swiezynka77 17.08.26, 17:31 Tylko błagam, nie piszcie o podróżach, to takie oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_incubo Re: A bucket list? 17.08.26, 17:38 To sama zacznij od czegoś nieoklepanego. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: A bucket list? 17.08.26, 17:52 ale takie przyziemne z gatunku plany do zrealizowania czy bardziej ze sfery marzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:12 to z tych przyziemnych to muszę w końcu ogarnąć oświetlenie w domu (a konkretnie "opakowanie" bo rozmieszczenie jest ok). I pstryczki elektryczki z tych bardziej marzeniowych to współpraca ścisła i bezpośrenia z moim guru, co być może się kiedyś zdarzy, bo sie dowiedziałm przypadkiem, że bardzo mnie ceni. I nie wiem co jeszcze... pewnie coś jest ale nie pamiętam (pomijam konkretne plany na coś, które realizuję stosownie do kalendarza) Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: A bucket list? 18.08.26, 08:31 mocca26 napisała: > z tych bardziej marzeniowych to współpraca ścisła i bezpośrenia z moim guru, co > być może się kiedyś zdarzy, bo sie dowiedziałm przypadkiem, że bardzo mnie cen > No to działaj w tym kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: A bucket list? 17.08.26, 17:56 Chcialabym syreningować ale troche sie wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: A bucket list? 17.08.26, 18:02 marzenka12 napisała: > Chcialabym syreningować ale troche sie wstydzę Musiałam sprawdzić co to, bo nie byłam pewna, czy nie ma literówki i nie chodzi o swingowanie Fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: A bucket list? 17.08.26, 18:19 Swingowac tym bardziej bym sie wstydzila! Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: A bucket list? 17.08.26, 20:03 Zrobienie dyplomu w Royal School of Needlework. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: A bucket list? 17.08.26, 20:47 Kiedyś się chciałam nauczyć robić frywolitki, ale już mi sie nie chce. Uczyć, bo umieć bym chciała. Kuzynka męża robi przecudne i bardzo chce mnie nauczyć, ale mi się po prostu nie chce już. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:40 To już nawet nie można mieć podróżniczych marzeń? I co z tego, że oklepane? Gorsze są przez to? Nawet w marzeniach musi być jakaś hierarchia? Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: A bucket list? 18.08.26, 08:28 Mieć można ale pisać w tym wątku nie można. Jak chcesz to Załóż swój Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p1 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:49 Namalować akwarelę na konkurs Fineness Festiwal. Wziąć udział w urban sketchingu w Pradze, Szkocji, Florencji (no sorry, będzie oklepane ). Spędzić cały dzien w zoo wrocławskim ze szkicownikiem. Spędzić tydzień podczas przelotu ptaków na Mokrej Przełęczy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p1 Re: A bucket list? 17.08.26, 21:53 O, i jeszcze nauczyć się ściegu koptyjskiego i sama sobie zrobić szkicownik. Nauczyć się wreszcie szyć, bo na razie jest to chyba rekord co do najbardziej przeinwestowanego hobby ever - nie przyznam się, za ile mąż mi kupił maszynę . Jak już się nauczę szyć, uszyć sobie idealną torbę na przybory plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: A bucket list? 18.08.26, 08:29 Robótki ręczne są cudowne. Mam nadzieję że kiedyś będę w stanie do nich wrócić Odpowiedz Link Zgłoś