Dodaj do ulubionych

A bucket list?

17.08.26, 17:31
Tylko błagam, nie piszcie o podróżach, to takie oklepane.
Obserwuj wątek
    • m_incubo Re: A bucket list? 17.08.26, 17:38
      To sama zacznij od czegoś nieoklepanego.
      • swiezynka77 Re: A bucket list? 17.08.26, 17:51
        Nauczyć się windsurfingu
    • mocca26 Re: A bucket list? 17.08.26, 17:52
      ale takie przyziemne z gatunku plany do zrealizowania czy bardziej ze sfery marzeń?
      • swiezynka77 Re: A bucket list? 17.08.26, 17:58
        Różne mogą być
        • mocca26 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:12
          to z tych przyziemnych to muszę w końcu ogarnąć oświetlenie w domu (a konkretnie "opakowanie" bo rozmieszczenie jest ok). I pstryczki elektryczki

z tych bardziej marzeniowych to współpraca ścisła i bezpośrenia z moim guru, co być może się kiedyś zdarzy, bo sie dowiedziałm przypadkiem, że bardzo mnie ceni.

I nie wiem co jeszcze... pewnie coś jest ale nie pamiętam (pomijam konkretne plany na coś, które realizuję stosownie do kalendarza)
          • swiezynka77 Re: A bucket list? 18.08.26, 08:31
            mocca26 napisała:

> z tych bardziej marzeniowych to współpraca ścisła i bezpośrenia z moim guru, co
            > być może się kiedyś zdarzy, bo sie dowiedziałm przypadkiem, że bardzo mnie cen
            >
            No to działaj w tym kierunku!
    • marzenka12 Re: A bucket list? 17.08.26, 17:56
      Chcialabym syreningować ale troche sie wstydzę
      • asiairma Re: A bucket list? 17.08.26, 18:02
        marzenka12 napisała:

> Chcialabym syreningować ale troche sie wstydzę

Musiałam sprawdzić co to, bo nie byłam pewna, czy nie ma literówki i nie chodzi o swingowanie smile
        Fajne!
        • marzenka12 Re: A bucket list? 17.08.26, 18:19
          Swingowac tym bardziej bym sie wstydzila!
    • berdebul Re: A bucket list? 17.08.26, 20:03
      Zrobienie dyplomu w Royal School of Needlework.
    • andaba Re: A bucket list? 17.08.26, 20:47
      Kiedyś się chciałam nauczyć robić frywolitki, ale już mi sie nie chce. Uczyć, bo umieć bym chciała. Kuzynka męża robi przecudne i bardzo chce mnie nauczyć, ale mi się po prostu nie chce już.
    • jkl13 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:40
      To już nawet nie można mieć podróżniczych marzeń? I co z tego, że oklepane? Gorsze są przez to? Nawet w marzeniach musi być jakaś hierarchia?
      • swiezynka77 Re: A bucket list? 18.08.26, 08:28
        Mieć można ale pisać w tym wątku nie można. Jak chcesz to Załóż swój smile
    • asia_i_p1 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:49
      Namalować akwarelę na konkurs Fineness Festiwal.
      Wziąć udział w urban sketchingu w Pradze, Szkocji, Florencji (no sorry, będzie oklepane big_grin).
      Spędzić cały dzien w zoo wrocławskim ze szkicownikiem.
      Spędzić tydzień podczas przelotu ptaków na Mokrej Przełęczy.
      • asia_i_p1 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:53
        O, i jeszcze nauczyć się ściegu koptyjskiego i sama sobie zrobić szkicownik.
        Nauczyć się wreszcie szyć, bo na razie jest to chyba rekord co do najbardziej przeinwestowanego hobby ever - nie przyznam się, za ile mąż mi kupił maszynę big_grin.
        Jak już się nauczę szyć, uszyć sobie idealną torbę na przybory plastyczne.
        • swiezynka77 Re: A bucket list? 18.08.26, 08:29
          Robótki ręczne są cudowne. Mam nadzieję że kiedyś będę w stanie do nich wrócić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka