardzo małe różnice w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:11 TNS OBOP: Komorowski 53,1 proc., Kaczyński 46,9 proc.; SMG KRC: Komorowski 51,1 proc., Kaczyński 48,9 proc., Homo Homini: Komorowski 51,1 proc., Kaczyński 48,9 proc. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:10 Mam nadzieję, że tak zostanie... Nie jestem fanka Bronka, no ale powtórki Kaczyńskich bym nie chciała. Tyle, że z terenu wyniki dotrą później, a tu wieś głosowała głównie na Jarka Wiem cos o tym, mieszkam na wsi.. Odpowiedz Link Zgłoś
patka_s Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:14 No, to czekam teraz na te 30% podwyżkę we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:30 Oby tym razem bylo inaczej, niz na zalaczonym filmie www.youtube.com/watch?v=apNdODoWX2I&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:08 nutka07 napisała: > Oby tym razem bylo inaczej, niz na zalaczonym filmie > www.youtube.com/watch?v=apNdODoWX2I&feature=related > Obejrzałam filmik. Te dokumenty nie miały prawa być wyniesione z firmy niszczącej dokumenty. Mój mąż pracował w takiej firmie. Podpisywał zobowiązanie, że nie będzie rozmawiać o dokumentach ,ktore niszczy .A wyniesie któregos dokumentu , tu juz podchodzilo pod paragraf. Ciekawe , czy ci panowie jeszcze tam pracują . Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:52 elske napisała: > nutka07 napisała: > > > Oby tym razem bylo inaczej, niz na zalaczonym filmie > > www.youtube.com/watch?v=apNdODoWX2I&feature=related > > > Obejrzałam filmik. Te dokumenty nie miały prawa być wyniesione z firmy > niszczącej dokumenty. Mój mąż pracował w takiej firmie. Podpisywał zobowiązanie > , > że nie będzie rozmawiać o dokumentach ,ktore niszczy .A wyniesie któregos > dokumentu , tu juz podchodzilo pod paragraf. > Ciekawe , czy ci panowie jeszcze tam pracują . > pewnie pracował w niejawnych takie cudo jak przekazywanie dokumentów nie jawnych podlegają każe Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:56 Ktorzy panowie? Przeciez to co bylo pokazane to byl ich eksperyment. Okazalo sie, ze zniszczenie takiej ilosci glosow moze zajac ok 45min. Jest to napisane na dole filmu. O jakich wyniesionych dokumentach piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:35 no to zobaczymy jakie to obiecanki cacanki byly a glupiemu radosc, mam nadzieje ze nie zapomnicie o obietnicach ciekawe jak pojda PO rzady z penia wladzy w garsci ostatnio SLD nie wyszlo na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:38 elza78 napisała: > no to zobaczymy jakie to obiecanki cacanki byly a glupiemu radosc, mam nadzieje > ze nie zapomnicie o obietnicach > ciekawe jak pojda PO rzady z penia wladzy w garsci ostatnio SLD nie wyszlo na > zdrowie zakop się ze swoja złośliwością król odjechał Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:41 ja tylko realne fakty przytaczam SLD po rzadach z kwasniewskim prawie nie weszlo do parlamentu nie jestem zlosliwa, skoro ponad 50% spoleczenstwa ma sraczke gabi tak jak ty t trzeba sie z tym zgodzic Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:54 elza78 napisała: > ja tylko realne fakty przytaczam SLD po rzadach z kwasniewskim prawie nie weszlo > do parlamentu 11% to dla Ciebie 'prawie nie weszło'? Hehe - Jarkowi jako premierowi Polacy podziękowali przedterminowo Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:42 a PIS-owi to wyszło na zdrowie? Chyba tez nie bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:46 juz jaroslaw byl prmierem ups o zgrozo dlugo nim nie pobyl, i jeszcze lpr i samoobrona senkju so macz Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:40 Jeśli te wyniki się potwierdzą, to będzie to gorzkie zwycięstwo. Zwłaszcza że niektóre sondaże pokazywały zwycięstwo Komorowskiego już w I turze - co się więc stało, że z trudem wygrał w II ? Myślę, że to pytanie bardzo poważnie powinien sobie zadać nie tylko sam Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: a jednak Bronek 04.07.10, 20:48 Dla mnie to były trudne wybory. Ani sie nie ciesze ani nie smucę. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:13 przeciwcialo napisała: > Dla mnie to były trudne wybory. Ani sie nie ciesze ani nie smucę. to dokładnie tak jak ja. Choć tym razem głosowałam (z cięzkim sercem) na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
protozoa Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:04 Nie jestem fanką Komorowskiego, ale jego - daj Boże- prezydentura będzie normalna bez Przerażania i Straszenia ludzi, bez intryg, podsłuchów, prowokacji. Głosowałam przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu oddając głos na Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:14 Nie trzeba dzielić skóry na niedźwiedziu Dopiero oficjalne wyniki dadzą nam prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:42 protozoa napisała: > Nie jestem fanką Komorowskiego, ale jego - daj Boże- prezydentura będzie > normalna bez Przerażania i Straszenia ludzi, bez intryg, podsłuchów, prowokacji dokładnie. zadziwia mnie jednak, że ten chory, sfiksowany człowiek (Kaczyński) zjednał sobie taki elektorat. to chyba nie świadczy najlepiej o zdrowiu psychicznym Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
patka_s Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:49 Na jakiej podstawie stwierdzasz, że jest on chory i sf Odpowiedz Link Zgłoś
epistilbit Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:51 hmm bo jedyne słowo jakie zna to "układ"? Odpowiedz Link Zgłoś
peonies Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:56 > protozoa napisała: > > > Nie jestem fanką Komorowskiego, ale jego - daj Boże- prezydentura będzie > > normalna bez Przerażania i Straszenia ludzi, bez intryg, podsłuchów, prow > okacji > > dokładnie. zadziwia mnie jednak, że ten chory, sfiksowany człowiek (Kaczyński) > zjednał sobie taki elektorat. to chyba nie świadczy najlepiej o zdrowiu > psychicznym Polaków... w takim razie blisko 46% głosujacych musi poddać się leczeniu jak mniemasz w tym i ja... heh... Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 22:02 peonies napisała: > > w takim razie blisko 46% głosujacych musi poddać się leczeniu jak mniemasz w ty > m > i ja... > to już ty sama najlepiej wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:53 Nie piałam z zachwytu nad żadnym z kandydatów. Ale cieszę się z - mam nadzieję - zwycięstwa Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: a jednak Bronek 04.07.10, 21:53 wstyd Polakom powinno być za frekwencję mam nadzieję, że sondaże się potwierdzą. Ani to specjalna radość, ale najważniejsze, żeby nie było powtórki z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: a jednak Bronek 04.07.10, 22:10 karra-mia napisała: > wstyd Polakom powinno być za frekwencję Przecież frekwencja była rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: a jednak Bronek 04.07.10, 22:14 Bronek mnie ostatnio rozsierdził, niech mnie w tyłek cmoknie. Ten drugi też się nie nadaje, więc niech cmokną obaj najlepiej. I najlepiej szybko, bo mąż w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: a jednak Bronek 05.07.10, 00:19 No to ciekawa sytuacja sie zrobila,teraz Kaczynski gora.Wyniki z 95% obwodow beda okolo 2-3 w nocy,ale komu chce sie czekac,pewno jutro sie dowiemy. Odpowiedz Link Zgłoś